مایکروسافت دیگر از Microsoft Points روی Xbox Live استفاده نخواهد کرد

KnKing Gamer

کاربر سایت
xbox%20livelogo.jpg

با توجه به گزارش های داده شده، مایکروسافت دیگر از Microsoft Points ها در Xbox Live استفاده نمی کند و دیگر به تولید آن ها ادامه نمی دهد.

این خبر توسط سایت Verge گزارش داده شده است.با توجه به Verge : " مایکروسافت از استفاده از Microsoft Pionts ها منصرف شده است.البته به این معنی نیست که دیگر چیزی شبیه Microsoft Points وجود ندارد.Gift Card ها جای Microsoft Points هارا می گیرند. "

این Gift Card ها در جولای یا ژون منتشر می شود و مشتریان می توانند آن را در آگوست خریداری کنند. به این Gift Card ها یک ویژگی جدید اضافه شده است که با نام " Live Tiles " شناخته می شود.این ویژگی ها برروی ویندوز موبایل ها موجود است.

برای اطلاعات بیشتر می تونید به وبسایت رسمی Verge سری بزنید.

TNX GameInformer

آخرین ویرایش:
الان سونی DLCـها و غیره رو به صورت مجانی و در راه خدا داره عرضه میکنه؟:دی :دی

بحث DLC ها نیست بحث اینه که برای انلاین بازی کردن باید پول بدن کاربرا تو لایو در حالی که تو PSN اینطوری نیست! برای محتوی اضافه میتونن پول بگیرن ولی برای قابلیت انلاین بازی کردن پول گرفتن از نظر من خوب نیست
yahoo_4.gif
خوب امدم بگم که معراج گفت ! هیچ رقمی هم قابل چشم پوشی نیست

.......................
نمیدوم چرا ی عده اینجا فکر می کنند نماینده رسمی ماکروسافت هستد و باید هر جور شده از ش دفاع کنند به هر قیمتی که شده !

من خودم هم با بحث گلد گرفتن و پولی بودن بازی کردن در لایو موافق نیستم(البته این موضوع نسبت به موضوع این تاپیک یه بحث کاملا مجزاست) اما خب نسبت به امکانات لایو و سرورهای قوی اش و امکانات اکانت گلد علاوه بر آنلاین بازی کردن، تقریبا معقول به نظر میرسه، حالا اینکه وضع پول ملی کشور ما خیلی داغونه و واسه ما هزینه بره یه بحث دیگه اس:دی
مایکروسافت پوینت هم که سیستمی هست که عینا در همه ی شبکه های آنلاین اعم از سونی و اپل و غیره استفاده میشه، با این تفاوت که مثلن در PSN، مقدار عددی دلار رو مینویسه ولی اینجا معادلش رو یه تعدادی پوینت مینویسن که از نظر Credit همون میزانه. حالا اینا اومدن این سیستم رو حذف کردن و به جاش همون مقدار دلار یا پوند رو اوردن که تفاوت خیلی زیادی نداره ولی از یه جهاتی(تفاوت میزان Credit در مناطق مختلف دنیا) بهتره.

نمیدوم چرا ی عده اینجا فکر می کنند نماینده رسمی ماکروسافت هستد و باید هر جور شده از ش دفاع کنند به هر قیمتی که شده !

چرا شمال نماینده های رسمی سونی گیر دادین به ماکروسافت آقا ؟! :-/
طرف 50$ که اصلا واسش پولی نیست برای 1 سال اشتراک گلد میده و علاوه بر بازی کردن آنلاین اینقدر امکانات مختلف در اختیارش قرار میگیره که زورش نیاد برای پولی که داده !
حالا نمیدونم الان مشکل شماها چیه این وسط که هربار بحث گلد میشه با تمام قدرت حمله ور میشین به تاپیک بعدم یکی جوابتون رو میده میگین نماینده رسمی ماکروسافتین مگه !!

چرا شمال نماینده های رسمی سونی گیر دادین به ماکروسافت آقا ؟! :-/
طرف 50$ که اصلا واسش پولی نیست برای 1 سال اشتراک گلد میده و علاوه بر بازی کردن آنلاین اینقدر امکانات مختلف در اختیارش قرار میگیره که زورش نیاد برای پولی که داده !
حالا نمیدونم الان مشکل شماها چیه این وسط که هربار بحث گلد میشه با تمام قدرت حمله ور میشین به تاپیک بعدم یکی جوابتون رو میده میگین نماینده رسمی ماکروسافتین مگه !!
کاری به اون قسمت نماینده ی میکرو ندارم !
اما خودت نوید قبول نداری که برای انلاین بازی کردن ( که Hossein me هم داشت همونو میگفت ) پول دادن زوره ؟
خدایی ؟

کاری به اون قسمت نماینده ی میکرو ندارم !
اما خودت نوید قبول نداری که برای انلاین بازی کردن ( که Hossein me هم داشت همونو میگفت ) پول دادن زوره ؟
خدایی ؟

برای ما جوانان ایرانی بدبخت که از هیچیش نمیتونیم استفاده کنیم و 160000 تومان هم باید پول بده چرا میتونه زور داشته باشه اما بازم به شخصه محیط لایو رو خیلی خیلی بیشتر از PSN دوست دارم

برای ما جوانان ایرانی بدبخت که از هیچیش نمیتونیم استفاده کنیم و 160000 تومان هم باید پول بده چرا میتونه زور داشته باشه اما بازم به شخصه محیط لایو رو خیلی خیلی بیشتر از PSN دوست دارم
من اصَن به خودمون چیکار دارم ؟!
کل ـه امکانات لایو چیه دیگه ؟ اگه منظورت App ـایی مثل Neftlex ـه که خودشون اشتراک جداگانه دارن . یعنی اگه بخوام ازش استفاده کنم باید دو باز پول بدم .
اگه منظورت DoTW ـه که PSN ـم کلی تخفیف و بازی کجانی داره .
اگه پارتی ساختن منظورته که فک کنم 50 دلار واسش یکم زیاده .
خالا یه سری امکانات دیگه مثه کلود سیو داره که اونا یه چیزی مثلا .
نمیدونم فک کنم من اشتباه فهمیدم . راستش من وقتی Xbox ـو خریدم فک کردم یه کنسول خریدم که باهاش بازی کنم ... فک کنم اشتبا از من بود .
--
پ.ن : نمیگم App بده . یا XBL از PSN ضعیفتره ( اکه اشتباه ـه محض ـه این حرف ) . من فقط میگم هر کی امکانات اضافه خواست باید پول بده . نه که خشک و تر ـو با هم میسوزونن و یکی مثه من ( که تو خارج ـم زیادن ) باید الکی پول اضافه بده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or