خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
دقیقا منم حرفم همین بود.ماکرو یه برندی رو که تو بازار به اسمش قسم میخوردن رو خریده بود و انصافا گوشیهای باکیفیتی هم زده بود.سیستم عامل ویندوز فون هم داشت خدایی میکرد.این همه عامل موفقیت یه جا جمع شده بود ولی درشو تخته کرد به همین راحتی
این صدای یک نوار ضبط شده است
توجه فرمایید

این همه توضیح آخرش باز میگی لیلی مرد بود یا زن؟ :دی

برو تاریخچه عمکرد نوکیا و وضعیتش تو بازار رو ببین و زمانی که مایکرو خریدش هم ببین

دقیقا منم حرفم همین بود.ماکرو یه برندی رو که تو بازار به اسمش قسم میخوردن رو خریده بود و انصافا گوشیهای باکیفیتی هم زده بود.سیستم عامل ویندوز فون هم داشت خدایی میکرد.این همه عامل موفقیت یه جا جمع شده بود ولی درشو تخته کرد به همین راحتی
یک زمانی ملت سر اسم آتاری و سگا هم قسم می خوردن. مایکروسافت زمانی برندی که توی بازار به اسمش قسم می خورن رو خرید که این برند با خاک یکی شده بود.
نه ویندوز فون نه ویندوز موبایل هیچ وقت سیستم عامل های موفقی نبودن.
در نتیجه هیچ موفقیتی در کار نبود چون نوکیا که کل بازارش رو از دست داده بود و ویندوز فون هم که از اول مارکتی نداشت که بخواد از دست بده :)
---
این به نقل از Research Gate اه که بر خلاف وب سایت های مزخرفی مثل statista، محققان توش اکانت دارن و مقاله می زارن.
https://www.researchgate.net/figure...7-2017-Apple-2009-2017-Samsung_fig1_336871485
همونطور که گفتم مایکروسافت Q2 2014 نوکیا رو خرید. در اون زمان سهم نوکیا از بازار نزدیک به صفر بود!
Global-market-shares-held-by-smartphones-Nokia-2007-2017-Apple-2009-2017-Samsung.png
حالا قسم روباه رو باور کنیم یا دم خروس رو؟

آخرین ویرایش:
لایز آف پی فقط اونجا که جیم رایان به رسانه ها میگه خرید اکتیویژن به ضرر ماست و بدبخت میشیم و فلان و اونوقت به ایمیل داخلی به رییس بالادستیش میگه خرید هیو مشکلی برا ما نداره نگران نباش رییس جون

دو حالت بیشتر نی
یا به رسانه ها دروغ گفته
یا به رییسش دروغ گفته
در هر صورت دروغه رو گفته
40 سال پیش ؟ به اینترنت دسترسی نداری ؟
چرا تو گوگل سرچ نمی کنی ؟ چرا دروغ های کارمند های مایکروسافت باور می کنی ؟ چرا منبع اصلی نمی خونی ؟
ایمیل ؟
The email, dated just two days after the buyout was made public in January 2022
2 روز بعد از اعلام خرید و وعده فیل اسپنسر و نادلا در مورد مولتی پلتفرم ماندن COD

مصاحبه تاریخی کی بود ؟
PlayStation: Xbox's Call of Duty offer was "inadequate on many levels"
Sept. 7, 2022 بعد از مذاکره رسمی با مایکروسافت و پیشنهاد توهین امیز 3 سال

حسنک راستگو دو روز بعد از خرید اعلام کرد cod مولتی پلتفرم باقی می مونه / جیم رایان بر اساس قصه های حسنک اعلام کرد که cod روی ps عرضه می شه
در مذاکره رسمی چه اتفاقی افتاد ؟ حسنک مثل همیشه زیر حرف اش زد و گفت , منظور ما فقط تا پایان نسل 9 بوده :))
جیم رایان هم مجبور شد اون مصاحبه تاریخی انجام بده

View attachment 298474

الان دقیقا کی دروغگوعه؟ :D

چطور چنین چیزی ممکن ؟
در عصر اینترنت به راحتی این همه دورغ باور می کنید ؟ از این همه دروغ دفاع می کنید ؟
حتی حاضر نیستید سرچ کنید ؟ چشم بسته دورغ ها رو تکرار می کنید ؟
حسنک چه معجزه ای کرده ؟

توجه فرمایید

این همه توضیح آخرش باز میگی لیلی مرد بود یا زن؟ :D

برو تاریخچه عمکرد نوکیا و وضعیتش تو بازار رو ببین و زمانی که مایکرو خریدش هم ببین
به خدا لازم نیست به این صدای ضبط شده که شمارو هم نقل قول نکرده جواب بدی و خودت رو اذیت کنی.شما اول مطلب رو متوجه بشید بعد مدام تکرار کنید.من نگفتم نوکیا رو تو اوج خرید،میگم یه برند اسم و رسم دار رو خرید،بعد گوشی با کیفیت هم بیرون دادن و سیستم عامل بروز خودش رو هم اضافه کرد

