خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
اکتیویژن هم مثل ماکروسافت یک وکیل کار کشته به نام دیوید پانیک برای دادگاه تجدید نظر استخدام کرده،
رزومه طرف خیلی جالبه،اوشون وکیل ملکه انگلیس،بریس جانسون نخست وزیر قبلی انگلیس و باشگاه منچستر سیتی بوده

نه شوخی نمیکنم کاملا هم جدی هستم.

اول- لایحه دفاعیه به توییت لولو چنگ اشاره کرده و بر مبنای اون توییت داره نتیجه گیری میکنه پس این دلیلی که شما اوردی کلا از موضوع بحث من و وکلای سونی خارج هست.

دوم- cma یک نهاد بالاتر داره به اسم cat که کارش بررسی اعتراض به cma هست. مایکروسافت حتی معلوم نیست که اعتراض کرده یا نه، مشخص نیست نظر CAT چی هست، اما وکلای سونی با استفاده از مغالطه و درنظر نگرفتن عقل و شعور سیستم قانونی بریتانیا و نهاد مستقلی به اسم CAT استدلال کردند که اگه رای برگرده بخاطر تهدید هست و فاکتورهای مهم دیگه رو کلا گذاشتند کنار. این نتیجه گیری همونطور که گفتم غلط هست چون شما هنوز نمیدونی رای چی هست و اینکه شما داری حاکمیت قانون و اصل بی طرفی رو زیر سوال میبری. اصل بی طرفی یک اصل حقوقی هست که لازم هست بیشتر درباره اش بخونی.

سوم- همونطور که گفتم 9 ماه بررسی و 3 میلیون سند 400 صفحه گزارش استدلال خیلی ضعیفی هست برای اینکه بگی محاسبه حتما دقیق بوده. خیلی استدلال ضعیفی هست. اگر رو بشه که 4 میلیون سند بوده و 1 میلیون سند دیگه بررسی نشده پس نتیجه گیری غلط هست. اگه بخوایم قانونی تصویب کنیم که تجاوز به اهالی یک منطقه ای موجه است و بگم بابتش 3 میلیون سند و 9 ماه بررسی و 400 صفحه گزارش تهیه بشه شما باید قبول کنی چون استدلال شما برای صحت یک مساله حقوقی 9 ماه بررسی و 3 میلیون سند و 400 صفحه گزارش هست.

چهارم- گفتید که کودوم بخشش مشکل داره؟ خطای محاسباتیش کجاست؟ منتظر میشیم تا جواب CAT بیاد. اون موقع مشخص میشه. وجود CAT هم اصلا همین هست. با استدلال شما وجود CAT بی فایده است چون نهاد زیر دستی 9 ماه بررسی و 3 میلیون سند و 400 صفحه گزارش تهیه میکنه پس چه نیازی هست که تجدید نظری وجود داشته باشه؟ یا رای تایید میشه یا نقض میشه دوباره بررسی میشه. وجود تجدید نظر و اصلا ماهیت تجدید نظر همین هست که میشه ازش استفاده کرد و اصلا چیز بدی هم نیست.

پنجم کلاد اینده صنعت گیم نیست؟ به این میگن Loaded question که مغالطه شماست. مگه من گفتم نیست؟
ششم مایکروسافت هدفش مونوپولی کلاد نیست؟ اینم loaded question بعدی شما. تازه سوال رو اینطوری نمیپرسند که بگن مگه اینطور نیست؟ سوال پرسیدنت هم غلط هست.

هفتم شما دچار confirmation bias هستی. پیش فرضتون بر این هست که طرف مقابل کارش ایراد داره. اگه مایکروسافت با یک شرکت کلاود قرارداد 10 ساله ببنده شما گفتید کلاهبرداریه در صورتی که حتی نمیدونید تعریف جرم کلاهبرداری چی هست و یه نسبت ناپسند به طرف مقابل دادید. نوع سوال پرسیدنتون هم همین سوگیری رو مشخص میکنه. اطلاعات و وقایع رو طوری نگاه میکنی که مبتنی بر نظر خودت باشه و این خیلی غلط هست و هر ذهنی ممکنه دچار چنین اشتباهی بشه.
1. وکلای سونی ؟ بر اساس کدوم سند و مدرک ؟ سونی قطعا با مدارک و امار کمک کرده :-?? بعید حتی یک دلار هم هزینه کرده باشه و گرنه مایکروسافت تا به حال صد بار اعلام کرده بود
وکلا به حرف های اسمیت اشاره نکردن :-??چه تفاوتی در اصل ماجرا ایجاد می کنه ؟ مایکروسافت رسما دولت بریتانیا رو تهدید کرده

