خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
آقا یه داریوش پلی کن با یه سیگار بهمن.همچی درست میشه.
تعداد پلیر wow و Diablo به گیم پس اضافه بشن خودش داستانیه...
به قران ربط پلیر های Wowو‌دیابلو رو بازی سال نمیدونم 😂😂

یکی گفت احتمالا مایکرو خودش مراسم برترین بازی رو برگزار کنه گفتم ipهای اکتی به برترین بازی سال نمیخوره‌😂😂

من نه از تعداد کاربر های پس سود مییرم‌ نه از درامد بخش Psمن گیمر دنبال بازی خوب هستم هر جا باشه من هستم دیدم تو این اوضاع اقتصادی بازی با باکس راحت تر هست باکس گرفتم

ولی نمیدونم دلیل دشمنی باکسی ها با سونی چیه😂😂

ولی به نظرم برا شادی زوده چون این مونوپولی شاید یقه معامله رو بگیره و گند بزنه
بعید میدونم اتفاق خاصی بیوفته. مایکروسافت یه شرکت کوچیک نیست و تیم قدرتمندی از وکلا براش کار میکنن و قطعا لابی های بزرگی تو کنگره هم دارن. قبل از چنین خرید هایی همه جوانب رو در نظر میگیرن.
بنظرم کافیه مایکروسافت بتونه دولت مردای آمریکا رو قانع کنه که این خرید در جهت مقابله با تنست که یه شرکت چینی هست انجام شده. که البته همچین هم بی راه نیست و بخش موبایل اکتیویژن رقیب مستقیم تنستت هست.
با توجه به گسترش شبکه اینترنت و همچنین سرعتش، بزودی کلاود گیمینگ گیم پس می‌تونه گزینه خیلی جذابی برای کسایی باشه که کنسول و پی سی مناسب ندارن. فعلا تو فاز بتا هست و با اینکه سرعت نت خوبی دارم ولی برای من هنوز ترغیب کننده نیست و باگ ها و سرعتش اذیت میکنه ولی پنج سال بعد با همه گیر شدن 5G و استارلینک میتونه تو هر گوشی و تبلتی به راحتی اجرا بشه.
شایدم در آینده نزدیک به تلویزیون های جدید هم راه پیدا کرد.

به قران ربط پلیر های Wowو‌دیابلو رو بازی سال نمیدونم 😂😂

یکی گفت احتمالا مایکرو خودش مراسم برترین بازی رو برگزار کنه گفتم ipهای اکتی به برترین بازی سال نمیخوره‌😂😂

من نه از تعداد کاربر های پس سود مییرم‌ نه از درامد بخش Psمن گیمر دنبال بازی خوب هستم هر جا باشه من هستم دیدم تو این اوضاع اقتصادی بازی با باکس راحت تر هست باکس گرفتم

ولی نمیدونم دلیل دشمنی باکسی ها با سونی چیه😂😂
دلیل دشمنی مشخصه
شرکت محبوبشون خودش میاد اعتراف میکنه که ما باید به سطح کیفی بازیهای سونی برسیم (عمرا) ، این دوستان ناراحت میشن و میگن عمو فیل بیا پایین سرمون درد گرفت :))

بعید میدونم اتفاق خاصی بیوفته. مایکروسافت یه شرکت کوچیک نیست و تیم قدرتمندی از وکلا براش کار میکنن و قطعا لابی های بزرگی تو کنگره هم دارن. قبل از چنین خرید هایی همه جوانب رو در نظر میگیرن.
بنظرم کافیه مایکروسافت بتونه دولت مردای آمریکا رو قانع کنه که این خرید در جهت مقابله با تنست که یه شرکت چینی هست انجام شده. که البته همچین هم بی راه نیست و بخش موبایل اکتیویژن رقیب مستقیم تنستت هست.
با توجه به گسترش شبکه اینترنت و همچنین سرعتش، بزودی کلاود گیمینگ گیم پس می‌تونه گزینه خیلی جذابی برای کسایی باشه که کنسول و پی سی مناسب ندارن. فعلا تو فاز بتا هست و با اینکه سرعت نت خوبی دارم ولی برای من هنوز ترغیب کننده نیست و باگ ها و سرعتش اذیت میکنه ولی پنج سال بعد با همه گیر شدن 5G و استارلینک میتونه تو هر گوشی و تبلتی به راحتی اجرا بشه.
شایدم در آینده نزدیک به تلویزیون های جدید هم راه پیدا کرد.
البته قبلاً هم مونو گیر داده اما
در زمینه گیمینگ که مشکلی نیست فکر کنم چون به ۲۵ درصد نزدیک هم نشده .باید دید حالا...

