خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
خب منم میگم به همه اینا اضافه کن که یهو بی دلیل، اعلام جیم رایان صد اکتی چرا انجام شد؟
کدوم مدیر گیم صحبت کرده بود که روی جیم رایان فشار باشه؟
این از اون حرفاست که دستت رو بزاری زمین بگی اینجا مرکز زمینه. اگر باور نداری برو متر کن.
والا من اولین بار در عالم هستی دارم از تو می شنوم که ماکروسافت اومده با رسانه ها رفتن زیر لحاف که اکتی رو ارزون بخرن. بی خیال دیگه.
مثل همون ماجرا جواب سایر شرکت به خرید اکتی
سایر شرکت ها چه ارتباطی به اکتی داشتن که اعلام نظر کنن ؟
سونی به خاطر COD شریک تجاری اکتی بود هر سال باندل های مختلف COD عرضه می کرد و نسخه های مختلف داخل کنفرانس هاش تبلیغ می کرد
جیم رایان مجبور بود چه چیزی بگه تا در رسانه ها مشکلی پیش نیاد

این از اون حرفاست که دستت رو بزاری زمین بگی اینجا مرکز زمینه. اگر باور نداری برو متر کن. :-?? :-?? :-??
یه سرچ ساده است
ماجرای های اکتی در 6 ماه اخر 2021 سرچ کن
یکدفعه بعد ازخرید مایکرو چه اتفاقی افتاد

دوستان شما حتی خبر ندارید مایکروسافت پرستو فرستاده بوده تو اکتی تا شلوار کوتیک رو دو تا کنن :D :-"
ببینید استکبار تا کجا فکر همه چیز رو کرده :D
فرستادن :))
Xbox's Mike Ybarra leaves Microsoft after 20 years, joins Blizzard Entertainment (update)

کدوم فشار رسانه؟ :))بی خیال

همه فراموش کردین ؟ چند ماه پایان 2021 چه فشار عجیب و غریبی روی اکتی بود ؟ هر روز یه خبر جنجالی می امد ؟ Kotick به عنوان یه شیطان معرفی می کردن ؟ ماجرای bill cosby ؟ تظاهرات کارمندان ؟ هر روز یه مقاله جدید ؟ شکایت رسمی california ؟ breast milk ؟ و.....
بی خیال ...
بعد خرید هم اعتراض کردن تا جایی که موفق به تشکیل اتحادیه شدن و تازگی ها باز هم اعتراض کردن
و این که چرا بعد خرید رسانه ها کمتر شد
چون اون هیجان اولیه خوابید مثل کرونای الان با اون اوایل!
یک دلیل دیگه هم خوب مایکروسافت وقتی خرید همه امید به بهتر شدن داشتن پس سروصدا کمتر میشه
البته شبیه این حرف شما رو نه در مورد مایکروسافت بلکه در مورد اکتیویژن میگفتن که برای پوشوندن خراب کاری هاشون این قدر عجله داشتن برای فروش که ارزش کامل اکتیویژن رو در نظر نگرفتند

مثل همون ماجرا جواب سایر شرکت به خرید اکتی
سایر شرکت ها چه ارتباطی به اکتی داشتن که اعلام نظر کنن ؟
سونی به خاطر COD شریک تجاری اکتی بود هر سال باندل های مختلف COD عرضه می کرد و نسخه های مختلف داخل کنفرانس هاش تبلیغ می کرد
جیم رایان مجبور بود چه چیزی بگه تا در رسانه ها مشکلی پیش نیاد

این از اون حرفاست که دستت رو بزاری زمین بگی اینجا مرکز زمینه. اگر باور نداری برو متر کن. :-?? :-?? :-??
یه سرچ ساده است
ماجرای های اکتی در 6 ماه اخر 2021 سرچ کن
یکدفعه بعد ازخرید مایکرو چه اتفاقی افتاد

فرستادن :))
Xbox's Mike Ybarra leaves Microsoft after 20 years, joins Blizzard Entertainment (update)

قضیه علیت باید استفاده کنم برات اثبات اش کنم؟
حاشیه دور اکتی زیاد شد، در نتیجه قیمت اومد پایین، در نتیجه ماکروسافت اکتی رو خرید. تو داری برعکس میری. ماکرو می خواست بخره، پس یه کاری کرد که قیمت بیاد پایین، پس اومد برای اکتی شایعه ساخت.
به قول دوستان سابقه شکایت به چند وقت قبل بر می گرده.
در هر صورت، نظرت اگر بر نمی گرده من کاریش نمی تونم بکنم. اگر سندی بر توانی ماکروسافت داره بده بخونیم.