2. وکلا با توجه به سابقه و نفوذ مایکروسافت , احتمالی مطرح کردن ( غلط و درستی اش به نظر قاضی وابسته است )
هنوز دو ماه از حرکت کثیف مایکروسافت نگذشته :))
U.S. Congress Members Accuse Sony of 'Anti-Competitive Tactics' Against Xbox in Japan - IGN

3.استدلال ضعیف ؟ کی ؟ cma ؟
مایکروسافت دومین شرکت دنیا / دومین قدرت کلاد دنیاست / 70 درصد بازار فعلی کلاد گیمینگ در اختیار داره / با خرید بتزدا 2 تا از بزرگترین ip ها تاریخ گیم بدست اورده / با خرید اکتی بزرگترین ip های تاریخ گیم با 360 تا 380 میلیون پلیر هم بدست میاره
خروجی این خرید چیزی جز مونوپلی کلاد نیست
هیچ رقیبی توان رقابت نخواهد داشت

4. چه ارتباطی به من داره ؟
شما ادعا می کنی که استدلال های cma مشکل داره و ضعیف :-??بر چه اساسی چنین ادعایی مطرح می کنی ؟
صرفا به دلیل اینکه cma در مقابل مونوپلی مایکروسافت ایستاده ؟

5. بازی با کلمات
هدف مایکروسافت مونوپلی اینده کلاد هست یا نیست ؟

7.کلاهبرداری کاری بر پایهٔ فریب است که کسی یا کسانی برای کسب نفع خود یا موسسه‌ای انجام می‌دهند

مشکل cma مونوپلی کلاد

بعد با انویدیا/ شرکت های کوچک قرارداد بسته که گیمر مجبور اول 70 دلار بازی و اشتراک geforce now / سرویس شرکت های کوچک بخره تا بازی روی کلاد بازی کنه :))
مشخص تا زمانی که گیم پس هست 95 درصد افراد xcloud انتخاب می کنن
ارزش بقیه شرکت ها کوچک هم در حد یک روز درامد مایکروسافت نیست :))مایکروسافت هر زمانی اراده کنه به راحتی همشون می خره

از طرف دیگه قرارداد 10 ساله بسته چرا ؟ ارزش بازار کلاد گیمینگ تا 10 سال دیگه حداقل به 40-50 میلیارد دلار می رسه , انویدیا و سایر شرکت تو این مدت به مایکروسافت خدمت می کنن و بازار گسترش میدن اما قدرت اصلی ( ابر ip ها ) سود 100 درصدی فروش بازی ها / dlc / پرداخت درون برنامه دست مایکروسافت باقی می مونه
نمونه رسمی فریب و کلاهبرداریه
مایکروسافت فک میکرد cma گلابیه :)) با چند تا قرارداد که مونوپلی مایکروسافت تضمین می کنه cma فریب میدیم که دنبال مونوپلی نیستیم :))

آخرین ویرایش:
1. وکلای سونی ؟ بر اساس کدوم سند و مدرک ؟ سونی قطعا با مدارک و امار کمک کرده :-?? بعید حتی یک دلار هم هزینه کرده باشه و گرنه مایکروسافت تا به حال صد بار اعلام کرده بود
وکلا به حرف های اسمیت اشاره نکردن :-??چه تفاوتی در اصل ماجرا ایجاد می کنه ؟ مایکروسافت رسما دولت بریتانیا رو تهدید کرده

2. وکلا با توجه به سابقه و نفوذ مایکروسافت , احتمالی مطرح کردن ( غلط و درستی اش به نظر قاضی وابسته است )
U.S. Congress Members Accuse Sony of 'Anti-Competitive Tactics' Against Xbox in Japan - IGN

3.استدلال ضعیف ؟ کی ؟ cma ؟
مایکروسافت دومین شرکت دنیا / دومین قدرت کلاد دنیاست / 70 درصد بازار فعلی کلاد گیمینگ در اختیار داره / با خرید بتزدا 2 تا از بزرگترین ip ها تاریخ گیم بدست اورده / با خرید اکتی بزرگترین ip های تاریخ گیم با 360 تا 380 میلیون پلیر هم بدست میاره

شما ادعا می کنی که استدلال های cma مشکل داره و ضعیف :-??بر چه اساسی چنین ادعایی مطرح می کنی ؟
صرفا به دلیل اینکه cma در مقابل مونوپلی مایکروسافت ایستاده ؟

5. بازی با کلمات

7.کلاهبرداری کاری بر پایهٔ فریب است که کسی یا کسانی برای کسب نفع خود یا موسسه‌ای انجام می‌دهند

مشکل cma مونوپلی کلاد

بعد با انویدیا/ شرکت های کوچک قرارداد بسته که گیمر مجبور اول 70 دلار بازی و اشتراک geforce now / سرویس شرکت های کوچک بخره تا بازی روی کلاد بازی کنه :))
ارزش بقیه شرکت ها کوچک هم در حد یک روز درامد مایکروسافت نیست :))مایکروسافت هر زمانی اراده کنه به راحتی همشون می خره

