خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
دیروز تو متنش زده بود ولی منطقی نیست، ماکرو بدون تفاهم با cma ، داشت میرفت تو 16 ژوئن قراردادو ببنده، یعنی اونموقعع به این فکر نکرده بود، الان که با cma به توافق نسبی رسیده، بیاد بزنه زیر معامله و 3 میلیارد جریمه بده.
اینهمه دنبال تسریع بودن و الان که حکمو گرفتن، بگن خداحافظ. تنها مگه اینکه، اکتی تمدید کنه برا یه ماه و اونا هم منتظر رای بمونن و گر نه بعیده معامله رو ول کنن.
این ادعا زمانی معقول هست که مایکروسافت دنبال خرید EPIC و EAو T2 باشد چون اینا چالش برانگیز هست(بابت UE و fifa و gta) که اینا هم اصلا منطقی به نظر نمیرسد
من جدا خریدی برای سایر دیویژن های مایکرو سخت است متصور باشم که که نیاز به چنین ملاحظه ای داشته باشد

شایعه: تام وارن میگه شاید به خاطر خرید های اینده، مایکروسافت این معامله رو نهایی نکنه (فقط تو uk)...که با cma هم به توافق برسه...

View attachment 301108
دوشنبه سهام اکتی حذف میشه بعد چطور میشه نهایی نکنه. له نظرم نهایی میکنه. Cma اوکی داد که تو انگلیس هم اوکی میشه اگر cma اوکی نداد اکتی و از انگلیس میاره بیرون.

دیروز تو متنش زده بود ولی منطقی نیست، ماکرو بدون تفاهم با cma ، داشت میرفت تو 16 ژوئن قراردادو ببنده، یعنی اونموقعع به این فکر نکرده بود، الان که با cma به توافق نسبی رسیده، بیاد بزنه زیر معامله و 3 میلیارد جریمه بده.
اینهمه دنبال تسریع بودن و الان که حکمو گرفتن، بگن خداحافظ. تنها مگه اینکه، اکتی تمدید کنه برا یه ماه و اونا هم منتظر رای بمونن و گر نه بعیده معامله رو ول کنن.

دوشنبه سهام اکتی حذف میشه بعد چطور میشه نهایی نکنه. له نظرم نهایی میکنه. Cma اوکی داد که تو انگلیس هم اوکی میشه اگر cma اوکی نداد اکتی و از انگلیس میاره بیرون.

شاید بد نوشتم...متن رو میخوندین + خبرهای چند روز اخیر متوجه میشدین که منظورش...فقط در uk هست...دوشنبه قرارداد در امریکا و اروپاو غیره نهایی میشه و ادغام انجام میشه

اما در uk، منتظر توافق با cma میشن و بعد نهایی میکنن (تا اون موقع هم abk و مایکروسافت فعاایتشون جدا از هم میشه...مثل اینکه قرارداد نهایی نشده)

این ادعا زمانی معقول هست که مایکروسافت دنبال خرید EPIC و EAو T2 باشد چون اینا چالش برانگیز هست(بابت UE و fifa و gta) که اینا هم اصلا منطقی به نظر نمیرسد
من جدا خریدی برای سایر دیویژن های مایکرو سخت است متصور باشم که که نیاز به چنین ملاحظه ای داشته باشد
منظور از خرید، خود ماکروست نه ایکس باکس، بعیده ایکس باکس دیگه گنده بخره.
و اسامی ای که گفتی ماکرو یا نمیتونه بخره یا بدردش نمیخوره.
شاید بد نوشتم...متن رو میخوندین + خبرهای چند روز اخیر متوجه میشدین که منظورش...فقط در uk هست...دوشنبه قرارداد در امریکا و اروپاو غیره نهایی میشه و ادغام انجام میشه

اما در uk، منتظر توافق با cma میشن و بعد نهایی میکنن (تا اون موقع هم abk و مایکروسافت فعاایتشون جدا از هم میشه...مثل اینکه قرارداد نهایی نشده)
قرارداد وقتی بسته بشه، تمومه و جهانیه و نه منطقه ای و سهام اکتی به کل حذف میشه و تو تمام کشورها هر دارایی داشته باشه به ماکرو منتقل میشه. نمیشه گفت، اونایی که تو بریتانیا هست، مستقل بمونه تا نظر cma بیاد و بقیه بشه مال ماکرو.

