خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
دقیقا موضوع همینه
شما و همقطارا دوس دارین این معامله تموم شه دو روز دیگه بازیا بیان رو گیم پس ،تا اینجا اوکی ، اما 1 درصد مایکرو بیاد بگه اوکی معامله دان شده اما بازیا هم زمان رو سرویس پلاس هم میان فور اور ، هیچکدومتون نمیتونید اینجا ناراحتیتون رو مخفی کنید! یعنی اکثرتون دوس دارید مایکرو این خرید رو بزنه و یه حالی هم از سونی و سونی فن بگیره ، پس ادای اینا رو در نیارید که مثلا سمت خوب این داستان وایسادین و حامی همه گیمرا هستید و سونی بو میده
ما روانپریش نیستیم.

دقیقا موضوع همینه
شما و همقطارا دوس دارین این معامله تموم شه دو روز دیگه بازیا بیان رو گیم پس ،تا اینجا اوکی ، اما 1 درصد مایکرو بیاد بگه اوکی معامله دان شده اما بازیا هم زمان رو سرویس پلاس هم میان فور اور ، هیچکدومتون نمیتونید اینجا ناراحتیتون رو مخفی کنید! یعنی اکثرتون دوس دارید مایکرو این خرید رو بزنه و یه حالی هم از سونی و سونی فن بگیره ، پس ادای اینا رو در نیارید که مثلا سمت خوب این داستان وایسادین و حامی همه گیمرا هستید و سونی بو میده

خدارو شکر که زنده هستم و خودم میتونم حرف بزنم...پس عزیز حرف دهنم نزار....من با کسی کاریندارم که کجا و چطور بازی میکنه...این شما و دوستانتون هستید که با انحصاری نشدن یک عنوان و یا عرضه برای پلتفرهای دیکه عزا میگیرید و ناراحت میشید..cod هم از اول قرارنبود انحصاری بشه (البته از اولشم سونی این داستان انحصاری شدن رو بهانه کرد تا جلوی این معامله رو بگیره)...از اولشم خوشحالی ما (حداقل خودم) بابت این خرید این بود که سری cod رو گیمپس بیاد و البته که دوست دارم رو پلتفرهای دیکه هم بیاد و حتی بشه کراس پلتفرم زد

کسی هم ادا درنمیاره که خوب بد هست یانه..تو دنیای موازی و فانتزی شما یکی خوبه و یکی بد (سفید وسیاه)...اینجا بحث پول (هزینه) و لذت از بازی هست (برخلاف شما که حرص انحصاری و گوتی و متا رو میزنید)..این شما هستید که از اول این خبر به فکر این هستید که چطور (حال گیری) کنید...با عرضه شدن انحصاری های ps رو pc زانوی غم بغل کردین..چرا؟ چون دیگران هم میتونن بازی کنن و لذت ببرن
ما هم طرفدار این سیاست های مایکروهستیم تا زمانی که به نفع من گیمر باشه...نه سهام داریم و نه کارمند این شرکتها...فقط سمت سیاست/شرکتی هستیم که به نفع صنعت و گیمر باشه

آخرین ویرایش:
جالبه یه زمان طرفدارهای xbox مسخره میشدن که بازی هاشون روی pc میاد و هی میگفتیم خب بیاد چی از ما کم میشن میگفتن کنسول یعنی انحصاری و ... :D

الان میگیم call of duty روی یخچال هم عرضه بشه واسه ما اهمیتی نداره و مهم اینه روی گیم پس بیاد باز میگن شما نمیفهمید و کیفیت بازی میاد پایین و نمیدونم کیفیت بازی کج میشه :D

حالا بحث اومدن بازی روی سرویس اشتراکی پلی استیشن هست و ما میگیم خیالی نیست بازم میگن شما ناراحتین فقط خودتون متوجه نیستین :D

من از خودم شروع کنم که واسه من مهم اینه قوی ترین کنسول با بهترین قیمت داشته باشم در کنار یه سرویس عالی مثل گیم پس

