خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
فعلا برید جوایز لزبین زامبی کش رو بشمارید 😂😂تا اخر نسل ببینم جیزی برا عرضه دارید در حد لزبین 😂😂
لزبین زامبی کش با ترنی 😉😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حمله لفتیست ها بود به بازی ها که بدجور هم فیدبک منفی خورد من هنوز تو شوک ام ‌.از این جایزه ها زیاد میدن چپی ها زیاد دلمون رو نباید خوش کنیم مکبث رو سیاه اوردن جاش که اسکار بازیگری بدن بهش. بگن طلا دادیم به blm جایزه ها سیاسی هستن خیلی وقت ها .

این فقط مارکت کپشونه . همین چند روز پیش تیک تو

https://www.google.com/amp/s/seekin...ger-arbitrage-mondays-take-two-acquires-zynga

زینگا رو ۱۲ میلیارد خریده ، بعد چطور خودش رو ملت قراره ۱۸ میلیارد بخرن

دیگه از اکتی/بلیز که گرونتر نیست ، اصلا 40 تا 50 تا :D بازم مشکلی نداره باسه "ددی" که بخواد بخره

اینکه مونوپولی راه انداخته دیگه واضحه ولی خب با این جریان سوم بودن بهانه خوبی پشت این حرفا رو بخوابونه. اینا هم قراردادی رو امضا نمیکنند که سر این حرفا به مشکلی بخوره.
خودتم میدونی با این خرید چه قدرت بزرگی برای خودشون ایجاد کردند. همین آیپی های ترد پارتی میدونی چقدر به سونی سود میدادند. الان همش میره توی جیب مایکرو:دی

منم حس کردم این‌ سوم‌ بودن را خودشون خیلی هوشمندانه انداختن‌وسط که مثلا‌بگن اگه میخواهید گیر بدید برید به تنست و سونی گیر بدید. در حالی که همین الانش ام رقم درآمد ایکس باکس+اکتی خیلی خیلی نزدیک سونی هست. حالا جلوتر که بازی های اکتی انحصاری بشه+ گیم پس هم از فاز سرمایه گذاری خارج بشه و بتسدا هم‌ بیگ هیترهاش عرضه کنه خیلی راحت ایکس باکس مجموع درآمدش من فکر میکنم از سونی و احتمالا تنست رد خواهد شد. فعلا این قضیه را پرچم کردن از زیر قضیه مونوپلی دربیان. وگرنه هیچ شرکتی نمیاد تو معرفی خریدش بگه من تازه سوم شدم😂

ایکس‌باکس الان نزدیک ۴۰ تا استدیو بزرگ داره و سه تا پابلیشر خیلی بزرگ. هیچ شرکتی تو این زمینه نزدیک ایکس باکس هم‌نیست

منم حس کردم این‌ سوم‌ بودن را خودشون خیلی هوشمندانه انداختن‌وسط که مثلا‌بگن اگه میخواهید گیر بدید برید به تنست و سونی گیر بدید. در حالی که همین الانش ام رقم درآمد ایکس باکس+اکتی خیلی خیلی نزدیک سونی هست. حالا جلوتر که بازی های اکتی انحصاری بشه+ گیم پس هم از فاز سرمایه گذاری خارج بشه و بتسدا هم‌ بیگ هیترهاش عرضه کنه خیلی راحت ایکس باکس مجموع درآمدش من فکر میکنم از سونی و احتمالا تنست رد خواهد شد. فعلا این قضیه را پرچم کردن از زیر قضیه مونوپلی دربیان. وگرنه هیچ شرکتی نمیاد تو معرفی خریدش بگه من تازه سوم شدم😂

ایکس‌باکس الان نزدیک ۴۰ تا استدیو بزرگ داره و سه تا پابلیشر خیلی بزرگ. هیچ شرکتی تو این زمینه نزدیک ایکس باکس هم‌نیست

اینا تهش هرچی بشه میگن میخوایم با تنست در بیوفتیم و جلوشونو بگیریم ، اونم چینی هست اینا آمریکایی ، بهونش کاملا جوره بعد میدونم به هیچ مشکلی بخورن سره راه :D

