خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
من یک ایده برای جذاب شدن تایپک به ذهنم رسید موافقان قرارداد بیاید یک جور اخبار را پوشش دهند که انگار با مخالفت CMA قرار است معامله کنسل گردد بعد دوباره مخالفان قرار از دکل CMA بالا روند حرف ها جدیدی بزنند ما هم جلوی خنده مون را بگیرم تا 18 ژولایی که قرارداد تایید بشود باز به برجکشان بخورد یک پلات توئیست جذاب میشه به نسبت درک انان از روند های موجود ایده ی جذابی هست

سلام و تبریک به همه دوستان گیمر بابت نهایی شدن خرید
خیلی خوشحالم که بالاخره این پروسه طولانی داره تموم میشه و میتونیم روی خریدای کوچیکتر مایکروسافت مثل Asobo تمرکز کنیم :D

یه تشکر ویژه هم بکنم از @kourooshkabir25 بنیان گذار سلسله هخامنشی، @The Mexican مکزیکی ، @UFOPower قدرت شی پرنده ناشناخته ، @FarSeeR غیب گوی دور دست ، و @SiminSecret سیمین مخفی و ..... ، که اسباب خنده ما رو توی این یک سال و خورده ای فراهم کردین :D مرسی که هستین

بعد این داستان امروز رفتم کال اف ونگارد و رو ps5 خریدم 😁
حقیقت منتظر بودم بیاد و رو گیم پس مجانی بزنم که متاسفانه نشد.

منم به خاطر گیم پس و قیمت بازیا و دلار دوست داشتم معامله انجام شه و بازی ها رو گیم پس بیان.
در کل هر جوری حساب کتیم به ضرر گیمر های جهان سومی شد.
متاسفانه عجله کردی و تو پاچه ات رفت داداش:D احتمالا تا نهایتا یک ماه دیگه یه موج از کالاف ها میان گیم پس

متاسفانه عجله کردی و تو پاچه ات رفت داداش:D احتمالا تا نهایتا یک ماه دیگه یه موج از کالاف ها میان گیم پس

پاچه 😂😂😂😂
پس با شرایط مملکت اشنا نیستی
۹۰۰ خریدم و ۱.۲۰۰ فروختم 😂

ولی خب خوشحالم دیگه مدرن ۲ رو مجانی میزنم.

آخرین ویرایش:
میگن عالم تجارت غیرقابل پیش بینیه .
اگر کسی می‌گفت اون چهره معصوم و قدیسه و منجی صنعت گیمینگ که مایکروسافت و اکسباکس از خودشون در اواخر نسل قبل و اوایل این نسل درست کرده بودند با چندتا ایمیل و چند جلسه دادگاه فرو میریزه قطعا بهش بهتان میزدند که هیتری.
کار بجایی کشیده شده که همون رسانه ها و اینفئولنسرهایی که در مدح اون ماکروسافت سروده ها می‌سراییدند الان در باب توجیه و ماله کشی دروغ ها و کمبودها و شکست ها دارن دست و پا میزنند.
چقدر ماجرا زیبا شده.