2023-07-15_15-15-18.jpg

سه حالتی که هست
1. cma میگه ببند، ما هم تحقیق میکنیم ماکرو میبنده
2.cma میگه نبند تا تحقیق کنیم و اکتی 1-2 ماه تمدید میکنه و منتظر رای میمونن
3.cma میگه نبند و اکتی تمدید نمیکنه، ماکرو یا بیخیال معامله میشه یا میبنده و میره برا ادامه ماجرا ( که بستگی داره به رای آگوست cma که اگه منفی بشه میره دوباره cat و پروسه خروج از انگلیسو کلید بزنن)
_____

منظور تام وارن یجورایی اینه، cma لج بیوفته با ماکرو، اگه cma بگه نبند و ماکرو ببنده
cma الن خودش تحت فشاره که اومده مذاکره، قشنگ پارلمان و وزیر تهدید کردن cma رو و اونا میگفتن ftc بلاک میکنه.
الان که ftc نتونسته، فشار روشونه و به احتمال زیاد ftc کوتاه نمیاد ولی با این ادله شانسی ندارن، مگه ماکرو سوتی بده تو زمان تصاحب و یه انحصاری تو کالاف بکنه یا تو پرفورمنس عجیب غریب گند بزنه و ...
که ftc بگه، دید.

آخرین ویرایش:
منظور از خرید، خود ماکروست نه ایکس باکس، بعیده ایکس باکس دیگه گنده بخره.
و اسامی ای که گفتی ماکرو یا نمیتونه بخره یا بدردش نمیخوره.
درسته منم بابت همین گفتم منطقی نیست چون این ها را به دردش نمیخوره که بخواهد این چالش را به دوش بکشد

• Like
Reactions: rahyarpaul
آقا بازارش داغه و هرکسی یچیزی میگه
مثلا میگفتن رای 9th circuit دوشنبه میاد
دیدین که دیروز اومد! زیاد اخبار رو جدی نگیرید

قرارداد دوشنبه بسته میشه و اکتیویژن خریداری میشه.

Cma فعلا کار خاصی نمیکنه و خرید رو قبول میکنه تا با مایکروسافت به یه توافق برسن طی هفته های آینده

دو مورد:

۱. روز دوشنبه قرار نیست اکتیویژن بلیزارد از Nasdaq حذف بشه، بلکه از شاخص Nasdaq-100 حذف میشه.

۲. چیزی که تام وارن میگه اینه که اگه الان معامله رو نهایی کنن، رابطه مایکرو و CMA خدشه‌دار میشه و برای خریدهای آینده میتونه به ضرر مایکروسافت تو بریتانیا باشه. حالا برداشتی که من از حرفاش دارم میکنم اینه که مایکرو و اکتی ددلاین ۱۸ جولای رو تمدید می‌کنن که مایکرو مجبور به دادن ۳ میلیارد جریمه نشه و بعد منتظر میمونن که قضیه رو CMA تموم کنن.

خرید نهایی میشه و تموم میشه. مشکلات مربوطه، نهایت به اینجا ختم میشه که قسمت کلودش رو تا فلان سال با یک شرکت ترد پارتی قرارداد میبنده و تو UK اون شرکت خدمات کلود و درامدی COD روی سرویس ابری داره. مثلا میسپاره با NVidia یا یک شرکتی در UK.

تا عدم توافق در UK هم هیچ کدوم از بازی‌های ABK روی گیمپس نمیره. شاید فروش بازی ‌های ABK در UK متوقف بشه (روی‌ تموم پلتفرم‌ها)، ممکن هست فروش متوقف نشه و درامد فروش داخل بانک UK مسدود بمونه.
تا رسیدن به توافق در UK. یا از دادگاه یا مذاکره یا خروج بخش کلود از بازار UK. یا خروج کلی از بازار UK.

خرید اینجوری نیست که توی همه‌ی کشورها بری پول بدی، هر کشور باید تایید کنه تا اجازه‌ی فعالیت اقتصادیش اوکی بشه.

دو مورد:

۱. روز دوشنبه قرار نیست اکتیویژن بلیزارد از Nasdaq حذف بشه، بلکه از شاخص Nasdaq-100 حذف میشه.

۲. چیزی که تام وارن میگه اینه که اگه الان معامله رو نهایی کنن، رابطه مایکرو و CMA خدشه‌دار میشه و برای خریدهای آینده میتونه به ضرر مایکروسافت تو بریتانیا باشه. حالا برداشتی که من از حرفاش دارم میکنم اینه که مایکرو و اکتی ددلاین ۱۸ جولای رو تمدید می‌کنن که مایکرو مجبور به دادن ۳ میلیارد جریمه نشه و بعد منتظر میمونن که قضیه رو CMA تموم کنن.