از طرف دیگه قرارداد 10 ساله بسته چرا ؟ ارزش بازار کلاد گیمینگ تا 10 سال دیگه حداقل به 40-50 میلیارد دلار می رسه , انویدیا و سایر شرکت تو این مدت به مایکروسافت خدمت می کنن و بازار گسترش میدن اما قدرت اصلی ( ابر ip ها ) سود 100 درصدی فروش بازی ها / dlc / پرداخت درون برنامه دست مایکروسافت باقی می مونه
مایکروسافت فک میکرد cma گلابیه :)) با چند تا قرارداد که مونوپلی مایکروسافت تضمین می کنه cma فریب میدیم که دنبال مونوپلی نیستیم :))
حرفای جالبی میزنی ولی با این ایموجی های خنده که چپ و راست ول میدی pp میکنی تو پستت !

1. وکلای سونی ؟ بر اساس سند و مدرک ؟ سونی قطعا با مدارک و امار کمک کرده , بعید حتی یک دلار هم هزینه کرده باشه
وکلا به حرف های اسمیت اشاره نکردن چه تفاوتی در اصل ماجرا ایجاد می کنه ؟ مایکروسافت رسما دولت بریتانیا رو تهدید کرده

2. وکلا با توجه به سابقه و نفوذ مایکروسافت احتمالی مطرح کردن / غلط و درستی اش به نظر قاضی وابسته است

3.استدلال ضعیف ؟ کی ؟

شما ادعا می کنی که استدلال های cma مشکل داره و ضعیف :-??بر چه اساسی چنین ادعایی مطرح می کنید ؟
cma در مقابل مونوپلی مایکروسافت ایستاده

5. بازی با کلمات

مشکل cma مونوپلی کلاد

1- بله وکلای سونی. برات سند حقوقیش رو اپلود کردم تو همون پست.
وکلا به حرف های اسمیت اشاره نکردن و بله خیلی تفاوت ایجاد میکنه. وکلای سونی به توییت لولو چنگ اشاره کردند ما هم درباره همین موضوع صحبت کردیم، اگه میخواستند اسم از برد اسمیت میاوردند. حرف های برد اسمیت خارج از موضوع من و اون سند هست. حرف خارج از موضوع هم تو دادگاه قاضی بهش گوش نمیکنه و رد میکنه. حرف های شما بازم خارج از موضوع هست. تازه میتونم بازم صحبت کنم که حرف های برد اسمیت تهدید نیست. تهدید جرم هست که عواقب داره. تهدید رو هم دادگاه ثابت میکنه.

2- مورد دوم درباره تجدید نظر بود. چیزی که گفتی بازم خارج از موضوع بود. اون اسمش احتمال نیست. مغالطه و زیر سوال بردن اصل حقوقی رسیدگی بی طرفانه است.

3- استناد شما برای صحت مساله حقوقی گره خورد به اعداد 9 ماه بررسی و 3 میلیون سند و 400 صفحه گزارش، که استدلال ضعیفی هست و ثابت هم کردم که چرا استدلال ضعیفی هست. مثال نقض هم اوردم براتون. این چیزی که شما میگی ربطی به تعداد بررسی اسناد نداره و بازم خارج از موضوع داری صحبت میکنی متاسفانه. شما برای توجیه رای cma دست به دامن 9 ماه بررسی و 3 میلیون سند و 400 صفحه گزارش شدی که گفتم و بازم میگم غلط هست چون اگه مشخص بشه 1 میلیون سند دیگه مونده یا اگه بخوایم به اهالی یک منطقه تجاوز کنیم و بابتش 9 ماه بررسی و 3 میلیون سند و 400 صفحه گزارش تهیه کنیم شما باید بپذیری ولی در جواب داری مساله بی ربطی مطرح میکنی.

4- شما از من سوال پرسیدی من هم جواب دادم که موقعی که نتیجه نظر CAT اومد مشخص میشه. اون صرفا به دلیل اینکه cma در مقابل مونوپلی مایکروسافت ایستاده که به من میگی بازم Loaded question هست گرامی. سوگیری رو بزار کنار.

