خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
واویلا، امضا کن هرچی قرارداده بسم الله
تو CMA ثبتت میکنم تا دی ماه
پلی کن هر چی که داری بسم الله
خدا بیامرز هیلو، گیرز، فورتزا بعدشم رد فال

اسپنسر از دور: دادااااشم :D

--------
جدا از شوخی و این حرفا، ماکرو جا این همه هزینه ای که کرد اخرشم این شکلی، میتونست یه خورده توجه بیشتر به اون استودیوهای اصلی کنه شاید میتونست خروجی بهتر بگیره ازش

الان مثلا همین هیلو اینفینیت که قشنگ تر زدن... از عرضه شتاب زده مولتی پلیر بگیر تا بخش کمپین که بنظر هنوز جای کار داشت. من یادمه فصل اول دوم آنلاین میزدم با دوستام، دیگه غیر قابل تحمل شد و سازندش حتی نتونست به وعده هاش عمل کنه... تازه این بازی یکی از ipها شدیدا مهمش هم بود.

این داستان و نمونه های مشابهش هم الان تو بقیه بازی ها میشه دید...

انقدر که درگیر امضای قراردادن اگر یخورده توجه بیشتر به همین استودیوهای فعلیشون بکنن نتیجه خیلی خیلی بهتری میده تا اینکه پاشی بری کیلویی استودیو بخری (نظر شخصی)

آخرین ویرایش:
ای بابا دعوا نکنید
من خودم PS5 داشتم چند ماه پیش فروختم Series X خریدم سر همین قضایای خریدن شرکتای بزرگ بازی سازی و این حرفا
خب الان هم نشده فدای سرتون

انصافا هم باید قبول کرد انحصاریای پلی استیشن خیلی بهترن ولی خب الان من با کنسولم خوشحالم و بازیمو میکنم
هیچ نیازی به بحث و دعوا نیست خیلی عجیبه این تاپیک رسیده به صفحه 344 !!! بشینید بازیتونو کنید عشق کنید

بارها گفته شده هرجور میخواید اینجا فعالیت کنید ولی با لحن درست تا حالا دو نفر از تاپیک بن دائم شدن اونم بعد چند بار اخطار . از یـ طرف انتظار دارید ما سخت گیری نکنیم از یـ طرف میاید با لحن زننده همدیگه رو خطاب میکنید . اگه میخواید تاپیک مسیر خودش رو طی کنه یکمی روی لحنتون کار کنید تا هم ما رو به زحمت نندازید هم بقیه کاربرا رو

آخرین ویرایش:
یه سوال جدی
وقتی EA با لایسنس انحصاری لیگها و تیم ها، اجازه استفاده از اونها رو در بازی فوتبالی هیچ کمپانی نمیده، این CMA چرا دخالت نمیکنه؟ الان عملا بازار فوتبال کمپلت دست EA هست و با انحصار تونست کونامی با اون سابقه رو از دور خارج کنه یا حتی غولی مثل 2K جرات ورود به ساخت یک عنوان فوتبالی رو نداره.
جدی میشه از لحاظ قانونی به این مسئله ورود کرد؟ چون واقعا با انحصار طلبی عملا بازار رو قبضه کرده.
چه ربطی به cma داره، بازار آزاده، هر کی میره پیشنهادش رو میزاره، برنده لایسنس رو میبره. اینجوری پس همه رگولاتورا باید برن سراغ تمام ارگانها که حق انحصار لایسنس فلان برند و ... رو دارن.
اگه اینجوریه، پس باید برن سراغ ماکرو و نینتندو و سونی، که بازی انحصار زمانی و دائم میکنن
EA Sports and the Premier League reach an agreement of almost £500 million
کسی میتونه بره سالی 80 میلیون پوند (حدود 100 میلیون دلار) بده به انگلیس، که حق لایسنس بگیره، داره، میده، دو طرف قرارداد میبندن، هر کی میتونه بره، بالاتر بده.
همونطور که کونامی وسعش در سطح لایسنس سری بی ایتالیاست و انحصار کرده، سطح ea لایسنس لیگ برتره.
بازار خرید بازه، هیچ رگولاتوری حق ورود نداره