شما اولتيميت فيفا زياد بازي ميكني درسته؟ :D

______
وقتي ftc ميخواد بلاك موقت بگيره با وجود بلاك cma

مفهومش اينه كه ماكرو ميخواسته قبل ١٨ جولاي ديل رو نهايي كنه
اينكه به cma بر نخوره اينا خيلي دقيق نيست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: dark souls
دو مورد:

من به نظرم این ایده ای که رابطه ی با cma خراب نشه پس ...
زیاد دقیق نیست پس اگر چنین بود با ftc هم باید چنین میکردند
بعدش cma یک نهاد است نه یک شخص که ناراحت بمونه
در ضمن اگر قرار به ناراحتی cma باشد چرا پرونده را به CAT بردن
حالا اینا به ذهن من میرسه دلخواه من اینه که با cma وارد معامله نشن در CAT قضیه حل شود اگر قرار باشد cma اینجوری خط و نشان بکشد که اگر چنین کردی من در خرید های بعدی تلافی میکنم مصداق بارز رفتار غیر حرفه ای هست اعتبار خودش بیشتر زیر سوال میرود و مقدمات دخالت های پارلمان را در این نهاد را ایجاد میکند البته که چشمم اب نمیخوره چون تغییرات در انگلیس بسیار اهسته هست

قرارداد وقتی بسته بشه، تمومه و جهانیه و نه منطقه ای و سهام اکتی به کل حذف میشه و تو تمام کشورها هر دارایی داشته باشه به ماکرو منتقل میشه. نمیشه گفت، اونایی که تو بریتانیا هست، مستقل بمونه تا نظر cma بیاد و بقیه بشه مال ماکرو.

View attachment 301112

سه حالتی که هست
1. cma میگه ببند، ما هم تحقیق میکنیم ماکرو میبنده
2.cma میگه نبند تا تحقیق کنیم و اکتی 1-2 ماه تمدید میکنه و منتظر رای میمونن
3.cma میگه نبند و اکتی تمدید نمیکنه، ماکرو یا بیخیال معامله میشه یا میبنده و میره برا ادامه ماجرا ( که بستگی داره به رای آگوست cma که اگه منفی بشه میره دوباره cat و پروسه خروج از انگلیسو کلید بزنن)
_____

منظور تام وارن یجورایی اینه، cma لج بیوفته با ماکرو، اگه cma بگه نبند و ماکرو ببنده
cma الن خودش تحت فشاره که اومده مذاکره، قشنگ پارلمان و وزیر تهدید کردن cma رو و اونا میگفتن ftc بلاک میکنه.
الان که ftc نتونسته، فشار روشونه و به احتمال زیاد ftc کوتاه نمیاد ولی با این ادله شانسی ندارن، مگه ماکرو سوتی بده تو زمان تصاحب و یه انحصاری تو کالاف بکنه یا تو پرفورمنس عجیب غریب گند بزنه و ...
که ftc بگه، دید.

کلا معلوم نیست...هرکسی یه چیزی میگه...حتی این خبر هم تفکر تام وارن هست نه خبری از داخل مایکروسافت...باید منتظر دوشنبه باشیم، اگر ادغام شدن (که خیلی ها میگن میشه) کار تمومه.
این cma هم دیده گند زده باید یه جوری جمعش میکرد...به نظرم اوکی رومیده تا تحقیقات بیشتر کلاود و از اینحرفا...بعدش اینم تایید نهایی رو انجام میدن...چون به ضرر uk میشه.

من به نظرم این ایده ای که رابطه ی با cma خراب نشه پس ...
زیاد دقیق نیست پس اگر چنین بود با ftc هم باید چنین میکردند
بعدش cma یک نهاد است نه یک شخص که ناراحت بمونه
در ضمن اگر قرار به ناراحتی cma باشد چرا پرونده را به CAT بردن
حالا اینا به ذهن من میرسه دلخواه من اینه که با cma وارد معامله نشن در CAT قضیه حل شود اگر قرار باشد cma اینجوری خط و نشان بکشد که اگر چنین کردی من در خرید های بعدی تلافی میکنم مصداق بارز رفتار غیر حرفه ای هست اعتبار خودش بیشتر زیر سوال میرود و مقدمات دخالت های پارلمان را در این نهاد را ایجاد میکند البته که چشمم اب نمیخوره چون تغییرات در انگلیس بسیار اهسته هست
با رد شدن ادعای FTC االان روی CMA فشار خیلی بیشتری هست چون تنها مخالف باقی مونده هست
و اون حرف تام وارن هم عجیب و غیر منطقیه از کسی که این همه پروسه رو دقیق دنبال می کرده، خاله بازی نیست که بگن چون کاری که ما خواستیم نکردی از این به بعد باهات لج می کنیم :D اتفاقا الان که مایکرو دست بالا رو داره من فکر میکنم CMA می خواد ی جوری آبرومند :D ماجرا رو تموم کنه که بدنامی واسش نمونه
هر قراردادی بر اساس شرایط روز خودش بررسی میشه دیگه، مایکروسافت با اینکه بعیده دنبال ناشر بزرگی باشه دیگه ولی حتی اگه باشه هم ربطی به این قراردادش نداره با شرایط خودش بررسی میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or