خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
والا من رگناروك رو بازي نكردم و نميتونم نظر بدم

منتها ٢٠١٨ مساله اي كه داشت كريتوس اون جذابيت و بي رحمي رو نداشت و شده بود يه فميلي من كه خيلي هم بهش نمي اومد

و اون مومنتوم اكشن بازي اومده بود پايين

وقتي بليد او كئاس (blade of chaos) رو دوباره بر ميداره كلا بازي تغيير ميكنه و نزديك ميشه به سه گانه
ديالوگهاي بين اترئوس و كريتوس براي من بي معني بود اونجايي كه مثلا باهم درينك ميزنن خيلي بي معني بود

سليقه شخص من اين بود كه با همون تم سه گانه برن جلو
تغييرات گيم پلي واقعا عالي بود منتهي شخصيت پردازيها رو دوست نداشتم
او رگناروک رسما کریتوس ووک است اسپویلر آلارت میگه همه رو دوست داشته باش! کریتوس که ادم میزد زیر چرخ دنده تا بایسته! صد در صد همون سه گانه دیالوگ ها در رگناروک خیلی بد بود منطق روایی نداشت اصلا .
من هم سلیقه شخصی ام رو دقیقا دارم بیان میکنم و کسی نباید ناراحت بشه و و شما کاملا درست میفرمایی و من هم با شما هم عقیده هستم .

FTC could appeal Microsoft-Activision ruling as soon as Wednesday
به نظر میاد، هنوز تصمیم نهایی نگرفته ftc ولی دارن آماده باشن برن district 9
زمان مهمه این وسط، چون district 9 سه تا قاضیه و ftc باید ثابت کنه که کورلی اشتباه کرده و ماکرو هم میره دفاع.
The FTC has not reached a final decision on appealing, according to the source, who was not authorized to speak publicly on internal discussions. But the temporary restraining order that prevents Microsoft and Activision from closing will expire after 11:59 p.m. PT on Friday. The FTC declined to comment.
شانس گرفتن رای، با توجه به زمان کم و مواردی که تو دادگاه کورلی نشون دادن واقعا کمه ولی اگه بتونن رای اینو بگیرن تا دادگاه 2 آگوست معامله بلاک میشه.
_____
فعلا شکایتی نشده ولی ممکنه در ادامه بشه

او رگناروک رسما کریتوس ووک است اسپویلر آلارت میگه همه رو دوست داشته باش! کریتوس که ادم میزد زیر چرخ دنده تا بایسته! صد در صد همون سه گانه دیالوگ ها در رگناروک خیلی بد بود منطق روایی نداشت اصلا .
من هم سلیقه شخصی ام رو دقیقا دارم بیان میکنم و کسی نباید ناراحت بشه و و شما کاملا درست میفرمایی و من هم با شما هم عقیده هستم .

من اين مشكل تغيير شخصيت رو با گيرز ٤ هم دارم خيلي خيلي بيشتر
اصلا جي دي برام بي معنيه يه كركتر به معناي واقعي ماست و خنثي چه طراحي چهره و چه نوع تفكر و عملش اخرين فكرت اينه كه پسر ماركوس فنيكس باشه
گيرز ٤ و ٥ بازيهاي خيلي قوي هستن و من لذت بردم منتهي با پسر ماركوس اصلا و تيم كنارش هم همين طور
حالا تو ٥ باز كيت شخصيت قابل قبول تريه

اميدوارم تو گيرز ٦ شخصيت اصلي خود ماركوس فينيكس باشه

من اين مشكل تغيير شخصيت رو با گيرز ٤ هم دارم خيلي خيلي بيشتر
اصلا جي دي برام بي معنيه يه كركتر به معناي واقعي ماست و خنثي چه طراحي چهره و چه نوع تفكر و عملش اخرين فكرت اينه كه پسر ماركوس فنيكس باشه
گيرز ٤ و ٥ بازيهاي خيلي قوي هستن و من لذت بردم منتهي با پسر ماركوس اصلا و تيم كنارش هم همين طور
حالا تو ٥ باز كيت شخصيت قابل قبول تريه

اميدوارم تو گيرز ٦ شخصيت اصلي خود ماركوس فينيكس باشه
حالا باز پسر مارکوس نوبادی است کسی نیست . اینور میتولوژی رو ریخته بهم .

