خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
سونی اونقدرم که فکر می کنید اوضاعش خراب نیست که با 3 تا ترد پارتی بخواد نابود بشه
ps> بتزدا+اکتی+بلیزارد+xbox +یوبیسافت+اسکویرانیکس

این را میشود از حجم بازارشان به راحتی محاسبه کرد
مشکل عزیزان این نیست سونی تا اخر این نسل حتی با وجود قبول شدن این خرید لیدبازار خواهد بود
مشکل اینه عده ای نمیخوان سایه روی ماه بیافتد مگر با این خرید ها قرار است کیفیت انحصاری های سونی ضعیف شود؟ خیر صرفا مشکلسان این است نمیخواهن رقیبی داشته باشن سال ها xbox فن ها را تحقیر کردند که شما بازی ندارید و... الان دیدن که نمیتوانن وجود رقیب را انگار کنند افتادن به اینکه انحصاری سونی خیرخواهانه هست انحصاری مایکرو بدخواهانه

آیا اینکه بازی ای برای مدت معینی منحصر به یک پلتفرم باشه انحصاری هست یا خیر ؟
اگر هست که بحثی نیست پس کار xgs با سونی یکسان نیست
اگر نیست پس جیمبو پول حدر داده انحصاری زمانی میکنه؟
الان فوربیدن وست رو pc میشه بگی کجاست ؟
برای xgs همزمان تمامی بازیها عرضه میشه برای ps نتنها شامل تمامی بازیها نیست که با چند سال تاخیر عرضه میشه . مطلقا این دو یکسان نیستن .
اسمش روشه، انحصاری زمانی، برای یه زمانی انحصاریه. چیز پیچیده ای نیست. مایکروسافت کلا قرار نیست برای PS بازیهای بتسدا رو عرضه کنه، این میشه انحصار دائم! نمیفهمم مشکلتون کجاس. بحث این بود که چون مایکروسافت داره برای پی سی و کلاود هم بازیهاشو عرضه میکنه پس دیگه انحصاری محسوب نمیشن، گفتیم پس اگه اینطوره سونی هم انحصاری نیست چون خیلی از بازیهاش برای پی سی و کلاود هم میان که از نظر من کل این آرگومنت غلطه. کاری هم که مایکرو داره میکنه انحصاره و هیچ فرقی نداره با سونی با این تفاوت که حتی انحصاری زمانی هم نیست و دائمیه

چه باحال
یه سری اس بخریم تا دیگه انحصاری به حساب نیاد؟؟اونوقت بقیه هم یه ps5 بخرن تا بازیهای سونی انحصاری به حساب نیاد دیگه:D:D
تاره کلاود رو سونی هم داره و چیز خاصی نیس
بحث اینه مایکرو داره مجبور میکنه پلیرها رو تا از ps کوچ کنن به هر پلتفرمی به جز ps و این همون انحصار ایجاد کردنه برادر من......مایکرو مخالف انحصار هست رو ps هم منتشر کنه دیگه

اتفاقا بحث با شما آب در هاون کوبیدنه که میگی برو یه سری اس بخر تا دیگه برات انحصاری نشه:Dکمدیه بخدا
چرا مغلطه میکنی بزرگوار ؟
من کی گفتم سریز اس بخر. من مثال زدم که برای بازیهای به گفته شما انحصاری مایکروسافت نه یک عدد بلکه چندین الترناتیو داری. سریز (چه اس و چه ایکس) یکی از اونهاست.
وقتی که بازیهای مایکروسافت day one روی یه پلتفرم/فروشگاه دیگه مثل استیم منتشر میشه یعنی دیگه از انحصار خارج شده. دیگه انحصاری نیست.
چون شما حق انتخاب داری.
این واقعن انقدر سخته فهمدینش یا داری ادا درمیاری؟
انحصاری به کاری که سونی میکنه میگن. شما هیچ راهی برای تجربه day one فرست پارتیهای سونی به جز خرید پلتفورمش (ps) نداری.

انقدر همه چیز ساده و شفافه که واقعن آدم بهت زده میشه از پافشاری شما برای اثبات دیدگاه اشتباهت.

