خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
بخاطر کرونا همه چیز تاخیر خورد، و کلا بحث ای پی مطرح نیست
کاد هم ربطی به کلاود نداره، خود CMA داره میگه گیر ما روی رقابت کنسولی نیست، کاد اونم روی کلاود چه برتری بزرگی می خواد به مایکروسافت بده؟ کی الان شوتر روی کلاود میزنه با اون تاخیری که داره (شما روی اینترنت فیبر گوگل هم باشی تاخیر محسوسی رو حس می کنی همچنان)
کلاود تا بخواد به سطحی برسه که استقبال عمومی ازش بشه هنوز خیلی جا داره، پیشبینی خود CMA اینه تا سال 2030 نهایت 15% بازار گیمینگ رو شاید شامل بشه بعد این چطور قراره مایکروسافت رو دست نیافتنی کنه؟

همین نکته ایی که اشاره کردی نشون میده cma اشتباه برداشت می کنه، شما میگی مایکروسافت با این همه سرمایه چطور ای پی هاشو نتونسته زنده کنه چون حالا فرض کنیم اکتی هم اضافه بشه اونم اگه قرار باشه با همین مدیریت جلو بره چه تضمینی هست که اصلا نابود نشه؟
اتفاقا دقیقا سابقه گذشته و حال مایکرو تو مدیریت IP های خودش بزرگترین نگرانی ما در مورد سرنوشت بازیهای تازه خریده شدشه:Dو چون مایکرو هم از توان خودش اگاه هست رفته گزینه راحت تر که خرید یه جای آش با جاش هست رو انتخاب کرده.
در مورد ساخت بازی هم حالا چه کرونا باشه یا هر چالش دیگه ای یه شبه نمیشه یه IP بزرگ و پولساز ساخت و ساپورت کرد. نیاز به سالها زمان و تخصص بسیار بالا داره و برای همین واقعا 10 سال تضمین خاص و عجیبی نیس.

در مورد آینده بازار کلاود و یا بازار گیمینگ هم این اعداد پیش بینی و تحلیله اونم با مفروضات فعلی و بعد 10 سال یهو COD انحصاری بشه خیلی بیشتر از اون 15 درصد رقبا بازار رو از دست خواهند داد.

+

در کل همیشه همچین خریدهای بزرگی برای حذف رقبا بوده نه برای گرم تر شدن جو رقابت (از خرید اینستا توسط فیس بوک گرفته تا بیتس توسط اپل و صدها خرید مشابه) - مایکرو هم اگر واقعا خیلی به رقابت و رقبا اهمیت میده به جای 10 سال بیاد یه تضمین با مدت زمان به مراتب بیشتر بده.
ولی اینکارو هیچوقت نخواهد کرد چرا؟؟ چون 70 میلیارد دلار خرج نکرده و الان هم کلی برای وکیل و .... خرج نمی کنه که بازیهایی با قدمت چند دهه رو برای همیشه اشتراکی بین همه پلتفرما با شرایط یکسان پخش کنه.(این 10 سال صرفا برای دوران گذاره که کسی بهش گیر نده)

.

آخرین ویرایش:
اتفاقا دقیقا سابقه گذشته و حال مایکرو تو مدیریت IP های خودش بزرگترین نگرانی ما در مورد سرنوشت بازیهای تازه خریده شدشه:Dو چون مایکرو هم از توان خودش اگاه هست رفته گزینه راحت تر که خرید یه جای آش با جاش هست رو انتخاب کرده.
در مورد ساخت بازی هم حالا چه کرونا باشه یا هر چالش دیگه ای یه شبه نمیشه یه IP بزرگ و پولساز ساخت و ساپورت کرد. نیاز به سالها زمان و تخصص بسیار بالا داره و برای همین واقعا 10 سال تضمین خاص و عجیبی نیس.

در مورد آینده بازار کلاود و یا بازار گیمینگ هم این اعداد پیش بینی و تحلیله اونم با مفروضات فعلی و بعد 10 سال یهو COD انحصاری بشه خیلی بیشتر از اون 15 درصد رقبا بازار رو از دست خواهند داد.

