خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
خدایی خودت خندت نگرفت ؟ :D
آخه این چیه گذاشتی؟ باو لااقل سطح گیمپس رو انقدر پایین نیار
بعدشم داری چیو با چی مقایسه میکنی؟ :))
از این پستت فهمیدم اصلا گیمر نیستی، فقط یه فن بوی هستی
فقط میای گهگاهی اینجا یه هیتی به هرچی غیر از مایکرو هست بدی بری :D
با این پست ترولت فقط حرف طرفی رو که نقل قول زدی تایید کردی. از نظر شما فقط راکستار و سونی بازی میسازن و بقیه سازنده ها تفریحی همینجوری یه چیزی میدن بیرون.

به شما فن هم نمیشه گفت فقط با قصد ترول وارد میشین

کوروش شما رسالتت رو در رسوا کردن کمپانی ماکروسافت ثابت کردی.
بابت این روشن گری بهت مدیونیم.😅
------

فقط یه جیزی بهت بگم الان من کلی از دوست و رفیق هام که همگی ps فن های خفنی بودن یا به عنوان کنسول اول یا دوم این نسل xbox و انتخاب کردن.
دلیلش هر چی باشه نشون میده گیم پس سیاست موفقی بوده و هست که تونسته این مقدار از جبهه رقیبش جذب کنه.
حالا چطور این مورد از دید تو سیاست کثیفه و از دید خریدار و مصرف کننده (با توجه به ظرفیت هوم) 450 هزار تومن برای 13ماه گیم پس التیمیت به ضرر بازیباز جماعت(بخصوص تو شرایط فعلی )ماست فقط و فقط خدا داند و خودت!
باور کن میشه هر دو کنسول و داشت و از امکانات هر دو لذت برد🙂
یه کبابی ورشکسته برای مقابله با رقیب از پدر پولدارش پول میگره و تمام گوشت های بازار رو میخره و کنار کبابی رقیب رایگان به مشتری هاش میده
اسم این چیه ؟ سیاست موفق :)) نه استفاده از پول ددی

100 میلیارد هزینه بخش xbox که سالهاست ورشکست شده است از کجا اومده ؟ سود سیاست های موفق چند سال گذشته :))نه , بخش xbox از سال 2001 سود ده که نبوده هیچ, بیشتر از 10 میلیارد هم ضرر داده
ددی 8.1 میلیارد میده بتزدا بخرن
ددی 70 میلیارد میده اکتی رو بخره
ددی n میلیارد در سال هزینه می کنه تا بازی ثرد پارتی روی گیم پس عرضه بشه

شما و سایر دوستان به خاطر کیفیت خارق العاده بازی های xbox گیم پس گرفتین ؟ نه به خاطر پول ددی
به خاطر این
450 هزار تومن برای 13ماه گیم پس التیمیت
حالا اگه مایکروسافت راه های دور زدن مسدود کنه , 195 دلار برای گیم پس هزینه می کنید ؟

باور کن میشه هر دو کنسول و داشت و از امکانات هر دو لذت برد ؟ من جلوی کسی گرفتم ؟ من xbox live بستم ؟

فقط و فقط خدا داند و خودت!:-??وقتی ابر شرکتی مثل مایکروسافت 100 میلیارد هزینه می کنه به خاطر چشم و ابروی زیبا گیمر ها نیست
انتظار داره در 10 سال اینده نه تنها این 100 میلیارد برگرده , 10 ها میلیارد دلار هم سود کنه :) این سود از تک تک گیمر ها بیرون می کشه
انتظار داره این سود از فن بیس COD/TES/Fallout/warcraft/DOOM و ....بیرون بکشه
خوب وقتی اون روز برسه ما هم مایکروسافت و xbox تحریم می کنیم :))
مایکروسافت تمام ناشر/ استودیو و ip های بزرگ fps / rpg بازار خریده
فن بیس هیچ وقت ip های مورد علاقه اش رها نمی کنه