بیخیال. با بقیه ادامه بده. من کم آوردم

اسمش روشه، انحصاری زمانی، برای یه زمانی انحصاریه. چیز پیچیده ای نیست. مایکروسافت کلا قرار نیست برای PS بازیهای بتسدا رو عرضه کنه، این میشه انحصار دائم! نمیفهمم مشکلتون کجاس. بحث این بود که چون مایکروسافت داره برای پی سی و کلاود هم بازیهاشو عرضه میکنه پس دیگه انحصاری محسوب نمیشن، گفتیم پس اگه اینطوره سونی هم انحصاری نیست چون خیلی از بازیهاش برای پی سی و کلاود هم میان که از نظر من کل این آرگومنت غلطه. کاری هم که مایکرو داره میکنه انحصاره و هیچ فرقی نداره با سونی با این تفاوت که حتی انحصاری زمانی هم نیست و دائمیه
داداش کدوم انحصاری سونی دی وان روی پلتفرم دیگه ایی که متعلق به سونی نباشه منتشر شده؟ 2 سال بعد از ریلیز اصلی به درد نمی خوره :دی
انحصاری زمان و انحصار دائم چیه دیگه، 1 روز هم 1 روزه و اونی که دلش می خواد تو همون حال و هوای ریلیز بازی رو تجربه کنه مجبور میشه یا بره ps بخره یا صبر کن وقتی بیات :دی شد بازی کنه
کل حرف این بود که انحصاری به هر شکلیش بده! من به عنوان یک گیمر دوست دارم همه بتونن روی هر پلتفرمی که دوست دارن همزمان بازی کنن، ولی خوب رفتار شرکت ها به سلیقه من قرار نیست تنظیم بشه و انحصاری همیشه وجود داشته و خواهد داشت فعلا

خوب انحصار اینه که مایکرو مجبورت کنه برای تجربه استارفیلد فقط ایکس باکس بخری، ولی مجبور نیستی می تونی روی پیسی هم دی وان بازیش کنی
اینکه برای ps نمیاد رو من واقعا انحصار نمی دونم، انحصار از نظر من FF هست که تردپارتیه و حتی روی پیسی هم قرار نیست حداقل به این زودی ریلیز بشه و برای تجربه کردنش راهی جز خرید ps5 نداریم

در مورد اکتی و بتسدا هم واقعا نمی دونم معیار محاسباتت چجوریه که به این نتیجه رسیدی که سونی نابود میشه در نهایت، سونی حتی به کاد هم وابسته نیست خود جیم رایان هم گفت من نگران کاد نیستم
این همه بازی بزرگ که خود سونی داره رو اکتی چجوری می خواد نابودشون کنه؟
در مورد گیمپس هم گفتم اونی که همین الان ps5 داره و سالهاست پلتفرمشه و همه دوستاشم همینجان، حاضر نیست صرفا به خاطر 1/2 تا عنوان بره 500 دلار + گیمپس بخره تنها بشینه بازی کنه

بازی مولتی پلیر که اوضاعشون مشخصه اصلا قدرتشون به تعداد پلیرشونه مایکرو مگر دیوانه باشه بخواد کاد رو از ps جدا کنه

سونی اونقدرم که فکر می کنید اوضاعش خراب نیست که با 3 تا ترد پارتی بخواد نابود بشه
اخه اینکه تو انحصاری نمیدونی فرق داره با تعریف انحصار..... وقتی 50 درصد پلیرهای یه بازی تو پلتفرم اصلیشون به بازی دسترسی ندارن و باید برن سراغ یه پلتفرم دیگه اسمش انحصاره ( با کیفیت و شدت متفاوتی نسبت به انحصاری کردنه سونی)
اینم جواب ندادی : اگر مایکرو دنبال انحصار نیس روی ps چرا منتشر نمیکنه استارفیلد رو ؟؟؟؟؟؟ یه جواب بده ببینم دلیلش چیه؟:D

در مورد تبعات این خرید و بازار سونی هم من مثه تو خوش بین نیستم ....نمیگم حرفت غلطه ولی وقتی این همه هزینه کردن و انحصار ایجاد کردن و همه بازیا رو میخوان مفت رو گیم پس بدن در اینده تاثیرش خیلی بیشتر خواهد بود و باید منتظر موند و دید.