+

در کل همیشه همچین خریدهای بزرگی برای حذف رقبا بوده نه برای گرم تر شدن جو رقابت (از خرید اینستا توسط فیس بوک گرفته تا بیتس توسط اپل و صدها خرید مشابه) - مایکرو هم اگر واقعا خیلی به رقابت و رقبا اهمیت میده به جای 10 سال بیاد یه تضمین با مدت زمان به مراتب بیشتر بده.
ولی اینکارو هیچوقت نخواهد کرد چرا؟؟ چون 70 میلیارد دلار خرج نکرده و الان هم کلی برای وکیل و .... خرج نمی کنه که بازیهایی با قدمت چند دهه رو برای همیشه اشتراکی بین همه پلتفرما با شرایط یکسان پخش کنه.(این 10 سال صرفا برای دوران گذاره که کسی بهش گیر نده)

.
به نظر من 10 سال واقعا برای ساخت 1 بازی شوتر انلاین خیلی زیاده اونم با تجربه شرکت های بزرگ مثل سونی gta که نمی خوان بسازن ولی کلا بحث کاد هم نیست دیگه کاری نداریم بهش
وقتی خود بازیگرای بزرگ بازار جز سونی مخالف نیستن یعنی نگرانی ندارن خوب، اگه شرکت های بیشتری مخالف بودن میشد قبول کردن که نگرانن ولی واقعا الان جز سونی کی مخالفه؟ فقط سونی متوجه شده که مایکرو می خواد انحصار ایجاد کنه؟ حتی چینی که الان رابطه اش با آمریکا خوب نیست و تنسنت رو هم داره که رقیب مستقیم مایکرو توی کلاود هست مخالفت نکرد و تایید کرد معامله رو

به نظر من 10 سال واقعا برای ساخت 1 بازی شوتر انلاین خیلی زیاده اونم با تجربه شرکت های بزرگ مثل سونی gta که نمی خوان بسازن ولی کلا بحث کاد هم نیست دیگه کاری نداریم بهش
وقتی خود بازیگرای بزرگ بازار جز سونی مخالف نیستن یعنی نگرانی ندارن خوب، اگه شرکت های بیشتری مخالف بودن میشد قبول کردن که نگرانن ولی واقعا الان جز سونی کی مخالفه؟ فقط سونی متوجه شده که مایکرو می خواد انحصار ایجاد کنه؟ حتی چینی که الان رابطه اش با آمریکا خوب نیست و تنسنت رو هم داره که رقیب مستقیم مایکرو توی کلاود هست مخالفت نکرد و تایید کرد معامله رو
بنظر من زیاد هم نیس.... .
حالا سوای بحثای دیگه ، این مخالفتی رو که مطرح میکنی هم طبیعیه که سونی بیشتر از همه مخالف باشه چون در کنار نینتندو بزرگترین بازار کنسول رو دارن (چه کلاود بشه کنسولا چه نشه بیشترین محتواها رو میسازن ) بقیه شرکتا هم یا اینقدری از لحاظ منافع درگیر قضیه نیستن یا در اون حدی بزرگ نیستن که اعتراضی بکنن.
این خرید ورود مستقیم به حیاط خلوت سونی و اعلان جنگ به سونی بوده نه کس دیگه ای که بیان و مخالفت بکنن ( برای مثال آیا سر همین جریان فورتنایت و اپل کسی به جز اپل شکایتی داشت؟؟؟ نه چون منافع کس دیکه ای به خطر نمی افتاد به جز خود اپل و این قانونه طبیعته که تا منافع کسی در میون نباشه نه از چیزی دفاع میکنه و نه علیه چیزی اعتراض می کنه)​

.