5- بازی با کلمات رو شما شروع کردی عزیز اون Loaded question رو برای خودم که ننوشتم برای شما نوشتم اشتباه ذهنیت رو متوجه بشی. شما سوالت طوری هست که حرف تو دهن طرف مقابلت میزاری و سوال پرسیدنت بی طرفانه نیست و جهت داره.
از من میپرسی هدف مایکروسافت مونوپولی هست یا نیست؟ جوابم در حال حاضر این هست: 9 تا کشور گفتند سیاست های مایکروسافت به مونوپولی منجر نمیشه. 1 کشور گفته به مونوپولی در کلاود گیمینگ منجر میشه. باید ببینیم بقیه چی میگند.
طرح سوالت اینجا هم غلط هست. باید بپرسی آیا سیاست های مایکروسافت منجر به مونوپولی در کلاود گیمینگ میشود؟
6-
7- تعریف کلاهبرداری که قرار دادی از کتاب اشخاص و اموال میرمحمد صادقی هست و لازم بود شما ادامه اش رو قرار بدی که میگه:
کلاهبردار به گونه ای عمل می کند که مالک یا متصرف مال، فریب خورده و خود از روی میل و رضا، و چه بسا با التماس به امید کسب منافع سرشار، مالش را در اختیار مجرم قرار می دهد.
برای اینکه متوجه بشیم دقیقا چی گفته توضیح میدم.
کلاهبرداری یعنی عملی که با مانور متقلبانه منجر به ربایش مال میشه. ربایش از مال دیگری گره خورده به مانور متقلبانه و جمع این دوتا میشه کلاهبرداری. تا ربایشی اتفاق نیوفته کلاهبرداری اتفاق نمیوفته و اگه مانور متقلبانه ای که منجر به ربایش نشه باز هم کلاهبرداری اتفاق نمیوفته. در ادامه کلاهبرداری عناصر مختلفی داره که باید جمع بشند، کلاهبرداری جرم مقید به نتیجه است و ضرر نتیجه این جرم هست. اگه این قید نباشه کلاهبرداری منتفی هست. موضوع این جرم هم مال متعلق به دیگری هست. رفتار مجرمانه اش هم صرفا با فعل هست با ترک فعل کسی نمیتونه کلاهبرداری کنه. ویژگی بزه دیده هم انسان هست، باید انسان بنا به مانور متقلبانه فریب بخوره تا مال رو تحویل بده.
مرتکب باید متوسل به وسیله متقلبانه بشه و مالباخته فریب بخوره و در نتیجه اش مال رو به مرتکب تحویل بده.
مایکروسافت با یک شرکتی قرارداد بسته مال کسی رو ندزدیده. اگر شاکی هم وجود داشته بین مایکروسافت و اون شرکت هست نه CMA. مایکروسافت مانور متقلبانه ای انجام نداده تعهد داده بازی هاش 10 سال روی سرویس کلاود اون شرکت عرضه میشند. بیشتر از این دیگه توضیح ندم بهتره. فقط دقت کن که CMA تو موضوع بحث اموالی نداره که با مانور متقلبانه مایکروسافت مورد ربایش قرار بگیره و از طرفی کلاهبرداری همونطور که گفتم مقید به نتیجه است تا مالی ربایش نشه که به طرف نمیگن کلاهبردار.
فقط اینا رو گفتم که هم شما و یا دیگران یه اطلاعات خوبی نسبت بهش داشته باشید. ضمن اینکه برای رد ادعای کلاهبرداری شما همین کافیه که بگم هنوز که اثبات نشده. هنوزم کسی شکایت نکرده. این جرم تو دادگاه ثابت میشه. وقتی ثابت نشده حرف شما یه نسبت ناروا هست.

8- صحبتم اینجا با شما تموم میشه جواب هاتون قانع کننده نبود. خواهشم از شما این هست که اگه نظر CMA برگشت که بنظر من احتمالش خیلی کمه، شما نظرت رو عوض نکن همین احترام رو نسبت بهش نگه دار شاید واقعا CMA اشتباهی کرده، شایدم نکرده. منم همینطورم اگه فردا کلا خرید کنسل شد یا حتی اتحادیه اروپا هم خرید رو مسدود کرد بازم چاره ای نیست جز تابع قانون باشیم. نمیتونیم بگیم رشوه دادن یا تهدید کردن. حالا خواهشم از شما این هست که اگه رای شکست که بنظر من احتمالش کم هست ولی غیرممکن نیست، لطفا صحبت از تهدید و رشوه و ... نکن و بزار ببینیم در ادامه چی میشه.

شوخی می کنی ؟
مایکروسافت رسما دولت بریتانیا تهدید کرد
https://gamerant.com/microsoft-pres...ivision-blizzard-acquisition-bad-day-britain/
دفتر نخست وزیر انگلیس بیانیه داد
View attachment 292523

مثل خطای محاسباتی یا در نظر نگرفتن اصول حقوقی مهمی باشه که باعث شده نتیجه گیری خطا داشته باشه ؟
cma بعد از 9 ماه بررسی 3 میلیون سند 400 صفحه گزارش نوشته
کدوم بخش اش مشکل داره ؟
خطای محاسباتی اش کجاست ؟

کلاد اینده صنعت گیم نیست ؟
مایکروسافت هدف اش مونوپلی کلاد نیست ؟
مایکروسافت از چند سال پیش فریاد میزد که دنبال کلاد :))
Microsoft’s Xbox boss says Amazon and Google are “the main competitors going forward”

