خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
من کی گفتم مایکرو دنبال انحصار نیست؟ :D اتفاقا از اولش گفتم مایکرو دقیقا به خاطر اینکه سهم بیشتری بگیره از ابزاری که داره ( پول ) استفاده کرده ولی حداقل فرقش اینه که دی وان روی پلتفرم دیگه ایی هم قابل بازیه انحصار وقتیه که مجبورت کنه حتما ایکس باکس بخری
مجبورت نمی کنه ایکس باکس بخری ولی مجبورت میکنه ps نخری :D پس کار مایکرو هم انحصار ولی به طریقی دیگه وبا هدفی دیگه
کل حرفی که از صبح میخواستم بگم همون جمله بالاییم بود که بالاخره یافتمش.:D:D

آره سونی هم اگر اندازه مایکرو پول داشت مطمینا همین کار مایکرو میکرد ولی اونموقع هم 3 سوته مایکرو نابود میشد(پس سونی و مایکرو نداره) فقط فرقش اینه انحصاری که سونی ایجاد کرده تبعات مالیش برای مایکرو کمتره (چون شدت انحصارش کمتر بوده چون پول سونی کمتر بوده) ولی انحصاری که الان مایکرو ایجاد کرده تبعات بسیار شدیدتری خواهد داشت بنظرم.

کسی که پول بده یعنی مالکیت بدست میاره
و برای خودش میشه = انحصار

پول دادن برای ساختن بازی چیزی جز دلالی و واسطه گری نیست
پولشو که داری خوب بخر
دلالی نکن
ایول پس یعنی انحصار مرسی که شمام تایید کردی
سونی پولشو داشت مطمینا میخرید ولی نداشت و مجبور به قرارداد بستن شده (همونطور که مایکرو نسل های قبل با همین cod قرارداد می بست . چرا؟ چون مدیریت ارشد مایکرو اون زمان این همه خرج بازی نمی کرد)

.

• Like
Reactions: Sepi_60
مجبورت نمی کنه ایکس باکس بخری ولی مجبورت میکنه ps نخری
این چه منطقیه دیگه؟ :دی کدوم رقیب دوست داره که بری کنسول رقیبشو بخری؟ :دی از دید یک فن سونی بله این انحصاره منم نمی گم نیست، ولی قطعا شدتش از انحصاری که سونی ایجاد کرده خیلی کمتره چون حداقل استارفیلد دی وان روی پلتفرم دیگه ایی هم در دسترسه! همونجور که مجبورت می کنه کنسول رقیب رو نخری از اونطرف مجبورت هم نمی کنه کنسول خودشو بخری کاری که سونی هرگز حاضر به انجامش نیست

الان تو به من بگو مایکروسافت چه چاره ایی برای موندن توی رقابت داشته؟ حتما میگی بره خشت خشت استودیو رو هم بزاره بازی تریپل AAA از بنام خدا اولش تا با تشکر از خانواده رجبی آخرشو خودش بیل بزنه بسازه؟
شدنیه همچین چیزی؟ :دی از اون طرف سونی داره با قدرت فن بیسش حتی تردپارتی هارو از دسترس همه خارج می کنه این میشه رقابت عادلانه؟
بازم میگم همونطور که سونی از ابزارش برای گرفتن سهم بیشتر از بازار استفاده کرده مایکرو هم داره از ابزارش در همین راستا استفاده می کنه

اگر امروز انسان ها نیازی به نبرد های گلادیاتوری ندارند به خاطر همین سرگرمی و ورزش و بازار هست هرچخه حس حرص و طمعه در این زمینه ها خالی میشه
حالا به خاطر اینکه فلان بازی قرار نیست روی کنسول فلانی بیاد یا نیاد باید گند بزنند روی تمام دستاوردهای بشری و باز به دخالت دولت در بازار وجاهت بدن

آقا این همه بحث برای چیه؟
مایکروسافت زورش میرسه ناشر میخره بعدم کاری میکنه که بازیا برای پلی استیشن منتشر نشن.
ناراحتی؟ ایکس باکس یا پی سی بخر.نمیخوای بخری؟سرت رو بکوب به دیوار😉
داداش مودب تر هم میشه بحث کرد ها.
کسی چیز توهین امیزی نگفته به طرفداران xb از صبح ولی از صبح یه بار یکی از دوستان xb کوته فکر گفت یکی هم مثه شما میگه سرتونو بکوبین به دیوار..... ته این بحثا video game - سخت نگیر یه بحثه سادس