بنظر من زیاد هم نیس.... .
حالا سوای بحثای دیگه ، این مخالفتی رو که مطرح میکنی هم طبیعیه که سونی بیشتر از همه مخالف باشه چون در کنار نینتندو بزرگترین بازار کنسول رو دارن (چه کلاود بشه کنسولا چه نشه بیشترین محتواها رو میسازن ) بقیه شرکتا هم یا اینقدری از لحاظ منافع درگیر قضیه نیستن یا در اون حدی بزرگ نیستن که اعتراضی بکنن.
این خرید ورود مستقیم به حیاط خلوت سونی و اعلان جنگ به سونی بوده نه کس دیگه ای که بیان و مخالفت بکنن ( برای مثال آیا سر همین جریان فورتنایت و اپل کسی به جز اپل شکایتی داشت؟؟؟ نه چون منافع کس دیکه ای به خطر نمی افتاد به جز خود اپل و این قانونه طبیعته که تا منافع کسی در میون نباشه نه از چیزی دفاع میکنه و نه علیه چیزی اعتراض می کنه)​

.
ای بابا :D خود CMA میگه گیر ما بازار کنسول نیست
CMA اصلا مگه وظیفه اش محافظت از سونیه که سهمش از بازار کم نشه؟ مایکرو و اکتی روی هم 10% بازار هم نمیشن چطور حمله به حیاط خلوت سونی حساب میشه؟
این همه ناشر و سازنده دارن فعالیت می کنن بازی میسازن از همون تیک و تو، تنست و EA و بگیر تا باقی چطور میگی منافعی ندارن؟
تنست که مستقیما داره در کلاد گیمینگ فعالیت میکنه سهمشم از سونی خیلی کمتره در بازار نگران نیست بعد سونی که بزرگترین بازیگر بازاره نگرانه؟ منطقیه اصلا؟

رفقا جالب هست این قضیه عرضه بازی روی Game Pass هنوز دارد در موردش صحبت می شود.

Microsoft has reportedly offered Sony ‘the right to put Call of Duty on PS Plus’ | VGC

سونی حاضر نیست Call of Duty رو بر روی سرویس اشتراکی خودش عرضه کند.یعنی سونی نه قرارداد ۱۰ ساله رو قبول دارد،نه عرضه روی سرویس اشتراکی و نه هیچ چیز دیگری.این وسط هم مایکروسافت انحصارگرا می شود!البته خوشبختانه حتی CMA هم متوجه شد که این قرارداد تعادل بازار کنسول‌ رو به هم نمی ریزد چون تقریبا همه چیز مشخص است.

خبر 3 ماه پیش
سونی همون زمان اعلام کرد , مبلغ درخواستی در حدی بوده که مجبور می شده قیمت پلاس افزایش بده ( با افزایش قیمت , پلاس ارزش خودش از دست میده و باعث ریزش شدید مخاطب می شه )
1686212580527.png
مایکروسافت حتی اجازه نداد سونی مبلغ پیشنهادی برای عرضه cod روی پلاس منتشر کنه

این پیشنهاد مسخره مایکروسافت نمونه کثیف ترین نوع انحصار گرایه

تو گوگل سرچ کردی تنسنت چیه ؟
تنسنت دیو دنیای موبایل
تنسنت سازنده cod موبایل
تنسنت رقابت که هیچ همین الان با مایکروسافت قرارداد همکاری داره
Tencent to the power of X: Xbox partnership promises “new gaming experience”
تنسنت سالی چند استودیو / ناشر میخره و همین الان هم دنبال خرید های بیشتر
طبیعیه که تنسنت مخالف دخالت دولت ها در خرید شرکت ها باشه

خبر 3 ماه پیش
سونی همون زمان اعلام کرد , مبلغ درخواستی در حدی بوده که مجبور می شده قیمت پلاس افزایش بده ( با افزایش قیمت , پلاس ارزش خودش از دست میده و باعث ریزش شدید مخاطب می شه )
View attachment 296061
مایکروسافت حتی اجازه نداد سونی مبلغ پیشنهادی برای عرضه cod روی پلاس منتشر کنه

