خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
دوستان یک ساعت بعد از اعلام این خبر دولت ایالات متحده اعلام کرده در خرید های سنگین عظیم یک سری تغییرات خواهد داد . جلوی معامله انویدیا و ارم به یک دلیل ftcو چند عا سازمان دیگه ایستادن با اتحادیه اروپا چون ارم فکر کنم تمام چیپ ست های هوشمند دنیا رو داره میده بیرون حالا انویدیا هم میخریدش بحث سخت افزاری فرق داره تا نرم افزاری درسته این خرید هم خیلی دنیای اقتصاد و اقتصاد دنیا رو تغییر میده ولی سخنگوی ftcامروز یک‌جوری صحبت کرد که مشخص بود اوکی رو دادنه چون گفت این خرید ها جز لاینفک‌و تکامل جهان دیجتالی عصر جدیده و ساختار شرکت های عظیم ابه این مرج شدن ها نیازمنده و جز ساختار پیچیده این اقتصاد ها خواهد بود .گویا مشکلی ندارن و زیاد غیر رقابتی نمیدونن چون اسپنسر گفته بازیها میمونه و دیسریبیوت میشه پخش میشه روی پلتفرم های دیگه و چون این بازی ها در قالب گیم پس پی سی هم عرضه میشه که مخاطب بسیار بالا داره مشکلی نیست منتهی قوانین جدیدی نیازمنده فکر میکنم اینقدر عظیم بوده حجم تراکنش شوک ش تا شبکه ‌‌شتاب و شاپرک‌ما رو هم گرفت من گیفت اومدم بخرم قاط زد پولم‌رو دوساعت نگه داشت 😜😂🤣🤣🤣😂

بازی ها میمونه ولی وقتی day one میاد توی گیم پس روی پلتفرم‌های خود مایکرو قطعا به شکل سنگینی‌بهش‌ مانور میده و تازه میتونه انحصاری زمانی کنه . البته این برای کاد هست و میتونه بقیه محتوی کمتر عظیم رو کلا انحصاری کنه .
داستان Nvidia و ARM با Microsoft و ActivisionBlizzard خیلی فرق داره.
ARM رسما معماری ای هست که تمامی شرکت ها ازش دارن استفاده می کنن و دنیا داره به سمتش حرکت می کنه. همه می دونستن که امکان نداره شرکتی که در حوزه تکنولوژی فعالیت می کنه بتونه ARM رو بخره. به همین دلیل همون اول کار اپل کلا از خرید ARM دست کشید. چنین معامله ای رو امکان نداره که رگولاتوری ها اجازه بدن انجام بشه.
ARM رو باید یکی مثل همون Softbank که کلا هسته اش از تکنولوژی به دور اه بخره.
انشاالله هروقت RISC-V دنیا رو گرفت اون موقع خرید ARM توسط Nvidia تایید می شه :D

------
در ادامه اخبار. Blizzard گفته که برنامه هایی داره که اعتماد رو برگردونه و از ابتدای هفته آینده اخبار هیجان انگیزی منتشر می کنه.
Blizzard Reveals Plan to “Rebuild Trust,” Has Exciting Things to Announce Starting Next Week

جدا برام سوال شد بعد از 49 صفحه، واقعا دوست دارید یک شرکتی مثل آمازون، اپل، مایکروسافت بیاد سونی رو بخره؟

یا مثلا دوست دارید EA، یوبی، TakeTwo رو مایکروسافت تصاحب کنه و باقی مونده ها رو هم مثلا یک بازیکن سوم بخره و بعد سونی بزاره پلی استیشن ول کنه بره بگه ما نمی تونیم رقابت کنیم؟ دوست دارید همچین اتفاقی برای صنعت گیم بیوفته؟؟؟

اگر موافقش هستید دلایل خودتون از همچین اتفاقی رو هم بگید، دوست دارم بدونم
دلیلش که مشخصه سهامدار ماکرو هستن.

چقدر اساتید توجیه میکنن این خرید مایکرو رو (خود فیل اسپنسر اینقدر صحبت نکرده در مورد توجیه این خرید که اینجا پر و بال میدن بهش):

این خرید انجام شده تا علاوه بر اینکه مایکرو جلوی اپل و فیس بوک قد علم کنه سونی رو هم از بین ببره - مگه میشه 70 میلیارد دلار خرج کنی بعد بازیتو انحصاری نکنی ؟ مگه احمقن سران مایکروسافت؟

