خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
9FD06E2F-BA56-447E-BAFA-59EA563B357F.png

این مقاله ای ی ک وال استریت جورنال ب اصطلاح کارکرده، تا Microsoft باشه از این دموکراتهای احمق ( ب قول معروف وطن فروش 🙂 حمایت نکنه ) ی مشت احمق تر از خودشون و آوردن پست مدیریت دادن ک مثلا حامی منافع کشورشون و شرکتهاشون باشن ی مشت مهاجر معلوم نیست بنگلادشی و هندی و پاکستانی ک کم نیستن تو دولت بایدن ( که بگن کشورمون زیادی دموکراتیک ) ک همینها با حسادت و بغض و کینه بیشتر مثل ی مهاجر زخم دیده با ی کشور اجنبی(آمریکا)کینه و عقده هاشونو خالی کنن البته خودشونو ب عنوان مثلا ی قانون مدار مطلق وطن پرست جا بزنن ک اصلا وطنشون اصلا معلوم نیست کجا هست… نمیخواستم همچین مطالبی و بهش اشاره کنم ولی بعد از ی مدت تحقیق در این مورد تو این یکماه اخیر ( البته با سواد کمم چون ادعایی ندارم جلو اساتید ) ب این نتیجه رسیدم، اگر هم از کلمات بد استفاده کردم یعنی همون Bad Language-Bad word از دوستان معذرت و عذر خواهی می‌کنم…

آخرین ویرایش:
View attachment 290810

این مقاله ای ی ک وال استریت جورنال ب اصطلاح کارکرده، تا Microsoft باشه از این دموکراتهای احمق ( ب قول معروف وطن فروش 🙂 حمایت نکنه ) ی مشت احمق تر و از خودشون و آوردن پست مدیریت دادن ک مثلا حامی منافع کشورشون شرکتهاشون باشن ی مشت مهاجر معلوم نیست بنگلادشی و هندی و پاکستانی ک کم نیستن تو دولت بایدن ک با حسادت و بغض و کینه بیشتر مثل ی مهاجر زخم دیده با ی کشور اجنبی عقده هاشونو خالی کنن البته خودشونو ب عنوان مثلا ی قانون مدار مطلق وطن پرست جا بزنن ک اصلا وطنشون اصلا معلوم باشه کجا هست… نمیخواستم همچین مطالبی و بهش اشاره کنم ولی بعد از ی مدت تحقیق در این مورد تو این یکماه اخیر ( البته با سواد کمم چون ادعایی ندارم جلو اساتید ) ب این نتیجه رسیدم، اگر هم از کلمات بد استفاده کردم یعنی همون Bad Language-Bad word از دوستان معذرت و عذر خواهی می‌کنم…
جدیدا هم مد شده تا اسم وطن پرستی میاری سریع انگ فاشیست و نئونازی بهت میزنن.

View attachment 290810

این مقاله ای ی ک وال استریت جورنال ب اصطلاح کارکرده، تا Microsoft باشه از این دموکراتهای احمق ( ب قول معروف وطن فروش 🙂 حمایت نکنه ) ی مشت احمق تر و از خودشون و آوردن پست مدیریت دادن ک مثلا حامی منافع کشورشون شرکتهاشون باشن ی مشت مهاجر معلوم نیست بنگلادشی و هندی و پاکستانی ک کم نیستن تو دولت بایدن ک با حسادت و بغض و کینه بیشتر مثل ی مهاجر زخم دیده با ی کشور اجنبی عقده هاشونو خالی کنن البته خودشونو ب عنوان مثلا ی قانون مدار مطلق وطن پرست جا بزنن ک اصلا وطنشون اصلا معلوم باشه کجا هست… نمیخواستم همچین مطالبی و بهش اشاره کنم ولی بعد از ی مدت تحقیق در این مورد تو این یکماه اخیر ( البته با سواد کمم چون ادعایی ندارم جلو اساتید ) ب این نتیجه رسیدم، اگر هم از کلمات بد استفاده کردم یعنی همون Bad Language-Bad word از دوستان معذرت و عذر خواهی می‌کنم…
البته این قضیه حمایت یطورایی اجباری و زوری هست. مایکروسافت و گوگل و اپل نداره. باید خراج بدن واس سناتورا. به هر دو حزب هم باید پول بدن. دموکراتا سمت مدیا و اینجور چیزا لابی قوی‌تری می‌کنن و پول و حمایت ازشون دارن ولی جمهوری خواها تو صنایع و تولیدات داخلی کشور نفوذ دارن و همیشه پولدارتر از دموکراتان. یجورایی‌ جمهوری خواه جماعت متعصب هست روی کشورش. خیلی هم خشک و عجیب. حتی خیلیاشون الان هم موافق برده داری هستن😁