ببخشید، اسپایدرمنی که اینسامنیاک و سونی دارن میسازن، اون اسپایدرمنی نیست که اکتی داشته میساخته که!

یه بازی رو از صفر دارن میسازن که رسما میشه گفت IP جدیده! بدون هیچ ربطی به بازی های قبلش!
کلا هم IP شناخته شده ای توی دنیای گیم نبوده اصلا!
الان چون بازی موفق شده و تبدیل شده به پرفروش ترین بازیه فلان کمپانی، فشار اومده؟
اون ولورین که دیگه هیچی:)) گفتنشم جوکه:D
آخرین بازیش چی بود؟ اوریجینز؟ خیلی محبوب بود و اصلا تو صنعت گیم نمونه نداشت و رکورد اینا جا به جا کرده بود؟ :D

بعد داری میای یه IP آماده،موفق و زنده رو با چنین چیزی مقایسه میکنی:D

بعد دارم میگم، تو شرایطی که خود مایکرو نخواسته!
میخواست بخواد :D
الان که به قول خودتون سونی مخالفه و بازی ها رو میخواد :D

کلا مقایسه به شدت تو در و دیواره:D
ببین انقدر با جملات بازی نکن:D

همونطوری که سونی حق داره بازی ای رو که خودش سرمایه گذاری کرده و ساخته (البته اون موقع اینسامنیاک فرست پارتی نبود که حالا در نظر نمیگیریم) انحصاری کنه، مایکروسافت هم حق داره بازیهایی رو که سازنده اش مال خودشه و داره خرج ساخت و خرج کارمنداش رو میده انحصاری کنه.

اینکه این اسپایدی اون اسپایدی نبوده و کیفیتش بالاتره و اینا به بحث انحصاری شدن بی ربطه. از این حرفهای subjective منم میتونم بزنم. مثلا استارفیلد و الدر اسکرولز زیر نظر مایکرو و با سرمایه و زمان بیشتری که در اختیار بتزدا میذاره اون رو بهتر میکنه ولی دلیل انحصاری شدنشون این نیست اصلا. همونطوری که سایکوناتز ۲ بعد از خرید دابل فاین بسیار بهتر از اون چیز اولیه شد، ولی با این حال انحصاری نشد، در حالی که طبق استدلال تو باید انحصاری میشد:D

کلا تلاشت برای اینکه یه شرایط استثنایی و متفاوت برای سونی جلوه بدی فایده نداره و قانع کننده نیست:D

آخرین ویرایش:
مایکرو هزار بار گفته بازیای پرطرفدار اکتی مولتی باقی میمونن من اصلا دلیل این جنگ و دعوا رو نمیفهمم ، واقعا چرا یه عده فکر میکنن مایکرو 70 میلیارد دلار پول داده که با سونی تو جنگ کنسولی رقابت کنه؟!
مایکرو به هیچ عنوان براش سونی مسئله نیست مایکرو اکتی رو خرید که چند وقت دیگه که اپل وارد بازار شد دست برتر داشته باشه.
سونی هم یا توان رقابت با گیم پس داره که باید پول خرج کنه مثل مایکرو (که نداره) یا در نهایت مجبوره با مایکرو برای گیم پس به توافق برسه.
آینده صنعت گیم تو سرویس ها خلاصه میشه ، نگرانی اصلی سونی و معضل بزرگش اینه که دیر وارد این عرصه شده و اصلا توان مالی رقابت نداره.

