خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
سهام كوتيك
Robert Kotick owns a total of 4,305,890 Activision Blizzard shares, representing 0.56% of the company's total shares outstanding.

سود حاصل از فروش ٣٨٠ ميل اوكي؟

داري ميگه فروش نره و ماكرو سه ميليارد خسارت گير اكتي بياد كوتيك بنفعشه چطوري؟
يعني بايد از ٣٨٠ ميل بيشتر گيرش بياد ديگه
تو شرایطی که نمیدونی داری در مورد چی حرف میزنی، حرف بعدیتم درسته. 😉

بعد تایید خرید تازه قصه شروع میشه و با اون لیست خریدی که از ایمیلای مایکرو منتشر شد اینا تا اکثر بازارو نخرن ول کن نیستن

بشدت مشتاقم ببینم جیم رایان تو میان مدت چیکار میخواد بکنه که بتونه جلوی این جنگ وایسه(چون دیگه از رقابت گذشته)

.
فعلا با تایید این خبر مایکروسافت تا اخر نسل فکر نکنم دنبال خرید دیکه بزن جون سر این خرید خیلی خیلی درکیر و به مشکل خوردن

سونی با افزایش بودجه خرید که داشت و بخش فیلم کفت ما خریدی نداریم انها بخش برای تقویت بخش گیم هست که باید ببینم تصاحب جه ناشری تست شزفی یا غزبی

که احتمالا بین اسکوار یا وارنر با فرام سافت ور هست

من جواب شما رو دادم اکه اون اینجپز بود اینا جین پس ؟

از اسپنسر تا نادلا دارن دروعی زو تکرار میکنن که همه اطلاع دارن دروغه

من با سیستم قضایی امریکا اشنایی ندارم ولی مدیر های مایکرو یا فکر میکنن قاضی سادس
یا دروغ های خودشون رو باور کردن
سیستم قضایی امریکا هم فاسده در این سطح اینه

اما اگر بخواهیم دقیق تر نگاه کنیم ابدا نه نادلا نه اسپسر دورغی نگفتن درسته حرفی زدن که مدانیم در عرف صعنت نیست مانند همین انحصاری نشدن هیچ گیمی، خب میدانیم این حرف درست نیست اما دورغ هم نیست
کار FTC و sony این هست این از این تناقضات استفاه کنند
اگر قرار بود در دادگاه ها این فرض باشد که یک طرف همیشه دروغ میگویند کار وکالت بی معنی میشد

• Like
Reactions: Wolff
من جواب شما رو دادم اکه اون اینجپز بود اینا جین پس ؟

از اسپنسر تا نادلا دارن دروعی زو تکرار میکنن که همه اطلاع دارن دروغه

من با سیستم قضایی امریکا اشنایی ندارم ولی مدیر های مایکرو یا فکر میکنن قاضی سادس
یا دروغ های خودشون رو باور کردن
فرض بگیرید میخوان بازیها رو برای ps5 پورت کنن ، بدون دوکیت امکانپذیر هست؟ سری ماینکرفت هم بصورت بکوارد ps4 روی ps5 اجرا می شود در صورتی که بازیهایی که نام بردید نسخه نسل ۸ ندارن که قابل پورت روی ps4 و قابل اجرا روی ps5 باشن.
.......................
توجه بکنید نه جیمبو و نه نادلا ، حداقل تا جایی که من دیدم دروغ نمیگن ، تفسیرپذیر صحبت میکنن که برای یه مقام تو این سطح با توجه به تعهداتی که داره عادی هست‌.

فرض بگیرید میخوان بازیها رو برای ps5 پورت کنن ، بدون دوکیت امکانپذیر هست؟ سری ماینکرفت هم بصورت بکوارد ps4 روی ps5 اجرا می شود در صورتی که بازیهایی که نام بردید نسخه نسل ۸ ندارن که قابل پورت روی ps4 و قابل اجرا روی ps5 باشن.
.......................
توجه بکنید نه جیمبو و نه نادلا ، حداقل تا جایی که من دیدم دروغ نمیگن ، تفسیرپذیر صحبت میکنن که برای یه مقام تو این سطح با توجه به تعهداتی که داره عادی هست‌.
خود کارگردان ردفال گفت گفتن نسخه PS5لغو‌ بشه
یا استارفیلذ که لغو کردن
کسی نمیکه چرا این کارو کردن پول دادن حقشونه

ولی بیان تو حرف و عملشپن فرق باشن به این میکن دروغ کویی

• Like
Reactions: HalfLife G
برا این سه تا بازی هم جوابشون اینه که مایکرو مجبور شد بخرتشون و انحصاری کنه چون اگر نمی خرید سونی انحصاریشون میکرد.

