خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
نمیخواستم این مدلی صحبت کنم , ی حقیقت تلخ ماجرای شما اینه که کینه و عقده بی احترامی که البته همش مربوط ب شخصیت هرکسی هست از کامنتهای شما یا همون ( طرز بیان شما ) کاملا مشخص هست، که واقعا حالمون بهم خورده ،علم و دانش هرچی که داری و نداری و برا خودت نگه دار بزار ( تاپیک ب اصل خبرای مربوط ب خودش بپردازه… ) با احترام ب گیمرهای محترم این سایت، آرزوی بهترین لحظه ها که دلتون می‌خواد براتون…
( ب هیچ عنوان عنوان ریپلای نشه ممنون )
چرا ریپلای نشه ؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
يه نكته شايد مضحك اين وسط هست كه ادم رو ياد كل كل هاي فوتبالي ميندازه بيشتر
مثلا بين رئال و بارسا
طرفداراي بارسا پرز رو شيطان ميدونن و اينكه ميخواد فوتبالو با پول بخره و جامهاش همه با پولو و داوريه
و بر عكس رئاليها هم همين عقيده رو نسبت به لاپورتا دارن

يعني يه طرف خودشو حق ميدونه و يه طرف باطل

حالا همين استدلال تينيجري و بي اساس اومده اينجا و بين ماكرو و سوني شكل گرفته

و جمله فوق كليشه اي نابودي صنعت گيم هم از همين طرز فكر در مياد

يعني سوني پاك و دنباله رشد گيم چون من طرفدارشم
ماكرو شيطان رجيم و ترمينايتور صنعت گيم چون رقيب يا حالا دشمنه
همين قدر سطحي :))

مثلا بين رئال و بارسا
طرفداراي بارسا پرز رو شيطان ميدونن و اينكه ميخواد فوتبالو با پول بخره و جامهاش همه با پولو و داوريه

باز خوبه شما و مدیر مربوطه ( 8->) بی طرفین میتونیم چهارتا نظر سطح بالا ببینیم.

XBOX فن بیس خاصی نداره :-??تعدادی به خاطر نفرت از سایر برند ها دور هم جمع شدن
کاملا روحیات احمدی نژادی داریا
قشنگ دیدت اینه هرکی مثل من نیست آدم نیست.
متاسفم برات و امیدوارم خدا به نزدیکانت صبر بده

ای بابا :D خود CMA میگه گیر ما بازار کنسول نیست
CMA اصلا مگه وظیفه اش محافظت از سونیه که سهمش از بازار کم نشه؟ مایکرو و اکتی روی هم 10% بازار هم نمیشن چطور حمله به حیاط خلوت سونی حساب میشه؟
این همه ناشر و سازنده دارن فعالیت می کنن بازی میسازن از همون تیک و تو، تنست و EA و بگیر تا باقی چطور میگی منافعی ندارن؟
تنست که مستقیما داره در کلاد گیمینگ فعالیت میکنه سهمشم از سونی خیلی کمتره در بازار نگران نیست بعد سونی که بزرگترین بازیگر بازاره نگرانه؟ منطقیه اصلا؟
این قسمت رو که نگفتم CMA وظیفشه...تو گفتی فقط سونی مخالفه و منم دلیل مخالفتشو گفتم.
در مورد سهم تنست هم من ریز فعالیتاشونو نمیدونم ولی پیشرفت تو همین بحث کلاود بحث معمولی کنسول رو هم تحت الشعاع قرار میده که طبیعتا باز سونی رو شامل میشه

حالا باید دید بعد خرید چه اتفاقاتی می افته ما هر چی بحث کنیم مایکرو کار خودشو میکنه:D

.