اگه کار به دادگاه برسه با یه سند داخلی مایکروسافت همه چیز مشخص می شه
هدف از خرید اکتی چی بوده ؟ همین :))
هدف خرید مونوپلی کلاد نبوده ؟:))

تصویری از بررسی 3 میلیون سند و 400 صفحه گزارش توسط cma

bribery-corruption-concept-bribe-form-dollar-bills-businessman-giving-money-envelope-making-de...jpg

به نظر من استدلالت cma در چارچوب همان فرضیه ها و اهداف خودشان مشکل دیگری نیز دارد این سازمان بنا به برآوردهایش اعلام کرده این خرید مشکل دارد چون کلاد گیمینگ مایکروسافت سهم بسیار زیادی از بازار را پس از این خرید بدست خواهد آورد حالا مشکل کجاست مشکل اینجاست که ناشران دیگر هنوز بحث کلاد گیمنیگ را جدی نگرفتند اگر سونی یوبی سافت و ea هر کدام بخواهند وارد این صنعت بشوند حالا قطعا سهم مایکروسافت افت خواهد کرد اینکه الان رقیبی نیست دلیلی براین نیست که رقیبی نخواهد بود

به نظر من استدلالت cma در چارچوب همان فرضیه ها و اهداف خودشان مشکل دیگری نیز دارد این سازمان بنا به برآوردهایش اعلام کرده این خرید مشکل دارد چون کلاد گیمینگ مایکروسافت سهم بسیار زیادی از بازار را پس از این خرید بدست خواهد آورد حالا مشکل کجاست مشکل اینجاست که ناشران دیگر هنوز بحث کلاد گیمنیگ را جدی نگرفتند اگر سونی یوبی سافت و ea هر کدام بخواهند وارد این صنعت بشوند حالا قطعا سهم مایکروسافت افت خواهد کرد اینکه الان رقیبی نیست دلیلی براین نیست که رقیبی نخواهد بود
یکی از نکات اصلی همینه، cma می خواد از رقابت در بازاری که هنوز وجود نداره محافظت کنه

عزیز کلاد گیمینگ زیرساخت قوی می خواد که فقط از توان چند تا ابر کمپانی بر میاد ، این شرکتهایی که اسم بردی دست اخر برای سرویس خودشون باید به یکی مثل ماکرو متوصل شن (جایی که همین الان ماکرو خیلی قویتر از باقی هست)

1- بله وکلای سونی. برات سند حقوقیش رو اپلود کردم تو همون پست.
وکلا به حرف های اسمیت اشاره نکردن و بله خیلی تفاوت ایجاد میکنه. وکلای سونی به توییت لولو چنگ اشاره کردند ما هم درباره همین موضوع صحبت کردیم، اگه میخواستند اسم از برد اسمیت میاوردند. حرف های برد اسمیت خارج از موضوع من و اون سند هست. حرف خارج از موضوع هم تو دادگاه قاضی بهش گوش نمیکنه و رد میکنه. حرف های شما بازم خارج از موضوع هست. تازه میتونم بازم صحبت کنم که حرف های برد اسمیت تهدید نیست. تهدید جرم هست که عواقب داره. تهدید رو هم دادگاه ثابت میکنه.

2- مورد دوم درباره تجدید نظر بود. چیزی که گفتی بازم خارج از موضوع بود. اون اسمش احتمال نیست. مغالطه و زیر سوال بردن اصل حقوقی رسیدگی بی طرفانه است.

3- استناد شما برای صحت مساله حقوقی گره خورد به اعداد 9 ماه بررسی و 3 میلیون سند و 400 صفحه گزارش، که استدلال ضعیفی هست و ثابت هم کردم که چرا استدلال ضعیفی هست. مثال نقض هم اوردم براتون. این چیزی که شما میگی ربطی به تعداد بررسی اسناد نداره و بازم خارج از موضوع داری صحبت میکنی متاسفانه. شما برای توجیه رای cma دست به دامن 9 ماه بررسی و 3 میلیون سند و 400 صفحه گزارش شدی که گفتم و بازم میگم غلط هست چون اگه مشخص بشه 1 میلیون سند دیگه مونده یا اگه بخوایم به اهالی یک منطقه تجاوز کنیم و بابتش 9 ماه بررسی و 3 میلیون سند و 400 صفحه گزارش تهیه کنیم شما باید بپذیری ولی در جواب داری مساله بی ربطی مطرح میکنی.

4- شما از من سوال پرسیدی من هم جواب دادم که موقعی که نتیجه نظر CAT اومد مشخص میشه. اون صرفا به دلیل اینکه cma در مقابل مونوپلی مایکروسافت ایستاده که به من میگی بازم Loaded question هست گرامی. سوگیری رو بزار کنار.