آخرین ویرایش:
یه کبابی ورشکسته برای مقابله با رقیب از پدر پولدارش پول میگره و تمام گوشت های بازار رو میخره و کنار کبابی رقیب رایگان به مشتری هاش میده

100 میلیارد هزینه بخش xbox که سالهاست ورشکست شده است از کجا اومده ؟ سود سیاست های موفق چند سال گذشته :))نه , بخش xbox از سال 2001 سود ده که نبوده هیچ, بیشتر از 10 میلیارد هم ضرر داده

شما و سایر دوستان به خاطر کیفیت خارق العاده بازی های xbox گیم پس گرفتین ؟ نه به خاطر پول ددی
به خاطر این
حالا اگه مایکروسافت راه های دور زدن مسدود کنه , 195 دلار برای گیم پس هزینه می کنید ؟

باور کن میشه هر دو کنسول و داشت و از امکانات هر دو لذت برد ؟ من جلوی کسی گرفتم ؟ من xbox live بستم ؟

فقط و فقط خدا داند و خودت!:-??وقتی ابر شرکتی مثل مایکروسافت 100 میلیارد هزینه می کنه به خاطر چشم و ابروی زیبا گیمر ها نیست
انتظار داره در 10 سال اینده نه تنها این 100 میلیارد برگرده , 10 ها میلیارد دلار هم سود کنه :) این سود از تک تک گیمر ها بیرون می کشه
ببین مشکل اصلی اینه تو خودت و یوزر و مصرف کننده گیم نمیدونی!
وگرنه مثل هر گیمری از این امکان عالی به "نفع خودت " استفاده میکردی.
من مصرف کننده اولویتم قیمت پایین و امکان بازی کردن ارزونه چون تو شرایطی نیستم واسه هر بازی برم بالای 1 میلیون هزینه کنم.
خیلی مفهوم ساده ای رو بیان میکنم اگه با دقت بخونی من خودم و تو نقش یه بازیباز میبینم نه بیشر و این سرویس برای من امکان خوبی رو مهیا کرده.
حالا اینکه در اینده چه پیش میاد نه تو دانی و نه من 😅
خیلی برام عجیبه این موضع گرفتن هات در حالی که اگه سهامدار سونی بودی یا جز مدیرای سونی حرفات قابل قبول بود.
چون میگفتم نگران اینده شرکتت هستی.
در حالی که اگه خودتو تو جایگاه یه بازیباز ببینی سعی در تهیه هر دو کتسول داشتی و از جفتش لذت میبردی.
گیم پس و ما به دلیل ارزونی و تنوع بازیاش میگیریم و حقیقت دنبال این نیستیم سنت و دلار به دلارش از جیب کی هزینه شده!!!!!!
گیم پس دلیل وجودیش هر چی باشه ارزشمنده و با قیمت مناسب و قانونی در دسترسه.
بازیباز جماعت هم عقل داره اگه روزی ببینه این سرویس گرون میشه و خرید بازی بصرفه هست رو به همون سیستم میاره.
در کل میگم من با خوندن جملاتت 1 درصد هم قانع نشدم که گیم پس با قیمت فعلی و امکاناتی که میده چرا باید بد باشه؟!

به خاطر این

قشنگ نمیفهمی چی میگی حتی نمی‌دونی‌ چی میگی 🤣🤣🤣

گیم پس اولتیمیت ۱۲ ماهه ۹۹ دلار هست!
MS خیلی وقته گیفت کارت گلد که مورد نظرت هست رو نمی‌فروشه و هرچی هست از قدیم هست. چیز ۴۵۰ تومنی نداره. نگران نباش:)))

اون هزینه‌ها هم که می‌کنه ازش پول درمیاره. همین COD چند ساله بازگشت سرمایه‌س.
نسل‌های آتی هم که همه چیز به سمت کلود گیمینگ بره و ممکنه UBI, EA و خیلی شرکتای دیگه رو هم بخره و بازی‌هاش رو مالتی پلتفرم کنه.