این چه منطقیه دیگه؟ :D کدوم رقیب دوست داره که بری کنسول رقیبشو بخری؟ :D از دید یک فن سونی بله این انحصاره منم نمی گم نیست، ولی قطعا شدتش از انحصاری که سونی ایجاد کرده خیلی کمتره چون حداقل استارفیلد دی وان روی پلتفرم دیگه ایی هم در دسترسه! همونجور که مجبورت می کنه کنسول رقیب رو نخری از اونطرف مجبورت هم نمی کنه کنسول خودشو بخری کاری که سونی هرگز حاضر به انجامش نیست

الان تو به من بگو مایکروسافت چه چاره ایی برای موندن توی رقابت داشته؟ حتما میگی بره خشت خشت استودیو رو هم بزاره بازی تریپل AAA از بنام خدا اولش تا با تشکر از خانواده رجبی آخرشو خودش بیل بزنه بسازه؟
شدنیه همچین چیزی؟ :D از اون طرف سونی داره با قدرت فن بیسش حتی تردپارتی هارو از دسترس همه خارج می کنه این میشه رقابت عادلانه؟
بازم میگم همونطور که سونی از ابزارش برای گرفتن سهم بیشتر از بازار استفاده کرده مایکرو هم داره از ابزارش در همین راستا استفاده می کنه
آفرین پس انحصاریه بازی مثه استارفیلد ولی شدتش کمتره - پس قبول کردی انحصاریه (شدتش رو خودم هم تو پستای قبلیم گفتم )

در مورد راه حل هم من هم جای مایکرو بودم همینکارو می کردم ولی پاک و منزوه جلوه دادن اینکار خوب نیس (که خیلی از طرفدارا دارن اینکارو میکنن)
سونی هم چون فروش کنسولش بالاس همه میان سمت سونی و ثردپارتی ها رو از دسترس مایکرو داره خارج میکنه. من هم نمیگم کار خوبی میکنه نه بیزینسه و طبیعیه ولی حداقل برای این کارش خودش زیرساخت و بیس ساخته نه اینکه یهو ددی براش خریده باشه و همینطور نمیاد بازیهایی که رو پلتفرم رقیب کلی پلیر داشتن رو بزنه انحصاری کنه (بازی مثه هل بلید اصن نسخه قبلیش رو ps بود یا بازیهای تادهاوارد نصف بیشتر فروشش رو همین ps بوده) محروم کردن یهویی این همه پلیر نامردیه
وگرنه بره مثلا بازی رو انحصاری کنه که بیسش رو xb هست یا ip جدید هست مشکلی نیس

اگر امروز انسان ها نیازی به نبرد های گلادیاتوری ندارند به خاطر همین سرگرمی و ورزش و بازار هست هرچخه حس حرص و طمعه در این زمینه ها خالی میشه
حالا به خاطر اینکه فلان بازی قرار نیست روی کنسول فلانی بیاد یا نیاد باید گند بزنند روی تمام دستاوردهای بشری و باز به دخالت دولت در بازار وجاهت بدن
من کم کم دیگه پستای شما رو متوجه نمیشم ( فک کنم اکثرا هم همینطورن) گلادیاتور و دستاوردهای بشری و حرص و طمع چیه دیگه :D :D

.

• Like
Reactions: Sepi_60
من کم کم دیگه پستای شما رو متوجه نمیشم ( فک کنم اکثرا هم همینطورن) گلادیاتور و دستاوردهای بشری و حرص و طمع چیه دیگه :D :D
مشخصه اینکه در گذشته حتی تا همین صد سال پیش جنگیدن برای کشور کشایی یک ارزش بوده از اسمان نیامده براساس نیازهای ما بوده در گذشته هم به شکل دیگر این نیاز ارضا میشود
نکته ی اصلی که امروز تمامی کشور های غربی به سمت کشور گشایی نمیروند این نیازشان در ورزش سرگرمی و بازار تبدیل شده پس اصولا لازم نیست درگیر اسلحه اینا شوند
حالا هر چی نقش دولت ها در این زمینه ها کمرنگ تر باشد این رقابت سالم تر و پربازده تر خواهد شد
نمیدانم مشکلش کجاست که متوجه نشدید دقیق بپرسید پاسخ دهم
از نگاه کالت
اگر FF16 روز نخست روی ps بیاد و پس از یک سال روی pc بیاد میشه انحصار زمانی و مشکلی نیست و هدفش محض رضای خدایست
اگر استارفیلد همزمان روی xbox و pc بیاد میشه انحصار دائمی و هدف هم حذف sony، شرارت و کثافت هست
هم سونی هم مایکروسافت میخواهند حریف را حدف کنند این بدیهی هست اخه یکی به من بگه سونی با ان فروش نجومی در نسل گذشته چه نیازی بود دو تا بازی از بتزدا را انحصار زمانی کند؟ جز تلاش برای نابودی xbox یا اینم میشه هدف سونی حفظ فن بیس این دوتا بازی که ملت باهاش خاطره دارند
بالاخره کدام را باور کنیم؟
حالا شما که اینقدر دقت نظر دارید چطور این را زیر سبیلی رد کردید؟