خوب جيم رايان هم براي همين تو ايميلس با خريد موافقه
ماكرو نوكيا رو خريد و نابود شد و بازار گوشي هوشمند بشدت رونق گرفت و به نفع رقبا شد
ماكرو با اين خريد نابود ميشه و سوني ماكرو رو ميخره
و هيلو رو هم ميكنه اكشن ادونچر سوم شخص و كورتانا هم كنارش بازي ميكنه و هر وقت دكمه L1 و ضربدر رو بزنه فتاليتي ميزنه و با چوب گلف ميزنه صورت حريفا رو ميتركونه :D

40 سال پیش ؟ به اینترنت دسترسی نداری ؟
چرا تو گوگل سرچ نمی کنی ؟ چرا دروغ های کارمند های مایکروسافت باور می کنی ؟ چرا منبع اصلی نمی خونی ؟
ایمیل ؟
The email, dated just two days after the buyout was made public in January 2022
2 روز بعد از اعلام خرید و وعده فیل اسپنسر و نادلا در مورد مولتی پلتفرم ماندن COD

مصاحبه تاریخی کی بود ؟
PlayStation: Xbox's Call of Duty offer was "inadequate on many levels"
Sept. 7, 2022 بعد از مذاکره رسمی با مایکروسافت و پیشنهاد توهین امیز 3 سال

حسنک راستگو دو روز بعد از خرید اعلام کرد cod مولتی پلتفرم باقی می مونه / جیم رایان بر اساس قصه های حسنک اعلام کرد که cod روی ps عرضه می شه
در مذاکره رسمی چه اتفاقی افتاد ؟ حسنک مثل همیشه زیر حرف اش زد و گفت , منظور ما فقط تا پایان نسل 9 بوده :))
جیم رایان هم مجبور شد اون مصاحبه تاریخی انجام بده

خو اگه این دروغا که میگی راسته بیاد تو دادگاه وقتش که بود بگه اقای قاضی این حرفا مال اون موقع بود و من جوان و خام بودم و هنوز کلاس سوم ابتدایی پاس نکرده بودم بفهمم فیل روباه مکار قصد دزدیدن قالب پنیر مرا داشت...

یا اصلا بیاد تو توییتر یا یه مصاحبه ای چیزی همین الان رد کنه و همین حرفا تو بزنه ... همونجور که مدیران مایکروسافت راجع اون ایمیل 2019 گفتن

بیاد دفاع کنه چرا ساکته؟

نکنه این هم از درایت های جیم رایان کبیره راه تقیه رو پیش گرفته؟؟؟؟ :D

مثلا من خیلی خفنم با فونت درشت و ایتالیک و بولد نوشتم :D

خو اگه این دروغا که میگی راسته بیاد تو دادگاه وقتش که بود بگه اقای قاضی این حرفا مال اون موقع بود و من جوان و خام بودم و هنوز کلاس سوم ابتدایی پاس نکرده بودم بفهمم فیل روباه مکار قصد دزدیدن قالب پنیر مرا داشت...

یا اصلا بیاد تو توییتر یا یه مصاحبه ای چیزی همین الان رد کنه و همین حرفا تو بزنه ... همونجور که مدیران مایکروسافت راجع اون ایمیل 2019 گفتن

بیاد دفاع کنه چرا ساکته؟

پست خوبي بود
منتها چندتا ايراد فني داره كه با هم مرور ميكنيم
اول اين :))
كه به عنوان نقطه گذاري استفاده ميشه مثله تلگراف قديم
من جيم رايان رو ميپرستم نقطه(:)) ماكرو سافت دروغ هاش مشخص نقطه(:))

نابودي صنعت گيم رو نخوندي سلطان نقطه(:))

بعد از استيكر ريسه رفتن هم استفاده كن كه در حاليكه فشارت ١٥ رو ١٣ هست نشون بدي خيلي كولي اينجوري =))
هر چقدر اينو بذاري اوضات خراب تره ولي صورتت رو با =))=))=))=))
سرخ نگه دار