اونجاییش برای یه فن بوی که‌ نه میفهمد و نه دوست دارد بفهمد. مجبور میشه بازی‌هاش رو روی پلتفرم کلود گیمینگ دیگه ۱۰۰ دلار دونه‌ای بخره! یا بیاد روی کلود گیمینگ xbox و گیمپس.

حالا خود دانی، یا بزن بر سرت یا Jump in.

اگر پلی استیشن رو کبابی عمو ریحون میبینی، مایکروسافت می‌تونه یه فودکورت عالی باشه که سونی یه قسمت کوچکی از اون هست!

اونایی که داخل شرکت به این عظمت هستن نمیان با تفکرات خجسته‌ای مثل مال شما تصمیم بگیرن که کباب بازی کنن.

رفتار مایکروسافت برای تو زور داره، برای سهام‌داراش پول داره، برای یوزر و طرفداراش هم سود.

می‌تونی تا هزار صفحه جلوتر هم مزخرف گفتن رو ادامه بدی یا بری بشینی یه‌ گوشه یکم فکر کنی!

به خاطر این

من یه مقدار اصلاح کنم این داستان کبابی رو :D

هر چند ربط گیم با کبابی نمیدونم:blink:

یه کبابی داره کاسبی خودش میکنه و یکی دیگه هم میاد کبابی باز میکنه

حالا واسه جذب مشتری مایکرو کباب میره بهترین گوشت بازار تهیه میکنه میده به مشتری ولی کباب ژاپنی میره به گوشت فروشی ها میگه به مایکرو کباب گوشت ندید و من بیشتر پول میدم فقط نفروشید بهش

مایکرو کباب هم که میبینی کباب ژاپنی نمیزاره کار کنه مجبور میشه بره چند تا تولید کننده گوشت بخره که راحت بشه

حالا ژاپن کباب ناراحته که دیگه نمیتونه با رقابت ناسالم جلوی پول در آوردن رقیب بگیره و مشتری ها هم کباب آمریکایی ترجیح میدن :D

پ ن : این داستان بر اساس واقعیت ساخته شده:D:D

بازی فقط سوپر دوپرهای AAAAA راکستار، بقیه صنعت بازی زباله ای بیش نیستن.
صبر کن سال دیگه این خرید نهایی بشه اکسباکس میترکونه
تا 3 نشه بازی نشه... از اول نسل نهم 2020 بود گفتن 2021، 2021 گفتن 2022، ولی 2022 واقعا میگن 2023... این دیگه واقعیه. این نسل واسه مایکروسافت و اکسباکس ـه شک نکن. شروع نسل نهم برای اکسباکس از 2023 هست

این چند نفر که استخدام بشن مشکل perfect dark هم حل میشه. یه بازی AAAA از یه استودیو AAAA

1661168405032.png

مثل اینکه خبر رسیده یه شکایت ۶ میلیارد دلاری از سونی بابت کلاهبرداری وگرفتن پول اضافه بابت بازی و پرداخت درون برنامه ایی شده (البته یه تاپیک جداگانه براش زده خواهد شد)

فکر کنم اگه بخوام به کباب ربطش بدم اینطور میشه که سونی پول کباب گوسفندی و یه سیخ گوجه و نوشابه از مشتری میگرفته و بجاش کباب مرغی تحویل مشتری میداده بدون گوجه و نوشابه :D

به هر حال دوستان بهتر میتونن تشریح کنن موضوع رو

آخرین ویرایش:
با این پست ترولت فقط حرف طرفی رو که نقل قول زدی تایید کردی. از نظر شما فقط راکستار و سونی بازی میسازن و بقیه سازنده ها تفریحی همینجوری یه چیزی میدن بیرون.

