خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
توهم توطئه و نظریه‌های اینجا رو رائفی پور ببینه کلا از صفحه روزگار لفت میده! اون از قهر اکتیویژن که اگه خرید کنسل بشه قراره شماره‌های سونی رو تو واتساپ و تلگرام بلاک کنن و عکس پروفایل دپ بذاره، الانم که اکتیویژن بازارشو از اروپا خارج میکنه! :))
تو یکی از این صفحات گزارشات خیالی احتمالا اگه بگردید میتونید پیدا کنید که به صورت شفاف، مایکروسافت با امضای اسپنسر گوشزد کرده که اگه آمریکا در تایید نهایی بازی دربیاره، محصولات اکتیویژن از ایالت‌های شمالی این کشور خارج و همگی به ایالت‌های جنوبی منتقل میشن که احتمالا میتونه آتش جنگ داخلی 2 رو شعله ور کنه! امشب هم در اخبار 20.30 صداسیما قراره گزارش مفصلی رو حول محور این جریان به صورت زنده پخش کنه!
جالبه بعد بنده خدا کاربر دیگه‌ای که همه صحبتاش طبق سند و مدرکه اینجا ترول میشه!
بیزینس و سود و مسائل مالی به همین کشکیه که رو هوا یه کشور و حتی قاره رو بیخیال بشن! سود از n میلیون پلیر و کنسول رو روی قهر و آشتی بیخیال بشن! حتما بعدشم اکتیویژن میخواد همه کادوهایی که سونی فرستاده با پیک برگردونه که یاد و خاطره‌ای بینشون باقی نمونه!

از عجایب این داستان اینه که اصلا اکتی طرف حساب cma نیست، مایکروسافته...
اگه نخوان طبعیت کنن از قوانین و دولت بریتانیای کبیر.. بحث cod و اکتی و حتی اکس باکسم نیست... کل مایکرو باید جمع کنه بره...

حالا میفهمم سال ۵۷ ، وقتی پای اب و برق و مسکن مجانی که اومد وسط مردم چطور قدرت تفکرشون رو از دست دادن

جالبه بعد بنده خدا کاربر دیگه‌ای که همه صحبتاش طبق سند و مدرکه اینجا ترول میشه!
همین یه جمله واسه درستی کامنتت کفایت میکنه

داره میگه بعد از خرید اکتیویژن

آخرین ویرایش:
View attachment VID_20230309_173248_639.mp4
بین اون همه ادعاهای عجیب غریب راجب ترک بریتانیا و... من یه ویدیوی تخصصی از df راجب اجرای کالاف روی سوییچ و حالا کلود بزارم که روی اون هم حتی جالب درنمیاد. میگه بیشتر بازی‌هایی که از طریق کلود روی سوییچ اجرا شدن فاجعه هستن و از طرفی سوییچ مشکل وای فای هم داره. حقیقتا اون ادعای 150 میلیون خنده داره با این وضع...​

View attachment 286642
بین اون همه ادعاهای عجیب غریب راجب ترک بریتانیا و... من یه ویدیوی تخصصی از df راجب اجرای کالاف روی سوییچ و حالا کلود بزارم که روی اون هم حتی جالب درنمیاد. میگه بیشتر بازی‌هایی که از طریق کلود روی سوییچ اجرا شدن فاجعه هستن و از طرفی سوییچ مشکل وای فای هم داره. حقیقتا اون ادعای 150 میلیون خنده داره با این وضع...​
نه خنده داره و نه غیرممکن.

