خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
انتظار می رود این کمیسیون، معامله را مانند ژاپن به راحتی تایید کند، زیرا سهم Xbox در بازار کره بسیار پایین است.

تنها جایی که تایید نمیکنه اتحادیه هواداران شوگرددی بزرگ، جیمبو، در سایت بازیسنتره.

های فای راش انتظارات مالی مایکروسافت را برآنرده نکرده است

خوب مگه این عقل کل ها چه انتظاری ازش داشتن؟:D یه بازی خیلی یونیک با مخاطب خاص رو بدون هیچ تبلیغی یهو ول دادن رو گیم پس، بعد منتظر بودن ده میلیارد دلار بفروشه؟ اون از شاهکار تاریخ و وضعیت انتشار ردفال، اینم از ایشون، به عقل تیم مارکتینگ اینا واقعا باید شک کرد.

آخرین ویرایش:
البته این که شایعه هست و تو پاراگراف آخر منبعتون هم اشاره شده که اطلاعات رسمی نیست
بعد فکر نکنم خود مایکروسافت هم از یک بازی کوچک که بی صر و صدا و تبلیغ اونم به صورت شدو دراپ عرضه کرده، انتظارات مالی! داشته باشه

خوب مگه این عقل کل ها چه انتظاری ازش داشتن؟:D یه بازی خیلی یونیک با مخاطب خاص رو بدون هیچ تبلیغی یهو ول دادن رو گیم پس، بعد منتظر بودن ده میلیارد دلار بفروشه؟ اون از شاهکار تاریخ و وضعیت انتشار ردفال، اینم از ایشون، به عقل تیم مارکتینگ اینا واقعا باید شک کرد
شاید منتظر جذب مخاطب رو گیم پس بیدن

البته این که شایعه هست و تو پاراگراف آخر منبعتون هم اشاره شده که اطلاعات رسمی نیست
بعد فکر نکنم خود مایکروسافت هم از یک بازی کوچک که بی صر و صدا و تبلیغ اونم به صورت شدو دراپ عرضه کرده، انتظارات مالی! داشته باشه
آره شایعه از طرف جف گراب که به نسبت معتبره
اون قسمت انتظارات مالی رو هم وافعا خودم نمی‌دونم چی بگم براش
مگه اینکه همینجوری برا تیم مدیریتی و مارکتینگ اکس باکس به پیام بفرستم :D

تیم مارکتینگ اینا واقعا باید شک کرد.
واقعا فکر میکنی چنین تیمی اصلا وجود خارجی داره
‘Hi-Fi Rush’ Appears To Have Out-Earned Forspoken’s Launch Week Sales On PC
یکم عجیبه ، چون از فورسپوکن ۷۰ دلاری تو چارتهای استیم با وجود قیمت ۳۰ دلاریش بیشتر فروخته ، از طرفی بازی به ۲ میلیون پلیر رسیده .
اونم با این وجود که یک بازی کوچیک با یه مخاطب خاصه. و عملا تبلیغاتی براش صورت نگرفته.

آخرین ویرایش:
به یاد عزیزان سفر کرده
Xbox: Hi-Fi Rush was a commercial flop, according to Jeff Grubb
جف گراب: مایکروسافت از وضعیت کنونی اکس باکس راضی نیست
آرون گرینبرگ رسما این خبر رو تکذیب کرد و گفت بشدت از دستاوردی که این بازی به همراه داشته راضی هستن و از زحمات تانگو تشکر کردن و این هم در جواب هیترها

