خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
عجیب‌ترین از خرید مایکرو، تغییر رفتار یه سری از دوستان هست، تا دیروز سونی بقالی سر کوچشون هم می‌خرید از خوشحالی گوش فلک رو کر می‌کردن، الان که مایکرو همچین خریدی کرده خرده می‌گیرن به مایکروفن‌ها که چرا خوشحالی می‌کنین و مگه شما سهامدارین و به شما چه که پولداره!!
از طرف دیگه هم یه عمره ما دهن خودمون رو سرویس کردیم که آقا یه کنسول این حرف‌ها رو نداره و راحت میشه عوضش کرد، می‌گفتن نه پلی‌استیشن تو گوشت و خون ماست و مرگ بر ایکس‌باکس، الان با این خبر میگن چیزی نشده که میشه یه سریز اس گرفت راحت و بازی کرد، البته باز خوبه این حرکا مایکرو باعث شد سرعقل بیاین بفهمین دستگاه بازی این‌قدرا هم مهم نیست که سینه چاک بدین واسش!

خرید بهت انگیز و خیلی خفنی بود(مقدار دلاریش کمی از بودجه سال بعد ایران کمتره :D )

ولی از لحاظ تاثیر روی بازار در طولانی مدت برای خود مایکرو شاید خوب باشه و پلیرهای گیم پس، ولی برای صنعت بازی بنظرم در میان مدت اصلا خوب نخواهد بود و مونوپولی و انحصار ایده کم کم تاثیر منفیشو رو بازیها میذاره. علاوه بر اون فروش ps5 هم پایینتر خواهد اومد حتی اگر بازیها انحصاری ایکس باکس نشن که اینم خوب نیس و باعث کاهش بازیهای با کیفیت ps هم خواهد شد(چون کسی گیم پس چند دلاری رو ول نمیکنه بره 60...70 دلار پول پای بازی بده)

یعنی بنظرم در 4...5 سال آینده با این روندی که اینا پیش گرفتن همه چی میره رو گیم پس و دیگه نه رقیب و نهرقابتی وجود خواهد شد و با هر قیمت و مدلی بازی بدن ملت باید بخرن

.

اون تصوری که من از متاورس دارم ، حتی اگه به سن ما قد بده( که مطمئنم نمیده )، به سن گیمری ما قد نمیده ،

پس چیز عجیبی نیست که بگیم هدف اصلی مایکرو به دست گرفتن بخش بزرگتری از بازار و کسب درامدش و بالا بردن کاربر های کیم پسه

واقعا خیلی ساده انگارانه است که بگیم هدف مایکرو از این خرید متاورسه در حالی که حتی قدمی سمت زیر ساخت ها و پیش نیاز هاش نرفته ، حتی سونی هم چند سال جلوتر رفته سمت vr
خیلی دور نیست، تا پنج سال دیگه نهایتا ۱۰ سال دیگه این اتفاقات افتاده. حالا این فقط یک نمونه در حوضه سرگرمی هستش، چه گیمر باشیم چه نه در هر صورت زندگی همه مون تحت تاثییر قرار میگیره.

و راجع به موضوع زیرساخت ها، مایکروسافت پارسال با فیسبوک قرار داد همکاری بست (اکولوس وی آر دست فیس بوکه) و جدا از این مایکروسافتی که این چند سال اخیر دیدیم هیچ مشکلی نداره سرویس هاشو روی هر سخت افزار ممکن از هر شرکتی ارائه بده تازه استقبال هم میکنه. با این حرکت های عجیبی هم داره میکنه عملاً قبل از اینکه تنور این داستانا داغ بشه، هر چی شرکت بزرگ و کوچک که محتوا داره رو دارن میخرن که وقتی رقبا وارد شدن هیچ چیزی نمونده باشه و کویر باشه و در نتیجه شرکت های دیگه چاره ای جز همکاری ندارن.

این خرید های عجیب هم فقط مختص گیمینگ تا حالا نبوده، چند وقت پیش شرکتی به اسم Nuance رو خریدن که در زمینه هوش مصنوعی و سلامت فعال بوده. در تمام حوزه ها دارن سرمایه گذاری میکن.

