خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
آقا من به عنوان آدمی که با این سبک آشنایی دارم هنوز مشکل این بازی رو نمی فهمم که میگید با اضافه شدنش به سرویس، اون سرویس کم ارزش شده

حس می کنم معیارهاتون برای تشخیص بازی بی ارزش از با ارزش خیلی به استانداردهای من درآوردی یه عده نزدیکه
والا متای بازی هم که خوبه
آیپی غیر موفقی هم نیست. نسخه دوم یا سوم سریه اگه اشتباه نکنم. Two Point Hospital بازی خیلی موفقی تو ژانر بود موقعی که اومد. کامیونیتی خوبی هم جمع کرد
نسخه دوم سری هست و قبلیش تو بیمارستان بود.
Two Point Campus is second in the class | UK Boxed Charts
تو هفته اول تو چارت بریتانیا دوم شد و تو استیم هم تو ههفته اول هفتم شد.
این پیشنهاد منه، مگه اینکه دنبال بهم ریختن و رفتن رو اعصاب دیگران باشید.

گیم ، سونامی و زلزله ژاپن ، کبابی ، دیابت ، شیرینی ، دزدی و امنیت پاساژ ، مایکروسافت ، سونی.
همینطور که مستحضرید دیابت کل دنیا تقصیره مایکروسافته.
اگر دیدید سر کوچه ای به جای گوشت بره و گوسفند، گوشت خر کباب میکردن بدونید تقصیر مایکروسافته.
همینطور که سلطان ستون کوروش کبیر تحلیل فرمودند، سونامی در ژاپن تقصیر مایکروسافته.
تمامی دزدی هایی که در پاساژ ها انجام میشه تقصیر مایکروسافته.
بدبخت سونی یه تنه داره با شیطان لعین و رجیم بزرگ میجنگه.

آقا من به عنوان آدمی که با این سبک آشنایی دارم هنوز مشکل این بازی رو نمی فهمم که میگید با اضافه شدنش به سرویس، اون سرویس کم ارزش شده

حس می کنم معیارهاتون برای تشخیص بازی بی ارزش از با ارزش خیلی به استانداردهای من درآوردی یه عده نزدیکه
آیپی غیر موفقی هم نیست. نسخه دوم یا سوم سریه اگه اشتباه نکنم. Two Point Hospital بازی خیلی موفقی تو ژانر بود موقعی که اومد. کامیونیتی خوبی هم جمع کرد
شما پی پستهای قبل رو بگیر متوجه میشی قضیه چی بود ،بحث AAAAA بود :D
ولی فقط نگو که معیارهای تو برای تشخیص بازی با ارزش از بی ارزش درسته چون معیارات واقعا تو یه سیاره دیگس :D

می‌دونی معیار درست ارزش گذاری اینه که بتونی از ماشین پیاده شی راه بری گل بو کنی بتونی چند قدم در صحرا بدوی با همین متر و معیارهاست که فورتزا آشغالی بیش نیست.
یه جوری یه عده صحبت میکنن به بقیه انگ فن بوی بودن میزنن و حرف از متر و معیار میزنن انگار یه دونه همین پست دادن و ما هیچ شناختی ازشون نداریم.

شما پی پستهای قبل رو بگیر متوجه میشی قضیه چی بود ،بحث AAAAA بود :D
ولی فقط نگو که معیارهای تو برای تشخیص بازی با ارزش از بی ارزش درسته چون معیارات واقعا تو یه سیاره دیگس :D

والا من بحث رو خوندم. اینی که میگی رو ندیدم :D
معیارهای من خیلی هم اوکین :> حرفی در مورد معیارهای زیبای من دارید خجالت نکشید بیان شون کنید >:D<

