خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
بچه ها این استور مایکروسافته:

View attachment 283715

وقتی یک بازی روی گیم پس باشه خود استور به شما پیشنهاد میده که از طریق گیم پس اون بازی رو تجربه کنید
حتی اگه یه مرحله جلوتر برید و روی اون بازی کلیک کنید و وارد صفحش بشید بازم پیشنهاد اولی که بهتون میده گیم پسه
دقت کنید که این استور فروش بازی هست نه گیم پس!

خود مایکروسافت اولویت اول و دوم و سوم و…ش فروش سرویس هست بعد شما سر فروش بازیاش بحث میکنید؟ :D
مایکروسافت عقلش نمیرسه که چقدر با این کار ضرر میکنه. ما باید با تحریم گیم پس و به جاش خریدن بازیها نشون بدیم که اون داره اشتباه میکنه و بدین ترتیب از ضرر دهی بخش Xbox که مسببش گیم پسه جلوگیری کنیم>:D<

اگه گیم پس یه سرویس شکست خورده یا محکوم به شکست هست سونی پلی استیشن پلاس اکسترا و پرمیوم رو ایجاد نمیکرد.
گیم پس یه سرویس شکست خورده نیست، یه راهکار مایکروسافت برای رقابت بوده، سونی اگه واکنش نشون نمیداد، میتونست مخاطبین زیادی رو از دست بده،

اینکه فروش بازی ها لطمه میزنه و شکل و شمایل گیمینگ و کل بیزینس رو تغییر میده یه بحثه، اینکه برای مایکروسافت چقدر منفعت یا زیان داره یه بحث دیگه...

دو تا از پردرامد ترین بازی های این صنعت f2p بودن فورت نایت و گنشین ایمپکت

آخرین ویرایش:
گیم پس یه سرویس شکست خورده نیست، یه راهکار مایکروسافت برای رقابت بوده، سونی اگه واکنش نشون نمیداد، میتونست مخاطبین زیادی رو از دست بده،

اینکه فروش بازی ها لطمه میزنه یه بحثه، و شکل و شمایل گیمینگ و کل بیزینس رو تغییر میده یه بحثه، اینکه برای مایکروسافت چقدر منفعت یا زیان داره یه بحث دیگه...

دو تا از پردرامد ترین بازی های این صنعت f2p بودن فورت نایت و گنشین ایمپکت

تا من سری اکس خریدم، خرید اکتی داره میره تو دیوار :D
پ.ن: شیائو رو به زور C1 کردم و تمام حقوق این ماهم پرید 😭😭

• Cool
Reactions: vaan 2
نیویورک تایمز گفته وکلای مایکرو معتقدن CMA قبول نمیکنه معامله رو.

بنظر من اگر CMA قبول نکنه، مایکرو بیخیال معامله بشه.

حالا باید دید چی میشه.
مقاله نیویورک تایمز با بیانیه ای از طرف مایکروسافت که میگه پرونده قوی ای تو بریتانیا داریم و وکلامون توصیه نکردن که این ادغام مسدود میشه، آپدیت شده

سردبیر GamesIndustry هم معتقده چالشی که مایکروسافت با اون مواجهه محتاط شدن رگولاتوری ها در مورد تایید معاملات غول های فناوریه. و به عنوان مثال گفته که بعضی از رگولاتوری ها در مورد اتفاقی که واسه واتس‌اپ و اینستاگرم افتاد پشیمونن
394C3DA4-9243-4C5F-B404-7DECCE1C0914.jpeg

خلاصه که عجب وضعیه :D

چند خبر جدید:

بلومبرگ طی مقاله ای گفته که تایید شدن این خرید بیشتر به لندن بستگی داره تا واشینگتن!
توضیح داده که اگر CMA مخالفت کنه مایکروسافت توی بریتانیا گزینه های رجوع کمتری نسبت به امریکا داره و دادگاه های بریتانیا به ندرت تصمیم CMA رو لغو میکنن
طی خبر نیویورک تایمز که مدعی شده بود CMA با خرید مخالفت میکنه و بعدا مایکروسافت به نحوی این خبر رو تکذیب کرده بود امروز سهام ABK پنج درصد سقوط کرد
بابی کوتیک هم امروز مصاحبه ای با CNBC داشت و با اشاره به صحبت های نخست وزیر انگلیس که گفته بود هدف بریتانیا تبدیل شدن به سیلیکون ولی اروپاست، گفته که اگر چنین معامله ای محقق نشه اونها سیلیکون ولی نیستن بلکه دره مرگ خواهند بود
همچنین گفته که رگولاتوری ها از صنعت ما خبر ندارند و کمپانی های امریکایی برای رقابت با کمپانی های چینی و ژاپنی که صنعت رو در سلطه خودشون قرار دادن باید آماده بشن
و در اخر در جواب سوال مجری مبنی بر نتیجه نهایی خرید میگه که فکر میکنه که این اتفاق میوفته و دلیلی هم وجود نداره که این اتفاق رخ نده