این پیشنهاد مسخره مایکروسافت نمونه کثیف ترین نوع انحصار گرایه

تو گوگل سرچ کردی تنسنت ؟
تنسنت دیو دنیای موبایل
تنسنت سازنده cod موبایل
تنسنت رقابت که هیچ همین الان با مایکروسافت قرارداد همکاری داره
Tencent to the power of X: Xbox partnership promises “new gaming experience”
تنسنت سالی چند استودیو / ناشر میخره و همین الان هم دنبال خرید های بیشتر
کبیر جان CMA اعلام کرده گیر ما بازار کنسول و کاد نیست در جریان هستی که؟
خوب سونی هم همکاری کنه مشکل چیه؟ انحصارطلب از انحصارطلبی شاکیه! این دیگه نوبره

کبیر جان CMA اعلام کرده گیر ما بازار کنسول و کاد نیست در جریان هستی که؟
خوب سونی هم همکاری کنه مشکل چیه؟ انحصارطلب از انحصارطلبی شاکیه! این دیگه نوبره
مشکل چیه ؟
گفتی علت مخالفت سونی چیه ؟ گفتم
گفتی علت مخالفت cma چیه ؟ گفتم
گفتی علت موافقت سایر شرکت ها چیه ؟ گفتم
گفتی علت موافقت تنسنت چیه ؟ گفتم
https://www.owler.com/reports/tence...ion-blizzard-inc---atvi--owned-/1479961920637
( قرارداد فعلی 75 میلیارد دلاری ) مایکروسافت 3.75 میلیارد دلار به حساب تنسنت واریز می کنه

این قصه انحصار طلب که N بار تکرار می کنید چه معنای داره ؟
سونی doom انحصاری کرده ؟
TES انحصاری کرده ؟
FALLOUT انحصاری کرده ؟
wolfenstein انحصاری کرده ؟
RE انحصاری کرده ؟
GTA انحصاری کرده ؟
کدوم یک از انحصاری های سونی با هدف ضربه رقبا بوده ؟
هدف انحصاری های ثردپارتی سونی حفط فن بیس / کمک به ناشر و استودیو
تنها انحصاری ثردپارتی متفاوت سونی همین KOTOR
Star Wars: KOTOR - Remake Was Reportedly Turned Down for Xbox
خود مایکروسافت حاضر نشد مبلغ پیشنهادی امبریسر پرداخت کنه

اون طرف تنها هدف مایکروسافت ضربه زدن به سونیه
سونی با کی همکاری کنه ؟ شرکتی که به دنبال نابودی PS ؟

مشکل چیه ؟
https://www.owler.com/reports/tence...ion-blizzard-inc---atvi--owned-/1479961920637
( قرارداد فعلی 75 میلیارد دلاری ) مایکروسافت 3.75 میلیارد دلار به حساب تنسنت واریز می کنه

سونی doom انحصاری کرده ؟
TES انحصاری کرده ؟
FALLOUT انحصاری کرده ؟
RE انحصاری کرده ؟
GTA انحصاری کرده ؟

هر چند صفحه ریست میشیا باتری عوض کن
جوابی ندیدم من جز اینکه همش میگی "توطئه در کار است! توطئه بزرگ در کار است"
آقا CMA خودش داره میگه گیرش کنسول نیست بعد تو میگی CMA فلان خورد میری سر خونه اول :دی
من نمی فهمم ادغامی که حتی سهم از بازار رو به 10% نمی رسونه چطور می تونه باعث نابودی سونی بشه که 70% مارکت دستشه

مشکل چیه ؟

سونی doom انحصاری کرده ؟
TES انحصاری کرده ؟
FALLOUT انحصاری کرده ؟
RE انحصاری کرده ؟
GTA انحصاری کرده ؟

انحصاری شدنforespoken یا ff16 هم کمک به حفظ فن بیس بوده؟ ff16 چه ربطی به بقیه سری داره؟ الانff13 هم روی ایکس باکس هست پس ff اونجا هم فن بیس داره یا انحصاری شدن سایلنت هیل ۲ و دث لوپ و گوست وایر...و هزارتا بازی تردپارتی دیگه که هیچ فن بیسی روی کنسول سونی نداشتن و اگرم داشتن مربوط به ۳ نسل پیش بوده که بعیده اصلا ربط و تاثیری داشته باشه

