مایکروسافت دیگر از Microsoft Points روی Xbox Live استفاده نخواهد کرد

KnKing Gamer

کاربر سایت
xbox%20livelogo.jpg

با توجه به گزارش های داده شده، مایکروسافت دیگر از Microsoft Points ها در Xbox Live استفاده نمی کند و دیگر به تولید آن ها ادامه نمی دهد.

این خبر توسط سایت Verge گزارش داده شده است.با توجه به Verge : " مایکروسافت از استفاده از Microsoft Pionts ها منصرف شده است.البته به این معنی نیست که دیگر چیزی شبیه Microsoft Points وجود ندارد.Gift Card ها جای Microsoft Points هارا می گیرند. "

این Gift Card ها در جولای یا ژون منتشر می شود و مشتریان می توانند آن را در آگوست خریداری کنند. به این Gift Card ها یک ویژگی جدید اضافه شده است که با نام " Live Tiles " شناخته می شود.این ویژگی ها برروی ویندوز موبایل ها موجود است.

برای اطلاعات بیشتر می تونید به وبسایت رسمی Verge سری بزنید.

TNX GameInformer

آخرین ویرایش:
حادثه ای که رخ میده اینه که احتمالا بجای واحد پولی که وجود خارجی نداره ( MP ) ، واحد پولی واقعی جانشین میشه.

خوب چه فرقی به حال شما داره ؟ 1200 پوینت که میشد 15 دلار رو الان بزنه همون 15 دلار.

هیچ فرقی بحال هیشکی نمیکنه.ماکرو سافت با خودش تبادل ارزی به حالت پوینت نداره که بخواد اتحادیه ماکروسافت راه بندازه و تورم و رکود توش رخ بده.

بجای 15 دلار بزن 17 تا گلابی.در نتیجه غیر از یه اسم هیچ چیزی عوض نمیشه

باز الان که پوینت هست . کلا میتونی تا قرون اخرش رو خرج کنی. ولی وایسا $ بیاد و 9.99 ها . دقیقا روش دزدی مدرنیته و نگه داشتن پولت توی حسابشون و ...
دقیقا روشی که گوگل و اپل استفاده میکنه.

آخرین ویرایش:
جریان همون الاغس که فقط پالونش عوض شده...ولی به نظرم دیگه باید live رو مثل PSN مجانی کنه....چقدر دیگه میخواد سود بکنه؟؟!!
مایکرو یه نسل فرهنگ سازی کرد رو ملت که براش پول بدن.اتفاقا الان وقت درو هست.اما باز دم سونی گرم.خیلی مسخرست که باید پول داد برای آنلاین بودن.

الان سونی DLCـها و غیره رو به صورت مجانی و در راه خدا داره عرضه میکنه؟:دی :دی
بحث DLC ها نیست بحث اینه که برای انلاین بازی کردن باید پول بدن کاربرا تو لایو در حالی که تو PSN اینطوری نیست! برای محتوی اضافه میتونن پول بگیرن ولی برای قابلیت انلاین بازی کردن پول گرفتن از نظر من خوب نیست:d

خوب چه فرقی به حال شما داره ؟ 1200 پوینت که میشد 15 دلار رو الان بزنه همون 15 دلار.

هیچ فرقی بحال هیشکی نمیکنه.ماکرو سافت با خودش تبادل ارزی به حالت پوینت نداره که بخواد اتحادیه ماکروسافت راه بندازه و تورم و رکود توش رخ بده.

بجای 15 دلار بزن 17 تا گلابی.در نتیجه غیر از یه اسم هیچ چیزی عوض نمیشه

باز الان که پوینت هست . کلا میتونی تا قرون اخرش رو خرج کنی. ولی وایسا $ بیاد و 9.99 ها . دقیقا روش دزدی مدرنیته و نگه داشتن پولت توی حسابشون و ...
دقیقا روشی که گوگل و اپل استفاده میکنه.

من نمیدونم چرا همه حالت تهاجمی میگیرن وقتی میخوان جواب منو بدن :d
به حال من و شما که فرقی نمیکنه اگه واحد پولیش عوض بشه ولی خوب اینکه واقعی باشه تا یه چیزی که بصورت قرارداد داخلی باشه بهتره.
الان به من میشه توضیح بدی که یه محصولی که 10 دلار هست اگه 9.99$ فروخته بشه ، به چه صورت مدرنیته ای دزدی شکل میگیره؟ اینکار صرفا باعث میشه که حسابتون خالی نشه وگرنه پولی که در حساب کاربری شماست که مایکرو ، اپل و گوگل و سونی نمیرسه.
من نمیدونم ولی طبق گفته ی خودتون 1200 پوینت میشه 15 دلار. من با 30$ میتونم تو psn دو تا dlc یا بازی 14.99$ـی بخرم. آخرش 0.02$ برام میمونه که به هیچ دردی نمیخوره و فقط برای اینکه حسابم خالی نشه. شما با 2400 پوینت هم 2 تا dlc یا بازی 1200 پوینتی میخری. الان شما بیشتر از من خرید کردی؟ طبق حرف خودتون که میگی میشه تا قرون آخرش رو خرج کرد دارم این مثال رو میزنم! اگه طور دیگه ای هست ممنون میشم من رو آگاه کنید ;)

آخرین ویرایش:
فک کنم امکانات PS Plus رو با کلیت PSN و محتوای دیجیتالی قاطی کرده :biggrin1:.

Playstation Plus که خداست :d باورکنین اصلاً هیچ راهی برای ترولش نیست :d
برای اشتراک یک سال 40 پوند میدی ( حالا برای ریجن های دیگه با واحد پول اوناست ) چند برابر این مبلغ بازی رایگان میده :d , مثلاً همین ماه Hitman Absolution و Catherine و دو تا بازی دیگه رایگان داد و برای June هم Kingdoms of Amalur و ICO HD و Shadow of Colossus HD و Demon's Souls و Rayman Origins VITA کاملاً رایگان , تازه بطور پیشفرض اگه همین الان بگیرین Dead or alive 5 و The Cave و Motorostorm Appocalypse و LBP 2 و Infamous 2 مفتی هستن :d توی این 4-5 ماه هم Mass Effect 3 و Mortal Kombat و . . . هم شامل رایگانات بوده :d
اینارو گفتم تا به عظمت امکانات PS+ پی ببرین :d

البته این سرویس پلاس هم برای جبران ضررهای سونی از PSN راه افتاد ها. بعد تا اونجایی که یادمه توی خبرها قبلا خونده بودم سونی هم تو فکر اینه پولی کنه تا جلوی ضررها رو بگیره و بتونه سرویس بیشتری بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or