and now goodbye playstation nation

اگه اینا معجزات جیمبو نیست پس چیه

اصلا همین که دیگه این اونت ها و این استیج های مجلل و خفن رو دیگه دیگه نمیبینیم و مثل چی؟ هایپ نمیشنیم ، دیگه چی بیشتر از این از عمو جیمبو میخواد دیگه

جدای از اینکه اینجا بچه‌ها یه جوری از پولدار بودن مایکرو خوشحالن و احساس افتخار هم می‌کنن که آدم هاج و واج می‌مونه، خیلی دوست دارم بدونم تو سر مدیرای سونی الان چی می‌گذره. من به شخصه آخرین CoDیی که بازی کردم اصلا یادم نیست کی و چی بود، اما حقیقتا این خریدا من رو هم مستقیما تحت الشعاع قرار می‌دن به زودی. خیلی‌ها فکر می‌کنن چون کالاف دوست ندارن پس این خرید خیلی تاثیری روشون نمی‌ذاره، ولی این باور کاملا اشتباهه. بخش عظیمی از سود سالانه‌ی پلی‌استیشن از بازی‌های third party بوده و هست، و همین سود سالانه باعث می‌شه بتونه بازی‌های فرست پارتی‌ای بسازه که به کیفیت داشتن معروفن. یعنی اینجوری که داره اوضاع پیش می‌ره، اول طرفدارای بازی‌های third party که کنسول سونی رو دارن صدمه می‌بینن (که اون خیلی جبران ناپذیر نیست، چون می‌تونن کنسولشون رو بفروشن و Xbox بخرن)، و بعد هم طرفدارای بازی‌های سینمازده و سوم شخص ادونچر و شبیه ساز راه رفتن و پدر افسرده و فلان و بیسار ضربه می‌خورن، چون احتمالا با این روند سونی توان ساخت همچین بازی‌هایی رو به مرور از دست می‌ده.

کلا وضع عجیب و غریبیه.

جدای از اینکه اینجا بچه‌ها یه جوری از پولدار بودن مایکرو خوشحالن و احساس افتخار هم می‌کنن که آدم هاج و واج می‌مونه، خیلی دوست دارم بدونم تو سر مدیرای سونی الان چی می‌گذره. من به شخصه آخرین CoDیی که بازی کردم اصلا یادم نیست کی و چی بود، اما حقیقتا این خریدا من رو هم مستقیما تحت الشعاع قرار می‌دن به زودی. خیلی‌ها فکر می‌کنن چون کالاف دوست ندارن پس این خرید خیلی تاثیری روشون نمی‌ذاره، ولی این باور کاملا اشتباهه. بخش عظیمی از سود سالانه‌ی پلی‌استیشن از بازی‌های third party بوده و هست، و همین سود سالانه باعث می‌شه بتونه بازی‌های فرست پارتی‌ای بسازه که به کیفیت داشتن معروفن. یعنی اینجوری که داره اوضاع پیش می‌ره، اول طرفدارای بازی‌های third party که کنسول سونی رو دارن صدمه می‌بینن (که اون خیلی جبران ناپذیر نیست، چون می‌تونن کنسولشون رو بفروشن و Xbox بخرن)، و بعد هم طرفدارای بازی‌های سینمازده و سوم شخص ادونچر و شبیه ساز راه رفتن و پدر افسرده و فلان و بیسار ضربه می‌خورن، چون احتمالا با این روند سونی توان ساخت همچین بازی‌هایی رو به مرور از دست می‌ده.

