خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
حقوق بازی سازی اسپایدرمن و Wolverine هر دو دست دیزنی هست و سونی داره ازشون بازی انحصاری می سازه. :-j
۱.سونی با دیزنی سر مرد عنکبوتی بده بستون دارن.حقوق سینماییش برای سونیه قرضش میده به دیزنی ، اینورم پیشنهاد ساخت بازیش رو میده به دیزنی و میگه انحصاری میسازم
۲.هیچکدوم از این بازی ها از مولتی تبدیل نشدن به انحصاری ، از اول پیشنهاد سونی ساخت بازی انحصاریه.ایندیانا جوز مولتی بوده کنسل شده ، شده انحصاری

امیدوارم چیزهای به این سادگی رو متوجه شده باشی این دفعه :D

نه میپرسه ، کارت گیم پس رو کجای کنسول وارد میکنن؟
من سال 82 بود یکی از دوستام میخواست به اینترنت وصل بشه، گفتم کارت اینترنتو میخرن، میزنی داخل مودم،اینم میگفت تو مودم هر چی زدم نرفت،، گفتم نه رو کیس جا داره، کرده بود تو فلاپی
اینم مثل همونه

۱.سونی با دیزنی سر مرد عنکبوتی بده بستون دارن.حقوق سینماییش برای سونیه قرضش میده به دیزنی ، اینورم پیشنهاد ساخت بازیش رو میده به دیزنی و میگه انحصاری میسازم
۲.هیچکدوم از این بازی ها از مولتی تبدیل نشدن به انحصاری ، از اول پیشنهاد سونی ساخت بازی انحصاریه.ایندیانا جوز مولتی بوده کنسل شده ، شده انحصاری

رفیق کجا بازی به صورت مولتی پلتفرم معرفی شده؟این قراردادی که شما می گویید ممکن است برای خیلی از بازی های دیگر هم وجود داشته باشد و در گذر زمان وضعیت فرق کند و کسی هم از موضوع باخبر نشود. Indiana Jones از ابتدا بدون اعلام پلتفرم خاصی معرفی شد.

شما از مکالمات بین سونی و دیزنی هم خبر داری پس :))

جیم رایان پاشده رفته بتسدا چایی شیرینی خورده اومده یهو Deathloop و Ghostwrite Tokyo انحصار زمانی PS شده وگرنه خیر تر از این آدم نداریم. تازه Starfield هم قرار بوده انحصاری بشه که گویا گفتن شرمنده چاییمون تموم شده دفعه بعد تشریف آوردید انشاالله Starfield.
دیزنی اگر خیلی از انحصاری شدن Indiana Jones ناراحت بود می گفت بازی قررار بود مولتی باشه دیگه نیست قرارداد رو فسخ می کرد می داد یکی دیگه بازی بسازه ;)

امیدوارم تخیلاتتون رو در حوزه های دیگه استفاده کنید :D

البته داستان اینجوری بود که سونی میخواست استارفیلد رو انحصاری کنه ولی مایکروسافت آش رو با جاش خرید!
نه آقا اختیار داری.
جیم رایان با تاد هاوارد بده بستون داره.
به هم دیگه می گن جیمی و تدی.
خود تاد می خواسته کادو تولد جیم رایان استارفیلد رو انحصاری کنه منتها قبل تولدش یهو مایکروسافت بتسدا رو خریده زن و بچه تاد هم گروگان گرفته تا استارفیلد انحصاری مایکروسافت بشه.

حسنک راستگو صبح تا شب بر ضد انحصار و انحصارگرایی قصه می گفت :))
واکنش دوستان چی بود؟
مرگ بر انحصاری
دوران انحصاری کردن بازی ها تمام شده
سونی ظالم
و.....
امروز رسما مشخص شد حسنک راستگو دروغ می گفته :))پشت پرده هر بازی که در توان داشته رو انحصاری کرده
رسما نسخه های ps5 حذف کرده
واکنش دوستان؟
مرگ بر سونی جهان خوار :))

شما از مکالمات بین سونی و دیزنی هم خبر داری پس :))

جیم رایان پاشده رفته بتسدا چایی شیرینی خورده اومده یهو Deathloop و Ghostwrite Tokyo انحصار زمانی PS شده وگرنه خیر تر از این آدم نداریم. تازه Starfield هم قرار بوده انحصاری بشه که گویا گفتن شرمنده چاییمون تموم شده دفعه بعد تشریف آوردید انشاالله Starfield.
دیزنی اگر خیلی از انحصاری شدن Indiana Jones ناراحت بود می گفت بازی قررار بود مولتی باشه دیگه نیست قرارداد رو فسخ می کرد می داد یکی دیگه بازی بسازه ;)