• Like
Reactions: Need-More-Speed
خود همین سونی مگر چندتا استدیو از صفر ساخته یکی بیاد بگویید شاید من نمیدانم
همین سونی نخواستند تیم گوریلا را دو شقه کنند و کیل زون را احیا کنند چون احتمالا مشکلاتی داشتند حالا به هر دلیلی خود جیم رایان بهتر میدونه ولی خب به رقیب بگی خودت از صفر بیا یک ای پی بساز بعد انحصاری کردن نسخه ی 16 یک بازی را جاستیفای کنی واقعا تناقض هست

• Like
Reactions: Need-More-Speed
چون یه موضوعی زیاد اینجا گفته شده و هی تکرار مکررات شده، یه بار بگیم.
Fallout 4 sold over 5 million in first week, PS4 sales ahead of Xbox One version - PlayStation Universe
تعداد بارهایی که گفته شده از دستم در رفته، یه بارم یکی نگفته، منبع این داستانهایی که میگفتید، چون این صفحاتو رد میکردم، هی چشم به این میخورد، گفتم بگم. نخوندم، چون حدس میزنم چی گفته.
مبع این حرفها سایت وزین vgchartz هست که تو همین بازیسنتر، گفته شد دیگه خبر با این منبع نزارید. حالا اولا که منبعش صحت و سقمش مشخصه و ثانیا، برای اینکه به عدد دلخواهشون برسن، افراد به ظاهر منطقی
In terms of platforms, the post-apocalyptic RPG sold through an impressive 58 percent of all copies on the PlayStation 4, with 3,010,966 shifted on Sony’s current-generation console—-close to double the amount of the Xbox One version, which moved 1,729,944 units during the same period. The PC release sold just 449,694 copies, although these days the majority of Windows games are shifted digitally.
همین افراد که همین منبع درپیتم کردن منبعشون، نگاه نکردن، ببینن که نوشته فیزیکه فروش نه دیجیتالی.
Fallout 4 Has Sold 1.2 Million Copies On Steam In 24 Hours
جالبش اینجاست
Fallout 4 Ships 12 Million Copies in One Day, Breaks Records
پلیر همزمان pc تو استیم تو روز اول از 471 هزار نفر عبور میکنه ولی تو این لیست عدد فروش pc هست 449 هزار نفر در هفته اول و با همین عدد فکت میدن
یه منبع درپیتم بزاریم
Fallout 4 Has Sold 1.2 Million Copies On Steam In 24 Hours
طبق steamspy فروش روز اول استیم از 1.2 میلیون عبور کردهو تنها چیزی که تاد هاوارد تایید کرد
Fallout 4 Sold More Digital Than Retail Copies Day One
فروش دیجیتالی روز اول فال اوت از فیزیکیش بیشتر بود

آخرین ویرایش:
سونی 5 ...6 تا هم انحصار اینطوری انجام بده یک بیستم تاثیر خرید بتسدا و اکتی نمیشه از لحاظ تحت فشار قرار دادن رقیب

انحصار و رقابت تا یه حدی اسمش رقابته ولی وقتی شما میای یه حرکت نامتعارف میزنی دیگه اسمش رقابت نیس و حذف رقیبه - مثالش اینه که قبلا دو کشور از جنگ افزارهای متعارف برای نابودی هم استفاده میکردن ولی یهو یه طرف میاد چند تا بمب اتمی میزنه و میگه اینم عین همونه دیگه و چه فرقی داره؟؟؟
هم شما و هم ما خیلی خوب میدونیم که اگه سونی توانش رو داشت ده برابر کاری که مایکروسافت الان داره میکنه رو انجام میداد تا فقط اکس باکس رو از رقابت حذف کنه. دقیقا الان هم در حد توانش به حساب خودش داره همینکار رو انجام میده

تورو خدا حداقل شما دیگه ادای آدمای منطقی و دغدغه مند رقابت و صنعت گیم و این داستانا رو در نیار که حنات دیگه واسه هیچکس رنگی نداره اینجا…