• Like
Reactions: AmirPh78
من کامنتمُ پاک کردم چون بدون ذکر منبع قرارش دادم و اشتباه از من بود ولی اینکه اگه قرارداد فقط در بریتانیای صغیر مسدود بشه اکه دو شرکت اراده کنن می تونن (برای بازی های اکتیویژن)قید بازار رسمی انگلستان بزنن توجه کنین بازار رسمی چون ما الان رو نقشه ی دنیایم نیستم ولی داریم از بیشتر خدمات اون شرکت ها استفاده می کنیم

من کامنتمُ پاک کردم چون بدون ذکر منبع قرارش دادم و اشتباه از من بود ولی اینکه اگه قرارداد فقط در بریتانیای صغیر مسدود بشه اکه دو شرکت اراده کنن می تونن (برای بازی های اکتیویژن)قید بازار رسمی انگلستان بزنن توجه کنین بازار رسمی چون ما الان رو نقشه ی دنیایم نیستم ولی داریم از بیشتر خدمات اون شرکت ها استفاده می کنیم
اگه مایکروسافت از بازار رسمی انگلیس خارج بشه. خیلی بیشتر به ضرر انگلیس هست تا مایکروسافت
چون کاربرای و مشتریای مایکروسافت خیلی راحت با یه وی پی ان از یجایی مثل فرانسه میخرن یا حتی رو میارن به بازارای ارزونتر مثل ترکیه و ...
اون مالیاتی هم که انگلیس بابت فروش هر بازی میگیره میره تو جیب یه کشور دیگه

به نظر من این اتفاق خیلی بعیده بیوفته و cma قبول میکنه و بزودی قال قضیه کنده میشه

نه خنده داره و نه غیرممکن.
شما مثل اینکه درک و اطلاعاتتون از اعضای دیجیتال فاوندری خیلی بالاتره!
اگه مایکروسافت از بازار رسمی انگلیس خارج بشه. خیلی بیشتر به ضرر انگلیس هست تا مایکروسافت
چون کاربرای و مشتریای مایکروسافت خیلی راحت با یه وی پی ان از یجایی مثل فرانسه میخرن یا حتی رو میارن به بازارای ارزونتر مثل ترکیه و ...
خبر دارید که مایکروسافت بخواد خارج شه فقط بخش گیم نخواهد بود کلا میره جمع بکنه بره؟ و این بیشتر به ضرر خود مایکروسافته

به نظر من این اتفاق خیلی بعیده بیوفته و cma قبول میکنه و بزودی قال قضیه کنده میشه
اولا یه همچین چیزی فرضیه هست در این بحث و امکان رخدادش کمه و صرفا گفتیم ماکرو قراردادو قبل CAT نهایی کنه و چراغ سبز FTC و اروپا رو گرفته باشه.
ثانیا بخش خرید اکتی جدا از مبحث ماکروست
مثل مثلا مجمع کارگری که زنیمکس تنها عضوشه و تنها به اخراج ، کارمندای زنیمکس تونستن ورود مستقیم کنن.
اگه بالفرض چنین اتفاقی بیوفته و ماکرو قراردادو ببنده و cat هم حکم به ابطال معامله بده ،صرفا حکم در مورد عناوین اکتی هست
اگه cma بخواد وارد جدل با خود ماکرو بشه،باید دعاوی حقوقی جدید بر علیه ماکرو تنظیم کنه، بده CAT و اونجا دوباره پرونده جدید ایجاد بشه
و ماجرا احتمالش بسیار پایینه ولی قبلا وکلای ماکرو، قبل دادگاه ftc گفته بودن که اگه چراغ سبز رای بقیه رو بگیریم، قراردادو نهایی میکنن ، حالا بعدا چه راه حلی پیدا کنند مال بعدا هست
_________
میگم، تمام اینها یکسری مفروضاته ولی هیچ ربطی این پرونده به حقوق تجاری خود ماکرو و حتی ایکس باکس نداره.
زشته، تبعیت با ط نیست با ت هست، فردا تو جلسات دادگاهها اشتباه ننویسید

خبر دارید که مایکروسافت بخواد خارج شه فقط بخش گیم نخواهد بود کلا میره جمع بکنه بره؟ و این بیشتر به ضرر خود مایکروسافته
خبر دارید اخباری که اینجا پخش می کنید صحیح نیست؟
N نمونه در دنیا هست که یک شرکتی یک سری از محصولاتش رو به خاطر مخالفت رگولاتوری ها توی یک کشوری عرضه نکرده اما بقیه محصولاتش توی اون کشور هست :)