کاملا روحیات احمدی نژادی داریا
قشنگ دیدت اینه هرکی مثل من نیست آدم نیست.
متاسفم برات و امیدوارم خدا به نزدیکانت صبر بده
چی شده ؟
تعریف انسان بودن ( در دیدگاه شما ) به فن کنسول بودن وابسته است ؟
فن بودن تعریف داره
فن بیس ps چند هفته پیش به خاطر یه نمایش ضعیف ( باوجود اینکه سونی نسل 9 بهترین لاین اپ تمام صنعت گیم داشته ) کل مجموعه ps نابود کردن

مایکروسافت هر چقد گند می زنه هیج اتفاقی نمی افته
هر چقد اخبار از فاجعه استودیو های داخلی میاد اتفاقی نمی افته
کسانی که ادعا می کنن فن XBOX ان
10 سال ادعا می کنن اینده صنعت گیم بازی های مولتی پلیر و انلاین , بعد استراتژِی f2p سونی مسخره می کنن
تا دیروز cod مسخره می کردن , امروز فن cod شدن
همیشه بازی های خطی مسخره می کردن ( بعد از خرید استودیو ها ) فن بازی های خطی شدن
همیشه jrpg ها رو مسخره می کردن , امروز فن پرسونا و داغ دار FF شدن
دو نسل بازی های سونی ( با عنوان شبیه ساز پیاده روی ) مسخره می کردن , بعد یکدفعه hellblade ( به معنای واقعی کلمه شبیه ساز پیاده رویه ) شاهکار صنعت گیم شده
و...
مثلا بين رئال و بارسا

چیزی ها که من نوشتم
لینک مقاله های معتبر ترین رسانه های صنعت گیم
لینک خبر ها از معتبر ترین رسانه های صنعت گیم
امار رسمی فروش
اسناد رسمی مایکروسافت
اسناد رسمی سونی
اسناد رسمی cma
و...

جواب دوستان
دوست ندارم بخونم
زیاد نوشتی
چرا هیت میدی
تو هیتری
جو تاپيك رو بهم ميريزی
فحاشی
و...

اوج منطق دوستان همین بعد ادعا می کنن که من مشکل دارم

آخرین ویرایش:
چی شده ؟
تعریف انسان بودن ( در دیدگله شما ) به فن کنسول بودن وابسته است ؟
فن بودن تعریف داره
فن بیس ps چند هفته پیش به خاطر یه نمایش ضعیف ( باوجود اینکه سونی نسل 9 بهترین لاین اپ تمام صنعت گیم داشته ) کل مجموعه ps نابود کردن

مایکروسافت هر چقد گند می زنه هیج اتفاقی نمی افته
هر چقد اخبار از فاجعه استودیو های داخلی میاد اتفاقی نمی افته
کسانی که ادعا می کنن فن XBOX ان
10 سال ادعا می کنن اینده صنعت گیم بازی های مولتی پلیر و انلاین , بعد استراتژِی f2p سونی مسخره می کنن
تا دیروز cod مسخره می کردن , امروز فن cod شدن
همیشه بازی های خطی مسخره می کردن ( بعد از خرید استودیو ها ) فن بازی های خطی شدن
همیشه jrpg ها رو مسخره می کردن , امروز فن پرسونا و داغ دار FF شدن
دو نسل بازی های سونی ( با عنوان شبیه ساز پیاده روی ) مسخره می کردن , بعد یکدفعه hellblade ( به معنای واقعی کلمه شبیه ساز پیاده رویه ) شاهکار صنعت گیم شده
و...

چیزی ها که من نوشتم
لینک مقاله های معتبر ترین رسانه های صنعت گیم
لینک خبر ها از معتبر ترین رسانه های صنعت گیم
امار رسمی فروش
اسناد رسمی مایکروسافت
اسناد رسمی سونی
اسناد رسمی cma
و...

جواب دوستان
دوست ندارم بخونم
زیاد نوشتی
چرا هیت میدی
تو هیتری
جو تاپيك رو بهم ميريزی
فحاشی
و...

