خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
اون بالا اشاره کردم که مارول شخصا رفت سراغ مایکروسافت و مایکروسافت خودش نخواست که این بازی رو بسازه(که در اون صورت انحصاری میشد) بعدش اومد سراغ سونی. سونی باید میگفت من از خیر ساخت بازی میگذرم که یکی مثل کریستال داینامیکز بسازه و مولتی بشه تا شما خوشتون بیاد؟ سونی ندوییده بازی رو بدزده که بگه برای بقیه منتشر نکنم. خود مارول اومده سراغش گفته بساز، حالا اگه شما بودی چیکار می‌کردی؟ ولوورین هم احتمالا طبق همین روند که مارول دیده اسپایدرمن خیلی موفق بوده در اختیار سونی قرار داده(خیلی دیگه از بازیاش که مولتی پلتفرم بودن مثل گاردین او د گلکسی و اونجرز موفق نبودن) و احتمال داره بازیهای بیشتری رو به دلیل کیفیت بالاتر بده دست سونی. خیلی واضح و مشخصه. من حتی ربطش به قضیه بتسدا رو نمیبینم واقعا.
According to Executive Vice President and head of Marvel Games Jay Ong, Microsoft turned down the offer to publish Marvel games for its platform because it wanted to focus on its own IP.
جالبه بدونی مایکروسافت هم اسلحه رو سر سران بتزدا و اکتیویژن نذاشت که کمپانی رو بفروشن. درخواست داد، اونها هم قبول کردن.
اگه دوست نداشتن، قبول نمیکردن، نه؟ :)>-
خود مارول ینی صاحب این ip خواسته که انحصاری سونی باشه. من نمیفهمم چرا اینقدر کش میدید این بحثو. اسپایدرمن و ولوورین دستاویز مناسبی برای بحث بتسدا نیست.
خود بتزدا/اکتیویژن هم به عنوان صاحب این ip ها شرایط مایکرو رو قبول کردن و خواستن آینده کمپانیشون رو بسپرن دست مایکروسافت، شما چرا ناراحتی؟;;)

In considering possible partners, all roads ultimately lead to Microsoft.
https://www.google.com/amp/s/www.ga...taff-about-the-microsoft-buyout/1100-6499755/
وقتی خود اکتیویژن این حرف رو میزنه پس مایکروسافت چرا نباید اکتیویژن رو بخره حالا شما بودی چیکار میکردی؟
یکم حس میکنم کلا بحثها در هم پیچید و الان این چیزی که فرستادید ربطی به بحث نداره. بنده اصا چیزی راجب اینکه بخره یا نخره نگفتم. شما در ابتدا گفتید که مایکروسافت گفته سونی فاینال فانتزی رو انحصار کرده و بنده گفتم که قیاس فاینال فانتزی و کالاف قیاس چرندی هست و درست نیستن به هیچ وجه.
بعدش دوستان اومدن اسپایدرمن و ولوورین رو کشیدن وسط که اره اینا چی؟ بنده هم کلیت بحثم اینه که انحصار به این شکل که برای بتسدا اتفاق افتاده توسط سونی نبوده و اسپایدرمن و ولوورین دلایلشون متفاوته. کجا اصلا راجب خرید حرف زدیم ما؟ بحث انحصار بود و اون هم انحصاری بازیایی که قبلا کاملا مولتی پلت بودن.

• Like
Reactions: SHAYAN1999
جالبه بدونی مایکروسافت هم اسلحه رو سر سران بتزدا و اکتیویژن نذاشت که کمپانی رو بفروشن. درخواست داد، اونها هم قبول کردن.
اگه دوست نداشتن، قبول نمیکردن، نه؟ :)>-

خود بتزدا/اکتیویژن هم به عنوان صاحب این ip ها شرایط مایکرو رو قبول کردن و خواستن آینده کمپانیشون رو بسپرن دست مایکروسافت، شما چرا ناراحتی؟;;)
خوشم میاد که فقط میخوای بحث رو به سمتی ببری که ربطی نداره و تهش یه دلخوشی پیروزی داشته باشیا :)) کجای بحثم من اصا گفتم که مایکروسافت نباید اینارو میخرید و کارش غلط بوده؟ بحث سر انحصار بود از اول که گفتم حرف مایکروسافت راجب فاینال فانتزی قیاس مع الفارق بوده که شما سریع دوییدی و بحث اسپایدرمن رو کشیدی وسط که اون هم قیاس درستی نیست. الانم اومدی یه سری حرف رو به من میچسبونی‌ و همونارو رد میکنی که چی بشه:D بحث ما هم سر بازی‌های معروف و بزرگی بود که قبلا مولتی پلتفرم بودن ولی یهو انحصاری میشن مثل Doom و... که کار درستی نیست.