گيف هم ترجيحا بذار منتهي حتما تام كروز رو داشته باشه :D

به خدا لازم نیست به این صدای ضبط شده که شمارو هم نقل قول نکرده جواب بدی و خودت رو اذیت کنی.شما اول مطلب رو متوجه بشید بعد مدام تکرار کنید.من نگفتم نوکیا رو تو اوج خرید،میگم یه برند اسم و رسم دار رو خرید،بعد گوشی با کیفیت هم بیرون دادن و سیستم عامل بروز خودش رو هم اضافه کرد
اول که اینجا یک فروم و تاپیک عمومی هست و منم مثل همه به عنوان یک کاربر فروم در هرجایی که دلم بخواد می تونم نظرم رو بگم نباید حتما نقل قول شده باشم
دوم شما جمله خودت رو بخون دقیق تر ببین چی نوشتی خوب :D میگی برندی که همه عوامل موفقیت رو "داشت" بله در گذشته در سال های 2008/9 در اوج بود و بی رقیب ولی زمانی مایکروسافت خریدش که دیگه هیچی از اون اسم و رسم در بازار نمونده بود ی جوری میگی به راحتی رهاش کرد که انگار مایکرو وقتی نوکیا رو خرید نوکیا 70% بازار موبایل دستش بود و مایکرو نابودش کرد
آقا جان نوکیا قبل از خریده شدن نابود شده بود اگه بازم می خوای همون حرفای قبلت رو تکرار کنی که هیچی دیگه منم همینارو هی تکرار کنم ی لوپ بی نهایت تشکیل بدیم

پست خوبي بود
منتها چندتا ايراد فني داره كه با هم مرور ميكنيم
اول اين :))
كه به عنوان نقطه گذاري استفاده ميشه مثله تلگراف قديم
من جيم رايان رو ميپرستم نقطه(:)) ماكرو سافت دروغ هاش مشخص نقطه(:))

نابودي صنعت گيم رو نخوندي سلطان نقطه(:))

بعد از استيكر ريسه رفتن هم استفاده كن كه در حاليكه فشارت ١٥ رو ١٣ هست نشون بدي خيلي كولي اينجوري =))
هر چقدر اينو بذاري اوضات خراب تره ولي صورتت رو با =))=))=))=))
سرخ نگه دار

گيف هم ترجيحا بذار منتهي حتما تام كروز رو داشته باشه :D
موتاسفانه ما قدمتمون همش چند ساله و به پا پادشاهان کبیر هخامنشی نمیرسه که خط میجی رو بلد باشم. (میجی همان خط میخی ولی با اموجی که هر یک اموجی آن اندازه 4 برابر منشور کوروش محتوای فاخر و جهانی دارد)
جدا تعصب بد دردیه
نه مایکروسافت فرشته مهربونه نه سونی پیغمبره

بیاد دفاع کنه چرا ساکته؟

بقالی سر کوچه است ؟ مایکروسافت یه شرکت 2.6 تریلیون دلاریه
هیچ کس تصور نمی کنه مدیران یه شرکت به این عظمت در این حد حقیر باشن :))
حرفی که ( علاوه بر جلسات خصوصی ) به صورت رسمی هم اعلام کردن
Xbox Head Phil Spencer Confirms Intent ‘To Keep Call Of Duty On PlayStation’ After Activision Blizzard Acquisition
1687526305901.png
اون ایمیل بعد از همین جلسه است

یه مصاحبه ای چیزی همین الان رد کنه و همین حرفا تو بزنه ؟ اصلا خوندی چی نوشتم ؟

بعد از اینکه مشخص شد مایکروسافت در این حد حقیر , جیم رایان اون مصاحبه تاریخی انجام داد

"I hadn’t intended to comment on what I understood to be a private business discussion, but I feel the need to set the record straight because Phil Spencer brought this into the public forum," Ryan stated

کارمند های مایکروسافت که به خاطر پول هیچ اشاره ای به اصل ماجرا نمی کنن
شما چرا دروغ ها رو تکرار می کنید ؟

بقالی سر کوچه است ؟ مایکروسافت یه شرکت 2.6 تریلیون دلاریه
هیچ کس تصور نمی کنه مدیران یه شرکت به این عظمت در این حد حقیر باشن :))
حرفی که ( علاوه بر جلسات خصوصی ) به صورت رسمی هم اعلام کردن
Xbox Head Phil Spencer Confirms Intent ‘To Keep Call Of Duty On PlayStation’ After Activision Blizzard Acquisition
View attachment 298496
اون ایمیل بعد از همین جلسه است

یه مصاحبه ای چیزی همین الان رد کنه و همین حرفا تو بزنه ؟ اصلا خوندی چی نوشتم ؟

بعد از اینکه مشخص شد مایکروسافت در این حد حقیر , جیم رایان اون مصاحبه تاریخی انجام داد

"I hadn’t intended to comment on what I understood to be a private business discussion, but I feel the need to set the record straight because Phil Spencer brought this into the public forum," Ryan stated

