خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
View attachment 299169
نادلا؛دوست دارم از شر انحصاری کنسولی خلاص شوم اما این دست من نیست چون رهبر بازار این مدلی دوست داره
طرف به نسخه کنسول Ps5سایکونات رحم‌‌ نکرده بعد داره یه چی دیکه میکه

اینا یا قاضی رو مسخره کردن‌ یا دیگه دروغ های خودشون رو باور کردن‌😂😂

• Like
  • Smile
Reactions: vaan 2 and SepehrR
طرف به نسخه کنسول Ps5سایکونات رحم‌‌ نکرده بعد داره یه چی دیکه میکه

اینا یا قاضی رو مسخره کردن‌ یا دیگه دروغ های خودشون رو باور کردن‌😂😂
این مورد مشخص شد به علت عدم دسترسی توسعه دهنده های xbox به دوکیتهایps5 بوده

تو روز دوم دادگاه در به این موضوع اشاره شد.

استودیو mojang سال ۲۰14 خریده شده و تا به امروز بازیهاش رو همه پلتفرمها منتشر شدن.
یعنی هنوز نتونسته فن بیس اینا رو بکشه؟
چیزی که پست اولت گفتی بیشتر به خالی بازی شبیه بود نه گرون کردن گیمپس
بیزینس یعنی اگه گیم پس گرونه کاربر میتونه تمدید نکنه و بره سراغ دیسک.
ماینکرفت شرایطش با cod فرق داره...قیمت بازی/توزیع بازی/ درصد فروش رو پلتفرما و .... .

چیزی مثه cod تا حالا انحصاری نشده(یا رو یه پلتفرم دی وان ارزون عرضه نشده) که بشه مقایسه کرد
فرص کن مثلا gta دی وان رو پلاس عرضه بشه ولی رو گیم پس ۷۰ دلار باشه...نتیجش چی میشه بنظرت؟

اینی هم که من نوشتم حرفای خود مت بوتیه که تو ایمیلش گفته اینجوری میتونیم به سونی غلبه کنیم...
درسته خودش رد کرد و کفت ایمیل مال ۲۰۱۹ و رویمون عوض شده ولی انحصاری کردن استارفیلد نشون میده همون رویه رو دارن ادامه میدن

البته میگم من هم پول مایکرو رو داشتم همین کارو میکردم.اگر جای جیم رایان بودم هم همین کارو میکردم

نگاه شماها کلا یجوریه که انگار یکیش شیطانه و یکیش فرشته در صورتی که هر کدوم با ابزار و نقاط قوت خودشون میخوان بازار رو قبضه کنن

+

در مورد گیم پس و انتخاب خرید دیسک هم الان اینطوریه...چند سال دیگه که اکثر استودیوها رو مایکرو خرید و دی وان رو سرویس اورد دیگه کسی سراغ خرید گیم نمیره(مثه همین الان که خیلیا تا یه بازی رو این سرویسا نیاد نمیرن سمتش)

.

این مورد مشخص شد به علت عدم دسترسی توسعه دهندهای xbox به دوکیتهایps5 بوده
ردفال زباله
استار فیلد
اندیانا جونز
این ۳بازی قبل از خریداری بتسدا در حال ساخت بوذه
به بازی هایی که بعد از خریداری شدن بودن کاری ندارم

ماینکرفت شرایطش با cod فرق داره...قیمت بازی/توزیع بازی/ درصد فروش رو پلتفرما و .... .

چیزی مثه cod تا حالا انحصاری نشده(یا رو یه پلتفرم دی وان ارزون عرضه نشده) که بشه مقایسه کرد
فرص کن مثلا gta دی وان رو پلاس عرضه بشه ولی رو گیم پس ۷۰ دلار باشه...نتیجش چی میشه بنظرت؟

اینی هم که من نوشتم حرفای خود مت بوتیه که تو ایمیلش گفته اینجوری میتونیم به سونی غلبه کنیم...
درسته خودش رد کرد و کفت ایمیل مال ۲۰۱۹ و رویمون عوض شده ولی انحصاری کردن استارفیلد نشون میده همون رویه رو دارن ادامه میدن

البته بازم میگم و من هم پول مایکرو رو داشتم همین کارو میکردم.اگر جای جیم رایان بودم هم همین کارو میکردم

نگاه شماها کلا یجوریه که انگار یکیش شیطانه و یکیش فرشته در صورتی که هر کدوم با ابزار و نقاط قوت خودشون میخوان بازار رو قبضه کنن