چه این معامله انجام بشه چه نشه نظر من همون بوده که گفتم. نمیشه یه شرکت با جیب پر راه بیافته و همه شرکت ها رو بخره. همین الان بتسدا با اون همه استودیو نینجا تئوری با کلی استودیو ریز و درشت و خریده یعنی نمی تونه به همینا رقابت برگرده؟ حتما باید کل صنعت گیم بخره تا بتونه به رقابت برگرده؟ من یاد صحنه دو فیلم دیکتاتور میافتم
اگه قرار این یه نوع سیاست باشه چه کاریه کل صنعت گیم رو بخره بره. از سونی کپکام و نینتندو همه رو جارو کنه. اصلا رقابت چه معنی داره با این نوع سیاست؟

• Like
  • Smile
Reactions: shinsuke and vaan 2
چه ربطی به cma داره، بازار آزاده، هر کی میره پیشنهادش رو میزاره، برنده لایسنس رو میبره. اینجوری پس همه رگولاتورا باید برن سراغ تمام ارگانها که حق انحصار لایسنس فلان برند و ... رو دارن.
اگه اینجوریه، پس باید برن سراغ ماکرو و نینتندو و سونی، که بازی انحصار زمانی و دائم میکنن
EA Sports and the Premier League reach an agreement of almost £500 million
کسی میتونه بره سالی 80 میلیون پوند (حدود 100 میلیون دلار) بده به انگلیس، که حق لایسنس بگیره، داره، میده، دو طرف قرارداد میبندن، هر کی میتونه بره، بالاتر بده.
همونطور که کونامی وسعش در سطح لایسنس سری بی ایتالیاست و انحصار کرده، سطح ea لایسنس لیگ برتره.
بازار خرید بازه، هیچ رگولاتوری حق ورود نداره
البته این مدلی هم نیست همین EA بارها به خاطر لوت باکس سیم جیم شده یا اپل که اروپا مجبورش کرده اجازه Side Load کردن App ها و فعالیت بقیه استور ها رو بده . کلا رگولاتری ها هرجا احساس کنن بازار به ضرر مشتری هاست ورود پیدا میکنن . فرقی نداره کجا میخواد باشه . اگه اینجوری نبود پس تو کیس اکتی هم نباید ورود پیدا میکردن چون بالاخر بازار آزاده دیگه ؟

البته این مدلی هم نیست همین EA بارها به خاطر لوت باکس سیم جیم شده یا اپل که اروپا مجبورش کرده اجازه Side Load کردن App ها و فعالیت بقیه استور ها رو بده . کلا رگولاتری ها هرجا احساس کنن بازار به ضرر مشتری هاست ورود پیدا میکنن . فرقی نداره کجا میخواد باشه . اگه اینجوری نبود پس تو کیس اکتی هم نباید ورود پیدا میکردن چون بالاخر بازار آزاده دیگه ؟
بحث لوت باکس با بحث قرارداد و لایسنس دو چیز کاملا متفاوته و هیچ رگولاتوری بابت لایسنس لیگ در ea نمیتونه ورود کنه، همونطور که سالها ورود نکرده
هیچ رگولاتوری نمیتونه بگه چرا سونی سایلنت هیل رو کردی انحصار یا ماکرو چرا استاکر یا نینتندو چرا x و y و z
_______
کیس اکتی خرید یه شرکته و گر نه ماکرو بره کالاف رو فردا انحصار کنه رو سونی نیاد، هیچ رگولاتوری نمیتونه بگهه چرا، چون ربطی نداره به رگولاتور

بحث لوت باکس با بحث قرارداد و لایسنس دو چیز کاملا متفاوته و هیچ رگولاتوری بابت لایسنس لیگ در ea نمیتونه ورود کنه، همونطور که سالها ورود نکرده
هیچ رگولاتوری نمیتونه بگه چرا سونی سایلنت هیل رو کردی انحصار یا ماکرو چرا استاکر یا نینتندو چرا x و y و z
_______
کیس اکتی خرید یه شرکته و گر نه ماکرو بره کالاف رو فردا انحصار کنه رو سونی نیاد، هیچ رگولاتوری نمیتونه بگهه چرا، چون ربطی نداره به رگولاتور
بازم ربطی نداره بسته شرایط هرجا که دلشون بخواد میتونن دخالت کنن اینی که تو بحث قرارد های انحصاری دخالت نمیکنن چون هیچ کسی احساس نمیکنه باعث زیر پا گذاشتن حقوق مشتری ها و به خطر افتادن رقابت میشه . همین قانونی که میگم باعث شده اپل اجازه Side load اپ ها رو بده صدقه سری اپیک بود که اپل رو کشوند به دادگاه وگرنه همینم صد سال سیاه ورود نمیکردن چهار روز دیگه مطمعن باش اگه FIFA بخواد لایسنس برندش رو بفروشه قطعا میاد کرم میریزه چون بدون لایسنس لیگا عملا هیچ کسی حاضر به خرید برندش نیست .