• Like
Reactions: ali-ps and Wolff
نظرت راجع به اساسينز كريد والهالا چيه؟
و بنظرت ميتولوژي نورث رو كدوم بهتر تعريف كرده
والهالا بهتر روایت میکنه چون بیطرفانه تر قضاوت میکنه . البته گسترده تر و عمیق تر نگاه میکنه به میتوس اینور ما رودرویی میتوس ها رو داریم برای ههمین گاد ها جذاب بودن. مثل گودزیلا بر علیه کونگ ! البته نه این فیلم مسخره اخری ! کلا وقتی دو تا نیرو ی عظیم غیر قابل تغییر به هم میرسن. جذاب میشه
ولی به عنوان اسسن من نیستم متاسفانه - بازی هم کردم همه رو ولی اورجینز و والهالا و ادیسی رو من نیستم . من اسسنز رو فقط در حیطه شرقی بودنش و قرار گرفتن در بازه زمانی جنگ های صلیبی قبول دارم و کنار نمیام با وایکینگ اسسن . تمام فلسفه وجودی اسپارتی و وایکان اینه که رودروی دشمن در نبرد بمیرن نه پشت سر مخفیانه ! در نمیاد برای من .ولی بازیهای عظیم و سرگرم کننده ای هستند و من بشون ا ز اون لحاظ احترام میگذارم .

• Like
Reactions: AmirPh78 and Wolff
اگه یه درصد خیال کردید که از شر اخبار این خرید خلاص شدید کور خوندید :D
FTC درخواست تجدید نظر داده

View attachment 300770

خطاب به لینا خان: :D

View attachment 300771
من که گفتم.این زنیکه پاکستانی ول کن این ماجرا نیست.
قشنگ قضیه براش ناموسی شده و از سر لج مار میکنه

• Like
Reactions: ali-ps
آخرین ویرایش:
در مورد درخواست تجدید نظر ftc از یکی از دوستان شنیدم:

مایکروسافت در حال حاضر میتونه قرارداد رو ببنده و اکتیویژن بلیزارد رو بخره. با درخواست تجدید نظر ftc ،اون رای که قاضی کورلی داده رو ۳ تا قاضی دیگه بررسی میکنن. اگه شک و شبهه ای توش باشه میگن برو دادگاه استیناف و رای رو بررسی میکنن دوباره. اگر رای که قاضی کورلی داده اوکی باشه که دیگه پرونده بسته میشه و ftc هم کامل شکست میخوره! ولی خب ftc باز هم میتونه شکایت کنه که البته هزینه های بسیار سنگین و بیهوده ای روی دست دولت میزاره.
بعدش اگه ببینن که ftc درست میگفته، دوباره از اول میرن تحقیق و بررسی که ممکنه ماه ها و یا حتی سالها طول بکشه و اگه در نهایت مایکروسافت محکوم بشه، یا باید با شرطایی که ftc گذاشته کنار بیاد یا بخش اکتیویژن بلیزارد رو بفروشه.

آخرین ویرایش:
در مورد درخواست تجدید نظر ftc از یکی از دوستان شنیدم:

مایکروسافت در حال حاضر میتونه قرارداد رو ببنده و اکتیویژن بلیزارد رو بخره. اون رای که قاضی کورلی داده رو ۳ تا قاضی دیگه بررسی میکنن. اگه شک و شبهه ای توش باشه میگن برو دادگاه استیناف و رای رو بررسی میکنن دوباره. اگر رای که قاضی کورلی داده اوکی باشه که دیگه پرونده بسته میشه و ftc هم کامل شکست میخوره! ولی خب ftc باز هم میتونه شکایت کنه که البته هزینه های بسیار سنگین و بیهوده ای روی دست دولت میزاره.
بعدش اگه ببینن که ftc درست میگفته، دوباره از اول میرن تحقیق و بررسی که ممکنه ماه ها و یا حتی سالها طول بکشه و اگه در نهایت مایکروسافت محکوم بشه، یا باید با شرطایی که ftc گذاشته کنار بیاد یا بخش اکتیویژن بلیزارد رو بفروشه.
تا اون موقع که مایکروسافت رو مجبور کنن اکتیویژن رو بفروشه؛ مایکروسافت، سونی و صنعت گیم رو نابود کرده و به خواسته پلیدش رسیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or