حالا اون بازی روی چندصد تا پلتفرم دیگه موجوده هم برام اهمیتی نداره و این همه بازی مولتی پلتفرم بازی میکنیم مگه ناراحت میشیم چرا روی دستگاه دیگه هم موجود هست

آخه این حرفارو از کجاتون میارین؟
چرا فکر میکنید چون یکی نظرش و علاقش غیر شماس آدم عجیب غریبیه؟
الان فیفا کراس پلی شده من با خیلی از دوستام که 5 دارن دارم بازی میکنم.
رو cod هم همینه! کلا انحصاری شدنش به ضرره.
ولی خب سونی اینو داره تو سرتون میکنه که وای وای میخواد انحصاری شه. در حالی که اگه منطقی فکر کنید وقتی کمپانی 65 میلیارد پول میده دنبال گرفتن حال سونی نیست:دی دنبال بیشتر کردن سودشه که قطعا سودش تو انحصاری کرد نیست.
من احساس میکنم جیم ایرانیه چون این منطقا رو ما فقط تو ایران دیدیم :دی

برداشت من از رفتار های اخیر سونی این هست که سونی داره به هر دری میزنه که جلوی رشد ایکس باکس رو بگیره و بازار رو توی شرایط فعلی نگه داره( طبق همون حرفی که اسپنسر زد)
یعنی اگه حتی کالاف دیوتی رو روز لانچ روی پلاس هم بدن بازم راضی نیست چون سودش میره تو جیب مایکروسافت...
و این تنها چیزیه که سونی نمیخواد
انگار سونی قصد رقابت نداره و صرفا قصد تخریب حریف رو داره...
و به نظر من به همین خاطر هست که رگولاتوری ها خرید رو تایید میکنن و از طرفی هم ممکنه بخاطر این سنگ اندازی های سونی،مایکروسافت لج کنه و کالاف رو انحصاری کنه

من نظر unpopular خودم رو میدم...

اتفاقا دقیقا موضوع سر استریمیگ هست. کسی که تجربه کاری با GeForce now و استدیا و حتی نسخه های اخیر xcloud رو داشته یاشه، یه هیچ عنوان نمی تونه کلاد استریمینگ رو بزاره کنار vr. کلاد اینجا موضوع مهمی هست و من مطمین هستم آینده خیلی خیلی بزرگی، به مراتب بزرگ تر از متاورس و حتی شاید حتی بزرگ تر از بازار محدود کنسول ها رو داشته باشه.

کافیه شما یک بار جیفورس ناو رو امتحان کنید (حتی با اینترنت افتضاح ایران) تا دقیقا متوجه بشید که تکنولوژی اش کاملا عملی هست و درست داره کار می کنه. Xcloud هنوز نرسیده به اون لول ولی فاصله زیادی هم نداره.

در هر صورت، حضور cod و یه سری بازی های فمیلی اکتی مثل کرش ها، فوق العاده مهمه. به نظرم اتفاقا تنها کسی که درست فهمیده ماجرا رو cma هست و اگر ماکروسافت به تونه با سونی سر بازار کنسول به توافق برسه به مراتب براش با ارزش تره تا سر عرصه cod رو کلاد های دیگه معامله کنه.

این نظر منه. موضوع به مراتب مهم تر از کنسول هاست و آینده اینو خوب نشون میده.