امیدوارم تخیلاتتون رو در حوزه های دیگه استفاده کنید :D
خوشبختانه دادگاه جای این لوده بازیا نیس ، ضمنا دادگاه برای قرارداد ماکروسافت - اکتیه نه اینکه سونی چی رو انحصاری کرده چی رو نکرده.
اینا گفتن پلیر بیشتر ، انحصاری کردن ۳ تا بازی که قرار بوده مولتی پلتفروم باشن و یهو شدن انحصاری یعنی ادعای چرند قبلی باطله.
حالا شما هرچی بالا پایین بپری ، این فکت عوض نمیشه

• Like
Reactions: SHAYAN1999
خوشبختانه دادگاه جای این لوده بازیا نیس ، ضمنا دادگاه برای قرارداد ماکروسافت - اکتیه نه اینکه سونی چی رو انحصاری کرده چی رو نکرده.
اینا گفتن پلیر بیشتر ، انحصاری کردن ۳ تا بازی که قرار بوده مولتی پلتفروم باشن و یهو شدن انحصاری یعنی ادعای چرند قبلی باطله.
حالا شما هرچی بالا پایین بپری ، آخرش دادگاه میگه حکم چیه
شما پس صبر کن ببین دادگاه چی می گه دیگه. اینجا چی کار می کنی؟
من عشق بالا پایین پریدنم یه ترامپولین گذاشتم کف تاپیک توش بپر بپر کنم.

این توتیلو، خیلی خوبه. خبرو زده
Lawyers: Internal email proves Microsoft's Activision bid is designed to eliminate PlayStation
که خرید بخاطر اینکه سونیو نابود کنه، بعد از یه روز، تازه رفته مطالبشو نگاه کرده، دیده وکلا دو تاریخ 2019 و 2021 براش دادن و این باید پرونده ها رو ببینه.
7 روز قبل که از ماکرو پرسیده و دیروزم خبرو زده، بعد حداقل 8 روز یه وقت کرده بین استراحت دادگاه، بره تاریخی که بهش دادن وکلا رو ببینه.
سرش شلوغ بوده، سه چهار ماه دیگه تیترم عوض میکنه. این بشر، خبرنگار بی نظیریه، یکه یکه.از یه ایمیل بدون اطلاعات خبر ساخت، بعد بقول خودش اطلاعاتی که وکلا هم دادن به یه طرفش گرفت، الانم محتوا براش مشخص شد و داره هنوزم خبر میسازه، البه از یکسری مطلب redact شده، بازم داره خبر میسازه.

2023-06-22_22-59-03.jpg

آخرین ویرایش:
حالا شما هرچی بالا پایین بپری ، این فکت عوض نمیشه

انحصاری کردن ۳ تا بازی که قرار بوده مولتی پلتفروم باشن و یهو شدن انحصاری

داداش ی منبع به جز کبیر برای این مورد داری؟
این بازی ها هیچ معرفی رسمی و اینکه روی چه پلتفرمی قرار بود منتشر بشن نداشتن
(جدی سوال کردم صرفا برای اطلاع خودم می خوام بدونم شاید جایی خبری بوده که من ندیدم)

(جدی سوال کردم صرفا برای اطلاع خودم می خوام بدونم شاید جایی خبری بوده که من ندیدم)
یک جوری چرا بازی مولتی پلتفرم انحصاری شده انگار در مورد دارایی های صحبت میکنن.
سونی و مایکرو و استیم و اپیک نهایتا فروشنده هستند نه مالک اثر تردپارتی. شما نهایتا مشتری کالا هستید هیچ حقی پیش از مشتری بودن ندارید
مثلا این جوری نگاه میکنن که قاضی میره مبینه این بازی فن بیسش کجا ریخته بعد تصمیم بگیره که این خرید خیانت بزرگی به ان فن بیس وفادار است پس دستور میده فیل را شکار کند

Microsoft says three future Bethesda games will be Xbox-exclusive
خبر ماه دسامبر بود که سه بازی بعدی زنیمکس انحصارن، با توجه به اون خبر، توسعه ایندیانا جلوتره نسبت به ولف 3.
این همون سومین بازیه.اون دو تا که یکی شد و اون یکی هم امسال میشه. اگه 2024 ایندیانا رو دیدید تعجب نکنید. ممکنه.
توسعه اش جلوتره

ردفال که خود سازنده چندوقت پیش برگشت گفت بازی مولتی بوده مایکرو گفته سونی رو خط بزنید.بعد مایکرو اومد ماله کشید گفت سازنده زر میزنه تکذیب میکنیم :D
امروز هم پیت هاینز تو دادگاه تایید کرده که استارفیلد هم همینطور بوده که البته ازش دفاع کرده که خب تک پلتفرومی شدیم بهتر تونستیم بازی رو بسازیم.
در مورد ایندیانا جونز هم همین رو میگه ، که قبل از خریده شدن قرارداد رو امضا کردن ولی بعد خرید شرایط پلتفروم های بازی تغییر کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or