1 درصد هم قانع نشدم که گیم پس با قیمت فعلی و امکاناتی که میده چرا باید بد باشه ؟ :-??مگه من مسئول مارکیتینگ ام که شما رو قانع کنم :D
خرید بازی بصرفه هست رو به همون سیستم میاره. :-??نخوندی ؟ :-??بالا نوشتم
مایکروسافت تمام ناشر/ استودیو و ip های بزرگ fps / rpg بازار خریده
اینده COD/TES/Fallout/warcraft/DOOM/QUAKE/Crash Bandicoot /wolfenstein و.. زیر دست مایکروسافت (مشخص نیست در اینده چه تعداد IP دیگه رو می خره )
کوروش با خوندن این قسمت از نوشتت یاد پروپاگاندای کشورهای کمونیستی افتادم که همه چی رو شرکتهای خصوصی میخرن و دست ملت از همه چی کوتاه میشه😅
پسر خوب دنیای امروز عوض شده.
شما نمیتونی مانع خرید بشی ولی از اونورم دستت برای رقابت و تولید و خلق محتوا بازه.
ماکروسافت اگه تموم ناشرها رو هم بخره سونی و نینتندو میتونن خودشون شرکت جدید بزن و خلق محتوا کنن.
اینکه یه شرکت پولداره و میتونه خرید بزنه بد و اهه خیلی گفتمان سطح پایینی هست.
رقبا اگه توان مالی ندارن باید کیفیت و قیمت و رقابتی کنن.
ایرادی به ماکروسافت برای خرید نمیشه گرفت.
گیم پس در حال حاضر بهترین قیمت و خدمات ممکن رو داره به مصرف کننده میده و همین موجب شده خیلی از افراد با توان مالی کم دستشون کوتاه نمونه.
میگم اینکه احساس میکنی میدونی اینده گیم و ماکروسافت چی میشه خوشلحالت و من این قدرت ماورایی پیشبینی رو ندارم.
ولی مطمئن باش بازیباز جماعت خصوصا تو ایران با دقت حساب جیبش رو داره و روزی اگه طبق گفته تو این سرویس سرطان صنعت بشه مطمئن باش اولین نفر همین مخاطب های ایرانی گیم پس میان و نقدش میکنن ولی اگه این اتفاق نیوفتاد امیدوارم بیای و بگی خیلی داستان و سباه میدیدی😁

گیم پس خیلی عالی و خوبه و بازی بسیار. خوبی داره اژ همه مهم تره. باژی مایکروسافت DAY ONEاضافه میشه شاید بازی های این ماه زیاد حرفی نداشته باشه. ولی ارشیو که داره من رو راضی میکنه

• Like
Reactions: jalin
کوروش با خوندن این قسمت از نوشتت یاد پروپاگاندای کشورهای کمونیستی افتادم که همه چی رو شرکتهای خصوصی میخرن و دست ملت از همه چی کوتاه میشه😅
پسر خوب دنیای امروز عوض شده.
شما نمیتونی مانع خرید بشی ولی از اونورم دستت برای رقابت و تولید و خلق محتوا بازه.
ماکروسافت اگه تموم ناشرها رو هم بخره سونی و نینتندو میتونن خودشون شرکت جدید بزن و خلق محتوا کنن.
اینکه یه شرکت پولداره و میتونه خرید بزنه بد و اهه خیلی گفتمان سطح پایینی هست.
رقبا اگه توان مالی ندارن باید کیفیت و قیمت و رقابتی کنن.
ایرادی به ماکروسافت برای خرید نمیشه گرفت.
گیم پس در حال حاضر بهترین قیمت و خدمات ممکن رو داره به مصرف کننده میده و همین موجب شده خیلی از افراد با توان مالی کم دستشون کوتاه نمونه.
میگم اینکه احساس میکنی میدونی اینده گیم و ماکروسافت چی میشه خوشلحالت و من این قدرت ماورایی پیشبینی رو ندارم.
ولی مطمئن باش بازیباز جماعت خصوصا تو ایران با دقت حساب جیبش رو داره و روزی اگه طبق گفته تو این سرویس سرطان صنعت بشه مطمئن باش اولین نفر همین مخاطب های ایرانی گیم پس میان و نقدش میکنن ولی اگه این اتفاق نیوفتاد امیدوارم بیای و بگی خیلی داستان و سباه میدیدی😁
چرا دقیقا همون ادعا های وکلا مایکروسافت مطرح می کنی ؟
اگه تموم ناشرها رو هم بخره سونی و نینتندو میتونن خودشون شرکت جدید بزن و خلق محتوا کنن ؟
این همه سال کدوم استودیو /ناشری موفق شده COD بسازه ؟ Mass Effect بسازه ؟ assassin's creed بسازه ؟ metal gear solid بسازه ؟
هر IP دنیای خودش داره / جایگاه خودش داره و هیچ IP دیگه ای نمی تونه جای اون بگیره
TES / dragon age / ویچر هر سه روی کاغذ زیر مجموعه سبک RPG ان , در دنیای واقعی سه جهان کاملا متفاوت ان
ویچر 3 هیچ وقت جای dragon age origins / SKYRIM نگرفته و نمی گیره

