خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
شما اولتيميت فيفا زياد بازي ميكني درسته؟ :D

______
وقتي ftc ميخواد بلاك موقت بگيره با وجود بلاك cma

مفهومش اينه كه ماكرو ميخواسته قبل ١٨ جولاي ديل رو نهايي كنه
اينكه به cma بر نخوره اينا خيلي دقيق نيست
آقا حقیقتا من اصلا فیفا بازی نمیکنم، واسه همین اون تیکه‌ای که راجع به ultimate فیفا بهم انداختی رو متوجه نشدم. :دی راحت باش حرف دلت رو علنی‌تر بگو. :دی
---------
بحث جریهه دار شدن احساسات cma نیست. این پایین یخورده بیشتر برداشت خودم رو توضیح دادم. 👇
من به نظرم این ایده ای که رابطه ی با cma خراب نشه پس ...
زیاد دقیق نیست پس اگر چنین بود با ftc هم باید چنین میکردند
بعدش cma یک نهاد است نه یک شخص که ناراحت بمونه
در ضمن اگر قرار به ناراحتی cma باشد چرا پرونده را به CAT بردن
حالا اینا به ذهن من میرسه دلخواه من اینه که با cma وارد معامله نشن در CAT قضیه حل شود اگر قرار باشد cma اینجوری خط و نشان بکشد که اگر چنین کردی من در خرید های بعدی تلافی میکنم مصداق بارز رفتار غیر حرفه ای هست اعتبار خودش بیشتر زیر سوال میرود و مقدمات دخالت های پارلمان را در این نهاد را ایجاد میکند البته که چشمم اب نمیخوره چون تغییرات در انگلیس بسیار اهسته هست
مورد CMA یه تفاوتی با FTC داره اینه که تو آمریکا به صورت خیلی قانونی با رای FTC مخالفت شد. ولی اینجا تموم کردن زودهنگام معامله یعنی CMA رو دور زدن. (البته منظورم این نیست که تو بریتانیا هم مایکروسافت خلافی رو داره مرتکب میشه.) قطعا CMA دلخور نخواهد شد اگه CAT به نفع مایکروسافت رای بده. اگه معامله همین الان بسته شه CMA و شاید حتی نهادی از کشور دیگه‌ای در آینده استدلال کنه که مایکروسافت در بستن قراردادهاش حسن نیت از خودش نشون نمیده. و اتفاقا به نظر من تموم کردن معامله بدون گرفتن مجوز از بریتانیا بیشتر ممکنه که یه جور رفتار غیر حرفه‌ای باشه. بازم میگم من که نگفتم CMA مثل بچه‌ها قهر میکنه و دفعه بعد از لج سنگ‌اندازی میکنه، فقط دارم میگم سر خرید بعدی CMA میتونه از این حرکت مایکروسافت علیه مایکرو به عنوان یه مصداق استفاده کنه بگه سری قبل مایکروسافت فرآیند معمول رو طی نکرد.
------------
حالا ببینیم چی میشه. من که ادعایی ندارم که حق با منه :دی

آقا حقیقتا من اصلا فیفا بازی نمیکنم، واسه همین اون تیکه‌ای که راجع به ultimate فیفا بهم انداختی رو متوجه نشدم. :D راحت باش حرف دلت رو علنی‌تر بگو. :D
---------
بحث جریهه دار شدن احساسات cma نیست. این پایین یخورده بیشتر برداشت خودم رو توضیح دادم. 👇

مورد CMA یه تفاوتی با FTC داره اینه که تو آمریکا به صورت خیلی قانونی با رای FTC مخالفت شد. ولی اینجا تموم کردن زودهنگام معامله یعنی CMA رو دور زدن. (البته منظورم این نیست که تو بریتانیا هم مایکروسافت خلافی رو داره مرتکب میشه.) قطعا CMA دلخور نخواهد شد اگه CAT به نفع مایکروسافت رای بده. اگه معامله همین الان بسته شه CMA و شاید حتی نهادی از کشور دیگه‌ای در آینده استدلال کنه که مایکروسافت در بستن قراردادهاش حسن نیت از خودش نشون نمیده. و اتفاقا به نظر من تموم کردن معامله بدون گرفتن مجوز از بریتانیا بیشتر ممکنه که یه جور رفتار غیر حرفه‌ای باشه. بازم میگم من که نگفتم CMA مثل بچه‌ها قهر میکنه و دفعه بعد از لج سنگ‌اندازی میکنه، فقط دارم میگم سر خرید بعدی CMA میتونه از این حرکت مایکروسافت علیه مایکرو به عنوان یه مصداق استفاده کنه بگه سری قبل مایکروسافت فرآیند معمول رو طی نکرد.
------------
حالا ببینیم چی میشه. من که ادعایی ندارم که حق با منه :D
ممنون از توضیحت به هرحال هر سناریو دوشنبه مشخص مِره