کلا وضع عجیب و غریبیه.
اوضاع عجیبی هست و باید ببینم جیمبو جی تو سز داره چون درامد ۳ضلع فورتنایت فیفا و کالاف برا سونی خیلی خوب و‌ سود اور بود الان یکی از ۳ضلع از دست داده

یعنی واقعا کسایی هستن که فکر میکنن مایکروسافت ۶۸ بیلیون دلار هزینه کرده که جنگ کنسولی رو ببره؟! اصلا مگه سود خالص اون بازار چه قدر هست که بخوان اینقدر هزینه کنن؟ خود نادلا اومده گفته دارن برای آینده و متاورس این هزینه رو میکنن، بعد یه عده فکر میکنن رقابت سر فروختن ۴ تا دونه کنسول بیشتره؟!
مایکروسافت زمان بالمر راه رو اشتباه رفت و دیر به فکر بازار موبایل افتاد. چنان بازار از دستش رفت که دیگه هیچ رقمه نتونست برگرده به اون بازار. الان نمی‌خواد درباره متا اون اشتباه رو تکرار کنه. درسته متاورس هنوز اول راهه، ولی مایکرو داره براش برنامه اساسی اجرا می‌کنه. اکس باکس مسلما جزیی از این برنامه هست، ولی نه بخش عمده. گیمپس و کلاود پایه ی این برنامه هستن و دلیل این سرمایه گذاری ها هم همینه

کلا وضع عجیب و غریبیه.
البته باید اضافه کنم اینا 👇👇👇 بهانه است

IMG_20220119_022103_154.jpg

فقط متاورس نشانه است 😂

یعنی واقعا کسایی هستن که فکر میکنن مایکروسافت ۶۸ بیلیون دلار هزینه کرده که جنگ کنسولی رو ببره؟! اصلا مگه سود خالص اون بازار چه قدر هست که بخوان اینقدر هزینه کنن؟ خود نادلا اومده گفته دارن برای آینده و متاورس این هزینه رو میکنن، بعد یه عده فکر میکنن رقابت سر فروختن ۴ تا دونه کنسول بیشتره؟!
مایکروسافت زمان بالمر راه رو اشتباه رفت و دیر به فکر بازار موبایل افتاد. چنان بازار از دستش رفت که دیگه هیچ رقمه نتونست برگرده به اون بازار. الان نمی‌خواد درباره متا اون اشتباه رو تکرار کنه. درسته متاورس هنوز اول راهه، ولی مایکرو داره براش برنامه اساسی اجرا می‌کنه. اکس باکس مسلما جزیی از این برنامه هست، ولی نه بخش عمده. گیمپس و کلاود پایه ی این برنامه هستن و دلیل این سرمایه گذاری ها هم همینه
واقعا این سوال ور جدی میپرسم الان میشه به من توضیح بدید که کال او دیوتی چه نقشی قراری ایفا کنه تو متاورس

کل بخش ایکس باکس مگه چقدر بود که تونست ۷۰ بیلیون بده خرید کنه اکتی رو ؟
کل درآمد بخش ایکس باکس تو سالی که گذشت ۲و۵ برابر کوچکتر از پلی استیشن بود ولی با هزینه کردن از بخش های دیگه تونستند این خرید رو بکنند و این ربطی به بخش های پلی استیشن و ایکس باکس نداره .
اگر درآمد اکتی و ایکس باکس روی هم جمع بزنی باز هم به شکل قابل توجهی پایینتر از پلی استیشن قرار میگیره و تازه میان رده سوم و باید یدونه سرمایه گذاری دیگه ای اینچنینی بکنن تا برسن به رتبه های بالا .

خرید بزرگی بوده درسته ولی دیگه جو گیر نباشیم در این حد
حالا درامد بخش پلی استیشن بیشتر،خب که چی؟آیا سونی که شرکت مادر پلی استیشنه هم پول مایکروسافت رو داره که خریدای اینجوری بکنه؟
تازه بگذریم که کلی از درامد سونی هم از همین کالاف دیوتی بود که قراره دود بشه بره هوا :D
جوگیری هم وجود نداره،مایکروسافت پول داره میخره،سونی هم در حد وسعش داره استودیوهایی مثل firesprite میخره :D
بالا برید پایین بیاین این یک حقیقت غیر قابل انکار هست

واقعا این سوال ور جدی میپرسم الان میشه به من توضیح بدید که کال او دیوتی چه نقشی قراری ایفا کنه تو متاورس
ورژن پیشرفته تر این ویدیو (Half-Life: Alyx) در قالب وارزون + وجود پلیر های دیگه در محیط
اکتیوژن فقط کالاف دیوتی هم نیست، بعضی آی پی هاش مثل بازی های بلیزارد پتانسیل هاشون وحشتناکه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or