خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
از روزي كه لوتي گري و مشتي بازي از گيم رفت چراغ صنعت خاموش شد
جيم رايان به بركت نون و نمكي كه با ديزني خورده حواسش هست اسپايدي جاي بدي نره زير دست خودش باشه
سر همين فاينال ١٦ به يوشي گفته به موت قسم من نميخوام بازي انحصاري باشه
و يوشي گفته تو بميري اصلا راه نداره و تازه برنج خيسوندم شب بمون

اينا ويديو گيمه نه لوس بازي ٤ تا بچه پولدار ننر مثله اسپنسر و بابي كوتيك :D

ردفال که خود سازنده چندوقت پیش برگشت گفت بازی مولتی بوده مایکرو گفته سونی رو خط بزنید.بعد مایکرو اومد ماله کشید گفت سازنده زر میزنه تکذیب میکنیم :D
امروز هم پیت هاینز تو دادگاه تایید کرده که استارفیلد هم همینطور بوده که البته ازش دفاع کرده که خب تک پلتفرومی شدیم بهتر تونستیم بازی رو بسازیم.
در مورد ایندیانا جونز هم همین رو میگه ، که قبل از خریده شدن قرارداد رو امضا کردن ولی بعد خرید شرایط پلتفروم های بازی تغییر کرد.

ببین خودت داری میگی قرارداد بسته شده باور اینقدر کشک نیست که بزنن زیر قرارداد اگر مایکرو به سازنده ردفال گفته نسخه پلی استیشن کنسل کن قراردادی در کار نبوده پس
قرارداد شوخی نیست که قانون مگه اجازه میده 1 طرفه کسی قرارداد فسخ کنه؟ اینکه یک کمپانی یک کمپانی دیگه رو بخره بهش این حق رو نمی ده که قراردادهاشو کنسل کنه یا تغییر بده، اگر قراردادی بسته شده بود که خوب براحتی توی همین دادگاه ارائه میکردن دست مایکرو رو بشه مدرک از این بهتر داریم میگه؟
اگر هم قرارداد توافقی تغییر کرده که دیگه حرفی درش نیست

از روزي كه لوتي گري و مشتي بازي از گيم رفت چراغ صنعت خاموش شد
جيم رايان به بركت نون و نمكي كه با ديزني خورده حواسش هست اسپايدي جاي بدي نره زير دست خودش باشه
سر همين فاينال ١٦ به يوشي گفته به موت قسم من نميخوام بازي انحصاري باشه
و يوشي گفته تو بميري اصلا راه نداره و تازه برنج خيسوندم شب بمون

اينا ويديو گيمه نه لوس بازي ٤ تا بچه پولدار ننر مثله اسپنسر و بابي كوتيك :D
اینو من خبر دارم شما نداری یوشی درحالی که داشت بعضش از مشتی گری جیمبو میترکید
زده پشت جیمبو که من میدانم تو برای نجات صنعت گیم بازی FF را انحصاری میکنی برای فروش بیتشر کنسول خودت، حاضر میشی فروش بازی من اسیب ببیند و مورد حمله ی ایکس باکس فنا قرار گیرد داستانش را همه جا اسپویل کنند که نسخه ی پی سی اش فروش نداشته باشد که صنعت گیم را نجات دهی
تو چه بخشنده و بخشایشگری هستی ای جبیمو

والا همه که میدانند فیل اسپنسر از روی مرض بازی های استدیوهای خودش را انحصار میکند علتی دیگری ندارد

خوشم میاد یه جوری مینویسید انگار سونی برای بازی SM اعضای دیزنی رو گروگان گرفته! اول رفتن سراغ مایکروسافت، گفته نخیر آقاجان ... ما اینو نمیخوایم، بعد رفتن سراغ پلی استیشن. حالا اینجارو که میخونی پشمات میریزه از ترول هایی که میکنن.

According to Marvel’s Jay Ong, his company wanted to replicate Marvel properties’ box office success in the video game world. When Ong approached Microsoft, the company told him that it was prioritizing own IPs and passed up a deal. Sony’s Adam Boyes and John Drake, on the other hand, were interested in Ong’s proposal.

بنابراین... خود کرده را تدبیر نیست.