• Like
Reactions: Red Sox
Subscribe to read | Financial Times
financial times میگة به نظر میاد میخوان ماکرو و اکتی تمدید کنن
The merger agreement between Microsoft and Activision Blizzard is due to expire on July 18, which would allow either company to walk away from the deal and triggering a $3bn break fee. However, after this week’s legal victory in the US courts and a potential lifeline in the UK, people close to the companies say they are likely to agree an extension to the deal early next week. “Things are moving quite quickly,” said one person close to the negotiations.
حالا چقدر درست باشه، بزودی مشخص میشه
_____
اگه تمدید کنن، منطقیه ماکرو صبر کرده تا آخرین تیرش رو بزنه و cma هم با راه حل ماکرو، احتمالا مثل ماجرای کنسولیش راه میاد و دیگه درگیر رای cat هم نمیشن و به نفع cma هم هست که ظاهر ماجرا رو حفظ میکنه و دیگه پارلمان و وزیرم بهش نمیتوپن.
هر چی هست تا دوشنبه مشخص میشه، اگه اینجوری باشه، خبر عقد میره برا صفحه 600

آخرین ویرایش:
این financial times همونیه که می‌گفت cma تایید میکنه ولی تیرش به سنگ خورد.
Subscribe to read | Financial Times
financial times میگة به نظر میاد میخوان ماکرو و اکتی تمدید کنن

حالا چقدر درست باشه، بزودی مشخص میشه
_____
اگه تمدید کنن، منطقیه ماکرو صبر کرده تا آخرین تیرش رو بزنه و cma هم با راه حل ماکرو، احتمالا مثل ماجرای کنسولیش راه میاد و دیگه درگیر رای cat هم نمیشن و به نفع cma هم هست که ظاهر ماجرا رو حفظ میکنه و دیگه پارلمان و وزیرم بهش نمیتوپن.
هر چی هست تا دوشنبه مشخص میشه، اگه اینجوری باشه، خبر عقد میره برا صفحه 600

بعضی وقتا داستان ها پایان تلخی ممکنه داشته باشن:-s

it's just good business

View attachment 301121
این همه کوروش میگفت میخوان PS را نابود کنند پس این بوده قضیه
خب شد این را زودتر نفرستادی ورگنه کوروش را این می فرستاد برای جیم رایان به عنوان مدرک حرکت ضد رقابت مایکروسافت، ایشان هم را به قاضی کورلی میداد اصلا معلوم نبود پس از این مدرک قاضی کورلی چه رای میداد واقعا شانس اوردیم این مدرک زودتر رو نشد خدا رحم کرد

احتماله تمدید کنن و لازم هم نیست که اعلام کنن

View attachment 301125
حس میکنم منظورش تا حدی به خود قرارداده که میخواد بگه، برا تمدید نیازی به صحبت رسمی نیست و خود بورد و ماکرو میتونن یه توافق بکنن و تمدید بشه و نیازی به رای سهامدار نیست
این financial times همونیه که می‌گفت cma تایید میکنه ولی تیرش به سنگ خورد.
همین تام وارن هم کسیه که به مولر میگفت، من مثل تو فن ایکس باکسم نیستم و زدن تو سر و کله هم
جز کوردن هم کسی بود که بعد رد معامله توسط انگلیس، میگفت معامله شکست خورده و .....
cnbc کسی بود که میگفت رای چهارشنبه یا پنجشنبه میاد و ..
_____
گفتن، میگن، ماهم صرفا میگیم اینا میگن.ماکرو اگه تمدید نکنه، قطعا معامله رو میبنده
ولی اگه تمدید کنه و بدونه که cma میره برا تایید، میشه یه ماه تعویق بندارن یا بقول تام اسمیت، مدیر سابق حقوقی cma

But there are options available, according to Tom Smith, a competition lawyer at Geradin Partners and ex-CMA legal director.

“It’s all quite debatable, but I believe the most likely route to allowing the deal to close by Tuesday is for the CMA to issue a derogation from its interim order,” said Smith, a competition lawyer at Geradin Partners and ex-CMA legal director, referring to the formal notice the deals watchdog issued in May ordering the companies to remain separate pending a final decision.

“They could allow the deal to close but require the Activision Blizzard business to be held separate pending the final order,” he said. “The CMA would look reasonable while preserving their position.”

Spokespeople for Microsoft and Activision declined to comment. The CMA didn’t immediately respond to a request for comment on the process.
میتوننببندن ولی تا زمان اومدن رای، جدا هم از باشه تجارتشون. احتمالا، باید مدیریت جدا هم داشته باشن که تو این حالت تمدید هم نیاز نیست

آخرین ویرایش:
۱. روز دوشنبه قرار نیست اکتیویژن بلیزارد از Nasdaq حذف بشه، بلکه از شاخص Nasdaq-100 حذف میشه.
یه اشتباه لپی کردیم،از nasdaq 100 خحذف میشه و نه از nasdaq و همچنان سهام اکتی تو نزدک عرضه میشه تا روز عقد قرارداد.
منم دیدم اینجوری نوشتن، رفتم دیدم، از nasdaq 100 حذف میشه و حرف بالا درسته.

تام هندرسون گفته که مایکروسافت تا وقتی رای نهایی CMA نیاد معامله اکتیویژن رو نهایی نمیکنه چون نمیخواد وجهه بدی برای خریدای آینده داشته باشن
مگه بازم خرید داره ؟ 😮😕
بس نیست خدایی 2 سال خبر درست و درمون از گیم نشنیدیم بمولا

مگه بازم خرید داره ؟ 😮😕
بس نیست خدایی 2 سال خبر درست و درمون از گیم نشنیدیم بمولا
استارفيلد
فيبل
كلاكورك رولوشن
هر كدوم بمبن براي خودشون
استارفيلد جوريه من هر موقع ميرم پاي كنسول ميشينم تريلرش رو ميبينم كمتر از دوماه ديگه مياد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or