CMA طی روز های آینده یافته ها و گزارش های موقت خودش رو منتشر میکنه و طبق چیزی که قبلا اعلام شده بود نظر نهاییش رو تا ۲۶ اوریل اعلام میکنه

و در خبر دیگه سونی درخواست لغو احضاریه مایکروسافت رو داشته:

🟣 پس از ۳ درخواست رسمی سونی برای زمان بیشتر جهت پاسخ به درخواست مایکروسافت جهت ارائه مدارک و اطلاعات بیشتر، سونی از روند قانونی برای محدود کردن و یا رد این احضاریه سر باز زد.

🔸 مایکروسافت در دادگاه خود بر علیه FTC بر سر پرونده تصاحب اکتیویژن بلیزارد از سونی درخواست اطلاعات و مدارک کرده بود. سونی ۳ بار درخواست زمان بیشتر برای پاسخ خود به این احضاریه کرده بود که مایکروسافت مشکلی برای این درخواست ها نداشت، اما در چهارمین درخواست سونی مایکروسافت اعتراض خود را اعلام کرد و همه چیز به قاضی دادگاه بستگی داشت تا این موضوع را پیش ببرد.

🔸 سونی اعلام کرده بود که درخواست مایکروسافت برای آنها میلیون ها دلار هزینه دارد. امروز به طور رسمی معلوم شد که سونی از پاسخ به دادگاه جهت محدود سازی این اطلاعات یا عدم ارائه آنها، سر باز زد و کناره گیری کرد.

🔸 این موضوع ۲ دلیل ممکن است داشته باشد:

🔸 قاضی به سونی اعلام کرده است که درخواست برای مهلت چهارم تایید نخواهد شد.

🔸 سونی ممکن است به دفتر قاضی مراجعه کرده باشد و متوجه پایان یافتن زمان جواب به احضاریه شده باشد.

🔶 سونی نه تنها مقابل احضاریه مایکروسافت ایستاده است بلکه با خود FTC همکاری های لازم را نمی‌کند و به سوالات و احضاریه های FTC پاسخ نمی‌دهد.

🔸 سونی که یکی از مخالفان تصاحب Within توسط Meta بوده است، توسط وکیل آنها FTC را به سمت شکایت از Meta سوق داد که باعث شد این سازمان در دادگاه شکست بخورد. وکیل سونی که توسط رسانه بلومبرگ گزارش شده است به FTC گفته بود که نگران شکست ها نباشد. به نظر می‌رسد سونی با توجه به آگاهی از اینکه FTC نمی‌تواند به طور قانونی تصاحب اکتیویژن بلیزارد را بلاک کند، اما از آنها درخواست می‌کند که هر طور که شده تلاش کنند.
متن از @Gaming_Yard

روند این خرید از آغاز تا الان در ۳ پست مایکرو فن
از این پست زیاد گذشته ولی حقیقتا بی ادبیه جواب ندم به هر حال که من رو هم کوت کردی :دی
من به عنوان یه فن ماکروسافت که پولامو (که طبعا همگی به سختی در میاریم :دی ) خرج خدمات ایکس باکس میکنم و از نسل 360 تا الان پلتفرم اصلیم بوده (از ساعات استفادم روی پی اس ان و لایو مشخصه و حتی این اکانت دوممه و اکانت قبلیم بن شده :دی )
و به عنوان کسی که مثل یه تیم فوتبال تعصب پلتفرم مورد علاقم رو میکشم و دوست دارم همیشه بتونه موفق باشه شاخص سهام عامش رشد کنه و بتونه هر روز پیشرفت کنه
و به عنوان یک مشتری که از این خدمات استفاده میکنه (با انتخاب خودم و با بررسی بازار و محصولات برند های دیگه :دی )
در نهایت برام مهمه که این خرید نهایی بشه و دروغ چرا اگه نشه ناراحت میشم