دیشب ساتیا نادلا مدیرعامل ابرکمپانی ثروتمند 2.6T دلاری اومد یه کمپانی دیگه با یک دهم ارزش دارایی کمپانیش رو مقصر شکست‌های اکسباکس دونست و نقش قربانی رو بازی کرد.
استاندارد دوگانه و آدمی با چنین نفاق و دو رویی تاحالا دیده بودید؟
نادلا میگه سونی بانی این ماجراست ولی خودم از انحصاری متنفرم ولی در عین حال+90 میلیارد دلار هزینه میکنم برای اینکه این بازیها رو از پلی استیشن حذف کنم و انحصاری ایجاد کنم 😂
در عین حال ایشون نمیگه چرا نینتندو هم انحصاری داره 😄
سگا و نینتندو حتی قبل از اینکه پلی استیشن به وجود بیاد انحصاری داشتند اما آقای نادلا سونی رو مقصر میدونه.
تاحالا آدمی به لوزری این شخص دیده بودید؟
نه آقای نادلا تو از انحصاری متنفر نیستی تو چون نبرد انحصاری رو قبلا باختی این حرف رو میزنی وگرنه اگر اینطور نبود حتی جرات نداشتی این حرف رو بزنی ولی تو قواعد انحصاری کردن را هم بلد نیستی وقتی حتی عرضه انحصاری کردن تردپارتی را هم نداری (یعنی اینجا تو قرارداد تردپارتی پول زیادت هم کارساز نیست) پس میای و ناشر را از پاشنه با جاش میخری تا بگی انحصاری دارم و بعد میای تو دادگاه گردن کج میکنی که من از انحصاری متنفرم. اون یکیشون قسم جون ننه اش رو میده کالاف رو انحصاری نمیکنم..چه خبرتووونه 🤣
این جریانات دادگاه و ایمیل ها و کلا این قضیه ادغام هرچی نداشت حداقل چهره و ذات این کمپانی دروغگو رو خوب برای عموم نشون داد وگرنه ما که از اول هم میدونستیم.

ایمیلی که نشون میده اسپنسر ایده تخته کردن در اکسباکس و فوکوس رو بازار موبایل رو هم داده ولی بازهم یک عده هستند که سر در برف کنان این شخص رو هنوزم حلوا حلوا میکنند و دوباره با عکس جدید رو تیشرت فیل اسپنسر از خود بیخود میشن😂
اگه یه ایمیل شبیه به این از جیم رایان برملا میشد فنها تیکه پارش میکردند 😂

این جریانات نشون داد ماکرو برای زدن سونی به تنها چیزی که برای خریدنش فکر نکرده بوده حوزه علمیه بوده.
دست و پا بزن جناب نادلا بریز و بپاش کن
مطمین باش به هیچ جا نمی‌رسی. خریدن و مالک شدن یک طرف قضیه هست ولی طرف بزرگتر قضیه نگه داری ،مدیریت و گرفتن خروجی باکیفیت از همین چیزایی که خریدی یه بحث دیگس ،چیزی که طول تاریخ نشون دادی هرگز بلد نبودید.
ماکرو ۱۲۰-۱۳۰ م دلار برای نینجا تئوری هزینه کرده خروجی صفر، از اون طرف سونی ۲۲۹ م دلار برای اینسامنیاک (با سه برابر کارمند بیشتر) هزینه کرد با خروجی ۴ تا بازی AAA .
نه اینکاره نیستی جناب نادلا...

جالب اینکه تو جریانات این دادگاه رئیس زنیمکس و رئیس ABK حتی بیشتر از جیم رایان ، دروغگویی ماکروسافت رو به عموم نشون دادند😄
فاجعه ردفال و وضعیت خنده دار پرفکت دارک و سایر پروژه هایی که پنج ساله دارن پروموت میکنن ولی حتی یک گمپیلی ساده هم ندارن ،نشون میده مدیریت ماکروسافت رو ناشرها و استودیو هایی که خریده از فاجعه هم یه چیزی اون طرف تر هست که به مرور خودشو بیشتر نشون خواهد داد.
شما فاتحه کالاف دیوتی که قراره به اجبار رو سوییچ هم اجرا بشه و رو گیمپس بیاد و کسی نخرتش رو از همین الان بخون😂