به شما فن هم نمیشه گفت فقط با قصد ترول وارد میشین
بحث سر این بازیه :D 👇

فکر نمیکنم من ترولی کرده باشم، بلکه دوست شما، سرویس محبوبش رو با این بازی ترول کرد.
دیگه بعد از ۴۰ سال عمر صنعت گیم هرکسی می‌دونه چه کمپانی هایی بازی شاهکار میسازن و کیا نمیسازن ، نیاز به بیراهه رفتن نیست.

• Like
Reactions: Bellic
ببین مشکل اصلی اینه تو خودت و یوزر و مصرف کننده گیم نمیدونی!
وگرنه مثل هر گیمری از این امکان عالی به "نفع خودت " استفاده میکردی.
من مصرف کننده اولویتم قیمت پایین و امکان بازی کردن ارزونه چون تو شرایطی نیستم واسه هر بازی برم بالای 1 میلیون هزینه کنم.
خیلی مفهوم ساده ای رو بیان میکنم اگه با دقت بخونی من خودم و تو نقش یه بازیباز میبینم نه بیشر و این سرویس برای من امکان خوبی رو مهیا کرده.
حالا اینکه در اینده چه پیش میاد نه تو دانی و نه من 😅
خیلی برام عجیبه این موضع گرفتن هات در حالی که اگه سهامدار سونی بودی یا جز مدیرای سونی حرفات قابل قبول بود.
چون میگفتم نگران اینده شرکتت هستی.
در حالی که اگه خودتو تو جایگاه یه بازیباز ببینی سعی در تهیه هر دو کتسول داشتی و از جفتش لذت میبردی.
گیم پس و ما به دلیل ارزونی و تنوع بازیاش میگیریم و حقیقت دنبال این نیستیم سنت و دلار به دلارش از جیب کی هزینه شده!!!!!!
گیم پس دلیل وجودیش هر چی باشه ارزشمنده و با قیمت مناسب و قانونی در دسترسه.
بازیباز جماعت هم عقل داره اگه روزی ببینه این سرویس گرون میشه و خرید بازی بصرفه هست رو به همون سیستم میاره.
در کل میگم من با خوندن جملاتت 1 درصد هم قانع نشدم که گیم پس با قیمت فعلی و امکاناتی که میده چرا باید بد باشه؟!
1 درصد هم قانع نشدم که گیم پس با قیمت فعلی و امکاناتی که میده چرا باید بد باشه ؟ :-??مگه من مسئول مارکیتینگ ام که شما رو قانع کنم :D
خرید بازی بصرفه هست رو به همون سیستم میاره. :-??نخوندی ؟ :-??بالا نوشتم
اینده COD/TES/Fallout/warcraft/DOOM/QUAKE/Crash Bandicoot /wolfenstein و.. زیر دست مایکروسافت (مشخص نیست در اینده چه تعداد IP دیگه رو می خره )

حالا اینکه در اینده چه پیش میاد نه تو دانی و نه من :-??مثل روز روشن
به عنوان یه بازیباز , EA / اکتی / یوبی و ..... در 10 سال اخیر دنبال نکردی؟ اوضاع فاجعه بار halo infinite دنبال نکردی ؟

بالا گفتم
من جلوی کسی نگرفتم , هر کسی هر کاری دوست داره انجام بده

من فقط هشدار میدم که این همه قند رایگان به یه دیابت وحشتناک تبدیل می شه
این دیابت کبد/ کلیه / قلب / پا صنعت گیم نابود می کنه

امیدوارم هر کسی از این همه شیرینی رایگان لذت می بره ,در اینده با عوارض اش هم کنار بیاد

حالا واسه جذب مشتری مایکرو کباب میره بهترین گوشت بازار تهیه میکنه میده به مشتری ولی کباب ژاپنی میره به گوشت فروشی ها میگه به مایکرو کباب گوشت ندید و من بیشتر پول میدم فقط نفروشید بهش

مایکرو کباب هم که میبینی کباب ژاپنی نمیزاره کار کنه مجبور میشه بره چند تا تولید کننده گوشت بخره که راحت بشه