برداشت من از رفتار های اخیر سونی این هست که سونی داره به هر دری میزنه که جلوی رشد ایکس باکس رو بگیره و بازار رو توی شرایط فعلی نگه داره( طبق همون حرفی که اسپنسر زد)
یعنی اگه حتی کالاف دیوتی رو روز لانچ روی پلاس هم بدن بازم راضی نیست چون سودش میره تو جیب مایکروسافت...
و این تنها چیزیه که سونی نمیخواد
انگار سونی قصد رقابت نداره و صرفا قصد تخریب حریف رو داره...
و به نظر من به همین خاطر هست که رگولاتوری ها خرید رو تایید میکنن و از طرفی هم ممکنه بخاطر این سنگ اندازی های سونی،مایکروسافت لج کنه و کالاف رو انحصاری کنه
انگار سونی قصد رقابت نداره و صرفا قصد تخریب حریف رو داره :))
مایکروسافت با 100 میلیارد هزینه و خرید تمام استودیو های fps / wrpg دنبال نابودی بازار سونی و سایر رقباست , بعد سونی قصد رقابت نیست :)) قصد تخریب حریف رو داره :lol:
کاری که مایکروسافت می کنه اسمش رقابت نیست , استفاده از قدرت مالی بی نهایت برای دزدین سهم بازار شرکت های دیگه است

رقابت کاری که سونی / نینتندو / شرکت های چینی ( در دنیای موبایل ) انجام میدن
خلق ip جدید / تغییر ip های قدیمی/ بدون مزاحمت برای دیگران کل بازار گیم گسترس میدن
مایکروسافت با خرید اکتی و اوردن بازی های اکتی روی استور موبایل خودش
حداقل 500 میلیون دلار درامد گوگل کاهش میده
حداقل 500 میلیون دلار هم درامد اپل کاهش میده
مشخص نیست با استور چقد از سهم اپل / گوگل می گیره
دنیای کنسول هم حداقل 500 تا 700 میلیون به سونی ضربه مستقیم می زنه ( با باندل و مهاجرت فن بیس cod به بالای 2 میلیارد دلار می رسه )

------------
تصور می کنید روند دادگاه چه شکلیه ؟
سونی یه گوشه دادگاه نشسته و مایکروسافت به قاضی میگه
من با سخاوت به سونی پیشنهاد دادم و متاسفانه قبول نکرد
قاضی می گه
ای سونی جهان خوار :)) چرا پیشنهاد سخاوتمندانه رو رد کردی , مایکروسافت ازادی هر روشی دوست داری انتقام بگیری :))
روند بررسی این شکلی نیست

سونی هیچ ربطی به این ماجرا نداره و طرف مقابل مایکروسافت CMA/FTC/EU
مایکروسافت باید تضمین قانونی بده
cod برای تمام پلتفرم / استور های رقیب با کیفیت و محتوای یکسان عرضه می شه ( یکی از پلتفرم ها ps )
اگه cod روی گیم پس عرضه بشه , باید روی تمام سرویس های اشتراکی مشابه هم عرضه بشه ( یکی از این سرویس ها ps+ )
اگه cod روی xcloud عرضه بشه , باید روی تمام سرویس های ابری مشابه هم عرضه بشه ( یکی از این سرویس ها ps+ )

بالا گفتم مایکروسافت سونی و CMA/FTC/EU گلابی فرض کرده و میخواد با قرارداد های مسخره دو طرفه از زیر تضمین قانونی فرار کنه :))

من نظر unpopular خودم رو میدم...

اتفاقا دقیقا موضوع سر استریمیگ هست. کسی که تجربه کاری با GeForce now و استدیا و حتی نسخه های اخیر xcloud رو داشته یاشه، یه هیچ عنوان نمی تونه کلاد استریمینگ رو بزاره کنار vr. کلاد اینجا موضوع مهمی هست و من مطمین هستم آینده خیلی خیلی بزرگی، به مراتب بزرگ تر از متاورس و حتی شاید حتی بزرگ تر از بازار محدود کنسول ها رو داشته باشه.

کافیه شما یک بار جیفورس ناو رو امتحان کنید (حتی با اینترنت افتضاح ایران) تا دقیقا متوجه بشید که تکنولوژی اش کاملا عملی هست و درست داره کار می کنه. Xcloud هنوز نرسیده به اون لول ولی فاصله زیادی هم نداره.