سونی 5 تا شوتر در حال ساخت داره اما هیچ کدوم از این شوتر ها جایگزین COD/DOOM/QUAKE نیست , اینIP جهان خودشون دارن اگه موفق بشن جایگاه خودشون پیدا می کنن
RPG های اینده سونی هم جایگزین TES/Fallout نیستن

سونی یک نسل تلاش کرد FPS بسازه نتیجه چی شد ؟ کپی COD ؟ رقیب HALO ؟ نه دو دنیای کاملا متفاوت , killzone و resistance
سونی 10 سال روی Guerrilla سرمایه گذاری کرده تا RPG بسازه , نتیجه چی شد ؟ کپی Fallout ؟ رقیب TES ؟ نه

فن بیس RPG هیچ وقت TES/Fallout رها نمی کنه , هر چقد هم مایکروسافت گند بزنه مهم نیست
فن بیس شوتر هیچ وقت COD/DOOM/QUAKE رها نمی کنه , هر چقد هم مایکروسافت خراب کاری کنه مهم نیست
فن بیس هیچ وقت ip های مورد علاقه اش رها نمی کنه
امروز دیگه منفور تر از یوبی نداریم :-?? اگه یه ریمیک درست و حسابی از نسخه اول و دوم assassin's creed عرضه کنه همه فن بیسی که فحش میدن برمیگردن و دی وان ریمیک میخرن

شما نمی تونی بگی
خوب مایکروسافت برای سود دهی سرطان صنعت گیم شده , ما هم XBOX تحریم می کنیم و بازی های مشابه در پلتفرم های دیگه بازی می کنیم :-" مشابه IP های که مایکروسافت خریده در بازار وجود نداره
هیچ کس هم نمی تونه بازی های شبیه COD/warcraft/TES/Fallout بسازه

چرا دقیقا همون ادعا های وکلا مایکروسافت مطرح می کنی ؟
اگه تموم ناشرها رو هم بخره سونی و نینتندو میتونن خودشون شرکت جدید بزن و خلق محتوا کنن ؟
این همه سال کدوم استودیو /ناشری موفق شده COD بسازه ؟ Mass Effect بسازه ؟ assassin's creed بسازه ؟ metal gear solid بسازه ؟
هر IP دنیای خودش داره / جایگاه خودش داره و هیچ IP دیگه ای نمی تونه جای اون بگیره
TES / dragon age / ویچر هر سه روی کاغذ زیر مجموعه سبک RPG ان , در دنیای واقعی سه جهان کاملا متفاوت ان
ویچر 3 هیچ وقت جای dragon age origins / SKYRIM نگرفته و نمی گیره

سونی 5 تا شوتر در حال ساخت داره اما هیچ کدوم از این شوتر ها جایگزین COD/DOOM/QUAKE نیست , اینIP جهان خودشون دارن اگه موفق بشن جایگاه خودشون پیدا می کنن
RPG های اینده سونی هم جایگزین TES/Fallout نیستن

سونی یک نسل تلاش کرد FPS بسازه نتیجه چی شد ؟ کپی COD ؟ رقیب HALO ؟ نه دو دنیای کاملا متفاوت , killzone و resistance
سونی 10 سال روی Guerrilla سرمایه گذاری کرده تا RPG بسازه , نتیجه چی شد ؟ کپی Fallout ؟ رقیب TES ؟ نه