هم شما و هم ما خیلی خوب میدونیم که اگه سونی توانش رو داشت ده برابر کاری که مایکروسافت الان داره میکنه رو انجام میداد تا فقط اکس باکس رو از رقابت حذف کنه. دقیقا الان هم در حد توانش به حساب خودش داره همینکار رو انجام میده

تورو خدا حداقل شما دیگه اینجا ادای آدمای منطقی و دغدغه مند رقابت و صنعت گیم و این داستانا رو در نیار که حنات دیگه واسه هیچکس رنگی نداره اینجا…
خب خودم هم گفتم تو پستای قبل تر که سونی اگر میتونست حتما اینکارو می کرد - این که چیز عجیبی نیس

بحث اینجاست چون فعلا سونی پولشو نداره و نتونسته ولی مایکرو داره و میتونه مایکرو رو پاک و منزه نمی کنه - کسی هم که از رقابت و احترام به مشتری و ... حرف میزنه اسپنسر و طرفداراشن نه ما، از اول هم گفتیم انحصار لازمه و بدون اون نمیشه محصول رو متمایز کرد و اصلا رقابت کرد
ولی شماها یک عمر انکار کردین قدرت انحصاری رو چون سونی با انحصاری متمایز شده بود ، حالا که مایکرو هم میخواد به همین طریق متمایز بشه نمیتونید به زبون بیارین قدرت انحصاری که مایکرو داره ایجاد میکنه و ضروریه براش

منطقی نگاه کنید به قضیه و سونی و مایکرو رو شیطان و فرشته نبینید قضیه حله

.​

تورو خدا حداقل شما دیگه ادای آدمای منطقی و دغدغه مند رقابت و صنعت گیم و این داستانا رو در نیار که حنات دیگه واسه هیچکس رنگی نداره اینجا…
F0Q_-nIXoAER4Ho.jpeg
همون اوایل می خواستن xboxرو در نطفه خفه کنن
مثل همون کاری که با سگا و نینتندو کردن
F0Mvl9lXwAEwzOv.jpeg
F0MtyVmWwAAieiC.jpeg
البته این کارا برای بقای صنعت گیمینگ لازمه،فقط برای xbox خار داره

اگه سونی توانش رو داشت و به قول شما ۱۰ برابرش رو انجام میداد،همین FTC باز میومد وسط و الان جهت بحث برعکس بود.ولی در اینکه ماها FTC رو در حد یه سازمان جهان سومی پایین بیاریم یکم شک دارم.فردا هم که رای صادر شد و باب میلتون نبود نوبت سیستم قضایی us هستش

خب خودم هم گفتم تو پستای قبل تر که سونی اگر میتونست حتما اینکارو می کرد - این که چیز عجیبی نیس

بحث اینجاست چون فعلا سونی پولشو نداره و نتونسته ولی مایکرو داره و میتونه مایکرو رو پاک و منزه نمی کنه - کسی هم که از رقابت و احترام به مشتری و ... حرف میزنه اسپنسر و طرفداراشن نه ما، از اول هم گفتیم انحصار لازمه و بدون اون نمیشه محصول رو متمایز کرد و اصلا رقابت کرد
ولی شماها یک عمر انکار کردین قدرت انحصاری رو چون سونی با انحصاری متمایز شده بود ، حالا که مایکرو هم میخواد به همین طریق متمایز بشه نمیتونید به زبون بیارین قدرت انحصاری که مایکرو داره ایجاد میکنه و ضروریه براش

منطقی نگاه کنید به قضیه و سونی و مایکرو رو شیطان و فرشته نبینید قضیه حله

.​
داداش دنبال دشمن فرضی میگردیا :دی کی گفت مایکرو فرشته اس و سونی شیطانه؟ جدی ندیدم کسی چنین حرفی بزنه

مایکروسافت هم مثل سونی داره از راهی که میتونه برای گرفتن سهم بیشتر استفاده میکنه
اتفاقا بیشتر این فن های سونی هستن که تا بحث پیش میاد هی پول ددی پول ددی میکشن وسط :دی حالا پول ددی یا پول مامی فرقش چیه؟

من همونقدر که دوست دارم مایکروسافت توی این بازی قویتر بشه هیچوقت دلم نمیخواد سونی ضعیف و نابود بشه
من گیمرم و رقابته که خوبیش به من میرسه وگرنه من و شما چیزی جز عدد و رقم و آمار برای این کمپانی ها نیستیم
هرکدوم نباشن سر هممون کلاه میره (یا بی کلاه میشه) :دی

یادمون نره اگه گیمپس و رشدش نبود الان پلاس پریمیومی هم نبود و اینقدر بازی خوب طی ۱ سال اخیر واسش نمی اومد

واقع بین باشیم رقابت چیزیه که نفعش به گیمر میرسه.