مثلا قضیه ۱۱ اون ماه اگر تو دوره‌ی دموکرات بود. میرفتن واس مذاکره. 😁😁

IMG_20230424_015246_462.jpg

خلاصه داستان اینه نینتندو میخواد قرارداد ۱۰ ساله رو ببنده

اون ftc هم میخواسته نینتندو در مورد پرونده مایکروسافت اکتیویژن شهادت بده که نینتندو خواسته این قضیه اتفاق نیفته و همون قرارداد ۱۰ ساله رو ببنده

View attachment 290810

این مقاله ای ی ک وال استریت جورنال ب اصطلاح کارکرده، تا Microsoft باشه از این دموکراتهای احمق ( ب قول معروف وطن فروش 🙂 حمایت نکنه ) ی مشت احمق تر از خودشون و آوردن پست مدیریت دادن ک مثلا حامی منافع کشورشون و شرکتهاشون باشن ی مشت مهاجر معلوم نیست بنگلادشی و هندی و پاکستانی ک کم نیستن تو دولت بایدن ( که بگن کشورمون زیادی دموکراتیک ) ک همینها با حسادت و بغض و کینه بیشتر مثل ی مهاجر زخم دیده با ی کشور اجنبی(آمریکا)کینه و عقده هاشونو خالی کنن البته خودشونو ب عنوان مثلا ی قانون مدار مطلق وطن پرست جا بزنن ک اصلا وطنشون اصلا معلوم نیست کجا هست… نمیخواستم همچین مطالبی و بهش اشاره کنم ولی بعد از ی مدت تحقیق در این مورد تو این یکماه اخیر ( البته با سواد کمم چون ادعایی ندارم جلو اساتید ) ب این نتیجه رسیدم، اگر هم از کلمات بد استفاده کردم یعنی همون Bad Language-Bad word از دوستان معذرت و عذر خواهی می‌کنم…

متوجه حرفاتون شدم ها ، فقط نفهمیدم شما به عنوان کسی که آمریکایی <):) نیست چرا حرص میخوری :D ؟

متوجه حرفاتون شدم ها ، فقط نفهمیدم شما به عنوان کسی که آمریکایی <):) نیست چرا حرص میخوری :D ؟
تاپیک رو از اول بخونی، اینجا کسایی که ژاپنی نیستن خیلی حرص می‌خورن.

سوالات دیر به ذهنت رسیده.

اتفاقاً اونقدری حرص نخوردم ک شما ناراحت بشی😊 از نظرم واقعیت های منطقی ی این سیاستی ک تو این Deal اونور در حال حاضر با این شرایط سیاسی دموکرات ها حاکم هست و گفتم…

تاپیک رو از اول بخونی، اینجا کسایی که ژاپنی نیستن خیلی حرص می‌خورن.

سوالات دیر به ذهنت رسیده.