حالا شما به من بگو آقای غیر ماکرو فن :دی که اتفاقا هر 6 بازی آخرت داخل کارت پی اس انت هم کراس پلتفرمن و اتفاقا اکثرشون روی گیم پس هم بودن یا هنوز هستن یا یکیشون قرار هست بعد از همین خرید رو گیم پس منتشر شه (ینی برای شما هم خیلی به صرفه تره حتی :دی )
بگذریم :دی شما به من بگو از این معامله چی نصیب شما میشه؟ بشه یا نشه چه فرقی به حال شما میکنه :دی الان ما باید حرص و جوشش رو بخوریم و نگرانش باشیم چون مصرف کننده ی همین شرکتیم
شما اصلا کجای این داستانی :دی

من که خیلی دوست دارم این خرید نهایی بشه و راستشو بخواید نظرهای مخالف قابل تاملی کلا وجود نداره. طبق امار که مایکروسافت سهم زیادی از بازار نداره. خرید ABK اتفاقا فضا رو رقابتی تر میکنه و اینطور که واضح هست سونی به شدت از این مساله ترسیده. یعنی یه دلیل محکم و درست بین مخالف ها وجود داشته که اتفاقا منطقی هم هست، ترس سونی گسترش سهم مایکروسافت از بازار هست.
از طرفی همین امارهای درخشان سونی ثابت میکنه که خرید ABK توسط مایکروسافت مطلقا ایرادی نداره. حتی این دفاع مبتدی که از سونی داره میشه و گفته میشه که مایکروسافت خیلی بدبخت و کویر هست و هیچی نداره وزنه مایکروسافت رو قوی تر میکنه که این خرید به نفعش هست. متاسفانه مسائلی مثل اسپنسر دروغگو و... تو این پرونده استماع نمیشند و میرن قاطی مسائلی که فقط وقت انسان رو زایل میکنند.

ساتیا نادلا تو مصاحبه دیروزش از بازار ژاپن به عنوان مثال نام برده که مایکروسافت سهم خیلی کمی از اون بازار رو در اختیار داره. این دفاع و یا استدلال بدی نیست و اتفاقا نشون میده که سهم مایکروسافت از بازار کم هست حالا این افزایش میتونه با خرید استودیوها و ناشرهای بزرگ اتفاق بیوفته و طبق اماری که وجود داره مطلقا رقابت رو یک طرفه نمیکنه. فقط سهم مایکروسافت از بازار بیشتر میشه و این بیشتر شدن رقیب رو میترسونه. اتفاقا تو بازار ژاپن، نینتندو اگه اشتباه نکنم سهم بیش از 70% رو داره و جالبه که نینتندو با این خرید موافق هست.
صحبت های کوتیک هم رسما از سونی به عنوان عامل خرابکار این معامله نام برده. همونطور که میبینید سونی حاضر نیست که اطلاعات و مدارک مستندی در اختیار دادگاه قرار بده، به سوالات FTC هم جواب نمیده و داره با بازی کردن و وقت تلف کردن تلاششو برای از بین بردن معامله انجام میده. خب مشخص هم هست که زمان برای مایکروسافت خیلی مهم هست و این فرصت محدود اون ها رو تحت فشار زیادی قرار میده.
ادله مایکروسافت برای بردن پرونده تو دادگاه(با توجه به حمایت های همه جانبه از جهات مختلف) زیاد هست و این چیزی هست که کارشناس های حقوقی هم بهش باور دارند اما وارد دادگاه شدن زمان بر هست و من نمیدونم مایکروسافت ایا حاضر میشه تا 2024 سر این مساله بایسته یا نه.
18 اوریل مایکروسافت میتونه با پرداخت غرامت بیخیال این معامله بشه. اگه ادامه بده تا 18 جولای تمدید میشه. تا 18 جولای اگه موانع همچنان وجود داشته باشه مایکروسافت میتونه با پرداخت غرامت 3 میلیارد دلاری کنار بکشه اگه ادامه بده باید با ABK درباره outside date (تاریخ تازه ای برای نهایی شدن خرید که اگه تا اون تاریخ خرید نهایی نشه هر کودوم از طرفین بتونند از معامله کنار بکشند)مذاکره کنه. اگوست وارد دادگاه علیه FTC میشند و اوایل 2024 جواب رای دادگاه میاد.(مثل همین جواب رایی که برای متا چند روز پیش اومد)
درباره تصمیم CMA:
معامله بلاک بشه تا اوریل باید منتظر نتیجه نهایی موند.
معامله ضد رقابت شناخته بشه ولی با راه حل هایی بشه تاییدش کرد کار سخت میشه چون معلوم نیست که اشخاص حقوقی مرتبط با قرارداد این راه حل ها یا این شرایط رو برای معامله قبول کنند. با این حال تو این حالت تا جولای طول میکشه که به جواب نهایی رسید.