خوب انحصار اینه که مایکرو مجبورت کنه برای تجربه استارفیلد فقط ایکس باکس بخری، ولی مجبور نیستی می تونی روی پیسی هم دی وان بازیش کنی
اینکه برای ps نمیاد رو من واقعا انحصار نمی دونم، انحصار از نظر من FF هست که تردپارتیه و حتی روی پیسی هم قرار نیست حداقل به این زودی ریلیز بشه و برای تجربه کردنش راهی جز خرید ps5 نداریم

در مورد اکتی و بتسدا هم واقعا نمی دونم معیار محاسباتت چجوریه که به این نتیجه رسیدی که سونی نابود میشه در نهایت، سونی حتی به کاد هم وابسته نیست خود جیم رایان هم گفت من نگران کاد نیستم
این همه بازی بزرگ که خود سونی داره رو اکتی چجوری می خواد نابودشون کنه؟
در مورد گیمپس هم گفتم اونی که همین الان ps5 داره و سالهاست پلتفرمشه و همه دوستاشم همینجان، حاضر نیست صرفا به خاطر 1/2 تا عنوان بره 500 دلار + گیمپس بخره تنها بشینه بازی کنه

بازی مولتی پلیر که اوضاعشون مشخصه اصلا قدرتشون به تعداد پلیرشونه مایکرو مگر دیوانه باشه بخواد کاد رو از ps جدا کنه

سونی اونقدرم که فکر می کنید اوضاعش خراب نیست که با 3 تا ترد پارتی بخواد نابود بشه

سلام، اون قسمت که از پستتون مارک کردم، واقعا بر پایه چه داده هایی این حرف رو تکرار میکنید؟ شبیه نظر اسپنسر هم هست که میگفت کسی برای استارفیلد نمیاد از PS گذر کنه، حالا من نمیگم همه این کار رو میکنند، اما قطعا خیلی ها مجبورند برای بازی های مورد علاقه شون (نزدیک ترین استارفیلد) زودتر برند سمت اکس باکس، اصن خود من دقیقا مثال بارز این موضوع هستم، حالا حقیقتا میگم، از اون جایی که من عاشق بازی های BGS هستم، واقعا هیچ منتی سر هیچ کسی نیست که من به شخصه این همه داستان برام در راه اومدن به نسل جدید پیش اومد (1 سال از بازی های روز عقب افتادم، فقط برای اینکه اکس باکس بخرم، کلی تو بحث های گوناگون سر هنوز نداشتن 5 متلک و کنایه شنیدم که البته مهم نبود و نیست، ولی این که جلوی چشمم این چیزا رو به شکل "مطلق" تکرار میکنید، خدایی جالب نیست :D)

البته تکرار میکنم، منت سر هیچ احدی نیست و من با علاقه و هشیاری کامل این کار رو کردم، درود به جد و اباد مایکرو هم میفرستم که این چنین بتزدا رو ساپرت میکنه، اما خب، من به شخصه، به عنوان دونه ای از مشت نمونه خروار، مثال نقض سخن شما هستم، تازه بحث من نه گیم پسه (استارفیلد رو فیزیکی میگیرم) نه 11 از 10، بحث من عشق به بتزداست، یعنی لزوما نیاز به عنوان کردن گیم پس هم نیست تا اشتباه بودن استدلالتون اشاره بشه،

وگرنه اگه استارفیلد "انحصاری کنسولی" نشده بود، من پارسال اخرای تابستون 5 گرفته بودم، الان تک تک بازی های جدید رو زده بودم (که فعلا برای خرید اکس باکس عقبشون انداختم، هرچند باز تاکید میکنم، منت سر احدی نیست و با هشیاری و رضایت کامل این کارارو انجام دادم) و 3 ماه دیگه هم دی وان 60-70 دلار پول میدادم دیسک استارفیلد رو میگرفتم و خلاص (اکانت و ظرفیتی باز هم نیستم مطلقا)

اما الان، به دلیل "انحصاری" شدن استارفیلد و عدم دسترسی بهش رو پلی استیشن، مجبور شدم همه ی اینارو یک سال عقب بندازم، که البته نوش جونم و قطعا با استارفیلد و اکس باکس عشق و حالم رو میکنم، 5 هم تا قبل عید میگیرم و اپدیت میشم، اینارو گفتم که تاکید کنم منت سر کسی نیست، فقط بحث وارونه جلوه ندادن حقیقت است...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or