نکته جالب ماجرا اینه هم خود ABK و هم خود ماکرو میدونند اگر COD رو پلی استیشن نیاد رسما نابوده. اینو دیگه خود کوتیک دیشب رسما اعلام کرد . خدایی باید یه عده حرفای دیشب کوتیک رو قاب کنند بزنند به دیوار اتاقشون تا متوجه بشن الفبای موفقیت تو صنعت گیم فقط پول نیست. چیزی که باعث موفقیت یه فرانچایز هست پلیر بیس بزرگ و وفادار که برای بازی هزینه میکنه نه پلیر بیسی که ماکروسافت به نذری خوری عادتش داده که قطعا تو سیستم گیمپس یک دلار هزینه نخواهد کرد اینطوری هرگز موفقیت بازیت تضمین نمیشه. یک بازی بزرگ تو مدل گیمپس بگید که به موفقیت تجاری رسیده درحالیکه با سیستم غیر اشتراکی به اون موفقیت نمیرسیده .
دوم استعداد ها و دولوپرایی که با این سیستمی که گفتم میذارن و میرن دقیقا چیزی که درینگ تو ایمیلش اشاره کرد که بعد از این ادغام موج خروج استعداد ها از ABK شروع خواهد شد. البته واقعا قابل انتظار هم هست تو سیستم مدیریتی ماورایی ماکروسافت چنین چیزی اتفاق بیفته وقتی خروج نیروها از The Initiative از پلی گراند ، از بتسدا و از Arkane از 343 رو قبلا دیدیم .
شما تاثیر این ادغام رو که خروج استعداد ها از استودیوها و کیفیت داغون بازیها هست رو به مرور خواهید دید. قطعا روزهای سرگرم کننده ای در راهه 😂
سوم بستر پلتفرمی هست که باعث درآمد زایی بازیت میشه که این تو سیستمی که گیمپس ارایه میده رسما قفله .
پول خالی هرگز نمیتونه موفقیت بیاره همونطور که نه نینتندو و نه سونی صرفا با پول زیاد به این موفقیت ها نرسیدند. سونی فقط یک و خورده میلیارد دلار اضافه برای بانجی هزینه کرد تا استعدادها بمونن . بانجی ، ناتی داگ و استودیو های نینتندو و هر اسم بزرگ دیگه بدون بودن تلنت هاشون هیچی نیستن حالا هرچقدر قبلا بازی بزرگ ساخته باشند.
اگر می خواید بدونید صاحب این سخنان گوهربار کجاست خدمتتون عرض کنم که رفته کارت دعوت گرفته داره پر می کنه واسه شوکیس بعدی GasStation همه رو دعوت کنه.
بدون دعوت مکزیکی نمی شه لینک یوتوب و تویج رو باز کرد می گه شما دعوت نشدید :D

اگر می خواید بدونید صاحب این سخنان گوهربار کجاست خدمتتون عرض کنم که رفته کارت دعوت گرفته داره پر می کنه واسه شوکیس بعدی GasStation همه رو دعوت کنه.

خيلي طولاني بود نخوندم همرو
منتهي كمپاني كه يك دهم ماكروسافت ارزش داشته باشه طبق اين سند بايد ارزشش ٢٦٠ ميليارد دلار بوده
پس سوني نيست
حالا اين كمپاني كه ٢/٦ برابر سوني ارزش داشته و ماكرو اونو مقصر ميدونه كيه؟ :D

In
تو لیست خرید مایکرو سونی هم بوده! :D به نظرم با توجه به اینکه گفتن تو نیم قرن اخیر آمریکا هیچ خرید ورتیکالی بلاک نشده بهتره مایکرو اقداماتش رو برای اینم شروع کنه! :D :))
بازم رسیدیم به باکس فن های همیشگی 😂😂😂

میگم‌ دنیا موازی خوش میگدره خیلی 😂😂😂

• Like
Reactions: ps3_360_wii
بازی گس داشته باشی بهتر‌ از این که کویر‌2022داشته باشی 😂😂😂

• Like
Reactions: ps3_360_wii
تو لیست خرید مایکرو سونی هم بوده! :D به نظرم با توجه به اینکه گفتن تو نیم قرن اخیر آمریکا هیچ خرید ورتیکالی بلاک نشده بهتره مایکرو اقداماتش رو برای اینم شروع کنه! :D :))

نه واقعا بيا منطقي باشيم :D

يا وارن بافت بخره سونيو و با هر كوكا يدونه پلي استيشن بده
يا ايلان ماسك بخره و لوگوي پلي استيشن رو بكنه كنسول بالدار (الهام از توييتر)
و اينجوري بالانس هم تو ماركت برقرار ميشه اين اختلاف ماركت كپ سوني و ماكرو خنده داره واقعا :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or