فن بیس RPG هیچ وقت TES/Fallout رها نمی کنه , هر چقد هم مایکروسافت گند بزنه مهم نیست
فن بیس شوتر هیچ وقت COD/DOOM/QUAKE رها نمی کنه , هر چقد هم مایکروسافت خراب کاری کنه مهم نیست
فن بیس هیچ وقت ip های مورد علاقه اش رها نمی کنه
امروز دیگه منفور تر از یوبی نداریم :-?? اگه یه ریمیک درست و حسابی از نسخه اول و دوم assassin's creed عرضه کنه همه فن بیسی که فحش میدن برمیگردن و دی وان ریمیک میخرن

شما نمی تونی بگی
خوب مایکروسافت برای سود دهی سرطان صنعت گیم شده , ما هم XBOX تحریم می کنیم و بازی های مشابه در پلتفرم های دیگه بازی می کنیم :-" مشابه IP های که مایکروسافت خریده در بازار وجود نداره
هیچ کس هم نمی تونه بازی های شبیه COD/warcraft/TES/Fallout بسازه
کوروش جان عزیز این ip ها از عزل که نبودن!
توسط انسانها خلق شدند.
مشکلت اینه فکر میکنی بازیها برای موفق شدن باید شبیه اینا باشن.
اینا بدعت گذار سبک بودن ولی برای موفقیت کسی نباید دنبال کپی جز به جز این موارد باشه.
تجربه هورایزن نشون داد تیم اگه با کیفیت باشه از شوتر نابودی مثل شادوفال میتونه اکشن ارپی جی موغقی مثل هورایزن بسازه.
هر سبکی یسری شاخص های اولیه داره و بعد میشه چاشنی کار و هنر تیم سازنده.
اینکه بقیه موفق نبودن بازیشونو جا بندازن یا ip هایی در حد اون عناوین مد نظرت ساخته نشده تقصیر کسی نیست.
حقیقت کار اینه ماکروسافت با هوشمندی داره شرکت های موفق رو تصاحب میکنه تا بتونه خلا نبود گیم های درجه یک در ژانر های متنوع خودش رو جبران کنه.
حالا سونی و در اِشل کوچیکتر نینتندو باید با این حقیقت تلخ شایدم شیرین(به خاطر تکاپو بیشتر) باید کنار بیان و سعی در تولید و خلق محتوا کنن و در مرحله بعد قیمت رو معقول نگه دارن تا بازار و از دست ندند.
سونی تو مجموعه خودش کلی ip هیولا داره که سر پا نگه ش داشتند و در اینده مشکلی نداره چون هم بازیهای با کیفیت میسازه هم فن بیس بشدت وفاداری داره.
باقی کار میشه جذب افراد نخبه و خلاق و مدیریت خوب برای رفابت.

راجب گیم پس هم گفتم زمانی که ببینم این نوع سیستم به نفع من بازیباز نیست ازش بیرون میام و به صورت سنتی گیم میخرم تحریم کجای حرف بود؟!