این میشه ارزیابی اشتباه از وضعیت
طرف با خودش فکر کرده دوتا بازی انحصار زمانی کردم بعد میرم سر بازی سوم
بعدش چی شد؟ اش با جاش رفت
کسی که خودش جنگی را شروع میکند دیگر نمیتواند از تبعاتش فرار کند مثل این میماند ژاپنی ها به امریکا حمله کردند بعدش هم تسلیم نمیشدند بعد ناراحت باشن که چرا بمب اتم خوردن
پاسخ اینه که جنگه
مثال عینی هم داریم اتفاقا بسیار دژاوو بود

اصلا بازار ازاد خوبی اش همین است که این حرص و طمع انسانی که با ان میشود به بی رحمانه ترین شکل ممکن جنگ افروزی کرد در اقتصاد ازاد محدود کرده اقتصاددانان همیشه میکن انسان موجودی خودخواه هست پس این ایرادت ابدا موجه نیست
همان طوری که وقتی مایکرو وارد بازار موبایل شد گوگل بنا به ان قدرتی که داشت رقیبش را نابود کرد که ابدا مشکلی ندارد حال مایکورسافت فهمیده برای اینکه بتواند گوشی داشته باشد نیاز به استور دارد برای استور هم باید خرج کرد و اهداف مایکرو هم مشخص بوده که میخواستن کیا و چرا بخرن
اینکه سونی ارزیابی اشتباه کرده یا نه بحث ما نیس الان(اونم به نظرم ارزیابی اشتباه نبود بلکه توان مالیش پایین بود وگرنه مثه مایکرو همه رو میخرید)
بحث اینه آیا اینکار مایکرو یه رقابت نرماله یا به قصد نابودیه رقیب که من با دلیل گفتم به قصد نابودیه رقیب و رقابتی توش نمی بینم ( دلیلشم حالا نوشتم یکی تایید میکنه یکی هم میگه شر نوشته که مشکلی نیس :D)

در مورد شروع کننده جنگ هم این نوع انحصار رو خود مایکرو با cod اول شروع کرده و بهتر در جریان باشین ( فقط چون فروش کنسولش کمتر شد شرکتا رفتن سمت سونی)

در مورد اقتصاد آزاد و ..... هم بله بی رحم و کثیفه ولی بحث اینه طرفدارای xb باور به کثیفی و ..... ندارن و فک میکنن سونی فقط کثیف بوده و مایکرو منزه و پاکه

.

آخرین ویرایش:
بستگی به پیشفرض داره ، xفنها میگن چونpc پلتفرم مایکروسافت نیست ، چون هزینه رویالتی بابت انتشار نمیگیره ، همچنین روی کلاد که از tv تا گوش موبایل در دسترس همزمان هست پس انحصاری نیست ،
شما گفتید اگر اینطوره (یعنی این پیشفرض رو پذیرفتی) برایps هم رو pc و کلاد هست، درصورتی نیست . چرا نیست ؟ چون شامل تمامی بازیها نمیشه و هم همزمان نیست که برای xgs هست.

• Like
Reactions: prop and ravi
چرا مغلطه میکنی بزرگوار ؟
من کی گفتم سریز اس بخر. من مثال زدم که برای بازیهای به گفته شما انحصاری مایکروسافت نه یک عدد بلکه چندین الترناتیو داری. سریز (چه اس و چه ایکس) یکی از اونهاست.
وقتی که بازیهای مایکروسافت day one روی یه پلتفرم/فروشگاه دیگه مثل استیم منتشر میشه یعنی دیگه از انحصار خارج شده. دیگه انحصاری نیست.
چون شما حق انتخاب داری.
این واقعن انقدر سخته فهمدینش یا داری ادا درمیاری؟
انحصاری به کاری که سونی میکنه میگن. شما هیچ راهی برای تجربه day one فرست پارتیهای سونی به جز خرید پلتفورمش (ps) نداری.

انقدر همه چیز ساده و شفافه که واقعن آدم بهت زده میشه از پافشاری شما برای اثبات دیدگاه اشتباهت.

بیخیال. با بقیه ادامه بده. من کم آوردم
همین که نوشتی یکی از راههاش اینه بری xs بخری فلسفه 490 صفحه این تاپیک رو نابود کردی:D
بیخیالش شی بهتره هم اعصابت دنج تر میشه و اینقدر عصبانی نمیشی ( انگار ارث پدر و مادرمونه اینقدر حرص میخوری) هم وقت مطالعه پیدا میکنی برای بررسی مفهوم انحصار

.