این که میگید PS شبیه نینتندو میشه عجیبه چون نینتندو بخش زیادی از درامدش از انحصاری هاش هست فک کنم.
سونی اینجوری نیست و بیشتر درامدش از همون فروش مالتی پلت هست. (شاید کلا اشتباه میگم البته)

آقا سوال

مگه هدف از خرید اکتیویژن مگه گیم موبایل نبود
پی چرا دارید الکی سونی رو ورشکست میکنید 😂

چون کال پارتنر اصلیش سونی بود ، و کلا فیفا و کال خیلی برای سونی در آمد داشتن به عنوان کسی که این وسط بازی رو کنسولش میاد ، خوب اگر کال نیاد باس کنسول در نتیجه اون بخش از درآمد کم میشه ، درآمد کل هم کم بشه ، پول به فرست پارتی ها کمتر میرسه ، پول کمتر برسه کیفیتشون کمتر میشه !

به نظر من خرید ea و ubisoft برای گیم پس اشتباهه چون ea play که همون اول با gamepass ادغام شد ubisoft + داره به گیم پس اضافه میشه (مگه اینکه برنامهماکروسافت کلا گیم نباشه منظورم متاورس و ایناس)
اما الان زمان مناسبیه بره سراغ ژاپن و استودیو و ناشر های ژاپنی به ویژه konami بخره.
بالاخره بسازه این ip های نفرین شده رو 😀
دوستان یه پیشنهاد فقط برین سمت pc الان دیگه کنسول جواب نمیده

پست بعدی کاملش کرده

View attachment 240426

اینم از نینتندو

View attachment 240427
بازم خدا رو شکر، این چیزیه که من ده ساله دارم تلاش میکنم تو این فروم بگم که نرید مارکت کپش رو ببینید بعد ۵۱ درصدش رو حساب بکنید بگید با این مبلغ میشه تصاحبش کرد، برای تصاحب یه شرکت باید سر دار و ندارش به توافق برسی

خصوصا اون دوستی که سونی رو ۷۰ میلیارد قیمت گذاری کرد😵😁

ببین من نمیگم موفقه یا نه اما مایکی که آمار فروش کنسول هاشو نمیده، سر آمار گیم پس همیشه واضح حرف میزنه. عجیب نیست به نظرت؟:D
البته قبول دارم مدل گیم پس و درآمدی که به دست میاره هنوز یه خرده مبهمه و هیچکس نمیدونه ساز و کارش چجوریه. تنها چیزی که میدونم اینه که جمعیت کثیری از دوستان من که تا پیش از این کنسول سونی رو میخریدن و PC هم داشتن، این نسل به دلیل بالا رفتن قیمت سخت افزار کوچ کردن به XSX و XSS و گیم پس هم گرفتن و چپ و راست به من میگن چرا تا حالا زودتر نرفته بودن سمتش و حتی بعضیاشون هم میگن چرا الکی اینقدر خرج PC میکردن :)) یعنی توی کشور ما به شدت مقرون به صرفه هست و حالا که گنده تر و شناخته تر هم میشه، مشتری بالقوه زیادی پیدا میکنه توی همین ایران و کلی به آمارش اضافه میکنه. حالا تو فکر کن چقدر توی کشورهای خارجی میرن سمتش. من توی همین استیم فهمیدم ملت برای اینکه پول بازی کمتر بدن، ریجن عوض میکنن به کشورهایی مثل آرژانتین و ترکیه و روسیه و اکثریت اینا از کشورهایی هستن که درآمد بالایی هم دارن خیر سرشون:D یعنی میخوام بگم حتی اونی که وضعش خوبه هم میاد نگاه میکنه ببینه کجا میتونه کمترین خرج رو بکنه و بیشترین بهره رو ببره. کلا ذات آدمیزاد همینه.
البته من شک ندارم که قیمت اشتراک رو زیاد میکنن و یا یه سری حرکت دیگه میزنن وقتی جای پاشون محکم تر بشه. یعنی تاریخ نشون داده چه سونی چه مایکی وقتی دیگه رقیبشون رو به عنوان تهدید نبینن، جفتک میندازن.
قبول دارم کاملا این حرفارو ، این که مایکروسافت این نسل از افتضاح نسل قبل در اومده وبه شدت داره خرج میکنه تا موفق بشه یه امر واضحه و البته شاید شاهد تغییرات در قیمت اشتراک گیم‌پس هم باشیم . طبیعی وقتی این اتفاق بیفته افراد بیشتری به تکاپو بیفتن واسه خرید کنسولش و حتی سرویس گیم‌ پس، ولی مشابه همین اتفاق تو نسل x360 هم افتاد اگه یادت باشه. تجربه ثابت کرده اگه یه کمپانی قوی عمل کنه طبیعتا مخاطبای بیشتری به سمتش میرن و همین دوستایی که میگی الان رفتن سراغ گیم پس خوب دو نسل پیش هم قطعا x360 رو به خاطر همین مسائل اقتصادی انتخاب میکردن. واقعا هم گیم های خوبی داشت x360 و اون زمان مایکروسافت قرار داد های خوبی با استودیوهایی مثل اپیک میبست. من خودم نمیتونستم از بایوشاک بگذرم و باید x360 میخریدم . ولی نسل قبل هر چی دنبال یه بهانه واسه خرید گشتم‌حقیقتا پیدا نکردم.