خودشون انحصار رو زشت جلوه میدن ولی در جوابش همون کار زشت(انحصار) رو انجام میدن...پس قضیه فرقی نمیکنه و مایکرو داره همون انحصار گرایی سونی رو انجام میده ولی همه جانبه و با پول فراوان

فقط باید دید این انحصار گرایی همه جانبشون کی تموم میشه و اجازه میدن چیزی تو بازار برای رقابت بمونه یا همشو می بلعن و تک صدا و بی رقیب میشن با پولشون

.
الان که بتسدا خریده شده، بنظرم هیچ مشکلی نداره بازی هاشو انحصاری کنه، یعنی هر عقل سالمی باشه همین کارو میکنه. منه گیمر باید بوسیله یه چیزی جذب اکس باکس بشم یا نه؟ برای من که تا امروز همین بودن، بخاطر تعدادی بازی که باهاشون وقت میگذرونم جذب یه پلتفرم شدم، بقیه رو نمیدونم اما فکر میکنم اونا هم همین باشن. حتی اگه معامله تکمیل شه، باز هم باید بازی های اکتیویژن انحصاری بشن.
موضوع اصلا این نیست که اکس باکس میخواد با محتوا گیمر ها رو جذب کنه... درستشم هم همینه

مشکل جایی شروع میشه که تو بخوای صنعت گیمینگ فعلی رو نابود کنی و با ویژن خودت بسازی. ویژنی که الهام گرفته از نتفلیکسه. اول کاری کنی که هیچکس دیگه حاضر نباشه برای بازی پول بده، اکثر بازیسازهای بزرگ رو بخری، رقبا دیگه توان رقابت نداشته باشن و ادامش همون چیزی که صد بار شنیدید...
تو چنین وضعیتی بازیساز های کوچیک چاره ای ندارن جز اینکه با شما دیل کنن، یا باید بازیشونو به سرویس شما بفروشن، یا محکوم به فِیل شدنن! همین الان دیگه کی حاضره به ایندی ها پول بده؟ اونیم که بازی رو ساخته از قبل میدونه اگه با سرویس هولدرها دیل نکنه و حداقل سود رو نپذیره پروژش با شکست مواجه میشه.

به نظرتون تو شرایطی که طی چند سال اتفاق میوفته، اکس باکس میاد پونصد میلیون دلار بودجه میده که یه بازی ایکانیک بسازن؟

سونی قدم اول ماکروسافته، این حجم از سرمایه گزاری ای که ماکروسافت کرده و مشخصه که فقط بخشی از چیزیه که برنامشو داره، قطعا از بازار نینتندو و استیم هم نمیگذره. بعد از سونی نینتندو و استیم هم میشن اهداف ماکروسافت برای گرفتن سهمشون و شروع مونوپولی بی قید و شرط اکس باکس

• Like
Reactions: HalfLife G
View attachment 299169
نادلا؛دوست دارم از شر انحصاری کنسولی خلاص شوم اما این دست من نیست چون رهبر بازار این مدلی دوست داره
این پست واقعیه یا فیکه؟
چون برای رییس دومین ابر شرکت جهان خیلی احمقانه و پوچه که این حرفا رو زده باشه!
نطق جیم رایان جلوی این مثل شاهنامه میمونه :D

نادلا سر Xbox 360 هم که کلی بازی انحصاری فرست پارتی و ثرد پارتی داشت که همونا باعث شد به موفقیت برسه هم میتونست بگه انحصاری بده؟! اون موقع اصلا گیم پسی بود؟
اون موقع که سونی کل بازارو از دست داده بود و عملا کمپانی نبود که باهاش قرار داد ببنده. نادلا خبر داره همون استودیوهای محدود سونی تو اون نسل بازی رو عوض کردن؟! اون موقع نه گیم پسی داشت سونی و نه پول بی نهایتی که چون از بازار عقب مونده بیاد ناشرو بخره‌.
نادلا مشکلش انحصار سونی نیست. مشکل اینه عرضه رقابت عادی مثل آدم ندارن و چون جایگاه سوم بازارو دارن باید با پول بی نهایت، بازار رتبه اول و دومو بگیرن تا خودشونو برسونن جایگاه نخست.
سونی نسل ۷ اومد گریه و زاری کنه ما جایگاه فلانیم؟ ما عقبیم؟ ما بدبخت ۲ عالمیم؟ رو امثال ناتی داگ و گوریلا و سانتا سرمایه گذاری کرد بازار خودشو بزرگ کرد. بازار بقیه رو با پول نخرید.
زوج نادلا و اسپنسر حقیقتا که تو دروغ و کثیفی رو دست ندارن. اینا به شکل عجیبی با سران مملکت ما ژن مشابهی دارن.