آرون گرینبرگ رسما این خبر رو تکذیب کرد و گفت بشدت از دستاوردی که این بازی به همراه داشته راضی هستن و از زحمات تانگو تشکر کردن و این هم در جواب هیترها
شمارو نمی‌دونم عضو جدید هستید یا اکانت جدید ولی ما قدیمی‌ها بخصوص بر و بچ تاپیک اکس باکس به آرون گرینبرگ یه اسم قشنگ داده بودن.
گربه نره :D
قطعا هیچ ماست فروشی نمگه ماست من ترشه
و از اونور این بحث سودآوری هم مشخص نکردن چقدر چون یک دلار هم سوده یک میلیون دلار هم سوده ولی این کجا و آن کجا
..................
پ.ن: باروم نمیشه به این زودی یک سال و نیم گذشته و ۴ روز دیگه تکلیف خرید از طریق یکی از ۳ نهاد اصلی مشخص میشه :D دلم برا تبادل نظرات و بحث ها این تاپیک تنگ میشه=((

• Like
Reactions: masoud101
شمارو نمی‌دونم عضو جدید هستید یا اکانت جدید ولی ما قدیمی‌ها بخصوص بر و بچ تاپیک اکس باکس به آرون گرینبرگ یه اسم قشنگ داده بودن.
و از اونور این بحث سودآوری هم مشخص نکردن چقدر چون یک دلار هم سوده یک میلیون دلار هم سوده ولی این کجا و آن کجا
..................
پ.ن: باروم نمیشه به این زودی یک سال و نیم گذشته و ۴ روز دیگه تکلیف خرید از طریق یکی از ۳ نهاد اصلی مشخص میشه :D دلم برا تبادل نظرات و بحث ها این تاپیک تنگ میشه=((
سال هاست که اکانت دارم ولی حال پیام دادن نداشتم بسیاری از بچه ها اینجا منو میشناسن مثل رفیقمون Ravi حالا اینو کاری ندارم ارون گرینبرگ وقتی میگه غلطه اون خبر من قبول میکنم چون مقام رسمی مایکروسافت اون شخص نمیتونه انار دروغ بده بعدا که مشخص میشه حالا این هیچ اون شخصی که مدعی شده بود های فای انتظارات رو برآورده نکرده خودش تویت زده و اون خبر خودش رو تکذیب کرده! در مورد اکتیویژن هم خیلی عالیه که ۳ یا ۴ روز دیگه نظر نهایی CMA رو میدونیم رسما خسته شدیم بابتش

..................
والا من چنین چیزی یادم نمیاد. شاید با دوستاتون یچیزی بین خودتون بوده.

یک سال و ۴ ماه گذشته. چنین خریدی مشخصا همینقدر زمانبره. نصف زمانبر بودنش هم بخاطر سونی بوده‌

اگر خدا قبول کنه، با اجازه شما من قدیمی هستم و از بر و بچ تاپیک اکس باکس. ولی همچین چیزی رو نشنفتم
در ضمن شما خودت هم جدید هستی. خودتو با قدیمی ها جمع نبند :D

اگر خدا قبول کنه، با اجازه شما من قدیمی هستم و از بر و بچ تاپیک اکس باکس. ولی همچین چیزی رو نشنفتم
داش این بنده خدا اکانت قبلیش یه اسم منشوری داشت یادت نیس؟؟
گو.........زو بود اکانت قبلش :D =))

جدید چیه عزیز من ، من از حدودای شهریور ۹۷ عضو شدم با اون اکانت اوایل فعالیت نمی‌کردم فقط نظرات بچه ها مخوندم بعد ها هم که درخواست دادماون اکانت حذف بشه بیام با این اکانت جدید و اسم خوشگل تر در حضورتون باشم 😁
آره خلاصه و نمی‌دونم یادتون هست یا نه ولی هر وقت بحث مدیریت تیم مارکتینگ میشد با جناب آرون گرینبرگ خصوصا تو دوره قبل از معرفی کنسول دستی از خودش تو شبکه ها اجتماعی یا اینا میذاشت مینوشتن گربه نره فلان کرد یا مثلا از گربه نره انتظار داری فلان و بهمان
خلاصه حوصله دارید برید تایم قبل معرفی رسمی کنسول موقعی بچه ها حرف میزدن ببینید روزای خوش گذشته مرور بشه روزهایی که دغدغه فقط چهارتا بازی بود نه یه ناشر :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or