در هر صورت، حضور cod و یه سری بازی های فمیلی اکتی مثل کرش ها، فوق العاده مهمه. به نظرم اتفاقا تنها کسی که درست فهمیده ماجرا رو cma هست و اگر ماکروسافت به تونه با سونی سر بازار کنسول به توافق برسه به مراتب براش با ارزش تره تا سر عرصه cod رو کلاد های دیگه معامله کنه.

این نظر منه. موضوع به مراتب مهم تر از کنسول هاست و آینده اینو خوب نشون میده.
مایکروسافت با خرید اکتی 2 هدف دنبال می کنه
1. ضربه مستقیم
بالا نوشتم

2. اهرم فشار
مایکروسافت با استفاده از ابر ip های اکتی حداقل 100 میلیون کاربر ماهانه به استور خودش اضافه می کنه , سایر شرکت ها هم مجبورا بازی هاشون روی استور یکپارچه موبایل/کنسول/ pc ابری اش عرضه کنن ( ضربه بزرگتری به اپل / گوگل/ سونی )
همین تعداد کاربر ماهانه به اهرم فشار برای گرفتن امتیاز ( محتوای انحصاری / عرضه انحصاری ) از شرکت های دیگه تبدیل می شه

Xcloud یکی از اپشن های هدف دوم

آخرین ویرایش:
cod برای تمام پلتفرم / استور های رقیب با کیفیت و محتوای یکسان عرضه می شه ( یکی از پلتفرم ها ps )
اگه cod روی گیم پس عرضه بشه , باید روی تمام سرویس های اشتراکی مشابه هم عرضه بشه ( یکی از این سرویس ها ps+ )
اگه cod روی xcloud عرضه بشه , باید روی تمام سرویس های ابری مشابه هم عرضه بشه ( یکی از این سرویس ها ps+ )
بله چشم عباس آقا :))

راستش وقتی پرونده شرکت Axon و ftcرو می خوندم فهمیدم ftc اگه بخواد میتونه اذیت کنه،
تا جایی که شواهد میگن اینا می خوان به دادگاه اداری خودشون شکایت کنن،
یعنی می خوان اذیت کنن،
هر چند امیدوارم کار به دادگاه نکشه.
دادگاه روندو طولانی میکنه و مشکل وقتی جدی میشد که اکتی نمیخواست معامله صورت بگیره. چون قرارداد تا پایان ژوئن هست و اکتی میتونه طبق قرارداد با دریافت غرامت معامله رو فسخ کنه ولی اکتی نمیخواد اینو،
چون هم سهامش میریزه شدیدا و در مقابل دادگاههای اعضای بورد هم به جریان میوفته دوباره و شخص کوتیک.
"Microsoft offered and even sent us a draft agreement for a long-term Call of Duty commitment" said Newell. "But it wasn’t necessary for us because a) we’re not believers in requiring any partner to have an agreement that locks them to shipping games on Steam into the distant future b) Phil [Spencer] and the games team at Microsoft have always followed through on what they told us they would do so we trust their intentions and c) we think Microsoft has all the motivation they need to be on the platforms and devices where Call of Duty customers want to be."
بعضیا فکر میکنن تعهد یعنی یه برگه a4 برداشتن روش نوشتن، ده سال کالاف رو استیم.قرارداد رسمی نوشته میشه که توش هم حکم در موارد نقض مشخصه و هم متون مشخص و واضح
اولا طبق مراتب، پیش نویس ارسال و بعد توافق، متن اصلی به امضا طرفین میرسه. در سایر موارد هم اعم از هزینه عرضه روی سرویس هم میتونن توافق کنن
حالا یکسری برن ضمانت تو x و y بگیرن ، مبایعه نامه هم الزام حقوقی داره چه برسه به قرارداد.