این فقط مارکت کپشونه . همین چند روز پیش تیک تو

https://www.google.com/amp/s/seekin...ger-arbitrage-mondays-take-two-acquires-zynga

زینگا رو ۱۲ میلیارد خریده ، بعد چطور خودش رو ملت قراره ۱۸ میلیارد بخرن

خب اینم نگفته که Selling Price هست ، بدون شک قیمت فروش این کمپانی‌ها از Market Cap اشون خیلی بیشتره

• Like
Reactions: vaan 2
بازار امروز بورس منفی هست.
بورس ایران نیست که گله ای مثبت و منفی بشن 😂 همین الان میبینی که تو همین بازار منفی سهام‌خود اکتیویژن مثبت ۲۵ درصد خورد و واکنش مارکت به سهام‌خود اکتیویژن عالی بوده .
Screenshot_20220119-080702_Gallery.jpg

در این که این‌خرید گیم‌پس رو ارزنده تر میکنه و خبر خیلیی خوبی واسه گیمرا میتونه باشه شکی نیست. ولی مارکت با عدد و رقم و صورت مالی کار داره . باید ببینیم اینهمه ولخرجی سنگین مایکروسافت با عدد و رقم به در آمد های این کمپانی اندازه اینهمه خرج اضافه میکنه یا نه ، من نمیگم نمیشه ولی این که از الان یه سری پرونده نیتنندو و سونی رو بستن رفت جالبه😂

@Safety & Peace
علی مایکروسافت چند تا هدف بزرگ داره که باید بهش برسه یکی رسیدن به ۱۰۰ میلیون مشترک در گیم‌پس !!! که عدد کمی‌نیست و تا به این رقما نرسه اشتراک گیم‌پس با این قیمت و اینهنه هزینه ساخت بازی ها خود ضرره فعلا، هدف بعدی فروش خیلی بیشتر کنسولاش و برنده شدن نسل هست.سومین هدف هم‌میتونه بحث موبایل گیمینگ و باقی سورس های گیمینگ باشه . حالا واسه تو که همیشه با عدد و رقم‌سر کار داری واسم‌عجیبه چرا از الان‌پرونده همه اینارو با موفقیت بستی ؟ من نمیگم دست یافتنی نیست ولی کار اسونی هم‌نیست و از الان‌نمیتونی‌بگی حتما ۱۰۰ میلیون ادم به خرید اشتراک گیم‌پس‌مجاب میشن یا همه گیمرا و این فن بیس عظیم نیتندو و سونی فنا دست از سر نینتندو و سونی بر میدارن و بازی تموم شد و رفت:D قطعا در ادامه رقابت سنگین تر و جذاب تر میشه.

سلام،

عذرخواهی می کنم بابت این پیغام OffTopicـی که دارم می دم.

کشور عزیز ایران در 6 ماهه اول سال 1400، درآمد نفتی با توجه به نظرات متفاوت گروه های مخالف و موافق بین 2 تا 11 میلیارد دلار داشته.

این عدد رو با مبلغ خرید ماکرو مقایسه کنید. به میزان سرمایه ای که در این صنعت هست می شه پی برد.

عذرخواهی می کنم.

یا علی...

من اخر نسل پیش یدونه one x خریدم و تا همین 2 ماه پیش مث چی پشیمون شدم از اینکه جای نینتندو سوییچ رفتم سراغ ایکس باکس و کلا همون ماه اول ک خریدمش با گیم پس یسری انحصاری ها رو زدم و دیگه
دستگاه داشت خاک میخورد تا دو ماه پیش ک تصمیم گرفتم برای هیلو و فورزا گیم پس بخرم خلاصههههه گیم پس خریدن همانا و معتاد گیم شدن همانا :دی من از بچگی اگه سگا و میکرو رو ندید بگیریم همیشه کنسول سونی رو داشتم و ی سونی فن سر سخت بودم و هستم ، ولی خب از این خرید مایکروسافت خیلی خوشحال شدم و همش هم بخاطر گیم پس و بازی مفتیه :دی الانم تو فکر خرید کنسول نسل جدید مایکروسافتم چون برای ما ایرانیا همین گیم پس خوبه :دی البته اینو بگم هنوزم ک هنوزه هیچی انحصاری های سونی نمیشه ، من دیگه ps5 رو میذارم برا انحصاریا و ایکس باکس رو میذارم برا مولتی .