آره اینکارو سال اول شاید نکنن ولی همین سال اولش هم وقتی یکی ببینه مثلا cod روی ps5 قیمتش 60 دلاره ولی رو گیم پس با همه متعلقاتش 10 دلار تابلو که میره سمت ایکس باکس ....دو سه سال دیگم اونقدر پلیرش کم میشه روی ps5 که عملا فن بیسش حداقلی میشه روی ps (اونوقت خیلی محقانه اسپسنر میاد میگه انحصاری شده بازی)
مایکرو قشنگ اومده نابود کنه سونی رو با پولاش و از طرف دیگه در مقابل فیس بوک و اپل وایسه

مایکرو با خرید 7 میلیاردی که کرد فال اوت و دووم و الدر و ولف و کلی بازی که از قدیم مولتی بوده رو انحصاری کرد اونوقت بیاد تو خرید 70 میلیاردیش رحم کنه به بقیه؟

.

آخرین ویرایش:
یه سوالی که خیلی پرسیده میشه اینکه خرید اکتی بلیز چه ربطی به متاورس داره،
از لحاظ منابع سخت افزاری، برنامه و کد و سرور، مایکرو تا خرخره مسلح هست و این خرید ربطی به این بخش نداره
اما متاورس به گیم یا برنامه برای تعامل با کاربر احتیاج داره، برا همین ip های گردن کلفتی مثل wow و cod با قابلیت gaas بالا و یوزر بیس میلیونی خوراک اصلی متاورس خواهند بود. بالاتر از همه اینها ماینکرفته، پروژه هایی مثل upland یا sandbox علنا از زیر بته با اینستال بیس صفر بخاطر پیشگامی و ترند شدن nft و متاورس رو اومدن،
پس شک نکنید اگر روزی متاورس همه گیر شد، ماینکرفت با اون عقبه تو صدر نباشه تو تاپ 3 خواهد بود

انقد اپل اپل نکنید سبک کاری اپل توی بخش گیمینگ کلا متمرکز به موبایل هست هیچ ربطی به سونی و ماکرو نداره که بخوان رقابت کنن باهاش.

سبکش لازم باشه عوض میشه :bash:

حتما خودرو هم در راستانی بازی موبایل میخواد تولید کنه :D

اقا چرا این همه جنگ و دعوا راه انداختین سر این جریان؟! من سونی فن هستم ولی خیلی خوشحال شدم ازین خرید مایکروسافت چون برای من ک توی ایران باید ی بخش قابل توجه از پولم رو صرف بازی کنم دیگه کار راحت شد و میتونم کلی بازی رو مفتی مفتی بازی کنم خصوصا این سری cod رو ک واقعا زورم میومد برا ی کمپین 6 7 ساعته یک ملیون و 600 700 پول بدم :دی
در ضمن اینم بگم این حرکت مایکروسافت باعث واکنش سونی میشه و اونم برای رقابت مجبور میشه یکاری کنه ک در نهایت ب نفع منه گیمر باشه ، مث همون جریان عرضه کنسول های نسل جدید ک در نهایت بخاطر قیمت رقابتی ک مایکرو گذاشت ، سونی مجبور شد با قیمت کمتر کنسولش رو عرضه کنه ک اونم در نهایت ب نفع همه شد حتی کسایی ک توی امریکا زندگی میکنن.
کلا حرکت عالی زد مایکروسافت من نسل پیش یدونه XOX خریدم و اولین تجربه زندگیم با کنسول مایکروسافت بود و تا همین چند ماه پیش داشتم به خودم فحش میدادم ک چرا جای ایکس باکس نرفتم سوییچ بخرم و دیگه توبه کرده بودم ک عمرا برم سمت کنسول مایکروسافت چون اصلا سراغ گیم پس نرفته بودم ، ولی با این کار مایکروسافت الان تصمیم گرفتم ک این نسل هم کنسول مایکروسافت رو بخرم فقط برای گیم پس.
واقعا خدا خیر بده ب این آمریکایی ها :دی خدا سایشون رو از سر دنیا کم نکنه :دی
در نهایت هم :

“When everybody plays, we all win.”