در مورد اقتصاد آزاد و ..... هم بله بی رحم و کثیفه ولی بحث اینه طرفدارای xb باور به کثیفی و ..... ندارن و فک میکنن سونی فقط کثیف بوده و مایکرو منزه و پاک شده
من نمیفهمم چرا به دستاورد مهم بشری میگویید کثیف اگر من و شما میتوانیم امروز سرگرم باشیم و تفریح کنیم دستاورد این اتقصاد ازاد هست ورگنه باید مانند نازی ها یا کمونیست ها برده ی امپراطوری های شر میشیدم
ببیند بحث در دو ساحت هست
ساحت یک گیمری هست که کل بحث ما در این حیطه باشد در این کاملا مسئله قابل گفتکو هست که اتفاقا من اگر استارفیلد لانج خوبی نداشته باشد به سدت مخالف این خرید خواهم شد چون از نظر من گیمر مایکروسافت تا الن شایستگی خودش را برای کسب ناشر دیگر نشان نداده من نمیدانم این شکرت چه برنامه ای برای اکتیویژین دارد میتوانیم سر این بحث کنیم ابدا هم مشکلی نیست و بسیار لازم هست

ساحت دو بحث حقوقی است که اصلا مخالفت شما در اینجا موضوعیتی ندارد یک قاضی بابت دل شما رای نمیده دو اینکه بازار ازاد برای خاطرات شما هم ارزشی قائل نیست میگه ان پلتفرم بهتره بفروش برو اونجا

• Like
Reactions: Natural Killer
داداش کدوم انحصاری سونی دی وان روی پلتفرم دیگه ایی که متعلق به سونی نباشه منتشر شده؟ 2 سال بعد از ریلیز اصلی به درد نمی خوره :D
انحصاری زمان و انحصار دائم چیه دیگه، 1 روز هم 1 روزه و اونی که دلش می خواد تو همون حال و هوای ریلیز بازی رو تجربه کنه مجبور میشه یا بره ps بخره یا صبر کن وقتی بیات :D شد بازی کنه
کل حرف این بود که انحصاری به هر شکلیش بده! من به عنوان یک گیمر دوست دارم همه بتونن روی هر پلتفرمی که دوست دارن همزمان بازی کنن، ولی خوب رفتار شرکت ها به سلیقه من قرار نیست تنظیم بشه و انحصاری همیشه وجود داشته و خواهد داشت فعلا
خب از دید شما به درد نمیخوره از دید خیلی های دیگه ممکنه اهمیت نداشته باشه. شما داری بحث رو خاص میکنی و جنبه های دیگه اش رو در نظر نمیگیری. قبلا هم در این مورد صحبت کردم، سونی به طور سنتی به پلتفرم سخت افزاری وابستس و مایکرو با قبول شکست کنسول وارز، میخواد سرویسش رو گسترش بده و برای این کار حاضره بازیها رو از پلتفرمهای سونی دور کنه و به سرویس خودش اضافه کنه. این یعنی انحصار.
اگه مسئله دی وان هستش برای کسی هم که پلتفرمش سونیه هیچ راهی جز خرید پی سی یا کنسول مایکروسافت یا پیوستن به سرویس اشتراکیش برای تجربه بازیهاش نیست. این آلترناتیوی که میفرمایید برای میلیون ها نفر بی معنیه و از دید شما آلترناتیوه. همه که تو خونشون پی سی خوب یا اینترنت خیلی خفن ندارن که براشون آپشن محسوب بشه.
بستگی به پیشفرض داره ، xفنها میگن چونpc پلتفرم مایکروسافت نیست ، چون هزینه رویالتی بابت انتشار نمیگیره ، همچنین روی کلاد که از tv تا گوش موبایل در دسترس همزمان هست پس انحصاری نیست ،
شما گفتید اگر اینطوره (یعنی این پیشفرض رو پذیرفتی) برایps هم رو pc و کلاد هست، درصورتی نیست . چرا نیست ؟ چون شامل تمامی بازیها نمیشه و هم همزمان نیست که برای xgs هست.
باز هم داره دسترسی رو از کسایی که پلتفرمشون کنسول های سونی هست رو میگیره و همه الزاما به اون آپشن های مد نظر شما دسترسی ندارن.