یک سوال، مگه اسپایدرمن رو که لایسنسش رو سونی خرید شامل تمام نسخه های انیمیشن و فیلم و سریال و اسباب بازی و گیم و اینا نمیشه به همراه ویلن هاش؟

• Like
Reactions: Z-fan
یکم حس میکنم کلا بحثها در هم پیچید و الان این چیزی که فرستادید ربطی به بحث نداره. بنده اصا چیزی راجب اینکه بخره یا نخره نگفتم. شما در ابتدا گفتید که مایکروسافت گفته سونی فاینال فانتزی رو انحصار کرده و بنده گفتم که قیاس فاینال فانتزی و کالاف قیاس چرندی هست و درست نیستن به هیچ وجه.
بعدش دوستان اومدن اسپایدرمن و ولوورین رو کشیدن وسط که اره اینا چی؟ بنده هم کلیت بحثم اینه که انحصار به این شکل که برای بتسدا اتفاق افتاده توسط سونی نبوده و اسپایدرمن و ولوورین دلایلشون متفاوته. کجا اصلا راجب خرید حرف زدیم ما؟ بحث انحصار بود
بتسدا رو اگر مایکروسافت نمی خرید ea می‌خرید احتمالا و همون جور که ولورین ساخته نمی شد یا کیفیت پایین تری داشت بازی های بتسدا هم ساخته نمیشد و یا با کیفیت پایین تری ساخته میشد
پس انحصاری شدن بازی های بتسدا همون قدر درسته که انحصاری شدن ولورین هست

متوجه نشدم چی نوشتید.
متال گیر 3 زمان ps2 هم نیومد سال 2004 برا سایرین و انحصار بود تا نسخه hd که تو 2011 اومد برا کنسولهای نسل بعد
The actual explanation for Kojima not wanting to make the jump is Xbox 360’s technical limitations. When Metal Gear Solid: Legacy Collection was announced for PS3, the developer was quizzed about the lack of an Xbox 360 version, to which he replied that he couldn’t release Metal Gear Solid 4 (which is part of the collection) on Microsoft’s console because “the amount of data in MGS4 is just too enormous.” PS3 had the advantage of Blu-ray discs but the game would need around seven DVDs to fit on the Xbox 360. “When it’s the next [Xbox] console, maybe we can release it,” Kojima said at the time. “If we released a version on the Xbox 360 without MGS4, then it’s not The Legacy Collection.”
در مورد نسخه چهارم سال 2008 صحبت نمیکنه.نسخه سوم هم که مولتی نشد بعد 7 سال بصورت کالکشن hd اومد.

بتسدا رو اگر مایکروسافت نمی خرید ea می‌خرید احتمالا و همون جور که ولورین ساخته نمی شد یا کیفیت پایین تری داشت بازی های بتسدا هم ساخته نمیشد و یا با کیفیت پایین تری ساخته میشد
پس انحصاری شدن بازی های بتسدا همون قدر درسته که انحصاری شدن ولورین هست
خب پس شما کاملا اوکی هستین اگه سونی دستینی 3 رو یک روزی کاملا انحصاری کنه دیگه؟(بازی که قبلا کاملا مولتی پلتفرم بوده) اگر انحصار بشه اعتراضی از سمت و سوی شما شکل نمیگیره درسته؟

• Like
Reactions: omid0
متال گیر 3 زمان ps2 هم نیومد سال 2004 برا سایرین و انحصار بود تا نسخه hd که تو 2011 اومد برا کنسولهای نسل بعد

در مورد نسخه چهارم سال 2008 صحبت نمیکنه.نسخه سوم هم که مولتی نشد بعد 7 سال بصورت کالکشن hd اومد.
A former Konami employee says Sony didn't have exclusive rights to the franchise
ببینید سونی اختیار اینکه این انحصار بشه یا نباشه رو در حال حاضر نداره و اگر هنوز برای پلتفرم دیگه نیومده احتمالا دلایل دیگه خارج از سونی داره. ممکنه که به دلیل پورت خیلی سختش باشه چون هنوز یک ریمستر هم ازش ندیدیم.