+

در مورد گیم پس و انتخاب خرید دیسک هم الان اینطوریه...چند سال دیگه که اکثر استودیوها رو مایکرو خرید و دی وان رو سرویس اورد دیگه کسی سراغ خرید گیم نمیره(مثه همین الان که خیلیا تا یه بازی رو این سرویسا نیاد نمیرن سمتش)

.
کلا بیشتر فن بیس XBOXکلا جز گیم پس اصلا خریدی ندارن

این خودش مقایسته امار فروش هست که همیشه 80درصد روی Psهست

اندکی تغییرش دادم :)
ناشر ها با ساختار انحصاری مشکل دارن اما همزمان تبلیغ بازی در شوکیس های سونی هم دوست دارن

اگه یه بازی انحصاری روی PS5عرضه می شه به خاطر چهره دلربای جیمبو نیست، به خاطر پول سونی

همونه هیچ فرقی نداره کوروش جان همیچکدام عاشق نادلا یا چشم های رئیس سونی و.... نیستن صرفا دنبال پول هستن چرا فهم این موضوع برایت سخت است نمیدانم
؟؟؟؟؟؟
چه ربطی داره؟
ساختار گیم پس کجا
عرضه بازی 70 دلاری کجا
View attachment 299169
نادلا؛دوست دارم از شر انحصاری کنسولی خلاص شوم اما این دست من نیست چون رهبر بازار این مدلی دوست داره
عجب
از کی تا حالا رئیس شرکت 2.6 تریلیون دلاری، غلام حلقه به گوش جیم رایان شده ؟

View attachment 299169
اگه بازی های انحصاری رو حذف کنیم، چه دلیلی برای انتخاب یه کنسول وجود داره؟ پلی استیشن، اکس باکس و نینتندو بخاطر انحصاری هایی که ساختن مطرح شدن و مشتری جذب کردن. اینا حرفای صدمن یه غازه واقعا...

مایکرو عرضه دی وان گیم پس cod رو شروع کنه تو یه بازه زمانی دو سه ساله هم بشدت سود و فروش ps میاد پایینتر و هم کفه پلیر بیسش سمت ایکس باکس سنگینی میکنه و اونوقت بازیای دیگه انحصاری شده هم بیشتر رو ایکس باکس میفروشن و تو یه بازه میان مدت قشنگ سهم بازار سونی رو میشکنن.
احتمالا خریدهای دیگه ای هم بعد اکتی بلیز خواهند داشت تا کار رو برای سونی از اینم سخت تر کنن.

سونی نتونه جایگزینی برای مخصوصا cod و بازیهایی مثه استارفیلد و الدر اسکرول و ...تو حداکثر میان مدت پیدا کنه عملا نخواهد تونست با ایکس باکس رقابت کنه(که عملا هم سخته)

برا همینم جیم رایان مخالفه با این خرید و هر کسی هم به جاش بود مخالفت میکرد(همه دنبال منافع خودشون دیکه....بیزینسه بنگاه خیریه که نیس)

.
حرفای جیم رایان در مورد کال او دیوتی صرفا بخاطر جلوگیری از این معاملست، مطمعن باش توی شرایطی که میگی، خود سونی کال آو دیوتی رو از استورش حذف میکنه! حذف ۱۴ میلیون نسخه فروش هر نسخه رو پلی استیشن و اومدن بازی روی گیم پس، درآمد بزرگترین بازی صنعت گیم رو کاملا نابود میکنه و این ۷۰ میلیارد سرمایه ای که ماکروسافت صرف کرده رو دود میکنه تو دراز مدت.
من به شخصه نظرم اینه پلن بی جیم رایان هم همینه، اگه جلوی این معامله گرفته نشه، سعی میکنن این فرنچایز رو تضعیف کنن که البته به حرف سادس ولی با پلیر بیسی که پلی استیشن داره، قابلیت استودیوهاش و بانجی، توانایی این کارو داره.

شما شِیر هاتون رو بریزید تو لیوان یا شیشه استاد ( فکر نمیکردم دستی تو ادبیات و واژه سازی هم داشته باشی، احتمالا که با ح.ع هم یه نسبتی داری و دراز آویز زینتی میپوشی برای جلسات اداری )

۳۸۰ میلیون دلار سود! باز هم میگم واقعا نمیدونی داری در مورد چی صحبت میکنی

سهام كوتيك
Robert Kotick owns a total of 4,305,890 Activision Blizzard shares, representing 0.56% of the company's total shares outstanding.