اصلا سری CoD نباید انحصاری بشه و انحصاری هم نخواهد شد بخاطر جنبه مهم Esport که داره. حداقل من اینطوری فکر میکنم. طرفدارهای CoD هم روی پلتفرم ps خیلی خیلی زیاد هستند. چه نیازی هست که انحصاری بشه؟ تازه شما ببینید MW2 به استیم برگشته و قصدشون دیگه جذب حداکثری گیمرها هست. فقط کافیه بازی خوب بفروشه و اون تعداد افرادی که بازی رو کنار گذاشتن برگردن و تعدادشون بیشتر بشه. همونطور که الان محتوای انحصاری CoD برای ps هست بعدا میشه برای ایکس باکس و البته عرضه رو گیم پس بدترین اتفاق برای سونی هست. وابستگی سونی به CoD انگار خیلی حیاتی هست و همینکه CoD فقط روی گیم پس دی وان بیاد با توجه به حرف های سونی یعنی سونی خونه خراب و بدبخت شده.
ولی شما ببینید هر شرکتی برای خودش یه چیزی داره، Halo/CSGO/DOTA/R6/Apex/Valorant/LoL/Fortnite و... ولی سونی هیچی تو این بخش متاسفانه فعلا نداره و تمام سرمایه اش رو از زمان PS4 روی CoD گذاشته که خیلی طبیعی هم هست که یکی یه پیشنهاد بالاتر و بهتر میده، قرارداد جدید میبنده و از دستش درمیاره. دیگه روضه خونی نداره که. خلاصه اینکه عرضه CoD روی گیم پس به نفع همه گیمرها هست کلا مخصوصا ما ایرانی های بخت برگشته. اگه اینترنت درست حسابی داشتیم بدون داشتن حتی کنسول با تلویزیون خونه مون یا حتی با گوشی موبایلمون به راحتی میتونیم تجربه اش کنیم اونم با کمترین هزینه.
از تعریف های واقع گرایانه سونی از گیم پس واقعا کیف کردم، بر خلاف بعضی کاربرها که فکر میکنن گیم پس مجموعه متای زرد هست، به درد نخور هست، بی کیفیت هست، من 70$ پول میدم تو نمیدی پس بازی های تو اشغال هستن من نه و چون پول بازی میدیم محصول با کیفیت تر تحویل میگیریم و گیم پس نابودگر صنعت گیم و... تموم شد جانم:D

حالا همه این ها به کنار، برای من شخصا احیا Warcraft و تجربه دیابلو 4 و ساختن ادامه استارکرفت از هر چیزی مهم تر هست :D

مایکرو هزار بار گفته بازیای پرطرفدار اکتی مولتی باقی میمونن من اصلا دلیل این جنگ و دعوا رو نمیفهمم ، واقعا چرا یه عده فکر میکنن مایکرو 70 میلیارد دلار پول داده که با سونی تو جنگ کنسولی رقابت کنه؟!
مایکرو به هیچ عنوان براش سونی مسئله نیست مایکرو اکتی رو خرید که چند وقت دیگه که اپل وارد بازار شد دست برتر داشته باشه.
سونی هم یا توان رقابت با گیم پس داره که باید پول خرج کنه مثل مایکرو (که نداره) یا در نهایت مجبوره با مایکرو برای گیم پس به توافق برسه.
آینده صنعت گیم تو سرویس ها خلاصه میشه ، نگرانی اصلی سونی و معضل بزرگش اینه که دیر وارد این عرصه شده و اصلا توان مالی رقابت نداره.
انصافا شما به‌ این خزبعلات که اینده گیم سرویس هست باور دارید؟

دقیقا مشکل مایکروسافت تو حوزه گیم. سونی هست و تمام

مایکروسافت میدونه هیو جوره توان رقابت با سونی و نیتندو رو نداره و این خرید ها رو انجام داد شاید دری به تخته خورد کنسولش بتونه فروش ۱۰۰میلیونی رو ببینه

میینی با وجود گیم پس وپلاس جدید بازم فروش بازی بسیار خوبه ‌‌و خفن

چشم فن بویی رو حقیقت باز کنید تا واقعیت متوجه بشید.