من واقعا ب این شعار ایمان دارم چون من رو یاد نسل 7 میندازه زمان ps3 و 360 ک همیشه گفتم بنظرم اوج عصر گیمینگ توی ایران بود چون همه بازی میکردن و سایت ها پر از یوزر بود و هر تاپیک بازی 100 صفحه میرفت جلو ولی الان ببینید چقد خلوت شده سایت و دیگه خیلیا توان خرید کنسول و بازی کردن رو ندارن ، من خودم جوری هستم ک نهایت لذت رو از بازی وقتی میبرم ک همه بتونن بازی کنن نه ی عده خاص ،درسته همه اینا بخاطر شرایط شخمی جایی هست ک توش زندگی میکنیم ولی حالا مایکروسافت اومده کاری کرده ک همه بتونن بازی کنن باز و برای همه ی اتفاق خوب افتاده.
سعی کنید از بازی کردن لذت ببرید و بیخیال جنگ کنسولی بشید

سبکش لازم باشه عوض میشه :bash:
بله نکته اش اینجا بود که سبکش "نیازی نیست" عوض بشه. یه سرچی بکن ببین از همون موبایل چقد درامد داره.
در کل نمیدونم چرا تو بازیسنتر باب شده اینو میگن! حالا آمازون و گوگل حداقل یه چیزی ازشون دیدیم ولی همونا ام معلوم نیست دقیقا کی میخوان رقیب ماکروسافت حساب بشن.

چیزی که مشخصه مایکرو داره مطمئن میشه که جلوی سونی و کلا در بازار کم نمیاره و همیشه دارنده اهرم فشار که هیچ، قدرت اول باقی میمونه،
تا قبل از اسپنسر زور زد تا شیوه کلاسیک صنعت یعنی ساخت یک مجموعه استودیو و توسعه محتوای اورجینال رو پیش ببره، اول نسل هشت با خرید ای پی هایی مثل گرز و تشکیل استودیو های جدید و ساخت انحصاری های یونیک و قرارداد های متعدد و سرنوشتشون، فکر کنم جایی بود که متوجه شد سختی و ریسک این کار بالاتر از حدیه که پیشبینی میکردند،
در نتیجه کاری رو کرد که 10 سال پیش تو همین سایت بین کلکل فن ها گفته میشد (مایکرو اگه بخواد میزنه ناشر و هولدینگ های اصلی رو میخره که دیگه رقابتی باقی نمونه) (*ویژن اسپنسر؟؟)
قشنگ یادمه 99% واکنش ها به این ایده "متوهمانه" دونستنش بود چه منطقی چه غیر منطقی، اما دیدیم که توهم تبدیل به واقعیت شد، و برخلاف هوچی گری های امثال شریر، به نظرم بعیده وکلای مایکرو فکر تک تک جوانب این کار رو نکرده باشند و قطعا میدونستند که دارند چه میکنند،

موضوع اینه که به نظرم مایکرو به فکر حذف سونی نیست، قطعا از اهرم فشار تا حدی استفاده میکنه که فاصله عجیب به وجود اومده بین اکس باکس و پلی استیشن رو پوشش بده، استارفیلد و بازی های مهم رو انحصاری میکنه، اما واقعا به نظرم بعیده مایکرو به فکر حذف سونی از بازار باشه. گیر ندید چون واقعا بیربطه اما به نظرم همون دلیلی که US به فکر حذف سریع USSR بعد از جنگ دوم نبود , و حتی بهش فضا داد تا خلا قدرت ایجاد شده در اروپای شرقی توسط USSR پر شه، USSR رو حذف نکرد یعنی کاری که مثل اب خوردن میتونست در فضای بعد از جنگ(اقتصاد دولتی بسیار قوی بعد از برد جنگ و ساخت تسلیحات و صادراتشون و مشروعیت برای استفاده از قدرت هسته ای و خلا جامعه بین الملل و حمایت مردم بومی و سوابق کثیف USSR مثل هزاران سند از نسل کشی و غیره) انجام بده. از طرفی مایکرو با گسترش خودش در بازار و خریدهاش، داره مطمئن میشه سونی در اینده تبدیل به USSR بعد از جنگ یعنی وضعیت در جنگ سرد (یا پلی استیشن تا قبل از نسل 9)، نشه.

فرای این حرفا و نظراتمون، من حقیقتا دیگه حس خیلی بدی ندارم، PC که در هر صورت کار بلیزاردمو راه میندازه، کود باز هم که نبودم و نیستم. اکس باکس هم در هر صورت دوست دارم بگیرم و میگیرم. حتی فیفا باز هم نیستم در مورد اینده احتمالی، از همه مهم تر بعد از BGS اکس باکس من حیاتی شد، قبلشم با فورزا و غیره مهم بود. خیلی مهم.

اینم نظرِ ۸سال پیش بالادستی ای که امضاش پای قرارداد بتسدا و اکتیویژن بلیزارد خورده شده : :-"
B3E0FF7F-B425-42C5-A2E1-33DD8D16D428.jpeg

من فکر میکردم صرفا این خریدای مایکروسافت واسه بعضیا اذیت کنندس
نگو هیچکدوم از اینا تاثیرش به اندازه یه اسم خالی اسپنسر هم نیست :D
View attachment IMG_4314.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or