خوشم میاد که فقط میخوای بحث رو به سمتی ببری که ربطی نداره و تهش یه دلخوشی پیروزی داشته باشیا :)) کجای بحثم من اصا گفتم که مایکروسافت نباید اینارو میخرید و کارش غلط بوده؟ بحث سر انحصار بود از اول که گفتم حرف مایکروسافت راجب فاینال فانتزی قیاس مع الفارق بوده که شما سریع دوییدی و بحث اسپایدرمن رو کشیدی وسط که اون هم قیاس درستی نیست. الانم اومدی یه سری حرف رو به من میچسبونی‌ و همونارو رد میکنی که چی بشه:D بحث ما هم سر بازی‌های معروف و بزرگی بود که قبلا مولتی پلتفرم بودن ولی یهو انحصاری میشن مثل Doom و... که کار درستی نیست.
هیچ فرقی نداره. FF و SF یک سری IP ثرد پارتی هستند که قبل از به وجود اومدن برند پلی استیشن رو کنسول های دیگه (نینتندو و ...) منتشر میشدند، بعد از اومدن و محبوب شدن پلی استیشن روی این کنسول منتشر شدند و بعد از محبوبیت Xbox به صورت مولتی پلتفرم عرضه شدند، همینطور RE و MGS و ... . حالا اینکه سونی پول داده و شماره های بعدی رو مانی هت کرده به این ربط میدی که ۲۰ سال پیش اینا انحصاری بودن، منم میتونم بگم ۲۰ سال پیش شماره سوم الدر اسکرولز انحصاری Xbox بود، شماره چهارمش هم انحصاری زمانی بود. Doom 3 هم انحصاری Xbox بود. آی پی Prey هم اون اولیه انحصاری Xbox بود. چطوره؟:دی

درباره اسپایدرمن هم میگی که خودشون خواستن بدن سونی، منم گفتن اکتیویژن و بتزدا خودشون خواستند بفروشن به مایکروسافت. به همین سادگی:D

واقعا نیازی نیست انقدر با کلمات بازی کنی تا هر کاری سونی میکنه رو توجیه کنی و هر کار مایکروسافت رو بد نشون بدی. فایده نداره، کسی خریدار این صحبت ها نیست.

خب پس شما کاملا اوکی هستین اگه سونی دستینی 3 رو یک روزی کاملا انحصاری کنه دیگه؟(بازی که قبلا کاملا مولتی پلتفرم بوده) اگر انحصار بشه اعتراضی از سمت و سوی شما شکل نمیگیره درسته؟
همون طور که سونی باید حدود ۱.۲ میلیارد به کارکنان بانجی پرداخت کنه باید به شرط استقلال بانجی هم پایبند باشه جالبه چند وقت پیش جیم رایان نامه ای نوشته بود که استدیو های سونی بهتره در مورد بعضی چیز ها نظر ندن بانجی گفت ما استقلال خودمون رو داریم و هر نظری که دلمون بخواد میدیم یعنی حتی نیومدن حرمت موی سفید جیم رایان رو نگه دارن و این طوری سنگ رو یخش نکنن علاوه بر این خود دستینی ۲ هم احتمالا با اجبار اکتیویژن ساخته شده و نه خواسته بانجی
پس بازی که احتمالا نه قراره ساخته بشه و نه سونی می تونه انحصاری ش کنه بهتر در موردش حرفی نزنیم;))

هیچ فرقی نداره. FF و SF یک سری IP ثرد پارتی هستند که قبل از به وجود اومدن برند پلی استیشن رو کنسول های دیگه (نینتندو و ...) منتشر میشدند، بعد از اومدن و محبوب شدن پلی استیشن روی این کنسول منتشر شدند و بعد از محبوبیت Xbox به صورت مولتی پلتفرم عرضه شدند، همینطور RE و MGS و ... . حالا اینکه سونی پول داده و شماره های بعدی رو مانی هت کرده به این ربط میدی که ۲۰ سال پیش اینا انحصاری بودن، منم میتونم بگم ۲۰ سال پیش شماره سوم الدر اسکرولز انحصاری Xbox بود، شماره چهارمش هم انحصاری زمانی بود. Doom 3 هم انحصاری Xbox بود. آی پی Prey هم اون اولیه انحصاری Xbox بود. چطوره؟:D

درباره اسپایدرمن هم میگی که خودشون خواستن بدن سونی، منم گفتن اکتیویژن و بتزدا خودشون خواستند بفروشن به مایکروسافت. به همین سادگی:D