در کل هر جوابی بیاد تا جولای باید منتظر موند که چی میشه. بعد اتمام این پروسه یه مستندی چیزی باید ازش بسازند قشنگ کلاس درس دانشگاه حقوق تجارت بین الملل هست :D

حالا کلا به من/ما چی میرسه؟ با خرید ABK به من خیلی چیزها میرسه. سرگرمی من بیشتر از قبل میشه. بازی محبوبم استارکرفت احیا میشه. پول بیشتری تو جیبم میمونه. دسترسی به بازی هایی که دوست دارم از قبل بیشتر میشه. احتمال پورت وارکرفت برای کنسول بیشتر میشه. عرضه AOE2 روی کنسول نشون داد که ایکس باکس پلتفرم خیلی مناسبی برای بازی های RTS هست و شما میتونی با دسته با پلیرهای موس و کیبورد به راحتی رقابت کنی. در نتیجه امیدوارم وارکرفت/استارکرفت کنسولی هم داشته باشیم. من تو مرحله اول فقط به فکر سرگرمی خودم هستم و به جیم رایان و فیل اسپنسر نگاه دو تا کشتی گیر رو ندارم. همونطور که لرد گیبن باعث شده با استیم دسترسیم به خیلی از بازی ها راحت تر و مناسب تر بشه و همیشه استیم انتخاب اولم تو پی سی گیمینگ باشه، فیل اسپنسر هم باعث شده دسترسیم به خیلی از بازی ها راحت تر از قبل باشه.

امان از دنیای موازی :))
نخوندی؟
کوتیک و عمو فیل التماس می کنن :))
Suddenly, Sony's entire leadership team stopped talking to anyone at Microsoft :)) ," Kotick said, adding that his own calls to Sony's chief and
other executives were not returned​

آخرین ویرایش:
Subscribe to read | Financial Times
یه مصاحبه کرده کوتیک، که اولا ریشی سوناک رو به فرد باهوش خطاب کرده و گفته که باید cma و بریتانیا توجه کنن که ما به 3 -5 هزار نیرو نباز داریم و این حجم استخدام بعد از برگزیت، چه تاثیری بر اونها داره
تو بخش دوم هم میگه، که سونی دروغ گفته در مورد مباحث خرید و گفته که قرارداد ما با سونی بزودی تموم میشه( که برای دو کالاف بعدیه،)
Kotick also lashed out at Sony, which has accused Microsoft of misleading regulators about its commitments to keep Call of Duty on PlayStation consoles following its Activision acquisition. Activision offers its games to Sony’s PlayStation console and this deal is about to expire, Kotick said
تو قسمت آخرم که فایننشنال گفته که بعد خرید اکتی 13 درصد سهام سونی سقوط کرد، میگه یدفعه بعد خرید، دیگه سونی نه به تماسهای ماکرو و نه من جواب ندادن (قهر کردن) ولی فایننشنال میگه در این مورد با سونی حرف زدیم و اونا گفتن با اونا در ارتباطیم و هیچ صحبتی در مورد مذاکراتمون نمیگیم.
PlayStation competes with Microsoft’s Xbox. After the Activision acquisition was announced, Sony’s shares fell 13 per cent. “Suddenly, Sony’s entire leadership team stopped talking to anyone at Microsoft,” Kotick said, adding that his own calls to Sony’s chief and other executives were not returned. “I think this is all Sony just trying to sabotage the transaction,” Kotick said. “The whole idea that we are not going to support a PlayStation or that Microsoft would not support the PlayStation, it is absurd.” In response to a request for comment, Sony said: “We are in contact with Microsoft and have no further comment regarding our private negotiations

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or