خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
اما اینکه بازی های استودیو خودت رو انحصاری کنی ، یه چیزه ، اینکه بیای یه بخش از بازار رو بکنی و سهم بازار و کسب وکار بقیه رو برداری ببری ، چیزی نیست که دد حالت نرمال کسی بخواد بابتش جشن بگیره ،اینو دیگه بهش نمیگن رقابت
هیچ پیشرفتی ، هیچ سازندگی روش نیست
Screenshot_20220121-065850_Twitter.jpg

O:-)

این اسپنسر خیلی عوضیه :D
خییییلی :D
برداشت من از این بازی با کلمات استادانه اسپنسر 😂

تا موقع بسته شدن قرارداد به تعهدات قبلی پای بندیم ولی بعدش اگه COD میخوایید باید بزارید گیم‌پس روی پلی‌استیشن عرضه بشه و گرنه کالاف بی کال‌اف 😂

یعنی اگه دعوای حقوقی هم شکل بگیره راحت میتونن بگن ما دوست داریم بازی رو روی پلی‌استیشن عرضه کنیم ولی اینا نمیزارن با لانچر اصلی خودمون (گیمپس) عرضه بشه و تقصیر خودشونه 😂 دقیقا مثل داستان اپیک و اپل

حقیقتا اسپنسر یه چیزی فراتر از لفظ پدرسوخته است 😂

و درنهایت به نظرم سونی مجبور میشه دسترسی به گیمپس رو حداقل از طریق کلاود گیمینگ اجرا کنه

البته همه‌ی اینا حدس و گمانه

آخرین ویرایش:
واقعا عجب اره دو سری شده این اسپنسر برای سونی :D نه راه پس دارن نه راه پیش لامصب آی پی کال اف دیوتی هم خیلی بزرگتر از این چیزاست که بشه ازش گذشت
الان اسپنسر اراده کنه بازی انحصاری میشه و سونی می مونه و حوضش انحصاری هم نکنه مجبوره روی استورش 70 دلار ناقابل بفروشه در صورتی که پول فروش همین بازی هم میره تو جیب ماکرو و از همه بدتر کاربرای ایکس باکس با یه دلار روز عرضه بازی رو می گیرن :D یه گزینه سومی هم هست که سونی جام زهر رو بنوشه و قبول کنه گیم پس بیاد رو استورش
کلا خیلی پدر سوخته است این اسپنسر اونقدر مار خورده که شده افعی :D

واقعا عجب اره دو سری شده این اسپنسر برای سونی :D نه راه پس دارن نه راه پیش لامصب آی پی کال اف دیوتی هم خیلی بزرگتر از این چیزاست که بشه ازش گذشت
الان اسپنسر اراده کنه بازی انحصاری میشه و سونی می مونه و حوضش انحصاری هم نکنه مجبوره روی استورش 70 دلار ناقابل بفروشه در صورتی که پول فروش همین بازی هم میره تو جیب ماکرو و از همه بدتر کاربرای ایکس باکس با یه دلار روز عرضه بازی رو می گیرن :D یه گزینه سومی هم هست که سونی جام زهر رو بنوشه و قبول کنه گیم پس بیاد رو استورش
کلا خیلی پدر سوخته است این اسپنسر اونقدر مار خورده که شده افعی :D
شاید این چیز هایی که میگید صحیح باشه شاید طرف ناقلا باشه شاید زرنگ باشه !اینا سیاست و مارکتینگ است خود سونی هم‌موقع عرضه پی اس ۴ مرتب سو استفاده میکرد از شرایط. میگفتن ما دایم اونلاین نیستیم و بازی دست دوم داریم و .... هر چی باشن برای خودشون به درد من یوزر خوردنه .به من چه چکار سونی میکنن هربلایی سرشون بیارن بیارن من اون وسط بازی دارم کرورو کروور روی گیم پس روز لانچ .به من که ضرر نزدنه تازه خیلی هم یوزر فرندلی بودنه .

به قول یکی ملت برای چی خوشحالن؟ برا بازی هایی که همین الانم روی اکس باکس موجودن :-B😂
برای این خوشحالن که تمام این بازی ها از این به بعد به صورت دی وان رو گیم پس میاد.

قبلا هم گفتم انتشار همزمان CoD رو گیم پس بیشتر از اون چیزی فکر کنید رو فروش کنسول های مایکروسافت و گیم پس تاثیر داره.

برای این خوشحالن که تمام این بازی ها از این به بعد به صورت دی وان رو گیم پس میاد.