ببین خودت داری میگی قرارداد بسته شده باور اینقدر کشک نیست که بزنن زیر قرارداد اگر مایکرو به سازنده ردفال گفته نسخه پلی استیشن کنسل کن قراردادی در کار نبوده پس
قرارداد شوخی نیست که قانون مگه اجازه میده 1 طرفه کسی قرارداد فسخ کنه؟ اینکه یک کمپانی یک کمپانی دیگه رو بخره بهش این حق رو نمی ده که قراردادهاشو کنسل کنه یا تغییر بده، اگر قراردادی بسته شده بود که خوب براحتی توی همین دادگاه ارائه میکردن دست مایکرو رو بشه مدرک از این بهتر داریم میگه؟
اگر هم قرارداد توافقی تغییر کرده که دیگه حرفی درش نیست
نه نگرفتی چی شد
اصلا بحث قرارداد نیست ، فکت اینه که این بازی ها مولتی بودن و تبدیل شدن به انحصاری.
این برخلاف حرف مایکروس که انحصار اَخه و ما میخوایم بازی ها رو جامعه بیشتری بازی کنن ، همین.
اگر موضوع کوچیک و بی اهمیتی بود نمیومدن حرف سازنده ردفال رو تکذیب کنن که نه آقا ما نسخه 5 رو کنسل نکردیم.
من گفتم این دو رویی احتمال داره به ضررشون بشه ، وگرنه بتسدا رو خریده و قانونا میتونه هر کاری دوس داره با آی پی هاش بکنه.

رفیق مگر اصلا تایید شده بود که کنسل بشود
آخه اصلا بازی برای pS5 معرفی شده بود که بخواد کنسل بشه؟ :D

FTC lawyer questioning Bethesda's Pete Hines confirms that Disney had a deal for an Indiana Jones game that'd be for multiple consoles. Hines confirms. FTC says deal was amended post-acquisition to be Xbox only for consoles.
FTC lawyer questioning Bethesda's Pete Hines confirms that Disney had a deal for an Indiana Jones game that'd be for multiple consoles.
multiple consoles

بنظرم ماکروسافت اینقدر هزینه برا گیم پس میکنه یه کلاس خوندن نوشتن هم در حد ابتدایی برا subscriber ها گیم پس بزاره ضرر نمیکنه :D

---------------------------------------------------------------

:)):)):)):)):)):)):)):))

آخرین ویرایش:
به نینتدو قول کراس پلتفرم دادن و سایر موارد
تو بخش کالاف و اکتی و ایکس باکس هم میگه که طبق قرارداد سونی، نمیتونستن کالاف رو بیارن تو شوکیس و فقط از طریق سایت و کانالهای خودشون میتونستن تبلیغ کنن.

به نینتدو قول کراس پلتفرم دادن و سایر موارد
تو بخش کالاف و اکتی و ایکس باکس هم میگه که طبق قرارداد سونی، نمیتونستن کالاف رو بیارن تو شوکیس و فقط از طریق سایت و کانالهای خودشون میتونستن تبلیغ کنن.

اينم يه دروغ ديگه
بابي كوتيك سر حرمت كله پاچه اي كه با جيم رايان خورده به اسپنسر گفته تا قبل عقد قرارداد نميتونم :D

________
انحصاري سوني هم اينجوريه
بازيا ميان پيش اسپنسر دونه دونه ميگن ميخواي ما بيايم رو اكس باكس؟
اسپنسر ميگه نه
و جيم رايان اين بازيهاي بي نوا رو پناه ميده تو خونه خودش
واقعا مرام جيم رايان دست كمي از اقا تختي نداره

نه نگرفتی چی شد
اصلا بحث قرارداد نیست ، فکت اینه که این بازی ها مولتی بودن و تبدیل شدن به انحصاری.
این برخلاف حرف مایکروس که انحصار اَخه و ما میخوایم بازی ها رو جامعه بیشتری بازی کنن ، همین.
اگر موضوع کوچیک و بی اهمیتی بود نمیومدن حرف سازنده ردفال رو تکذیب کنن که نه آقا ما نسخه 5 رو کنسل نکردیم.
من گفتم این دو رویی احتمال داره به ضررشون بشه ، وگرنه بتسدا رو خریده و قانونا میتونه هر کاری دوس داره با آی پی هاش بکنه.
خوب نکته همینه اصلا کی گفته بوده مولتی هستن؟ سازنده چیزی گفته بوده؟ سوال من اینه
حرف من این بود که اگر قراردادی بسته بشه صرفا به دلیل خریده شدن کمپانی قراردادها کنسل نمیشن

