خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
۳ماه از 2023گذشت هنوز ما هیچ ایده ها برا بازی جدید ‌دو کمپانی نداریم
والا برنامه مایکروسافت که تا تابستون کامل مشخصه :D برنامه سه ماه اخر سالشون هم احتمالا تو شوکیس مشخص میشه
فعلا سونیه که کامل عقب وایساده

لینکش رو میدی
ممنون

توهم توطئه و نظریه‌های اینجا رو رائفی پور ببینه کلا از صفحه روزگار لفت میده! اون از قهر اکتیویژن که اگه خرید کنسل بشه قراره شماره‌های سونی رو تو واتساپ و تلگرام بلاک کنن و عکس پروفایل دپ بذاره، الانم که اکتیویژن بازارشو از اروپا خارج میکنه! :))
تو یکی از این صفحات گزارشات خیالی احتمالا اگه بگردید میتونید پیدا کنید که به صورت شفاف، مایکروسافت با امضای اسپنسر گوشزد کرده که اگه آمریکا در تایید نهایی بازی دربیاره، محصولات اکتیویژن از ایالت‌های شمالی این کشور خارج و همگی به ایالت‌های جنوبی منتقل میشن که احتمالا میتونه آتش جنگ داخلی 2 رو شعله ور کنه! امشب هم در اخبار 20.30 صداسیما قراره گزارش مفصلی رو حول محور این جریان به صورت زنده پخش کنه!
جالبه بعد بنده خدا کاربر دیگه‌ای که همه صحبتاش طبق سند و مدرکه اینجا ترول میشه!
بیزینس و سود و مسائل مالی به همین کشکیه که رو هوا یه کشور و حتی قاره رو بیخیال بشن! سود از n میلیون پلیر و کنسول رو روی قهر و آشتی بیخیال بشن! حتما بعدشم اکتیویژن میخواد همه کادوهایی که سونی فرستاده با پیک برگردونه که یاد و خاطره‌ای بینشون باقی نمونه!

از عجایب این داستان اینه که اصلا اکتی طرف حساب cma نیست، مایکروسافته...
اگه نخوان طبعیت کنن از قوانین و دولت بریتانیای کبیر.. بحث cod و اکتی و حتی اکس باکسم نیست... کل مایکرو باید جمع کنه بره...

حالا میفهمم سال ۵۷ ، وقتی پای اب و برق و مسکن مجانی که اومد وسط مردم چطور قدرت تفکرشون رو از دست دادن

اگه مایکروسافت از بازار رسمی انگلیس خارج بشه. خیلی بیشتر به ضرر انگلیس هست تا مایکروسافت
چون کاربرای و مشتریای مایکروسافت خیلی راحت با یه وی پی ان از یجایی مثل فرانسه میخرن یا حتی رو میارن به بازارای ارزونتر مثل ترکیه و ...
اون مالیاتی هم که انگلیس بابت فروش هر بازی میگیره میره تو جیب یه کشور دیگه

به نظر من این اتفاق خیلی بعیده بیوفته و cma قبول میکنه و بزودی قال قضیه کنده میشه
خب دوستان من چند روز پیش گفتم که ماکرو به cma گوش زد کرده که درامد اکتی از بازار بریتانیای صغیر اونقد نیست و از دیدگاه خودم گفتم امکان داره یک وجه این تذکر هشداری باشه برای اینکه اگه معامله مسدود بشه مایکرو شاااااید بعد بستن دیل بخواد کسب و کار اکتی رو از انگلستان خارج کنه که صد البته در برابر ابعاد بیزنس ماکرو حقیقتا چیزی نیست،
یه عده گفتن گزارش خیالی و اینکه من توهم زدم و یه عده از دوستان منبع خواستن ولی از اونجا که من از یادم رفته بود کجا مطلب رو خوندم و حوصله هم نداشتم دوباره بگردم فقط چیزی رو که یادم بود رو گفتم،
به هر حال من اون تذکری که گفتم مربوط میشه به جوابیه ماکرو نسبت یافته های موقت cma که من این زیر قرار میدم
اصل اون چیزی گفتم میشه:
Fq5WBhoWYAUj8J3.png
اما وقتی دوباره مطلب رو خوندم فهیمدم بیشتر هدف ماکرو اینکه بازار اکتی در انگلستان کوچیکه اما تصمیم شون می تونه رو طیف و بازار خیلی بزرگتری تاثیر بذاره که دنیای گیمینگ و گیمرهای کل کشورهارو شامل میشه،هرچند اینهم می تونه یک وجه ماجرا باشه،برای نمونه:
Fq5WE3NXoAIN_cB (1).png
Fq5WFh5WcAAJN68 (1).png
Fq5WCROWYAQ3SRS.png
حالا هر کس می تونه مطلب رو بخونه و با رعایت ادب فکری و گفتاری برداشت خودشم داشته باشه

View attachment 286984
این نمودار پیش بینیه بازار بعد از اکتساب اکتی توسط ماکروسافت هست که cma تهیه کرده،
حالا نکتش چیه؟
اینا پیش بینی کردن بعد از ادغام در مارکت کنسول Xbox سوم میمونه😐😐😐
اینو که همه میدونستن :D cma تازه یادش اومده جمع و تفریق کنه

آخرین ویرایش:
مایکروسافت معتقد است تصاحب اکتیویژن بلیزارد، سونی را برای سرمایه‌گذاری در سرویس اشتراکی‌اش (PlayStation Plus) ترغیب می‌کند.