قبلا هم گفتم انتشار همزمان CoD رو گیم پس بیشتر از اون چیزی فکر کنید رو فروش کنسول های مایکروسافت و گیم پس تاثیر داره.
دقیقا خودم بشخصه خوشحالیم از پر و پیمون شدن لایبرری گیمپس هست تا اینکه فلان بازی انحصاری بشه، واسه من گیمر این مهمه

هرچند گوشه چشمی به تلافی کردن همه‌ی اون پدرسوخته بازی های اول نسل هشت سونی و مانی هت کردن‌های اخیرش دارم 😂

فکر کنم دیگه اینجا منظور اسپنسر مشخص باشه

اگه بازی های "جدید" ما رو میخواهید پس باید بزارید گیمپس رو کنسولتون عرضه بشه
View attachment 240844
اومدن گیم پس روی PS5 که به معنی تبدیل شدن کنسول رقیب به پلتفورم مایکرو هست! :D برای سونی این قشنگ خودکشیه! :D اسپارتاکوس هم در نطفه خفه میشه! :D :))

به نظر من اومدن call روی ps بیشتر تبلیغ منفی واسه سونی هست :D

فکر کن بازی با محتوای کمتر و تاخیر در کنار قیمت ۷۰ دلاری رو مشتری مقایسه میکنه با گیم پس و محتوای انحصاری و تاریخ انتشار احتمالا زودتر :D

یعنی بازی نباشه نهایت طرف میره تایتان فال بازی میکنه ولی وقتی هست میره مقایسه میکنه و اون وقته که دنبال سطل زباله سایز بزرگ میگرده که PS5 داخلش جا بشه :D
.
.
.

راستی یه سوالی از دوستان داشتم که انحصاری Street fighter v در چه راستایی انجام شد نسل قبل :Thinking: :D

کانال عوض شد
الان همه شروع میکنن به ستایش فیل که چقدر باهوشه ، رو کنسول سونی هم میده که درآمدش قطع نشه واو... :D
سونی یه پخ کرد نتیجشن شد نرمش قهرمانانه ی اسپنسر :))
گیمپس رو پلی استیشن؟ :))
هستند همیشه ذوب شدگانی که از نرمش هم حماسه میسازن..
۴ تا برگه ی قرارداد قدرتش بیشتر از ۷۸ میلیارد دلار هزینه تو دوساله اینو میشه از جلز و ولز امثال کوردن و گراب و در افتادنشون با شرایر و بقیه پیدا کرد ... سر استخون دعوا شد :))
همه چی این قضیه منو یاد وضعیت ج.ا میندازه :D

آخرین ویرایش:
کاری به جنگ کنسولی ندارم ولی این قطعا بهترین اتفاقی بود که میتونست برای بیلیزارد بیوفته بیلیزاد که همیشه بیلیزکان داشت امسال کنسل کرد میدونید چرا هیچی برای نمایش نداشت از اون طرفم داستانای دادگاه و هیچی برای عرضه تو ۲۰۲۲ نداره ، امیدوارم زیر پرچم ماکرو اوضاش بهتر شه

و همیشه ذوب شدگانی که از نرمش هم حماسه میسازن..
۴ تا برگه ی قرارداد قدرتش بیشتر از ۷۸ میلیارد دلار هزینه تو دوساله اینو میشه از جلز و ولز امثال کوردن و گراب و در افتادنشون با شرایر و بقیه پیدا کرد ... سر استخون دعوا شد :))
فشار سونی قطعا اما افكار عمومی و داستان مونوپولی هم تاثیر داره، تیر خلاص هم كنگرسمن ها زدن،
اما فقط كال اف دیوتی نیست كه، یه اقیانوس بازی دیگه هم هست،
اما اره سونی هم واسه خودش غولیه، غولی كه بیشتر از اقتصاد، استعداد داره، reputation داره، سرمایه هنری داره، به قولی بزرگ ترین فن بیس رو داره، به نظرم مایکروسافت و سونی به نفع جفتشونه همكاری رو ادامه بدن، نزدیک تر از قبل، حالا آگه به طور نانوشته هم شده یطورایی متحد باشند. شاید روزی پلی استیشن تبدیل به یك از نقاط قوت مایكرو در مقابل رقبای جدید شد، حتی غیر مستقیم...

گیمپس رو پلی استیشن؟ :))
هستند همیشه ذوب شدگانی که از نرمش هم حماسه میسازن..
دو روز تو غار بودی آخرش هم فقط اومدی ۳ تا 😂 و یدونه 😁 بزاری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or