حالا ژاپن کباب ناراحته که دیگه نمیتونه با رقابت ناسالم جلوی پول در آوردن رقیب بگیره و مشتری ها هم کباب آمریکایی ترجیح میدن :D

کبابی امریکای ترجیح میدن ؟
پس علت این همه جامعه دریدن برای پس مانده های کبابی ژاپنی چیه :))
یه امار فروش از این کباب های امریکایی بیار دور هم بخندیم =))
---------
رقابت ناسالم
منظورت پول دادن به ناشر ها و مولتی پلتفرم کردن انحصاری PS3 ؟ نابود کردن لانچ PS3 ؟
منظورت DLC های COD که هیچوقت از انحصار 360 خارج نشد ؟
منظورت بزرگترین و اولین DLC انحصاری زمانی تاریخ گیم ؟ بودجه GTA VI حدود 100 میلیون دلار بود
Microsoft pays $50 million for exclusive GTA IV downloadable content
منظورت 100 میلیون tomb raider
Microsoft apparently paid $100 million for Rise of The Tomb Raider Xbox exclusivity
منظورت بیشمار انحصاری زمانی که مایکروسافت هر سال معرفی می کنه ؟
منظورت این
1661173178994.png

مایکروسافت یک سال بعد naraka bladepoint انحصاری زمانی کرد :)) دزدی در روز روشن کمپانی 2 تریلیون دلاری =))

Developer 24 Entertainment is bringing the sword-swinging Naraka Bladepoint to Xbox on June 23, which will also be available via Game Pass when it launches on the console. It also seems to be a console launch exclusive, so presumably it will come to PlayStation at a later date​
Naraka Bladepoint slashes onto Xbox later this month, coming to Game Pass

چند بار گفتم سلطان @Dreadlord و سایر دوستان هم جوابی نداشتن
مگه ادعا نمی کنید سونی کمپانی 2 تریلیون دلاری مایکروسافت در بحث مالی شکست داده =)) با پرداخت پول جلوی عرضه بازی ها رو گیم پس می گیره ؟

10 بازی نام ببر که سونی جلوی انتشار اش روی گیم پس گرفته

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHAYAN1999
بحث سر این بازیه :D 👇

فکر نمیکنم من ترولی کرده باشم، بلکه دوست شما، سرویس محبوبش رو با این بازی ترول کرد.
دیگه بعد از ۴۰ سال عمر صنعت گیم هرکسی می‌دونه چه کمپانی هایی بازی شاهکار میسازن و کیا نمیسازن ، نیاز به بیراهه رفتن نیست.

آقا من به عنوان آدمی که با این سبک آشنایی دارم هنوز مشکل این بازی رو نمی فهمم که میگید با اضافه شدنش به سرویس، اون سرویس کم ارزش شده

حس می کنم معیارهاتون برای تشخیص بازی بی ارزش از با ارزش خیلی به استانداردهای من درآوردی یه عده نزدیکه
والا متای بازی هم که خوبه
آیپی غیر موفقی هم نیست. نسخه دوم یا سوم سریه اگه اشتباه نکنم. Two Point Hospital بازی خیلی موفقی تو ژانر بود موقعی که اومد. کامیونیتی خوبی هم جمع کرد

حاجی فقط باید بگم شت
مدت بود نمتونستم این قضیه پول دادن سونی رو درک کنم که چرا بقیه میگن بده
الان با این مثالت تا فیها خالدون مغزم فرو رفت و فهمیدمش

تانکا یوا

• Like
Reactions: AYAKA and Erebor

امیدوارم هر کسی از این همه شیرینی رایگان لذت می بره ,در اینده با دیابت اش هم کنار بیاد
شت اینم الان باعث شد درک کنم مثل بالایی تا فیها خالدون مغزم درک شد

----------------------------------------------------------------------------------------------
اصلا از این به بعد همتون مثال کباب و قند و خوردنی بزنید خیلی به درک مطلب کمک میکنه