• Like
Reactions: u.s.a
ای بابا دعوا نکنید
من خودم PS5 داشتم چند ماه پیش فروختم Series X خریدم سر همین قضایای خریدن شرکتای بزرگ بازی سازی و این حرفا
خب الان هم نشده فدای سرتون

انصافا هم باید قبول کرد انحصاریای پلی استیشن خیلی بهترن ولی خب الان من با کنسولم خوشحالم و بازیمو میکنم
هیچ نیازی به بحث و دعوا نیست خیلی عجیبه این تاپیک رسیده به صفحه 344 !!! بشینید بازیتونو کنید عشق کنید
تا حدودی آف تاپیک :
عزیز یه سوال داشتم، میشه بپرسم از بازی کردن کدوم بازی ها داری لذت میبری و خوشحالی؟ (کاملا جدی پرسیدم و قصد تمسخر ندارم واقعا)

حالا جدا ازینکه خیلی طنز ضعیفی بود دیگه الان فقط مسئله زمان که کلاود گیمینگ جای سخت افزار بگیره و این قضیه قطعا روی دید بلند مدت مایکرو برای خرید اکتیویژن تأثیر زیادی داشته. یعنی خود گیم پس عملا داره بستری رو برای این موضوع فراهم میکنه.

تا حدودی آف تاپیک :
عزیز یه سوال داشتم، میشه بپرسم از بازی کردن کدوم بازی ها داری لذت میبری و خوشحالی؟ (کاملا جدی پرسیدم و قصد تمسخر ندارم واقعا)
اجازه بدید من پاسخ بدم تا این دوستمون پاسخ میده.
من از زمان پی اس ۳ رو اوردم به سونی. نسل قبل هم فقط پی اس ۴ داشتم. اما این نسل علاوه بر پی اس ۵، سریز ایکس هم خریدم. تا این لحظه هم به صورت مساوی بازی کردم. دنیای گیم فقط بازیهای انحصاری نیست. من شاید ۲۰ درصد از وقتمو پای انحصاریا گذاشته باشم. ۸۰ درصدشو مولتی پلتفرم بازی کردم. چون طبیعتا تعداد بازیهای مولتی بالاتره.
برای مولتی پلتفرم هم من واقعا به شخصه ایکس باکس رو واقعا ترجیح دادم همیشه. چون گیم پس داره و خیلی از بازیهایی که من برام مهم هستن رو روشون داشته و تونستم بی دغدغه بازی کنم. از طرفی گیم پد ایکس باکس رو به شخصه خودم ترجیح میدم. برای من اون گیم پد خیلی بهتره.
از طرفی یه سری انحصاری های مایکروسافت برای من حکم زندگی داشتن و دارن. از جمله flight simulator و ori.
اما پلی استیشن رو هم دقیقا به همون اندازه دوست دارم و برام اهمیت داره. عاشق انحصاری هاش هستم و خواهم بود.
و یه صحبتی هم خطاب به دوستان:
اینکه چرا یه عده میزنن سر و کله ی همدیگه رو اصلا درک نمیکنم. کنسول بازی برای انجام بازی هست. بازی هم یه نوع فعالیت و لایف استایل و سبک زندگی هست. چه فرقی داره کدوم کنسول بیشتر انحصاری داره و کدوم کمتر؟ اگه شما طرفدار کنسولی باشی که بیشتر انحصاری داره یعنی قدرت خاصی داری یا از فن های رقیب قوی تری؟ :D من برای یه دونه زلدا قراره نینتندو سوییچ بگیرم به زودی :D با اینکه متاهل هم هستم، ولی پولمو جمع کردم براش.
چون برای من صرفا تجربه ی ناب بازی های خوب مهمه. چه اهمیتی داره که اینو سونی ساخته یا مایکروسافت :D شما با پلی استیشن حال میکنی، خوب برو بخر و کیف کن. اگرم با هر نوع بازی ای حال میکنی، برو هم ایکس باکس بگیر و هم پلی استیشن. برای مایکروسافت هم داره بازیهای بزرگی مثل استارفیلد و stalker و هل بلید میاد. و در اینده خیلی بازیهای بزرگی میاد قطعا. بتسدا رو که برا دکور نخریده‌ . قطعا باهاش برنامه داره. این قرارداد هم مطمعنم انجام میشه. قطعا شرکت به این بزرگی، نمیاد همچین ضرری بده و یه راهی پیدا میکنه.
در کل اقا برید بازی کنید توی ارامش خودتون و لذت ببرید. توی این مملکت به حد کافی همینجوریش جنگ اعصاب داریم و دارن میزنن توی سرمون. دیگه شماها توی سر و کله ی هم نزنین. خواستین هم بزنین :D خودتون میدونید :D