5- بازی با کلمات رو شما شروع کردی عزیز اون Loaded question رو برای خودم که ننوشتم برای شما نوشتم اشتباه ذهنیت رو متوجه بشی. شما سوالت طوری هست که حرف تو دهن طرف مقابلت میزاری و سوال پرسیدنت بی طرفانه نیست و جهت داره.
از من میپرسی هدف مایکروسافت مونوپولی هست یا نیست؟ جوابم در حال حاضر این هست: 9 تا کشور گفتند سیاست های مایکروسافت به مونوپولی منجر نمیشه. 1 کشور گفته به مونوپولی در کلاود گیمینگ منجر میشه. باید ببینیم بقیه چی میگند.
طرح سوالت اینجا هم غلط هست. باید بپرسی آیا سیاست های مایکروسافت منجر به مونوپولی در کلاود گیمینگ میشود؟
6-
7- تعریف کلاهبرداری که قرار دادی از کتاب اشخاص و اموال میرمحمد صادقی هست و لازم بود شما ادامه اش رو قرار بدی که میگه:
کلاهبردار به گونه ای عمل می کند که مالک یا متصرف مال، فریب خورده و خود از روی میل و رضا، و چه بسا با التماس به امید کسب منافع سرشار، مالش را در اختیار مجرم قرار می دهد.
برای اینکه متوجه بشیم دقیقا چی گفته توضیح میدم.
کلاهبرداری یعنی عملی که با مانور متقلبانه منجر به ربایش مال میشه. ربایش از مال دیگری گره خورده به مانور متقلبانه و جمع این دوتا میشه کلاهبرداری. تا ربایشی اتفاق نیوفته کلاهبرداری اتفاق نمیوفته و اگه مانور متقلبانه ای که منجر به ربایش نشه باز هم کلاهبرداری اتفاق نمیوفته. در ادامه کلاهبرداری عناصر مختلفی داره که باید جمع بشند، کلاهبرداری جرم مقید به نتیجه است و ضرر نتیجه این جرم هست. اگه این قید نباشه کلاهبرداری منتفی هست. موضوع این جرم هم مال متعلق به دیگری هست. رفتار مجرمانه اش هم صرفا با فعل هست با ترک فعل کسی نمیتونه کلاهبرداری کنه. ویژگی بزه دیده هم انسان هست، باید انسان بنا به مانور متقلبانه فریب بخوره تا مال رو تحویل بده.
مرتکب باید متوسل به وسیله متقلبانه بشه و مالباخته فریب بخوره و در نتیجه اش مال رو به مرتکب تحویل بده.
مایکروسافت با یک شرکتی قرارداد بسته مال کسی رو ندزدیده. اگر شاکی هم وجود داشته بین مایکروسافت و اون شرکت هست نه CMA. مایکروسافت مانور متقلبانه ای انجام نداده تعهد داده بازی هاش 10 سال روی سرویس کلاود اون شرکت عرضه میشند. بیشتر از این دیگه توضیح ندم بهتره. فقط دقت کن که CMA تو موضوع بحث اموالی نداره که با مانور متقلبانه مایکروسافت مورد ربایش قرار بگیره و از طرفی کلاهبرداری همونطور که گفتم مقید به نتیجه است تا مالی ربایش نشه که به طرف نمیگن کلاهبردار.
فقط اینا رو گفتم که هم شما و یا دیگران یه اطلاعات خوبی نسبت بهش داشته باشید. ضمن اینکه برای رد ادعای کلاهبرداری شما همین کافیه که بگم هنوز که اثبات نشده. هنوزم کسی شکایت نکرده. این جرم تو دادگاه ثابت میشه. وقتی ثابت نشده حرف شما یه نسبت ناروا هست.

8- صحبتم اینجا با شما تموم میشه جواب هاتون قانع کننده نبود. خواهشم از شما این هست که اگه نظر CMA برگشت که بنظر من احتمالش خیلی کمه، شما نظرت رو عوض نکن همین احترام رو نسبت بهش نگه دار شاید واقعا CMA اشتباهی کرده، شایدم نکرده. منم همینطورم اگه فردا کلا خرید کنسل شد یا حتی اتحادیه اروپا هم خرید رو مسدود کرد بازم چاره ای نیست جز تابع قانون باشیم. نمیتونیم بگیم رشوه دادن یا تهدید کردن. حالا خواهشم از شما این هست که اگه رای شکست که بنظر من احتمالش کم هست ولی غیرممکن نیست، لطفا صحبت از تهدید و رشوه و ... نکن و بزار ببینیم در ادامه چی میشه.
1. کجای سند بالا نوشته وکلای سونی هستن ؟ گفتم اگه وکیل که هیچ مدرکی وجود داشت که سونی نقش داره مایکروسافت رسما به صحرای کربلا میزد
حرف های اسمیت نخوندی ؟ یکبار همینجا بفرست مشخص می شه توهین هست یا نیست :-??