مشکل چیه ؟

سونی doom انحصاری کرده ؟
TES انحصاری کرده ؟
FALLOUT انحصاری کرده ؟
RE انحصاری کرده ؟
GTA انحصاری کرده ؟

رفیق سونی خیلی دلش می خواست Strafield رو انحصاری کند ولی زورش/پولش نرسید.اگر هم می بینی GTA یا Resident Evil انحصاری نیستن برای این هست که نتوانسته و اگر توانش رو داشت قطعا انحصاری می کرد.مثل Ghostwire Tokyo و Deathloop و Final Fantasy و تعداد زیادی بازی دیگر که انحصاری زمانی/دائم هستند.پس وانمود نکن سونی فرشته هست،صرفا پول کمتری دارد.

مشکل چیه ؟

سونی doom انحصاری کرده ؟
TES انحصاری کرده ؟
FALLOUT انحصاری کرده ؟
RE انحصاری کرده ؟
GTA انحصاری کرده ؟

View attachment IMG_20230607_014343_794.MP4

هر چند صفحه ریست میشیا باتری عوض کن
جوابی ندیدم من جز اینکه همش میگی "توطئه در کار است! توطئه بزرگ در کار است"
آقا CMA خودش داره میگه گیرش کنسول نیست بعد تو میگی CMA فلان خورد میری سر خونه اول :D
من نمی فهمم ادغامی که حتی سهم از بازار رو به 10% نمی رسونه چطور می تونه باعث نابودی سونی بشه که 70% مارکت دستشه
اگه جوابی ندیدی مشکل خودت , من به زبان فارسی نوشتم
بحث دو صفحه اخیر تنسنت بود
چه ربطی به CMA داره ؟
من کجا گفتم CMA به خاطر کنسول بلاک میکنه ؟
در این 388 صفحه من یکبار نگفتم که CMA به خاطر کنسول معامله رو بلاک می کنه
تو می پرسی مشکل سونی چیه ؟ من هم جواب نوشتم
بعد دوباره برمیگردی به CMA و دوباره می پرسی چرا سونی مشکل داره ؟ این ها چه ربطی به هم داره ؟ علت مخالفت سونی 20 بار توضیح دادم / دلایل مخالفت سونی و CMA هیچ ربطی به هم نداره

10 بار توضیح دادم
خرید اکتی پایان صنعت گیم امروز
اگه نهاد های نظارتی اجازه بدن مایکروسافتی که 22 سال در صنعت گیم (در PC و کنسول سهم داره و همین 2 سال پیش یه ناشر خریده ) اکتی بخره , عملا به همه شرکت ها اجازه خرید دادن
کسی نمی تونه جلوی امازون / متا / اپل ( حتی شرکت کوچک تری مثل کام کست ) بگیره , تمام ناشر های باقی مانده هم توسط غول ها بلعیده می شن

انحصاری شدنforespoken یا ff16 هم کمک به حفظ فن بیس بوده؟ ff16 چه ربطی به بقیه سری داره؟ الانff13 هم روی ایکس باکس هست پس ff اونجا هم فن بیس داره یا انحصاری شدن سایلنت هیل ۲ و دث لوپ و گوست وایر...و هزارتا بازی تردپارتی دیگه که هیچ فن بیسی روی کنسول س ونی نداشتن و اگرم داشتن مربوط به ۳ نسل پیش بوده که بعیده اصلا ربط و تاثیری داشته باشه
بله برای حفظ فن بیس
Square Enix: PlayStation offered a better deal than Xbox for Final Fantasy 16
سری پرسونا در PS متولد شده و رشد کرده ( 100 درصد فن بیس اش روی PS )
بعد مایکروسافت نسخه نسل 9 انحصاری می کنه
https://gamerant.com/persona-3-4-next-gen-versions-xbox-exclusive/#:~:text=Atlus confirms that the next,exclusive to the fresh platform.
اگه پرسونا 3 ریمیک انحصاری کنه ضربه فن بیس 27 ساله سری پرسونا روی PS