مثل اینه شما یک ساختمون داشته باشی یک واحدش رو اجاره بدی به من بعد 3 ماه کل ساختمون رو بفروشی صاحب جدید یا باید صبر کنه قرارداد من تموم بشه یا راضیم کنه که قرارداد اجاره رو کنسل کنم
صاحب جدید نمی تونه چون کل ساختمون رو خریده منو همینجوری بیرون کنه
الانم همینه اگر قرارداد مولتی برای ایندینا جونز بسته شده بوده مایکرو 1 طرفه نمی تونسته کنسلش کنه، یا راضیشون کرده یا قراردادی در کار نبوده
دادگاه به مصاحبه و توییت کار نداره صرفا قرارداد روی کاغذ ملاکه
اون حرفای تبلیغاتی هم بنداز دور همه ما 100 تا حرف میزنیم که تهش توی 1 دونه اش عمله، مگه سونی ترد پارتی انحصاری نکرد؟
مگه جیم رایان توی شوکیس این جمله تاریخی رو نگفتن؟ we believe in generations :دی
الان باید بیایم بگیم ای جیم رایان دو روی نامرد فلان فلان شده؟
تبلیغاته دیگه :دی

اينم يه دروغ ديگه
بابي كوتيك سر حرمت كله پاچه اي كه با جيم رايان خورده به اسپنسر گفته تا قبل عقد قرارداد نميتونم :D

________
انحصاري سوني هم اينجوريه
بازيا ميان پيش اسپنسر دونه دونه ميگن ميخواي ما بيايم رو اكس باكس؟
اسپنسر ميگه نه
و جيم رايان اين بازيهاي بي نوا رو پناه ميده تو خونه خودش
واقعا مرام جيم رايان دست كمي از اقا تختي نداره
داداش چند صفحس اشتباه میزنی ، دادگاه مایکروس نه سونی ، مایکروس که داره ناشر میخره رفته زیر تیغ ، نه سونی
ناشر خریدن این داستان ها رو هم داره ، باید اونجا جواب بده که چرا کیس بای کیس بازی مولتی همش شده انحصاری پس :))

بنظرم ماکروسافت اینقدر هزینه برا گیم پس میکنه یه کلاس خوندن نوشتن هم در حد ابتدایی برا subscriber ها گیم پس بزاره ضرر نمیکنه :D

---------------------------------------------------------------

:)):)):)):)):)):)):)):))
رفیق شما سطح درک مطلبت رو ببر بالاتر چون حتی اگر کودکستان رو هم رفته باشید متوجه حرف بنده می شدید.وگرنه واضح هست که نوشتم بازی بدون معرفی هیچ پلتفرمی رونمایی شده است،حالا وکلای FTC که اینقدر بهشون علاقه دارید هر حرفی بزنند باز هم Indiana Jones بدون معرفی هیچ پلتفرمی و با یک تریلر رونمایی شده است.از این ساده تر نمی توانم توضیح بدهم.

رفیق شما سطح درک مطلبت رو ببر بالاتر چون حتی اگر کودکستان رو هم رفته باشید متوجه حرف بنده می شدید.وگرنه واضح هست که نوشتم بازی بدون معرفی هیچ پلتفرمی رونمایی شده است،حالا وکلای FTC که اینقدر بهشون علاقه دارید هر حرفی بزنند باز هم Indiana Jones بدون معرفی هیچ پلتفرمی و با یک تریلر رونمایی شده است.از این ساده تر نمی توانم توضیح بدهم.
Pete Hines وکیل ftc نیست رییس مارکتینگ بتزدا ه که گفته Indiana Jones مولتی پلتفرم بوده بعد خرید بتزدا ماکروسافت قرارداد با دیزنی رو عوض کرده انحصاریش کرده:)

ترجمه گوگل ترنسلیت توییت هم میزارم شاید کمکتون کرد :)

الان من متوجه نمیشم این حرکت ها و صحبت ها برای چیه اصلا .
به نظرم حتی اگه مایکروسافت بخواد تمامی بازی های Activision/Blizzard رو انحصاری کنه، کفه ترازو برابر هم نمیشه حتی . (به سمت سونی سنگین تره)
مگه وقتی یه شرکتی یه ناشر رو میخره نمیتونه انحصار طلبی کنه ؟ مگه بقیه همچین کاری نمیکنن ؟

پ.ن: احساس میکنم خیلی عقبم از بحث دوستان یکی بیاد من رو روشن کنه ! :دی

• Like
Reactions: Eghball

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or