جلسه هنوز تمام نشده ولی شخص برجسته در این جلسه بابی بود که گفت عرضه ی بازی روی نینتندو مشکلی نداره و اگر این خرید انجام نمیشد برنامه ای برای کلاد گیمنگ نداشتیم
دو تا ضربه ی بزرگ به FTC
مهرداد در این پست به طور خلاصه هایلایت های بابی را اورده
آخرش تو بن میشی از فحاشی به سونی و فشاری که میخوری ولی کوروش صادقانه به کارش ادامه میده =))

...
بابی کوتیک: هیچگاه فکر انحصاری کال او دیوتی بر روی یک پلتفرم نداشتیم و فکر هم نمی‌کنم مایکروسافت این کار را بکند، چرا که باعث نابودی بزرگترین پلیر بیس ما می‌شود

▫️کال او دیوتی بیش از ۱۰۰ میلیون بازیکن فعال ماهانه دارد.

▪️پس از دیدن نمونه اولیه نینتندو سوییچ تصمیم اشتباه عدم عرضه سری کال آو دیوتی بر روی این کنسول را گرفتم.

▫️عدم عرضه کال آو دیوتی بر روی نینتندو سوییچ یک تصمیم نادرست از طرف من بوده است (مسئولیت عدم عرضه را قبول کرده است.)

▪️درآمد کال او دیوتی بر روی پلتفرم پلی استیشن ۲ برابر اکس باکس است.

▫️کال آو دیوتی از موفقیت پلی استیشن سود می‌برد.

▪️سونی با تبدیل ای پی TLOU به یک سریال تلویزیونی موفق، سخت ترین کار ممکن را به بهترین شکل انجام داده است.

▫️به نظر من حضور سونی در بخش تلویزیون و سینما باعث می‌شود مخاطبین آن بازی‌ها را بیشتر شود.

▪️باور دارم سونی با استفاده از توانایی خود و داشتن بهترین توسعه‌دهندگان صنعت گیم می‌تواند پس از خرید اکتیویژن به خوبی با مایکروسافت رقابت کند.

▪️اگر مایکروسافت کال او دیوتی را در پلی استیشن عرضه نکند اعتبار برند آن‌ها کاهش می‌یابد و درآمد این سری کمتر می‌شود

▫️قبل از امضای قرارداد خرید فیل اسپنسر هیچگاه نگفته بود که میخواهد کال او دیوتی را بر روی پلی استیشن عرضه نکند

▪️شاید از بین ۱۵۰ میلیون کاربر ماهانه King، تنها ۲٪ آنها برای بازی پول پرداخت کنند

▫️هیچ وقت توسعه دهندگان ما درخواست یا فکر نکردند که یک بازی ناقص و کمتر از استاندار برای یک پلتفرم عرضه کنند

▫️در اختیار داشتن محتوا انحصاری توسط یک پلتفرم باعث نمی‌شود که نسخه پلتفرم‌ دیگر ناقص تلقی شود

▪️عرضه یک بازی در سرویس های اشتراکی، باعث می‌شود از لحاظ اقتصادی آن بازی صدمه ببیند 😎

کی بود میگفت گیم پس باعث رشد بازی میشه؟

خود کارگردان ردفال گفت گفتن نسخه PS5لغو‌ بشه
یا استارفیلذ که لغو کردن
کسی نمیکه چرا این کارو کردن پول دادن حقشونه

ولی بیان تو حرف و عملشپن فرق باشن به این میکن دروغ کویی
وقتی شما دوکیت نداری بر اساس چی میخوای بازی پورت کنی ؟
.......................
همین چند وقت پیش نسخه ماینکرفت لجندز و dlc الدر اسکرولز رو دادن
...........................
عرض کردم تفسیر پذیر صحبت میکنن
میگه اگر دست من بود دوست داشتم که از دستش خلاص بشم ، اما دست من به عنوان بازیگر باسهم کوچک از بازار ، بازار رو تعریف کنم نیست .
بازیگر غالب بازار (سونی) رقابت را با استفاده از انحصاری تعریف کرده ، ما در چنین دنیایی زندگی میکنیم.

تحلیلت از این جلسه چی بود ؟
تحلیل رو وقتی میتونی بکنی که اطلاعات باشه، امروز عمدتا روی مسائل محرمانه بود که نمیدونیم چیه، امروز سه چهارتاش اومد بیرون و معلوم نیست اونایی که مطرح میکردن چیه.
پس نمیشه گفت، باید منتظر موند و تنها خوبی اینه که فردا تمومه و میره برا رای، یا قرارداد نهایی میشه یا کلا بسته میشه و ول میشه.
____
فردا امی هود و استوارت از ماکروسافت هستن و سینگر از نینتندو
البته سینگر ویدیو تهیه شده هست
امی هود بصورت متن و نوشته کتبیه و فقط استوارت حضوریه + قبلیا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or