گفتم
سری سایلنت هیل روی کدوم پلتفرم متولد شده و رشد کرد ؟
تمام نسخه های کل سری سایلنت هیل روی هم 10 میلیون نسخه فروختن ( یک سوم اسکاریم )
فروش اسکاریم صرفا روی PS3/PS4 بیشتر از کل سری سایلنت هیل ( مایکروسافت TES VI انحصاری کرده )

دث لوپ و گوست وایر هم به خاطر کمک به بتزدا بود ( هر دو بازی شکست تجاری بودن ) همین الان روی گیم پس در دسترس

----------------
هزاران نه ( منهای FF ) اگه می تونی 10 تا انحصاری AAA ثردپارتی PS5 نام ببر
5 تا نام ببر که تا 2025 عرضه می شن

رفیق سونی خیلی دلش می خواست Strafield رو انحصاری کند ولی زورش/پولش نرسید.اگر هم می بینی GTA یا Resident Evil انحصاری نیستن برای این هست که نتوانسته و اگر توانش رو داشت قطعا انحصاری می کرد.مثل Ghostwire Tokyo و Deathloop و Final Fantasy و تعداد زیادی بازی دیگر که انحصاری زمانی/دائم هستند.پس وانمود نکن سونی فرشته هست،صرفا پول کمتری دارد.

Strafield صرفا شایعه است
اگه هم پیشنهادی بوده به خاطر مذاکره با مایکروسافت رد شده

عزیزم سونی سالانه 21 تا 23 میلیارد دلار برای بخش PS هزینه می کنه
21 تا 23 میلیارد دلار
سونی اگه اراده کنه همین الان GTA 6 هم انحصاری می کنه
اگه این کار نمی کنه به خاطر مسائل مالی نیست , به خاطر اینکه هدف سونی ضربه به رقبا نیست

سود اصلی سونی 30 درصد فروش بازی های ثردپارتی / پرداخت درون برنامه / DLC
هدف سونی حفظ فن بیس خودش + کمک به ثرد پارتی سود = فروش بیشتر بازی هاست

سری Final Fantasy مدرن روی PS متولد شده و رشد کرده ( به جز دوره افول سری در نسل 7 ) تمام بازی های AAA سری با همکاری سونی عرضه شدن ( قرارداد تبلیقاتی و انحصاری )
فروش سری FF همیشه روی PS بوده ( حتی نسل 7 که مایکروسافت پول داد و بازی از انحصار خارج شد اختلاف فروش 10 به 90 بود )
2 سال اخیر دو نسخه FF روی XBOX عرضه نشدن ؟ چقد فروختن ؟

Ghostwire Tokyo و Deathloop روی گیم پس عرضه نشدن ؟ خرید هیچ , چند نفر بازی دانلود کردن ؟
حتی حاضر نیستن بازی رایگان دانلود کنن , بعد مرگ بر سونی جهان خوار ؟

آخرین ویرایش:
اگر پستای کوروش فقط تو همین تاپیک سر جمع کنی یه نظمی هم بهش بدی قشنگ دو تا کتاب قطور از توش درمیاد.
عنوان اولی: مایکروسافت جهان خوار در مسیر نابودی صنعت گیم
عنوان دومی: سونی آخرین تلاش ها برای نجات صنعت گیم(به روایت جیم رایان کبیر)

سونی اگه اراده کنه همین الان GTA 6 هم انحصاری می کنه
اگه این کار نمی کنه به خاطر مسائل مالی نیست , به خاطر اینکه هدف سونی ضربه به رقبا نیست
Come On Reaction GIF by MOODMAN

دست چند تا از سهام دارای سونی رو بگیرم بیارم اینجا قشنگ پشمی براشون نمیمونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or