آخرین ویرایش:
همونطور که حدس زدم برای مایکروسافت زمان خیلی مهم تر هست و سعی میکنه تا ژوئن 2023 کار تموم شده باشه.
به عنوان مصرف کننده خیلی هم خوبه که cod روی پلاس هم بیاد. این یه دلیل محکم دیگه است که این قرارداد به نفع "مصرف کننده" هست. تازه پیشنهاد عرضه روی پلاس یک جور Counter Argument به سونی در جواب این هست که مایکرو cod رو داخل گیم پس قفل میکنه و به ما نمیده.
حالا من نمیدونم نظر ناظرین چی میشه. اگه سونی این پیشنهاد رو رد کنه مایکروسافت میتونه کل بحث سونی رو از دور خارج کنه و ثابت کنه که سونی فقط به فکر کوچکتر کردن بازار به ضرر مایکروسافت هست و از گسترش بازار مایکروسافت جلوگیری میکنه و حتی به ضرر مشتری های خودش عمل میکنه چرا که مشتری های سونی میتونند cod رو روی پلاس داشته باشند.
سونی هزینه هایی میکنه که کاملا به ضرر مصرف کننده ها تموم میشه یا حتی بنظرمیاد که هزینه میکنه تا بازی مورد نظرش روی گیم پس نیاد.
قابلیت کراس پلی cod فقط در انحصار سونی هست. حتی جمله تبلیغاتی سونی برای CoD نشون از تبعیض بین مصرف کننده ها رو داره.همه یه پول یکسانی رو میدن ولی اونی که روی پلی استیشن بازی میکنه مزایای بیشتری داره و مشتری درجه اول اون هست. با این حال سونی تضمین میخواد که CoD اگه دست مایکروسافت افتاد چنین کارهایی نکنه و مطلقا فرقی با ایکس باکس نداشته باشه. این عملا اعتراف به مضر بودن سیاست هایی هست که سونی مدت خیلی زیادی داره انجامش میده و ازش پول درمیاره. این پول دراوردن هم با فقط با محدود کردن بقیه هست. این نشون میده که سونی نمیخواد اون نابرابری که وجود داره رو از دست بده و نمیخواد اون ضرری که به دیگران با سیاست خودش به اون ها تحمیل میکنه به خودش تحمیل بشه. ممکنه پلیر ایکس باکس نخواد که با پلیر پی سی بازی کنه. اما اینجا مجبوره که برای استفاده از چنین قابلیت پیش پا افتاده ای بالای 400 دلار پول کنسول سونی رو بده در صورتی که بازی مولتی پلتفرم هست و قیمتش یکسان هست اما یک سری مزایا برای اون مصرف کننده وجود نداره. این مورد برای پلیر پی سی هم وجود داره و مجبوره که با همه بازی کنه.
حالا اگه مایکروسافت CoD رو به دست بیاره باعث میشه که یکی از سیاست های ضد مشتری سونی "برای همه" اتفاقا از بین بره. باعث میشه CoD از زندان سونی دربیاد و به نفع بقیه هم بشه. مثلا شما میتونی روی موبایل/تلویزیون هم همین تجربه رو داشته باشی. حتی باعث میشه مصرف کننده های بیشتری از جامعه نینتندو CoD رو تجربه کنند. از همه مهمتر پولت میمونه تو جیبت و خرج کمتری میکنی.
در نهایت CoD کلا از دست سونی خارج میشه. چه مایکروسافت بتونه abk رو بخره چه نتونه. CoD رو میشه بعدا با پول خوب روی گیم پس هم اورد بدون نیاز به خرید اکتیویژن. میشه براش محتوای انحصاری هم اورد بدون خرید اکتیویژن. میشه کل اون سیاست های سونی رو بر علیه خودش پیاده کرد بدون خرید اکتیویژن و رفتن به دادگاه.

کلی دلیل محکم وجود داره که این معامله به نفع مصرف کننده است. سیاست مایکروسافت مشتری بیشتری جذب میکنه چون به نفع مصرف کننده ها تموم میشه. سو نیت مجرمانه یا قصد تخریب شخصی رو نداره. هیچ دلیل قابل اتکایی هم برای این ادعا وجود نداره.