بر کسی پوشیده نیست که موفقیت‌های اخیر کنسول‌های اکس‌باکس به لطف سرویس گیم‌پس بوده است و توانسته از این طریق، بازی‌بازان زیادی را در این نسل به سمت خود بکشاند. سرویسی که باعث شد سونی نیز به فکر تغییر روند PS Plus بیافتد و اکنون ما شاهد حالت جدید این سرویس اشتراکی که بسیار به نفع گیمرها نیز هست، می‌باشیم.

حال، در بخشی از جوابیه اخیر مایکروسافت به سازمان رقابت بریتانیا (CMA) و در ارتباط با قرارگیری عناوین اکتیویژن بر روی گیم‌پس آمده است:

«گنجاندن محتوای اکتیویژن در گیم‌پس، سونی را به سرمایه‌گذاری در سرویس اشتراک خود ترغیب می‌کند: با این ادغام و رقابت مؤثرتر مایکروسافت با سونی، انتظار می‌رود که سونی به سمت بهبود سرویس اشتراک خود به نفع بیش از ۴۶ میلیون مشترک خود سوق داده شود. اقدامی که به نوبه خود منجر به قیمت‌های پایین‌تر، کیفیت بالاتر و/یا انتخاب بیشتر برای مشتریان کنسول می‌شود.»

اقدام جدید مدیکروسافت برای رفع نگرانی در مورد Cloud:

در اقدام جدید مایکروسافت در یک قرارداد ۱۰ ساله با سرویس کلاد Boosteroid تمام بازی های PC اکس باکس و بازی های PC کمپانی اکتیویژن مانند COD بر روی این سرویس قابل بازی خواهد بود.

IMG_20230314_165615_042.jpg

آخرین ویرایش:
قراردادهای بیشتری در راه هستند

View attachment 287059

View attachment 287060
فقط یه اپیک مونده و یه gog.gog که بعیده چون بدون drm هست و کالاف با دنوو میاد، بازیهای بزرگ هم سمت gog خیلی کم میرن.
بعیده با luna ببنده. دیگه شرکتی نمونده، گوگل هم که کلا بست سرویس کلودشو.با نتفلیکس ببنده، برا بخش گیم، اون شاید قدرت بردنش رو سرویسشو داشته باشه.
مگه بره با یوبی سافت و ea ببنده، برن رو سرویس اشتراکی اونا. :D
دیگه کسی نمونده.البته امپراتور هم هست

مایکروسافت رسما کاری که داره می کنه حذف سونی از معادلست.
یعنی جای این که بخواد سونی رو راضی کنه داره کل صنعت رو راضی می کنه و سونی هم به حال خودش می زاره و وقتی رگولاتوری ها مقابل رضایت عوام قرار می گیرن چاره ای جز تایید معامله ندارن.

فقط یه اپیک مونده و یه gog.gog که بعیده چون بدون drm هست و کالاف با دنوو میاد، بازیهای بزرگ هم سمت gog خیلی کم میرن.
بعیده با luna ببنده. دیگه شرکتی نمونده، گوگل هم که کلا بست سرویس کلودشو.با نتفلیکس ببنده، برا بخش گیم، اون شاید قدرت بردنش رو سرویسشو داشته باشه.
مگه بره با یوبی سافت و ea ببنده، برن رو سرویس اشتراکی اونا. :D
دیگه کسی نمونده.البته امپراتور هم هست

به نظرم اینا نمایشی هست...مثلا همین بوسستروید یه شرکت اوکراینی هست که به خاطر جنگ...خیلی احتمالش هست که دووم نیاره و خاموش بشه

کلا کلاود برای مایکروسافت و انویدیا هست..بقیه یا خاموش میکنن سروراشونو ویا تهش تو یه منطقه/کشور هستند و جهانی نمیشن

به نظرم اینا نمایشی هست...مثلا همین بوسستروید یه شرکت اوکراینی هست که به خاطر جنگ...خیلی احتمالش هست که دووم نیاره و خاموش بشه

کلا کلاود برای مایکروسافت و انویدیا هست..بقیه یا خاموش میکنن سروراشونو ویا تهش تو یه منطقه/کشور هستند و جهانی نمیشن
همین اوردن کالاف رو پلاس سرویس پلی استیشن هم نمایشیه.مبلغ قرارداد حذف شده بود ولی تو یه بخشی ازش سونی گفته بود که اگه کالافو با این قیمت بیاریم رو سرویس، هیچ مدله توجیه اقتصادی نداره و باید افزایش قیمت شدید بدیم.
ولی از کجا میخواد بقیه رو گیر بیاره، جالبه
ماکرو داره کاری میکنه که ما تو پایان نامه میکردیم، تو پایان ناممه یکسری رفرنس میزدیم که اصلا جلدشونو هم ندیدیم که پر بشه و به نوعی تو چشم میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or