خوب انحصار اینه که مایکرو مجبورت کنه برای تجربه استارفیلد فقط ایکس باکس بخری، ولی مجبور نیستی می تونی روی پیسی هم دی وان بازیش کنی
اینکه برای ps نمیاد رو من واقعا انحصار نمی دونم، انحصار از نظر من FF هست که تردپارتیه و حتی روی پیسی هم قرار نیست حداقل به این زودی ریلیز بشه و برای تجربه کردنش راهی جز خرید ps5 نداریم
ترم دقیقش انحصاری کنسولیه اگر استیم دک رو کنسول ندونیم

اینم جواب ندادی : اگر مایکرو دنبال انحصار نیس روی ps چرا منتشر نمیکنه استارفیلد رو ؟؟؟؟؟؟ یه جواب بده ببینم دلیلش چیه؟
من کی گفتم مایکرو دنبال انحصار نیست؟ :دی اتفاقا از اولش گفتم مایکرو دقیقا به خاطر اینکه سهم بیشتری بگیره از ابزاری که داره ( پول ) استفاده کرده ولی حداقل فرقش اینه که دی وان روی پلتفرم دیگه ایی هم قابل بازیه انحصار وقتیه که مجبورت کنه حتما ایکس باکس بخری
حرف من این بود که انحصار اگه بده از طرف همه بده تبصره و ماده نداره، ولی واقعیتیه که وجود داره و با نظر من و توام تغییری نمی کنه هر کدوم هرجا بتونن انحصار می کنن سهم بیشتر بگیرن هر کدوم هم به ابزار و اهرم خودشون
اینکه سونی انحصار زمانی کنه بگیم اوکی ولی مایکرو آش با جاش بخره بگیم ای وای صنعت گیم نابود شد درست نیست سونی هم اگه به ددی پولدار وصل بود شک نکن الان دیزنی دنیای گیم بود

هر یک سنتی که از حساب سرمایه داران میلیارد دلاری وارد این صنعت شود به رشد این صنعت کمک میکند حالا من نمیدانم این کجایش سخت و پیچیده هست که کسی متوجه این داستان نمیشه؟
درسته من از اون دقلک ایلان ماسک منتفرم ولی اگر به جای 40 میلیارد دلاری خرج توئیتر کرد خرج گیم میکرد حتی اگر تمام ایده های ماسک شکست میخورد ایا به نظرتان این صنعت بیش از چهل میلیارد دلار برزگتر نمیشد؟

هر یک سنتی که از حساب سرمایه داران میلیارد دلاری وارد این صنعت شود به رشد این صنعت کمک میکند حالا من نمیدانم این کجایش سخت و پیچیده هست که کسی متوجه این داستان نمیشه؟
درسته من از اون دقلک ایلان ماسک منتفرم ولی اگر به جای 40 میلیارد دلاری خرج توئیتر کرد خرج گیم میکرد حتی اگر تمام ایده های ماسک شکست میخورد ایا به نظرتان این صنعت بیش از چهل میلیارد دلار برزگتر نمیشد؟
اون نیاد سمت این صنعت بهتره
همین الان با تصمیمات احمقانش توییتر رو خراب کرده، همه هم ناراضین

• Like
Reactions: earendilist
اون نیاد سمت این صنعت بهتره
همین الان با تصمیمات احمقانش توییتر رو خراب کرده، همه هم ناراضین
میدانم امیدوارم هم نیاد اما شما نگاه کن گوگل امد یک استدیو زد و نگرفت درسته؟ مگر سونی ان استیدو را نخرید
خب این اثبات همین حرف من میشود یک سنت هم در این صنعت خرج شود اتفاق خوبی هست
ایلان ماسک بیاد ده میلیارد دلار بده به یوبیسافت شما ببین چی میشه هر ماه یک AC خواهیم داشت
حتی بتل رویال AC :) شاید برای من و شما جذاب نباشه اما تهش ان استدیو ها بابت ترزیق مالی برزگ تر و قدرتمند تر میشوند افراد بیشتری در این حرفه ها شاغل میشوند تقاضا برای این ویدئو گیم بالاتر میرود و............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or