انگار سونی قصد رقابت نداره و صرفا قصد تخریب حریف رو داره :))
مایکروسافت با 100 میلیارد هزینه و خرید تمام استودیو های fps / wrpg دنبال نابودی بازار سونی و سایر رقباست , بعد سونی قصد رقابت نیست :)) قصد تخریب حریف رو داره :lol:
کاری که مایکروسافت می کنه اسمش رقابت نیست , استفاده از قدرت مالی بی نهایت برای دزدین سهم بازار شرکت های دیگه است

رقابت کاری که سونی / نینتندو / شرکت های چینی ( در دنیای موبایل ) انجام میدن
خلق ip جدید / تغییر ip های قدیمی/ بدون مزاحمت برای دیگران کل بازار گیم گسترس میدن
مایکروسافت با خرید اکتی و اوردن بازی های اکتی روی استور موبایل خودش
حداقل 500 میلیون دلار درامد گوگل کاهش میده
حداقل 500 میلیون دلار هم درامد اپل کاهش میده
مشخص نیست با استور چقد از سهم اپل / گوگل می گیره
دنیای کنسول هم حداقل 500 تا 700 میلیون به سونی ضربه مستقیم می زنه ( با باندل و مهاجرت فن بیس cod به بالای 2 میلیارد دلار می رسه )

------------
تصور می کنید روند دادگاه چه شکلیه ؟
سونی یه گوشه دادگاه نشسته و مایکروسافت به قاضی میگه
من با سخاوت به سونی پیشنهاد دادم و متاسفانه قبول نکرد
قاضی می گه
ای سونی جهان خوار :)) چرا پیشنهاد سخاوتمندانه رو رد کردی , مایکروسافت ازادی هر روشی دوست داری انتقام بگیری :))
روند بررسی این شکلی نیست

سونی هیچ ربطی به این ماجرا نداره و طرف مقابل مایکروسافت CMA/FTC/EU

بالا گفتم مایکروسافت سونی و CMA/FTC/EU گلابی فرض کرده و میخواد با قرارداد های مسخره دو طرفه از زیر تضمین قانونی فرار کنه :))

مایکروسافت با خرید اکتی 2 هدف دنبال می کنه
1. ضربه مستقیم
بالا نوشتم

2. اهرم فشار
مایکروسافت با استفاده از ابر ip های اکتی حداقل 100 میلیون کاربر ماهانه به استور خودش اضافه می کنه , سایر شرکت ها هم مجبورا بازی هاشون روی استور یکپارچه موبایل/کنسول/ pc ابری اش عرضه کنن ( ضربه بزرگتری به اپل / گوگل/ سونی )
همین تعداد کاربر ماهانه به اهرم فشار برای گرفتن امتیاز ( محتوای انحصاری / عرضه انحصاری ) از شرکت های دیگه تبدیل می شه

Xcloud یکی از اپشن های هدف دوم

کوروش سر جدت بیخیال من شو و من رو نقل قول نکن. قبلا هم گفتم که من نه میخونم چی مینویسی نه نظراتت واسم مهمه.....

The reality is, in the console market, every company wants to have some titles that are exclusive, because that’s how you build loyalty. Today, Sony has 286 exclusive titles. Xbox has 59,” Smith said Tuesday morning. “So an administrative law judge is going to have to decide whether going from 59 to 60 is such a danger to competition that he should stop this from moving forward

وقتی نایب رییس دومین شرکت دنیا سطح حرف زدن و توجیحش در همین حده چه انتظاری از ۴ تا فن میره آخه... کل حرفاش و اون اعدادش احمقانس اما اون قسمت ۵۹ میشه ۶۰ش قشنگ میخندونه آدمو:D

ترجمه : ما میدونیم عُرضه ساخت بازی انحصاری درست حسابی نداریم ، ما میدونیم هرچی زور میزنیم بازم سونی دست نیافتنی تر میشه ، جون مادرتون بیاید اینو تایید کنید تا فاصلمون رو کم کنیم چون ما هرچی میخریم و میسازیم بازم درست نمیشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or