کل خرید های باکس برا این انجام میشه که به سلطنت سونی رو تو گیمینگ کمتر کنه و بتونه به بازار Psنزدیک بشه

قضیه علیت باید استفاده کنم برات اثبات اش کنم؟
حاشیه دور اکتی زیاد شد، در نتیجه قیمت اومد پایین، در نتیجه ماکروسافت اکتی رو خرید. تو داری برعکس میری. ماکرو می خواست بخره، پس یه کاری کرد که قیمت بیاد پایین، پس اومد برای اکتی شایعه ساخت.
به قول دوستان سابقه شکایت به چند وقت قبل بر می گرده.
در هر صورت، نظرت اگر بر نمی گرده من کاریش نمی تونم بکنم. اگر سندی بر توانی ماکروسافت داره بده بخونیم.
نه دیگه متوجه نشدی! :D منطق این شکلیه که اسپنسر انقدر حرفش برش داره که بیاد یدونه مصاحبه بکنه ضد اکتی سهام شرکت در لحظه به صفر میرسه بعد مایکرو میتونه اکی رو بخره! :D
هدف بعدی جهانخوار هم این هست اسپنسر بیاد یه مصاحبه علیه سونی بکنه بعد از ریزش سهام سونی کل صنعت گیم رو یکجا بخواره! :))=))

انصافا شما به‌ این خزبعلات که اینده گیم سرویس هست باور دارید؟

دقیقا مشکل مایکروسافت تو حوزه گیم. سونی هست و تمام

مایکروسافت میدونه هیو جوره توان رقابت با سونی و نیتندو رو نداره و این خرید ها رو انجام داد شاید دری به تخته خورد کنسولش بتونه فروش ۱۰۰میلیونی رو ببینه

میینی با وجود گیم پس وپلاس جدید بازم فروش بازی بسیار خوبه ‌‌و خفن

چشم فن بویی رو حقیقت باز کنید تا واقعیت متوجه بشید.

کل خرید های باکس برا این انجام میشه که به سلطنت سونی رو تو گیمینگ کمتر کنه و بتونه به بازار Psنزدیک بشه
همین الان هم فروش xbox و ps داره در آمار کل نزدیک میشه بهم چه برسه بازیهای بتسدا و اکتی هم بیان
گیمپس به راحتی میتونه به 60 میلیون برسه اونوقت کاملا سود ده هم شده
خود سونی اعلام کرده 6 میلیارد دلار استودیو های فرست پارتیمون فروش کرده به نظرت طی این سالها سرویسی میذاشت که تو اون بازیهاش day one عرضه میشد ضرر نمیکرد که سودم میکرد
با 20 میلیون مشترک 100 دلاری تا حالا پولش درمیومد که هیچ سودم میکرد
سونی تو سیاست های مالی جلوی مایکروسافت هیچی نیست اما از اون طرف مایکروسافت هم در مدیریت استودیو ها جلوی سونی هیچی نیست

• Like
Reactions: z2s sas
همین الان هم فروش xbox و ps داره در آمار کل نزدیک میشه بهم چه برسه بازیهای بتسدا و اکتی هم بیان
گیمپس به راحتی میتونه به 60 میلیون برسه اونوقت کاملا سود ده هم شده
خود سونی اعلام کرده 6 میلیارد دلار استودیو های فرست پارتیمون فروش کرده به نظرت طی این سالها سرویسی میذاشت که تو اون بازیهاش day one عرضه میشد ضرر نمیکرد که سودم میکرد
با 20 میلیون مشترک 100 دلاری تا حالا پولش درمیومد که هیچ سودم میکرد
سونی تو سیاست های مالی جلوی مایکروسافت هیچی نیست اما از اون طرف مایکروسافت هم در مدیریت استودیو ها جلوی سونی هیچی نیست
مایکروسافت که امار دقیقی از فروش کنسول منتشر نمیکنه کلا دوست داره بیشتر امار شلیک اسلحه ها رو بگه 😂😂😂

و اخرین امار که بعضی سایتها گفتن. ۱۵میلیون بوده که نزدیک ۶میلیون اختلاف با Psداره تازه تو شروع نسل که کمبود تراشه بیداد میکنه تا اخر نسل هم این اختلاف بیدا میکنه از لحاظ درامد سونی دومین درامد رو داره و اگه خرید اکتی نهایی بشه مایکروسافت به سومی میرسه در ثانی فعلا گیم پس برا مایکروسافت به سوددهی نرسیده با ۲۵میلیون یوزر ‌