آخرین ویرایش:
اولا یه همچین چیزی فرضیه هست در این بحث و امکان رخدادش کمه و صرفا گفتیم ماکرو قراردادو قبل CAT نهایی کنه و چراغ سبز FTC و اروپا رو گرفته باشه.
ثانیا بخش خرید اکتی جدا از مبحث ماکروست
مثل مثلا مجمع کارگری که زنیمکس تنها عضوشه و تنها به اخراج ، کارمندای زنیمکس تونستن ورود مستقیم کنن.
اگه بالفرض چنین اتفاقی بیوفته و ماکرو قراردادو ببنده و cat هم حکم به ابطال معامله بده ،صرفا حکم در مورد عناوین اکتی هست
اگه cma بخواد وارد جدل با خود ماکرو بشه،باید دعاوی حقوقی جدید بر علیه ماکرو تنظیم کنه، بده CAT و اونجا دوباره پرونده جدید ایجاد بشه
و ماجرا احتمالش بسیار پایینه ولی قبلا وکلای ماکرو، قبل دادگاه ftc گفته بودن که اگه چراغ سبز رای بقیه رو بگیریم، قراردادو نهایی میکنن ، حالا بعدا چه راه حلی پیدا کنند مال بعدا هست
_________
میگم، تمام اینها یکسری مفروضاته ولی هیچ ربطی این پرونده به حقوق تجاری خود ماکرو و حتی ایکس باکس نداره.
زشته، تبعیت با ط نیست با ت هست، فردا تو جلسات دادگاهها اشتباه ننویسید
البته اون تهش هم گفتم که بعیده
بعد منظورم هم همون عناوین اکتیویژن بود

مثلا بازی wolfenstein 2 کلا روی ریجن آلمان در دسترس نبود و آلمانی ها از ریجنای دیگه میخریدن

یا مثلا الان بازیای اکثرا جدید اصلا روی ریجن روسیه نمیان و روس ها از ریجنای دیگه میخرن و این ۱۰۰ درصد به ضرر دولت و اقتصاد روسیه هست

و صد البته که همه اینا فرضیه و تحلیلای ماست

ولی به طور کلی من فکر میکنم معامله تایید میشه و حتی به دادگاه هم نمیکشه
شما مثل اینکه درک و اطلاعاتتون از اعضای دیجیتال فاوندری خیلی بالاتره!

جمع کنه بره؟
کالاف دیوتی توی انگلیس فروش رسمی نداشته باشه مایکروسافت ورشکست میشه؟
الان این همه شرکت فروش همه محصولات دیجیتالی و فیزیکشون رو توی روسیه که جمعیتش دو برابر انگلیسه جمع کردن اتفاقی براشون افتاد؟

این تحلیلت از تحلیلای کوروش هم بدتر بود😄

من که از قرارداد و رگولاتوری چیزی سرم نمیشه اما اینکه قراره مایکرو رو از اروپا بندازن بیرون، قشنگ میلَرزونَتَم
رفیق موضوع اصلی بریتانیا هست نه اروپا.البته بریتانیا یکی از بازارهای بزرگ Xbox هست و بعید هست مایکروسافت بخواهد از روش های غیر معمول برای به نتیجه رسیدن قرارداد استفاده کند.

View attachment 286642
همینجوریش Series S صدای دولوپرهارو درآورده.. حتی یک سری اومدن گفتن اگه بشه ما اینو ایگنور کنیم یا گیمپلی متفاوتی براش در نظر بگیریم که مایکرو قبول نکرده‌(اولین قربانی این قضیه بازیهای خود ماکرو خواهد بود)
بعد حالا تصور کنید cod بخصوص نسخه های آینده ش محدود بشه به سوییچ چون ماکرو قول داده این بازیو واسه ۱۵۰ میلیون نفر بیاره؟ خب به چه قیمتی ؟ به قیمت اینکه cod از نظر فنی تا ابد درجا بزنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or