سود حاصل از فروش ٣٨٠ ميل اوكي؟

داري ميگه فروش نره و ماكرو سه ميليارد خسارت گير اكتي بياد كوتيك بنفعشه چطوري؟
يعني بايد از ٣٨٠ ميل بيشتر گيرش بياد ديگه

• Like
Reactions: AmirPh78
View attachment 299169
چه توییت پوپولیستی نه چندان هوشمندانه ای. یاد این عزیزان ارزشمدار داخلی افتادم زمان شروع کرونا میگفتن چرا فلان شرکت که واکسن میسازه دستور ساخت و علمش رو دقیقا برای ما قرار نمیده که ما هم استفاده کنیم! اگر ادعای انسان دوستیشون میشه! حالا این جماعت داخلی طبیعی بود سیستم چگونگی به وجود اومدن این علم و تکنولوژی رو متوجه نشن در اقتصاد. ولی این توییت واقعا عجیبه برام!
مقاله و نظرات زیاد هست در مورد علت بازی های انحصاری و اینکه چرا کمک میکنه به رشد صنعت گیم (مضراتش هم هست). ولی اینکه طرف همچین توییتی بزنه که "این جماعت سونی خیلی بدن همش انحصاری میسازن نمیذارن همه پلیر ها اون بازی رو تجربه کنن" خیلی مسخره ست!

ردفال زباله
استار فیلد
اندیانا جونز
این ۳بازی قبل از خریداری بتسدا در حال ساخت بوذه
به بازی هایی که بعد از خریداری شدن بودن کاری ندارم
برا این سه تا بازی هم جوابشون اینه که مایکرو مجبور شد بخرتشون و انحصاری کنه چون اگر نمی خرید سونی انحصاریشون میکرد.

خودشون انحصار رو زشت جلوه میدن ولی در جوابش همون کار زشت(انحصار) رو انجام میدن...پس قضیه فرقی نمیکنه و مایکرو داره همون انحصار گرایی سونی رو انجام میده ولی همه جانبه و با پول فراوان

فقط باید دید این انحصار گرایی همه جانبشون کی تموم میشه و اجازه میدن چیزی تو بازار برای رقابت بمونه یا همشو می بلعن و تک صدا و بی رقیب میشن با پولشون

.

• Like
Reactions: Roozbeh7
؟؟؟؟؟؟
چه ربطی داره؟
ساختار گیم پس کجا
عرضه بازی 70 دلاری کجا

عجب
از کی تا حالا رئیس شرکت 2.6 تریلیون دلاری، غلام حلقه به گوش جیم رایان شده ؟
عدم انتشار بازی روی سایر پلتفرم ها = کاهش فروش=کاهش فن بیس
این بدیهی هست
وقتی ناشری تصمیم میگرد این کار را انجام دهد باید اون کاهش سود در کوتاه مدت و بلند مدت برایش توجیه داشته باشد
سونی، اسکوئر را قانع کرد که بازی اش را به صورت انحصاری برای PS5 منتشر کند اسکوئر هم پذیرفت
و این هیچ مشکلی ندارد
این هم در به صورت دیگر در مورد گیمپس صادق هست

پاسخم در مورد سایکوناتس بود.
من جواب شما رو دادم اکه اون اینجپز بود اینا جین پس ؟

از اسپنسر تا نادلا دارن دروعی زو تکرار میکنن که همه اطلاع دارن دروغه

من با سیستم قضایی امریکا اشنایی ندارم ولی مدیر های مایکرو یا فکر میکنن قاضی سادس
یا دروغ های خودشون رو باور کردن

در مورد CODکاملا قبول دارم‌ جایگزینی بزاش سخته

ولی در مورد بازی های بتسدا باهات مختلفم بزرگ‌ تزین ip بستدا الدر اسکرول هست که می دونیم تا عرضه کم‌ کم‌۴سال مونده و فالوت بعدی که میره بعذ از الدر اسکرول

فقط کافیه فرام یه بازی انحصاری برای سونی داسته باشه راحت این خلا که از بستدا هست پز میشه

و این هم دقت کنیم سونی فعلا داره رویایی ترین زمان Psرو سپری میکنه از هر نظر

باید ممتظز بود ببینم چی میشه و خرید سونی چی هست

فعلا که رایان داره از سلطنت Ps حال میکنه
بعد تایید خرید تازه قصه شروع میشه و با اون لیست خریدی که از ایمیلای مایکرو منتشر شد اینا تا اکثر بازارو نخرن ول کن نیستن

بشدت مشتاقم ببینم جیم رایان تو میان مدت چیکار میخواد بکنه که بتونه جلوی این جنگ وایسه(چون دیگه از رقابت گذشته)

.

• Cool
Reactions: earendilist

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or