ولی برای من واقعا سخته ارتباط برقرار کردن با رابط کاربری ایکس باکس و کنترلرش و اصلا باهاشون ارتباط بر قرار نمیکنم ولی چ میشه کرد با این وضع دلار چاره ای جز رفتن سمت ایکس باکس نیست .

فکر کنم یکی از دلایلی که سونی مدتیه بازی هاش رو رو PC هم میده و میخواد بده،
اینه که خودشونم میدونن روزی میرسه که برای تجربه ی همه ی بازی ها ملت باید به فراتر از پلی استیشن فکر کنند، خب حالا که احتمالا میلیون ها نفر از سمت پلی استیشن خارج میشند، بودن یک پایگاه از بازی های PS رو PC یجورایی حیاتی شده، تا حداقل بخشی از اونایی که PS رو به مرور ترک میکنند، ترغیب به PC بشند که به طور عملی از اکوسیستم و کامیونیتی PS خارج نشند.
استیم دک و در اینده محصولات مشابه به شکل عجیبی برای دارندگان PS واجب شده، اگه نگیم S/X..

من اخرین کمپین Cod که زدم Cod 2 تو گیم نت بوده، اما بازی های بلیزارد.. یسری ای پی قدیمی اکتی، نمیشه جلوشون مقاومت کرد. اصن بعضی از بازی های بلیزارد مثل وارکرفت ها بخشی از زندگیم بودند،

احتمالا یکی از ساید افکت های این تحولات رخ داده توسط مایکرو، تغییر کردن ماهیت "فن بوی بازی" و کلهم فن بوی ها از این به بعد هم خواهد بود، پلی استیشنی ها به شدت Native خواهند شد(شبیه نینتندو، کلا روز به روز سونی هم به نینتندو شبیه تر خواهد شد، به سبک خودش البته)
مایکروسافتی ها هم به شدت گسترده و از طیف های مختلف.
روند برگشت مایکروفن هایی که از 2013 اومدن سمت PS که خیلی وقته شروع شده، از قدرت بیشتر SX و خرید های چند سال اخیر. اما در کل ما با یک غول بیابونی طرفیم که اگه بتونه میبلعه، هوشمندانه ترین کار اینه که خودمونو باهاش هماهنگ کنیم.

باکس فنی های عزیز درسته ipکالاف WOWو‌دیابلو خیلی خیلی بزرگ هستند

ولی در عمل هیچی برا بازی سال شدن ندارن 😂😂

پس خواهشا رویاپردازی نکنیذ

مایکروسافت رسما صاحب بزرگترین FPSصنعت بازیسازی شد 😂😂
طرف داره کل صنعت بازی رو میبلعه و یه خطر جدی برای شرکت مورد علاقه-ش شده بعد این هنوز سطح دغدغه-ش اینه که مایکی جایزه ببره.
وقتی میگم خیلی ،جالب انگیز و چایلدیش نظر میدی بابت همینه ،
منظره ترسناک دقیقا چیه ، اگه همچین روزی برسه خیلی راحت میریم اکس باکس میخریم در کنار دوستان لذت میبریم ،

گیمر هیچ وقت بازنده نیست ، هر جای بهتری برای بازی وجود داشته باشه میریم همون جا و پرچم رو برافراشته میکنیم 😂

