مایکروسافت: در E3 امسال با قدرت می آییم، انحصاری دیگری در راه است؟

19Rodar

کاربر سایت
Phil-Spencer-happy.jpg

Phil Spencer از مایکروسافت اخیرا در صفحه شخصی تویتر خود اعلام کرده است که در مراسم E3 سال 2014 مایکروسافت با دست پر و قدرتمند ظاهر خواهد شد و این خبر بسیار خوبی برای همه طرفداران Xbox one است.

اسپینسر در جواب به کاربری در تویتر با نام Ryuu179961 اعلام کرده است که :

تایید میکنم که در حال کار کردن روی یک پروژه هستیم،امسال میخواهیم یک E3 بزرگ داشته باشیم

به نظر شما این برنامه مایکروسافت برای E3 چه چیزی می باشد؟آیا امکان دارد این موضوع مربوط به Epic games و عنوان انحصاری آن باشد؟

OXM

کشتین خودتون رو :دی
هر دو کنسول تا الان خوب بودن بازی های انحصاری خوبی هم داشتن (غیر از ryse و knack)
من خودم میگم xbox one با یک سخت افزاره قوی تر رو میخوان معرفی کنن ولی در کل ما که باید وایسیم یکیشون کرک بشه بعدش همونو بخریم دیگه چرا کری بخونیم ؟

امسال جوایز E3 رو ناتی داگ کبیر درو میکنه
:x
با کمال احترام به شما ولی خوب فعل کرد با میکنه زمین تا آسمون تفاوت داره :).

بعضی پست هارو که میخونی اشکت در میاد تا اینجا که رو هر دوتا کنسول فیفا بازی کردم و AC تفاوتی احساس نکردم بدون ترول و اینجور حرفها هم Xbox One به خاطر دستش بهتر بوده برام کاش فقط این دوتا دکمه افتضاح دسترو هم درست میکردن و پشت دسته Xbox one رو هم مثل PS میساختن هنوز عرق میکنه.

بعضی پست هارو که میخونی اشکت در میاد تا اینجا که رو هر دوتا کنسول فیفا بازی کردم و AC تفاوتی احساس نکردم بدون ترول و اینجور حرفها هم Xbox One به خاطر دستش بهتر بوده برام کاش فقط این دوتا دکمه افتضاح دسترو هم درست میکردن و پشت دسته Xbox one رو هم مثل PS میساختن هنوز عرق میکنه.

منظورت از دو تا دکمه کدوماست؟؟

خوب نکته اینه که کمرا ps چون بدرد نمیخوره نمیخریمش و پولمون میمونه تو جیبمون اما این یکی آش کشک خاله هست.

برادر ای حالی میده ویوا پیناتا و بانجو کازوی با ه ممعرفی بشن تو E3 بعد احساس و قیافه شما در اون لطحظه دیدنی خواهد بود. :d

برادر ای حالی میده ویوا پیناتا و بانجو کازوی با ه ممعرفی بشن تو E3 بعد احساس و قیافه شما در اون لطحظه دیدنی خواهد بود.:d​
پس نکته رو نگرفتی:d، مثل اینکه واقعا کارشون درسته;;)

برادر ای حالی میده ویوا پیناتا و بانجو کازوی با ه ممعرفی بشن تو E3 بعد احساس و قیافه شما در اون لطحظه دیدنی خواهد بود. :d

آره صنعت گیم کلا متحول میشه. شایدم نینتندو و سونی اعلام ورشکستگی کنن. اصلا بعید نیست. در کل تخصص مایکروسافت کشتن سونی توی E3 هست.

خوب نکته اینه که کمرا ps چون بدرد نمیخوره نمیخریمش و پولمون میمونه تو جیبمون اما این یکی آش کشک خاله هست.

همچنین اش بد مزه ایم نیستا ماکروسافت باید یه کاری کنه که تو اکثر بازی ها ازش استفاده بشه نه فقط فرمان صوتیش

بعد 100 دلار برای اکثر مردم دنیا حتی همین ایرانم رقمی نیست من اگه 2 ملیون الان داشتم قطعا 300 دیگه هم می تونستم جور کنم بین 2 با 2300 فرق خاصی نیست

آره صنعت گیم کلا متحول میشه. شایدم نینتندو و سونی اعلام ورشکستگی کنن. اصلا بعید نیست. در کل تخصص مایکروسافت کشتن سونی توی E3 هست.

تا دیروز خیلی علاقمند این 2بازی بودی! یهو امروز نظر خاصی بهشون نداری دیگه تقصیر من نیست!

چیزی که مایکروسافت داره پوله بر خلاف سونی که اوضاع مالیش خوب نیست و درگیر ویتاست و...ولی ماکرو فقط رو کنسول تمرکز داره الانم خوب فروخته ایکس باکس در حالی که 100 دلار گرونتره بیشتر از ps4 فروخته تو امریکا دیگه زده سیم اخر چون میخواد روند حفظ بشه من فکر کنم 1 ساعت و نیم بدون وقفه انحصاری باشه مثل e3 پارسال نه مثل سونی که بازی های از دستش درفته مثل kingdom heart نشون داد

با کمال احترام متقابل، من آینده رو گفتم و منظورم هم فقط آینده بود ، فکر میکنم بد گرفتی.:)

پ.ن: معرفی کراش توسط سونی در E3 بصورت انحصاری و تولید استودیو داخلی بمب میشه.b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or