2.مایکروسافت رسما به اعضای کنگره دستور داده در امور داخلی دولت ژاپن دخالت کنن :)) دنبال اصل حقوقی میگردی ؟

3.استدلال چیه ؟ cma بعد از ماه ها تحقیق به گزارش دقیق نوشته و دقیقا شرایط صنعت گیم تشریح کرده ( یکبار گزارش 400 صفحه ای بخونی تمام مشکلات حل میشه )

4.شما اصل بی طرفی کنار گذاشتی و بدون خواندن گزارش cma کل روند کار زیر سوال می بری :-?? صرفا به دلیل اینکه cma در مقابل مونوپلی مایکروسافت ایستاده

5.
9 تا کشور گفتند سیاست های مایکروسافت به مونوپولی منجر نمیشه ؟ کی گفته ؟ کدوم گزارش خوندی که این اطلاعات غلط نوشته بوده ؟
فقط گزارش ژاپن و برزیل رسانه ای شد ( بقیه کشور ها نه نقشی در تایید داشتن و نه اهمیتی در بازار )
برزیل رسما اعلام کرد که این خرید به رقبا ضربه می زنه اما از نظر ما اهمیتی نداره :))
ژاپن هم اعلام کرد به خاطر سهم اندک اکتی/ مایکروسافت در بازار ژاپن این خرید مشکلی برای گیمر های ژاپنی ایجاد نمی کنه

مشخص خودت هم قبول داری که مایکروسافت به دنبال مونوپلی ولی به دلایل مختلف حاضر به اعتراف نیستی :D

7. اگر شاکی هم وجود داشته بین مایکروسافت و اون شرکت هست نه CMA ؟ سونی / امازون / گوگل و.... شاکی هستن و مایکروسافت با قلدری حاضر نیست قرارداد ببنده
cma مخفف چیه ؟ Competition and Markets Authority
وظیفه cma چیه ؟ دیو های مثل مایکروسافت بازار ها رو نابود نکن

مایکروسافت میخواد با خرید بزرگترین ip های تاریخ گیم ( قبلا با بتزدا 2 رو خریده ) و 400 میلیون پلیر اشون سهم سونی / امازون / اپل و هر شرکتی که در اینده هم میخواد وارد بازار کلاد گیمینگ بشه رو بدزده
با بلاک شدن خرید هر شرکتی با سرمایه گذاری و تلاش خودش امکان موفقیت داره

اما تایید خرید چه اتفاقی می افته ؟
رقبا هیچ شانسی در مقابل بی نهایت سرمایه مایکروسافت + ابر ip ها + بهترین سرور ها و زیر ساخت ها + انحصار api + در اینده هوش مصنوعی و chatgpt نداشته و نخواهند داشت

8. نگران نباش دوستان خبر دارن که من هیچ وقت نظرم تغییر نمی دم :D
الان روز بعد cat به خاطر فشار و نفوذ و قدرت وکلا اعلام کنه شب , شما هم میگی شب ؟
اینکه مایکروسافت به دنبال مونوپلی کلاد یه فکت
حالا اگه مایکروسافت با فشار و نفوذ و قدرت وکلا و... رای تغییر بده تفاوتی در این فکت ایجاد نمی کنه
خشم و تهدید های عجیب و غریب اسمیت دقیقا نشون میداد که cma دقیقا به هدف اصلی مایکروسافت اشاره کرده

چند سال اخبار دنبال نمی کنی ؟
یوبی با امازون قرارداد داره و تمام بازی هاش با luna قابل بازی / با خرید اشتراک ubisoft+ تمام بازی هاش قابلیت اجرا رو کلاد دارن
ea با مایکرو قرارداد داره و تعدادی زیادی از بازی هاش روی xcloud
سگا هم با مایکروسافت قرارداد داره و بیشتر بازی هاش روی xcloud
1683713272674.png
1683713322978.png

سونی هم با مرحوم psnow هشت سال تلاش ( هر چند اندک ) داشت

یکی از نکات اصلی همینه، cma می خواد از رقابت در بازاری که هنوز وجود نداره محافظت کنه
انتظار داری نوش دارو بعد از مرگ سهراب بیاد ؟