منتهی سوال من از تو اینه که اینده این صنعتو برای نینتندو و سونی چی میبینی ؟ یعنی اینا جمع میکنن میرن خونشون و همه چی تموم میشه ؟ :D قطعا پاسخ منفیه و باید شاهد تکاپو بیشتر اونا و تغییر سیاست های اونا هم باشیم. این تغییراته که میتونه صنعت و رقابت تو این نسل رو خیلی خیلی جذاب تر کنه . شاید برگردیم به دو نسل پیش که تو هر خونه ای کنسول شرکت های مختلف رو میدیدیم.

به اینم دقت کن که دوستای سونی فنت الان میان میگن اقا به خاطر گیم‌های جذاب گیمپس ما هم در کنار کنسولمون اینارو هم‌میخریم . ولی هنوز تو همین فروم‌ هستن ادمایی که خودشون رو میکشین که سونی فقط یه عالمه ۹۶ پر ایراد و ات و اشغال سینما زده میده بیرون:D کاش یه نرمش قهرمانانه هم‌اونوری ببینیم یه روزی بلاخره و اینقدر اصرار برای انکار گیم‌ خوب سر تعصبات نباشه😂 گیم خوب متر و معیارش مشخصه دیگه به هر حال و چون مایکرو یه سری کمپانی خریده به این معنی نیست که پس ناتی داگ و سانتا مونیکا و .... باید گل بگیرن درشونو و سونی هم جمع کنه بره. البته میدونم تو نظرت اینا نیست و کلی میگم:D

حالا درامد بخش پلی استیشن بیشتر،خب که چی؟آیا سونی که شرکت مادر پلی استیشنه هم پول مایکروسافت رو داره که خریدای اینجوری بکنه؟
تازه بگذریم که کلی از درامد سونی هم از همین کالاف دیوتی بود که قراره دود بشه بره هوا :D
جوگیری هم وجود نداره،مایکروسافت پول داره میخره،سونی هم در حد وسعش داره استودیوهایی مثل firesprite میخره :D
بالا برید پایین بیاین این یک حقیقت غیر قابل انکار هست
چطوره اینطوری بگیم که درآمدی که کالاف و اکتی داشتن از صدقه سری پلی استیشن و فن هاش بوده ، چون اکثریت پلیرهاش اونجا بودن . اینکه انقد یک طرفه نگاه کنید میشه دقیقا جوگیری .
اینکه سونی باید خودشو بفروشه تا راک استار رو بخره و مایکرو فقط با درآمد بخش ایکس باکسش تونسته اکتی رو بخره از شاهکارهای جوگیری شما بود که ابتدا بیان کردید .
درسته الان تاپیک هرکی هرکی شده و همه رفتن بالا و نمیان پایین که سرمون درد نگیره منتهی دیگه در این حد شاهکار هم نباشم .

بریم خدارو شکر کنیم (در واقع از مدیران مارول و سونی متشکر باشیم)
که مارول و اینسامنیاک و موفقیت خیره کننده اسپایدرمن هست...
این همه زدن تو سر جیم رایان، اما از مدت ها قبل در حال پیدا کردن الترنتیو های در دسترس برای سونی بوده، جیم رایان الان مدیر مناسبی برای سونی محسوب میشه.

قرارداد های ترد پارتی هم به نفع سونی بوده و رو قدرت امروز پلی استیشن (PS4+PS5) به شدت تاثیر داشته، مهم از الان به بعده که باید دید چه جایگزین های مشخصی دارند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or