می‌دونی معیار درست ارزش گذاری اینه که بتونی از ماشین پیاده شی راه بری گل بو کنی بتونی چند قدم در صحرا بدوی با همین متر و معیارهاست که فورتزا آشغالی بیش نیست.
یه جوری یه عده صحبت میکنن به بقیه انگ فن بوی بودن میزنن و حرف از متر و معیار میزنن انگار یه دونه همین پست دادن و ما هیچ شناختی ازشون نداریم.
یعنی تو خیلی بیطرف هستی؟ :D
یعنی ما از شماها شناخت نداریم؟
ماشالا اونقدر غلظت بیطرفی تون زیاده که از اون ور یونیورس زده بیرون :D
حالا این تاپیک چه ربطی به فورتزا داره؟
حالا خوبه بعدا مشخص شد بازی چه دانگرید عظیمی داشت وگرنه حتما اعدام می‌کردید منو:D
من که تو تاپیک خودش مشکلات فورتزا رو گفتم (که قانونا هم حق داشتم بدون ترول بگم) ولی سریع دویدید به مدیر گروهتون که از قضا ناظم نارنجی این فروم هم هست گفتید طرف اومد پست منو پاک کرد و تهدید کرد اگر ادامه بدم بن میکنه. البته هنوزم حاضرم در موردش تو تاپیکش حرف بزنم.
البته که شما کلا همینطورید و هرکس مخالف نظرات شما رو بده میشه بی منطق و غرق در فن ولی به خودتون میگید با منطق بی طرف (:
فکر هم میکنید فقط خودتون درست میگید :D
جالبه ها فن مایکروسافت اینجا سونی فن ها رو مشابه سگ قلمداد میکنه اون یکی که خیلی هیتره سونیه به سونی فن میگه پونی ولی هیچ کدوم اینا دیده نمیشه البته مهم هم نیست.
ذره ذره نفرتی که به سونی و فنش دارید برای شخص خودم سر سوزنی و مهم نیست چی میگید.
نه این سایت از منه نه از شماها ولی تا اونجایی که قوانین فروم اجازه میده قطعا فعالیت خواهم داشت حالا میخواد باب میلت باشه یا نباشه .

• Like
Reactions: Bellic
یعنی تو خیلی بیطرف هستی؟ :D
یعنی ما از شماها شناخت نداریم؟
ماشالا اونقدر غلظت بیطرفی تون زیاده که از اون ور یونیورس زده بیرون :D
حالا این تاپیک چه ربطی به فورتزا داره؟
حالا خوبه بعدا مشخص شد بازی چه دانگرید عظیمی داشت وگرنه حتما اعدام می‌کردید منو:D
من که تو تاپیک خودش مشکلات فورتزا رو گفتم (که قانونا هم حق داشتم بدون ترول بگم) ولی سریع دویدید به مدیر گروهتون که از قضا ناظم نارنجی این فروم هم هست گفتید طرف اومد پست منو پاک کرد و تهدید کرد اگر ادامه بدم بن میکنه. البته هنوزم حاضرم در موردش تو تاپیکش حرف بزنم.
البته که شما کلا همینطورید و هرکس مخالف نظرات شما رو بده میشه بی منطق و غرق در فن ولی به خودتون میگید با منطق بی طرف (:
فکر هم میکنید فقط خودتون درست میگید :D
جالبه ها فن مایکروسافت اینجا سونی فن ها رو مشابه سگ قلمداد میکنه اون یکی که خیلی هیتره سونیه به سونی فن میگه پونی ولی هیچ کدوم اینا دیده نمیشه البته مهم هم نیست.
ذره ذره نفرتی که به سونی و فنش دارید برای شخص خودم سر سوزنی و مهم نیست چی میگید.
نه این سایت از منه نه از شماها ولی تا اونجایی که قوانین فروم اجازه میده قطعا فعالیت خواهم داشت حالا میخواد باب میلت باشه یا نباشه .
آها حالا شد ! این شخصیت واقعی شماست نه اونی که از متر و معیار بازی حرف میزنه و به بقیه برچسب فن بوی بودن میزنه و ژست بی طرف بودن میگیره.
من صحبت از دانگرید فورزا نکردم عزیز شما از متر و معیار گفتی منم یکی از متر و معیارهایی که برای فورزا تعیین کرده بودید گفتم که معلوم شه معیارهای شما چیه!
ادامه دادن این بحث فایده نداره ولی هرکس خود واقعیش باشه!
نکته آخرم اینه که شما از بن نترس تنها کسی که تو این انجمن مصونیت داره شمایی بن دائمم بشی دوباره اجازه میدن برگردی حالا خداحافظی که بماند :))

5 میلیارد پوندم که داره جریمه میشه پلی استیشن بخاطر گرون فروشی تو انگلیس 😂😂😂😂 جالبه بازم میان ازش ذفاع میکنن الان
تو بذار اول دادگاه و مراحل قانونی تشکیل بشه اصلا شاید اون شکایت به هیچ جا نرسید و سونی بیگناه شناخته شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or