اجازه بدید من پاسخ بدم تا این دوستمون پاسخ میده.
من از زمان پی اس ۳ رو اوردم به سونی. نسل قبل هم فقط پی اس ۴ داشتم. اما این نسل علاوه بر پی اس ۵، سریز ایکس هم خریدم. تا این لحظه هم به صورت مساوی بازی کردم. دنیای گیم فقط بازیهای انحصاری نیست. من شاید ۲۰ درصد از وقتمو پای انحصاریا گذاشته باشم. ۸۰ درصدشو مولتی پلتفرم بازی کردم. چون طبیعتا تعداد بازیهای مولتی بالاتره.
برای مولتی پلتفرم هم من واقعا به شخصه ایکس باکس رو واقعا ترجیح دادم همیشه. چون گیم پس داره و خیلی از بازیهایی که من برام مهم هستن رو روشون داشته و تونستم بی دغدغه بازی کنم. از طرفی گیم پد ایکس باکس رو به شخصه خودم ترجیح میدم. برای من اون گیم پد خیلی بهتره.
از طرفی یه سری انحصاری های مایکروسافت برای من حکم زندگی داشتن و دارن. از جمله flight simulator و ori.
راستش چند وقته کار من شده دانلود بازی ها و نهایتا ۱ یا ۲ ساعت بازی کردن و بعدش پاک کردنشون، تنها بازی هایی ک تونستم از انجامشون لذت ببرم چنتا عنوان قدیمی نسل ۷ بود ک واسه نسل ۸ پورت نشده بودن.
تو انحصاریا هم دنبال یه عنوان خوب بودم، هنوز نتونستم پیدا کنم.

• Like
Reactions: VecchiaSignora
تا حدودی آف تاپیک :
بله
من چون قبلا خیلی شدیدا درگیر دوتا2 بودم خیلی از بازی ها رو جا انداختم و بازی نکردم
الان که متاهلم و شرایط DOTA2 رو ندارم دیگه
خییییلی بازی هست که سرگرمم کنن
در حال حاضر :
elden ring - Forza Horizon 5 - Fifa 23 - BF2042 - Overwatch2
و تو بازیای قدیمی تر که تجربه نکرده بودم : AC Odyssey - Outriders - Diablo2 Resurrected و چند تا بازی دیگه

به نظر منم این تاپیک اصلا جای فن و فن بازی نیست !
من خودم قبلا ps5 داشتم و خیلی هم دوسش داشتم ولی به خاطر گیم پس و یه چند تا انحصاری مثل هیلو و فورزا رفتم سری اکس خریدم الانم خیلی ازش راضی ام .
ولی دلیل نمیشه وقتی مثلا مایکروسافت بیاد یه شرکت بزرگ رو بخره من بیام شادی کنم و مدال افتخار بخوان بندازن گردن من !
به قول دوستمون با هرپلتفرمی که دوست دارید بازی کنید و حال کنید چون هرکدوم در حد خودشون عالی هستن اصلا جای بحثی وجود نداره دیگه.​
خود روسای دو رقیب در کنار هم شاد و خوشحالن ولی فنها دارن تو سر هم میزنن

View attachment VID_20230430_172219_375.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or