1 درصد هم قانع نشدم که گیم پس با قیمت فعلی و امکاناتی که میده چرا باید بد باشه ؟ :-??مگه من مسئول مارکیتینگ ام که شما رو قانع کنم :D
خرید بازی بصرفه هست رو به همون سیستم میاره. :-??نخوندی ؟ :-??بالا نوشتم
اینده COD/TES/Fallout/warcraft/DOOM/QUAKE/Crash Bandicoot /wolfenstein و.. زیر دست مایکروسافت (مشخص نیست در اینده چه تعداد IP دیگه رو می خره )

حالا اینکه در اینده چه پیش میاد نه تو دانی و نه من :-??مثل روز روشن
به عنوان یه بازیباز , EA / اکتی / یوبی و ..... در 10 سال اخیر دنبال نکردی؟ اوضاع فاجعه بار halo infinite دنبال نکردی ؟

بالا گفتم
من جلوی کسی نگرفتم , هر کسی هر کاری دوست داره انجام بده

امیدوارم هر کسی از این همه شیرینی رایگان لذت می بره ,در اینده با عوارض اش هم کنار بیاد

کبابی امریکای ترجیح میدن ؟
پس علت این همه جامعه دریدن برای پس مانده های کبابی ژاپنی چیه :))
یه امار فروش از این کباب های امریکایی بیار دور هم بخندیم =))
---------
رقابت ناسالم
منظورت پول دادن به ناشر ها و مولتی پلتفرم کردن انحصاری PS3 ؟ نابود کردن لانچ PS3 ؟
منظورت DLC های COD که هیچوقت از انحصار 360 خارج نشد ؟
منظورت بزرگترین و اولین DLC انحصاری زمانی تاریخ گیم ؟ بودجه GTA VI حدود 100 میلیون دلار بود
Microsoft pays $50 million for exclusive GTA IV downloadable content
منظورت 100 میلیون tomb raider
Microsoft apparently paid $100 million for Rise of The Tomb Raider Xbox exclusivity
منظورت بیشمار انحصاری زمانی که مایکروسافت هر سال معرفی می کنه ؟
منظورت این
View attachment 268892

مایکروسافت یک سال بعد naraka bladepoint انحصاری زمانی کرد :)) دزدی در روز روشن کمپانی 2 تریلیون دلاری =))

Developer 24 Entertainment is bringing the sword-swinging Naraka Bladepoint to Xbox on June 23, which will also be available via Game Pass when it launches on the console. It also seems to be a console launch exclusive, so presumably it will come to PlayStation at a later date​
Naraka Bladepoint slashes onto Xbox later this month, coming to Game Pass

چند بار گفتم سلطان @Dreadlord و سایر دوستان هم جوابی نداشتن
مگه ادعا نمی کنید سونی کمپانی 2 تریلیون دلاری مایکروسافت در بحث مالی شکست داده =)) با پرداخت پول جلوی عرضه بازی ها رو گیم پس می گیره ؟

10 بازی نام ببر که سونی جلوی انتشار اش روی گیم پس گرفته

کوروش جان اینقدر طولانی مینویسی که جواب دادنش غیر ممکن میشه تقریبا:D

کباب آمریکایی اصل میخوای فورتزا هورایزون

در مورد DLC هم حالا مایکروسافت اون زمان یه اشتباهی کرد ولی اصلا در حد و اندازه قرارداد های کثیف سونی نیست که به عنوان مثال میره Street Fighter انحصاری میکنه که فقط روی xbox نیاد

البته مثال زیاده ولی حوصلم نمیکشه

در مورد گیم پس هم آخرین نمونه ای که یادمه فیفا بود که چون سونی آورده بود روی سرویس خودش با چند ماه تاخیر اومد روی EA Play و البته گیم پس

در مورد بازی های دیگه که پول داده نیان روی گیم پس هم لیست منتشر نشده که فقط اشاره کردن این اتفاق افتاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or