:-?اصلا سری CoD نباید انحصاری بشه و انحصاری هم نخواهد شد بخاطر جنبه مهم Esport که داره. حداقل من اینطوری فکر میکنم. طرفدارهای CoD هم روی پلتفرم ps خیلی خیلی زیاد هستند. چه نیازی هست که انحصاری بشه؟ تازه شما ببینید MW2 به استیم برگشته و قصدشون دیگه جذب حداکثری گیمرها هست. فقط کافیه بازی خوب بفروشه و اون تعداد افرادی که بازی رو کنار گذاشتن برگردن و تعدادشون بیشتر بشه. همونطور که الان محتوای انحصاری CoD برای ps هست بعدا میشه برای ایکس باکس و البته عرضه رو گیم پس بدترین اتفاق برای سونی هست. وابستگی سونی به CoD انگار خیلی حیاتی هست و همینکه CoD فقط روی گیم پس دی وان بیاد با توجه به حرف های سونی یعنی سونی خونه خراب و بدبخت شده.
ولی شما ببینید هر شرکتی برای خودش یه چیزی داره، Halo/CSGO/DOTA/R6/Apex/Valorant/LoL/Fortnite و... ولی سونی هیچی تو این بخش متاسفانه فعلا نداره و تمام سرمایه اش رو از زمان PS4 روی CoD گذاشته که خیلی طبیعی هم هست که یکی یه پیشنهاد بالاتر و بهتر میده، قرارداد جدید میبنده و از دستش درمیاره. دیگه روضه خونی نداره که. خلاصه اینکه عرضه CoD روی گیم پس به نفع همه گیمرها هست کلا مخصوصا ما ایرانی های بخت برگشته. اگه اینترنت درست حسابی داشتیم بدون داشتن حتی کنسول با تلویزیون خونه مون یا حتی با گوشی موبایلمون به راحتی میتونیم تجربه اش کنیم اونم با کمترین هزینه.
از تعریف های واقع گرایانه سونی از گیم پس واقعا کیف کردم، بر خلاف بعضی کاربرها که فکر میکنن گیم پس مجموعه متای زرد هست، به درد نخور هست، بی کیفیت هست، من 70$ پول میدم تو نمیدی پس بازی های تو اشغال هستن من نه و چون پول بازی میدیم محصول با کیفیت تر تحویل میگیریم و گیم پس نابودگر صنعت گیم و... تموم شد جانم:D

حالا همه این ها به کنار، برای من شخصا احیا Warcraft و تجربه دیابلو 4 و ساختن ادامه استارکرفت از هر چیزی مهم تر هست :D
اره دقیقا نسل ۷ بود که ایکس ۳۶۰ با ایکه لیدر کال اف بود چطور ps3 له کرد فقط برام سواله که چطور فروش کنسول ps3 بدبخت با یسال تاخیر بالاتر رفت با ایکه کال سمت کنسول ماکرو بود بیشتر:-?
حاجی یزمانی فقط بتل کال اف سلطان مولتی بودن الان صدتا گیم مولتی خفن هست که مولتی پلتفرمن.
معلومه عقل سالم میگه وقتی ای همه مولتی هست براچی بیام هزینه کنم.هرچند که بازی آنلاین زیادی در دست ساخت داره خود سونی.
قضیه خیلی جالبه که تا قبل خرید کال اف بدبخت محل نمیذاشتن همه فوشش میدادن حالا که خریده شده میگن عجب بازی و منتظریم بیاد گیم پس😂

خلاصه اونچنان که میگی حیاتی نیست چون حسابی بازار مولتی خیلی شلوغ و نگران نباش سونی خونه خراب نمیشه دلیلشم اینکه این آدما مغز دارن که چند نسل با مدیریت خیلی خوبشون تا خرخره انحصاری خفن ساختن.
اره اوسا نگران نباش:D

• Like
Reactions: Alireza Grimes

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or