اوج منطق دوستان همین بعد ادعا می کنن که من مشکل دارم
اینارو ولش کن کبیر جان، 4 تا نمودار و جدول و مطلب و مقاله بفرست لذت ببریم از عظمت و بزرگی سلطان جیم رایان از خیرین بنام گیمساز اون کلید واژه نابودی صنعت گیم هم حتما لحاظ کن
80% بازار دست سونیه مایکرو هم که نابوده و به فضل الهی 20 ماه آینده را نخواهد دید اکتی هم با خفت و خاری توسط کابینت سازی برادران خدری در رباط کریم خریداری و احیا میشه

ولش کن اعصابتو خورد نکن (چون اسمایل خنده نذاشتی حس کردم ناراحتی)

چی شده ؟
تعریف انسان بودن ( در دیدگاه شما ) به فن کنسول بودن وابسته است ؟
خیر از دید شما کسی طرفدار ps نباشه آدم نیست و حتما باید با منطق عجیب شما طرفدار سونی بشه
حتی وقتی یک روز مونده به شوکیس حتی وقتی کلی بازی با متای عالی رو گیم پس اومده انتظار داری طرفدارای مایکرو ناراحت باشن
خیالتو راحت کنم ما واقعا با گیما و همه چیه XBOX حال میکنیم و قرار نیست حرفای تو ذره ای برامون اهمیت داشته باشه
فعلا شما برو کنسولی که سنگشو به سینه میزنی بخر بعد صحبت میکنیم
آدم از چیزی که نداره صحبت نمیکنه

آخرین ویرایش:
بحث فن ps , xbox , nintendo , ios و ..... نیست
بحث سر اینه که اونایی که مسخره میکنن بقیه رو و .... خودشون مسخره و ملیجک هستن
چه والدینی داشتن که اینا اینطوری تربیت کردن
چه خود من باشم ، چه شما چه بقیه
فرقی نمیکنه حالا طرفدار کدوم قوطی پلاستیکی با فلان مارک و برند باشن چه ps , چه xbox و ....
جالب نیست شما و امثال شما فقط و فقط این نصیحت هارو به فن های سونی میکنید؟ چرا یکبار ترول های باکس فن هارو مخاطب قرار نمیدید و با لایک کردن ازشون میگذرید؟ ;)

جالب نیست شما و امثال شما فقط و فقط این نصیحت هارو به فن های سونی میکنید؟ چرا یکبار ترول های باکس فن هارو مخاطب قرار نمیدید و با لایک کردن ازشون میگذرید؟ ;)
داداش کل کل و ترول کردن که نمک بحثای این شکلیه :D اگه کسی تحمل ۴ تا تیکه شنیدن و انداختن نداشته باشه که کلاهش پس معرکه اس
ی نکته ایی که هست اون دوست کبیرمون خود سونی فن هام پشماشون میریزه از برخی پست و تزهاش :D
بحث دوستانه اس کسی با کسی مشکل شخصی نداره

آخرین ویرایش:
فردا جلسه دوم استماعه و cat هم ناراحت شده که با عکسهاس مراسم گیف و meme درست کردن و گفته، گرفتن اسکرین شات یا ضبط مراسم جرمه.
نکنید، اینکارو.
_______
و cat تاریخ تصمیم گیری رو جلو اننداخته، قبلا گفته بود تو اکتبر یا نوامبر تصمیم میگیره، الان گفتن آگوست تا سپتامبر.
یه دو ماه انداختن جلو. البته در هر حال، از تاریخ 18 جولای عبور میکنه و ماکرو باید کاری کنه.

مایکروسافت: خرید انجام مبشه

View attachment 296763
البته گفته هنوز مطمئن هستن که خرید انجام میشه.(با فرض حل‌ مشکل شون با CMA و FTC. در ادامه هم میگه در حال یافتن راه حل هایی برای رفع نگرانی های ftc و cma هستن)

مثل اینکه دعوای صبحشونو تموم کردن. فکر کنم حدود 4 و نیم دعوای عصرشون شروع میشه.

لینک

من دیدم تو توییتهای بقیه، چیز خاصی نداشته. فقط بازم عکس گذاشتن از این وکیله.اسمیتم یه مدت لایو استریمو قطع کرده بود .

1 (1).jpg 1 (2).jpg 1 (3).jpg 1 (4).jpg

خیلی هم اوهوم میگه، کلا جلساتو ول کردن چسبیدن به وکیل، بیچاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or