کارمند های مایکروسافت که به خاطر پول هیچ اشاره ای به اصل ماجرا نمی کنن
شما چرا دروغ ها رو تکرار می کنید ؟
خو ما هم میگیم عمو
مثل قضیه ایمیل 2019 که مایکروسافت خبر رو تکذیب کرد و بوتی گفت ایمیل اصلش مال ارایه محتوای استودیو ها اکس باکس رو پلی استیشن بوده اما بعدا پلن عوض شد و همه فهمیدن به خرید اکتیویژن و بتسدا ربط نداره
اینجا هم سونی تکذیب کنه و بگه قضیه مال قبل دروغای مایکروسافت بود
جفتش یه موضوع و یه شرایطه حال چرا سونی کاری نمیکنه مثل مایکروسافت شاید دلیلش این باشه که این دروغو واقعا دروغه

اول که اینجا یک فروم و تاپیک عمومی هست و منم مثل همه به عنوان یک کاربر فروم در هرجایی که دلم بخواد می تونم نظرم رو بگم نباید حتما نقل قول شده باشم
دنیا برعکس شده.باید من عین خودتون میگفتم که به شما هیچ ربطی نداره که من یه مطلب رو تکرار میکنم.شما اول اومدی دخالت بیجا و بیمورد میکنی که من نباید یه مطلبی رو تکرار کنم(توجه کن داری در مورد نحوه کامنت دادن من نظر میدی) و منم میگم به شما ربطی نداره و اینجا فرومه و اگه ناراحتی جواب نده.حالا اومدی دخالت بی مورد خودت رو به من نسبت میدی!؟
و در ادامه باز نگرفتی مطلب رو و پیشنهاد میکنم دوباره و دوباره بخونیش

دنیا برعکس شده.باید من عین خودتون میگفتم که به شما هیچ ربطی نداره که من یه مطلب رو تکرار میکنم.شما اول اومدی دخالت بیجا و بیمورد میکنی که من نباید یه مطلبی رو تکرار کنم(توجه کن داری در مورد نحوه کامنت دادن من نظر میدی) و منم میگم به شما ربطی نداره و اینجا فرومه و اگه ناراحتی جواب نده.حالا اومدی دخالت بی مورد خودت رو به من نسبت میدی!؟
و در ادامه باز نگرفتی مطلب رو و پیشنهاد میکنم دوباره و دوباره بخونیش
من یادم نمیاد جایی گفته باشم به شما ربطی نداره؟ چی به شما ربط نداره؟ :دی این بحثا برای من فانه ناراحتی چیه؟ :دی هرکسی هرجایی هرچی من نوشتم رو می تونه 9999 بار نقل کنه و هرچی دوست داره موافق یا مخالف بگه، اتفاقا اینه که به من ربطی نداره که کی چی می نویسه منم هرجایی که دلم بخواد نظرمو میگم. اینجا یک فروم عمومیه وقتی یک پستی می نویسی هرکسی می تونه جواب بده همونطوری که من وقتی چیزی می نویسم هرکسی می تونه جواب بده
روحیه بحث کردن نداری خودتو اذیت می کنی فقط

یکی از بهترین بازیهام Diablo IV میدونید که تو ایران چقدر دردسر داره با اون لانچر مسخره سروکله زدن تحریم و..

مایکروسافت اکتی بخره Diablo IV بیاد رو گیم پس ( بیاد رو استیم ) بینهایت عالی میشه . چرا یه عده اینقدر فشار میخورن معلوم نیست

همه باید از بازی کردن لذت ببرن
اونیکه دنبال ( انحصاری من از انحصاری تو قشنگتره ) قطعا مشکل روحی روانی داره
سونی اوکی بده مایکروسافت خیلی راحت گیم پس میاره رو پلی استیشن

دوران فشاری ها انحصاریها دیگه تموم شه
من هم ابتدا وقتی داخل فروم شدم این فرضیات را داشتم از صفحه ی 225 این تاپیک وارد این فروم شدم
بعد که دیدم نه اینجا یک خبر دیگری هست
من نمیدانستم عده ای ناراحت میشن که بازی های کنوسلشان روی pc می اید که جدا اوج تکبر بود
بعد بگی پورت پی سی بازی the last of us part1 خوب نبود میگه داری بهترین فرانجانز صنعت ترول میکنی
ابدا به هیچ وجه راضی نیستن و راضی نخواهند نشد که چیزی تاج شاهی سونی را تهدید کند و همیشه xbox پلیر ها را گیمر درجه دو و درو پیت میدانن که لیاقتشان همان اشغال هایی است که مایکروسافت برایشان عرضه میکنند
این را جدا فقط در ذهنشان نیست در تک تک واژگانی است که بکار می برند
من جز این جناب فونت 26 به بالا بلاکشان میکنم که نبینمشان اینم چون اسباب خنده است بلاک نمیکنم باهاش حال میکنم
سونی فن ها هم خواستی بهتر بشناسی میتوانی siminsecert یک مکزیکی نامی و چند تا دیگر هم هستند اینا هم نشان گر همین خودبرتر بینی فن بیس پلی استیشن هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or