آخرین ویرایش:
عزیز کلاد گیمینگ زیرساخت قوی می خواد که فقط از توان چند تا ابر کمپانی بر میاد ، این شرکتهایی که اسم بردی دست اخر برای سرویس خودشون باید به یکی مثل ماکرو متوصل شن (جایی که همین الان ماکرو خیلی قویتر از باقی هست)
دوست عزیز بیایم یک پیش فرض را باهم بررسی کنیم بعد ببیینیم ایا اینده محتوم به نتیجه ی شماست
گفته میشود این بازار کلادگیمینگ بسیار سودده و برزگ خواهد شد اگر این ادعا درست باشد پس بی تردید سایر شرکت ها نیز با سر وارد این بازار خواهد شد نمونه اش سرویس استریم ویدئو نتفلیکس برای سال در این زمینه خدایی میکرد تا اینکه وارنر برادرز و دیزنی و امازون نیز به بازار وارد شدند و سهم نتفلکیس با کاهش روبرو شد اما سهم کلی بازار رشد کرد
حالا ممکنه بگویی سرویس استریم ویدئو امکانات کمتری نسبت به سرویس استریم ویدئو گیم میخواهد قبوله مشکلی نیست ولی اینم در مقیاس این شرکت های مقایسه کن نه در مقیاس سونی و مایکروسافت
اینجوری نگاه کن که یوبی سافت تیک تو برای مدتی حاضر نشدند بازی های خود را داخل استیم به فروش برساند ان هم به خاطر درصد بالای این فروشگاه
حال اگر ارائه ی بازی شون در کلاد گمینگ خودشان به صرفه تر از فروش بازی ها در استیم و ایپک و ... باشد ایا تلاش نمیکنند سرویس خود را راه بیاندازند
به نظرم مدل بازی فیفا اصلا اینجور ایجاب میکند که دسترسی اش برای همه اسان تر باشد پس ea قطعا سراغ کلاد گمینگ خواهد رفت
گمان کنم در مورد انگیزه ها گفتم حالا پرسش ممکن است این باشد درسته هر کدام از ناشران انگیزه هایی برای ورود به این بازار میتوانند داشته باشند اما بحث بحث زیرساخت هست چطور یوبیسافت تیک تو و... میتوانند چنین زیرساختی را ایجاد کنند با چه سرمایه ای؟
پاسخ اینم روشن هست همانطور که امروز مایکروسافت با شرکت های کوچک قرار بست که حتی نامشان را کمتر کسی نشنیده بود پس این امکان وجود دارد با سرمایه گذاری هایی از طرف ناشر کلاد گمینگ قدرتمند شود اتفاقا دسترسی به کاتالوگ بازی های مایکروسافت شرایط را بیشتر برای برزگ شدن این شرکت های کوچک و... مهیا میکند
حتی اگر این را هم در نظر نگیریم که حالا این ناشران نخواهد بازی شان را روی سرویس خودشان مستقیما منتشر کنند بازهم امازون گوگل و انودیا و متا و چندین شرکت دیگر که من نمی شناسمشان هستند که این قدرت را دارند که بازی ها را های دیگر ناشران را در سرویس خود به فروش برسانند که الان هم دارن اینکار را انجام میدهند
اغلب شرکت ها محافظه کار هستند و توانایی ریسک بر چنین اتفاقی را ندارد اما همیشه یک شرکتی هست که فضایی جدیدی را ایجاد کند اوایل دهه ی پیش در صنعت موبایل اپل این را میکرد در هر بازه ای در هر بخشی یکی پیشتاز خواهد بود این پیشتازی دائمی نخواهد بود با این استدلالات cma مایکروسافت بابت پیشتاز بودن در بخش کلاد گیمینگ باید مجازات شود در صورتی که مخالفت cma خلاقیت و نواوری را کاهش میدهد در صورت به سوددهی رسیدن در این بخش و سایر شرکت ها جدی تر وارد خواهد شد
این را هم در نظر داشته باش درست است الان چندین سرویس وجود دارد که بازی روی ان ها به صورت کلاود قابل بازی کردن هست منظورم از جدی تر وارد شدن مارکتینگ هست هنوز زمان زیادی مانده که شرکت های نظیر امازون و گوگل و... انحصاری هایی برای سرویس خود ارائه کنند
حالا پرسش دیگر اگر براورد ها غلط باشد این بخش انچنان سودده و تاثیر گذار نبود چی؟
یک زمانی پیش بینی میکردند که vr صنعت گیمینگ را متحول خواهد کرد در صورتی که بازهم بنا به تجربه ی بسیار جالبش مورد استقبال انچنان گیمرها قرار نگرفت

• Like
Reactions: RAFA_1992 and ravi
انتظار داری نوش دارو بعد از مرگ سهراب بیاد ؟
بله! قانون میگه شما نمی تونی کسی رو قبل از اینکه مرتکب جرمی بشه محکوم کنی، وقتی هنوز رقابتی شکل نگرفته اصلا از چی دفاع کنه cma؟
مثل اینه ی آدم قوی هیکل داره تو خیابون راه میره بری دستگیرش کنی بگی این فردا ممکنه آدم بکشه
اصلا اومدیم کلاود کلا پا نگیره همه چی بره سمت متاروس و... اون موقع چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or