نظرم اینه واقعیت قضیه این هست هیچ کشوری مثل ژاپن دوران طلایی همین صنعت ویدیو گیم و ب دنیا هدیه نکرده دوران طلایی مثل NES,
Sega mega drive,Super Nintendo
Sega Saturn, Sega Dreamcast و همین PlayStation بس در اصل قضیه کشور خاصی نیست مربوط ب سیاستها اون شرکت‌هاست واقعیتش حالا سر ی سری قضایا از سیاستهای شرکت سونی از بدو تولدش ب خاطر اجحاف ب ی سری شرکت‌ها ( Sega , Nintendo , 3do و… ) ک قدیمیها میدونن موضوع چی هست از این شرکت زیاد خوشم نمیاد، حقیقتش هم از نقل قول خوشم نمیاد دیگه از دستم در رفت😶 عذرخواهی می‌کنم طولانی شدن نوشته، موفق باشید…

البته مهاجر یا مهاججر زاده خوب هم داریم مانند تد کروز و مارک روبی:D
کل امریکا مهاجر زاده‌س. مهاجرایی که از کشورای داغون به اونجا رسیدن و معمولش تو کمتر از ۶۰ سال اخیر خیلی تو چشم هستن. نمونه‌ش همین خان پاکستانی که تو انگلیس به دنیا اومده ۲۰ سال نیست رسیده امریکا. بهش همچین پست و مقامی دادن. کلا عقده‌ای بار اومده. بعد از حملات ۱۱ اون ماه کلی چیز نژاد پرستانه شنیده. حالا پکیج رو جمع کرده رو تخریب کشور.

تو اوج روشن‌ فکری هم باشن، خود این فرد و خانواده‌ش و حداقل ۲ نسل بعد این ادم رو باید تحت کنترل بگیرن و تراپی بشن و سِمت خاصی بهشون ندن.

گرند فمیلی شخص ترامپ ۱۵۰ پیش از المان مهاجرت کردن امریکا و خودش فرزند نسل چهارم هست کاراکترش اینه! حالا یه پاکستانی که کلا خانواده از پاکستان رفتن انگلیس و بعد امریکا، خروجی‌ مطلوبی قطعا نخواهند داشت. اونم حساب‌کن تا برسی امریکا برجا رو بزنن و بشی سوژه‌ی توهین و نژاد پرستی و ...

کل امریکا مهاجر زاده‌س. مهاجرایی که از کشورای داغون به اونجا رسیدن و معمولش تو کمتر از ۶۰ سال اخیر خیلی تو چشم هستن. نمونه‌ش همین خان پاکستانی که تو انگلیس به دنیا اومده ۲۰ سال نیست رسیده امریکا. بهش همچین پست و مقامی دادن. کلا عقده‌ای بار اومده. بعد از حملات ۱۱ اون ماه کلی چیز نژاد پرستانه شنیده. حالا پکیج رو جمع کرده رو تخریب کشور.

تو اوج روشن‌ فکری هم باشن، خود این فرد و خانواده‌ش و حداقل ۲ نسل بعد این ادم رو باید تحت کنترل بگیرن و تراپی بشن و سِمت خاصی بهشون ندن.

گرند فمیلی شخص ترامپ ۱۵۰ پیش از المان مهاجرت کردن امریکا و خودش فرزند نسل چهارم هست کاراکترش اینه! حالا یه پاکستانی که کلا خانواده از پاکستان رفتن انگلیس و بعد امریکا، خروجی‌ مطلوبی قطعا نخواهند داشت. اونم حساب‌کن تا برسی امریکا برجا رو بزنن و بشی سوژه‌ی توهین و نژاد پرستی و ...
دوست عزیز رو طرز فکرت یه بازنگری اساسی بکن.دوستانه میگم

یه سیاستمدار درست و آدم حسابی تو آمریکا باشه همین ترامپه.

دوست عزیز رو طرز فکرت یه بازنگری اساسی بکن.دوستانه میگم
امر دیگه‌ای،‌ چیزی؟‌ نونی،‌ ماستی؟ تعارف نکن،‌ دوستانه میگم.

یه سیاستمدار درست و آدم حسابی تو آمریکا باشه همین ترامپه.

منم از ترامپ خوشم میاد ولی نمیشه آدم چشمش رو روی همه چیز ببنده. رفیق‌مون از علاقه‌مندان به اعدام، برده داری و ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or