واقعا نیازی نیست انقدر با کلمات بازی کنی تا هر کاری سونی میکنه رو توجیه کنی و هر کار مایکروسافت رو بد نشون بدی. فایده نداره، کسی خریدار این صحبت ها نیست.
متوجه هستی که این بحثات ربطی به هم ندارن دیگه؟ الان استریت فایتر انحصاریه یا ایول؟ نسخه‌های مختلف الدر اسکرول هم دلیل انحصاری بودنشون رو گفتم که به خاطر مباحثی سخت افزاری بوده و همینطور Doom 3. الان اینکه فقط یه Doom 3 انحصاری بوده به دلیل سخت افزار اینو توجیه میکنه که بقیه از تجربه نسخه‌های بعدی محروم بشن؟ بازی با کلمات چیه. مایکروسافت اینارو خریده و کسی هم الان نگفت که چرا خریده. حتی میتونه خودش شخصا یه ip جدید بسازه و اونو انحصاری کنه و کسی سرش بحث هم نداره. بحثمون از اول سر ip های پرطرفدار بود که انحصاری کردنشون کار درستی نیست. حالا تا فردا بگو اینا خودشون خواستن بفروشن. انشاالله اگه بر فرض محال سونی رفت کپ کام رو خرید و IP های گنده‌ای مثل ایول و دی ام سی رو انحصاری کرد شما همینقدر روشنفکر باشی و بگی خب خودشون درخواست خرید رو پذیرفتن دیگه.

همون طور که سونی باید حدود ۱.۲ میلیارد به کارکنان بانجی پرداخت کنه باید به شرط استقلال بانجی هم پایبند باشه جالبه چند وقت پیش جیم رایان نامه ای نوشته بود که استدیو های سونی بهتر در مورد بعضی چیز ها نظر ندن بانجی گفت ما استقلال خودمون رو داریم و هر نظری که دلمون بخواد میدیم یعنی حتی نیومدن حرمت موی سفید جیم رایان رو نگه دارن و این طوری سنگ رو یخش نکنن علاوه بر این خود دستینی ۲ هم احتمالا با اجبار اکتیویژن ساخته شده و نه خواسته بانجی
پس بازی که احتمالا نه قراره ساخته بشه و نه سونی می تونه انحصاری ش کنه بهتر در موردش حرفی نزنیم;))
من بحثم چیز دیگه بود. من این وسط، فرض رو گذاشتم و هیچی راجب موارد دیگه نگفتم. بر فرض محال اگه این اتفاق بیوفته شما مشکل داری یا نه؟ تمام. حالا داستان تعریف نکن که به فلان دلیل این اتفاق نمیوفته.

من بحثم چیز دیگه بود. من این وسط، فرض رو گذاشتم و هیچی راجب موارد دیگه نگفتم. بر فرض محال اگه این اتفاق بیوفته شما مشکل داری یا نه؟ تمام. حالا داستان تعریف نکن که به فلان دلیل این اتفاق نمیوفته.
این که به بحث قبلی ربطی نداره داره؟
اما راجب این بحث
من حتی قبول نداشتم سونی بانجی رو بخره:-"
آها راستی یادم اومد گفتی بانجی ، توسعه ارگانیک

• Like
Reactions: ravi and danygh68
این که به بحث قبلی ربطی نداره داره؟
اما راجب این بحث
من حتی قبول نداشتم سونی بانجی رو بخره:-"
چرا اینقدر طفره میری؟ من یه سوال پرسیدم 20 بار چرخوندیش. آقا شما با انحصاری شدن یه سری عناوین مولتی پلتفرم مثل الدر و Doom و ولفنشتاین توسط مایکروسافت موافقی. همین اگه فرضا برای دستینی 3 هم اتفاق بیوفته موافقی یا نع؟ این کجا ربطی به بحث نداره؟ دقیقا ادامه همون بحثه. یه چیزی میگم هی یه چیز دیگه میگی. ینی چی اصا قبول نداشتم سونی بانجی رو بخره.

متوجه هستی که این بحثات ربطی به هم ندارن دیگه؟ الان استریت فایتر انحصاریه یا ایول؟ نسخه‌های مختلف الدر اسکرول هم دلیل انحصاری بودنشون رو گفتم که به خاطر مباحثی سخت افزاری بوده و همینطور Doom 3. الان اینکه فقط یه Doom 3 انحصاری بوده به دلیل سخت افزار اینو توجیه میکنه که بقیه از تجربه نسخه‌های بعدی محروم بشن؟ بازی با کلمات چیه. مایکروسافت اینارو خریده و کسی هم الان نگفت که چرا خریده. حتی میتونه خودش شخصا یه ip جدید بسازه و اونو انحصاری کنه و کسی سرش بحث هم نداره. بحثمون از اول سر ip های پرطرفدار بود که انحصاری کردنشون کار درستی نیست. حالا تا فردا بگو اینا خودشون خواستن بفروشن. انشاالله اگه بر فرض محال سونی رفت کپ کام رو خرید و IP های گنده‌ای مثل ایول و دی ام سی رو انحصاری کرد شما همینقدر روشنفکر باشی و بگی خب خودشون درخواست خرید رو پذیرفتن دیگه.
چرا انحصاری کردن الدر اسکرولز و Doom کار درستی نیست ولی انحصاری کردن FF یا SF V یا اسپایدرمن کار درستیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or