مگه کنسول خاک و ابا اجدادیه که بخوایم تا این حد بهش تعصب داشته باشیم

تنها اینده ترسناکی که وجود داره اینه که فضا بره به سمتی که به ضرر گیمر ها و به نفع ناشر ها باشه و بازی ها برن به سمت تبدیل شدن به معدن طلا نه ارائه هنر
یعنی خرید مایکی در حدی بود که "تو" یکی اومدی همچین نظری دادی. تویی که دیگه عالم و آدم و عرب و عجم از تعصبت نسبت به سونی خبر دارن. توی این 10 سالی که توی بازیسنتر بودم این اولین باری هست که همچین پستی ازت میبینم. حقیقتا پشمام.
ولی خیلی خوشحالم که این حرف رو زدی. اینو از ته دلم میگم. قشنگ نشون میده چقدر عوض شدی و به اون چیزی که سالیان هست داریم میگیم، رسیدی.
@Safety & Peace
علی مایکروسافت چند تا هدف بزرگ داره که باید بهش برسه یکی رسیدن به ۱۰۰ میلیون مشترک در گیم‌پس !!! که عدد کمی‌نیست و تا به این رقما نرسه اشتراک گیم‌پس با این قیمت و اینهنه هزینه ساخت بازی ها خود ضرره فعلا، هدف بعدی فروش خیلی بیشتر کنسولاش و برنده شدن نسل هست.سومین هدف هم‌میتونه بحث موبایل گیمینگ و باقی سورس های گیمینگ باشه . حالا واسه تو که همیشه با عدد و رقم‌سر کار داری واسم‌عجیبه چرا از الان‌پرونده همه اینارو با موفقیت بستی ؟ من نمیگم دست یافتنی نیست ولی کار اسونی هم‌نیست و از الان‌نمیتونی‌بگی حتما ۱۰۰ میلیون ادم به خرید اشتراک گیم‌پس‌مجاب میشن یا همه گیمرا و این فن بیس عظیم نیتندو و سونی فنا دست از سر نینتندو و سونی بر میدارن و بازی تموم شد و رفت:D قطعا در ادامه رقابت سنگین تر و جذاب تر میشه.
ببین من نمیگم موفقه یا نه اما مایکی که آمار فروش کنسول هاشو نمیده، سر آمار گیم پس همیشه واضح حرف میزنه. عجیب نیست به نظرت؟:D
البته قبول دارم مدل گیم پس و درآمدی که به دست میاره هنوز یه خرده مبهمه و هیچکس نمیدونه ساز و کارش چجوریه. تنها چیزی که میدونم اینه که جمعیت کثیری از دوستان من که تا پیش از این کنسول سونی رو میخریدن و PC هم داشتن، این نسل به دلیل بالا رفتن قیمت سخت افزار کوچ کردن به XSX و XSS و گیم پس هم گرفتن و چپ و راست به من میگن چرا تا حالا زودتر نرفته بودن سمتش و حتی بعضیاشون هم میگن چرا الکی اینقدر خرج PC میکردن :)) یعنی توی کشور ما به شدت مقرون به صرفه هست و حالا که گنده تر و شناخته تر هم میشه، مشتری بالقوه زیادی پیدا میکنه توی همین ایران و کلی به آمارش اضافه میکنه. حالا تو فکر کن چقدر توی کشورهای خارجی میرن سمتش. من توی همین استیم فهمیدم ملت برای اینکه پول بازی کمتر بدن، ریجن عوض میکنن به کشورهایی مثل آرژانتین و ترکیه و روسیه و اکثریت اینا از کشورهایی هستن که درآمد بالایی هم دارن خیر سرشون:D یعنی میخوام بگم حتی اونی که وضعش خوبه هم میاد نگاه میکنه ببینه کجا میتونه کمترین خرج رو بکنه و بیشترین بهره رو ببره. کلا ذات آدمیزاد همینه.
البته من شک ندارم که قیمت اشتراک رو زیاد میکنن و یا یه سری حرکت دیگه میزنن وقتی جای پاشون محکم تر بشه. یعنی تاریخ نشون داده چه سونی چه مایکی وقتی دیگه رقیبشون رو به عنوان تهدید نبینن، جفتک میندازن.
مازیارجان برا این دوست عژیزمون pcخیلی خیلی مهمه و حتی برای این تعصبش بعضی از بازی ها رو پلی نمیده حتی 😂😂😂
فکر کن یه سونی فن بوی که حتی بازی های انحصاری خودشون مثل Days Gone رو هم آشغال میدونه و بازی کردنش براش کسر شأنه و کل کتگوری بازی هاش اونایی هستن که جایزه گرفتن و افتخار هم میکنه غیر از اینا چیزی بازی نمیکنه، میاد به من میگه "بعضی از بازی رو پلی نمیده حتی". یه جای کار عمیقا میلنگه. احساس میکنم با یه ورژن دیگه از تو که از مولتی ورس اومده دارم حرف میزنم که اونجا من به شدت فن بوی هستم و تو در جبهه آزادی میجنگی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or