مایکروسافت: در E3 امسال با قدرت می آییم، انحصاری دیگری در راه است؟

19Rodar

کاربر سایت
Phil-Spencer-happy.jpg

Phil Spencer از مایکروسافت اخیرا در صفحه شخصی تویتر خود اعلام کرده است که در مراسم E3 سال 2014 مایکروسافت با دست پر و قدرتمند ظاهر خواهد شد و این خبر بسیار خوبی برای همه طرفداران Xbox one است.

اسپینسر در جواب به کاربری در تویتر با نام Ryuu179961 اعلام کرده است که :

تایید میکنم که در حال کار کردن روی یک پروژه هستیم،امسال میخواهیم یک E3 بزرگ داشته باشیم

به نظر شما این برنامه مایکروسافت برای E3 چه چیزی می باشد؟آیا امکان دارد این موضوع مربوط به Epic games و عنوان انحصاری آن باشد؟

OXM

من ترجیح می دم کلا توی e3 فقط بازی مولتی ببینم تا این که کنفرانس ubisoft رو با یه اسم دیگه ببینم
حداقل از کنفرانس اکتیویژن با یه نام دیگه بهتره(!)..
اگه به نمایش cod می گی تبدیل کنفراس به کنفرانس activision خوب کلا کاریت نمی شه کرد
yahoo_106.gif
پـَـــ نه پـــــَ ، کنفرانس EA Games رو میگم
5yjbztv.gif

این جوابا رو دقیقا مثل خودت پست دادم اگه دقت کنی!!

آخرین ویرایش:
حداقل از کنفرانس اکتیویژن با یه نام دیگه بهتره(!)..

rofl

cod همیشه توی کنفرانس های مایکروسافت نمایش داشته ، عمدتا یا اول یا آخر
این دیگه یه چیز خیلی بدیهیه اصلا نیازی به بحث داره
اگه به نمایش cod می گی تبدیل کنفراس به کنفرانس activision خوب کلا کاریت نمی شه کرد :-??

سوای این بحثا من فکر کنم میخوان منوی غذا رو از پیتزا به همبرگر و پاستا و لازانیا ارتقاء بدن بلاخره مایکروسافت به فکر همه گیمرا هست شاید یکی پیتزا دوست نداشته باشه
yahoo_4.gif

یکی منو پیتزا می زاره درامد زادیی می کنه یکی هم باید ساختمون بفروشه خرج کارمنداشو بده ، دنیاست دیگه کاریش نمی شه کرد

سوای این بحثا من فکر کنم میخوان منوی غذا رو از پیتزا به همبرگر و پاستا و لازانیا ارتقاء بدن بلاخره مایکروسافت به فکر همه گیمرا هست شاید یکی پیتزا دوست نداشته باشه :d
یکی منو پیتزا می زاره درامد زادیی می کنه یکی هم باید ساختمون بفروشه خرج کارمنداشو بده ، دنیاست دیگه کاریش نمی شه کرد
درامد زدایی ؟؟؟ :))=)) با پیتزا ؟؟؟:))

آخرین ویرایش:
اینجا درست مثله یک مهد کودک تمام میمونه . طرف کنسولی رو که دوست داره خدا میدونه ، اونی که دوست نداره رو قوطی !!! الان من چی بگم؟! نه واقعاً شرافتاً همین چند وقت دیگه کنسول که هک شد همتون رفتین دنبالش حرفتون چی میتونه باشه؟! الان فازتون چیه؟! این حرفه من یادتون باشه بعداً می بینیم چی به چیه!

تنها گزینه های ذهنم:
گرز یا هیلو جز این دو تا مگه چیزه مهمی هم داره مایکرو که بخاد روش مانور بده؟ :d
گرز که نداریم, هیلو هم روش مانور داده شده, احتمالا 10 دقیقه گیم پلی واچ داگز و 20 دقیقه بازی کردن AC V با Smartglass نشون میدن:d

سوای این بحثا من فکر کنم میخوان منوی غذا رو از پیتزا به همبرگر و پاستا و لازانیا ارتقاء بدن بلاخره مایکروسافت به فکر همه گیمرا هست شاید یکی پیتزا دوست نداشته باشه :d

درامد زدایی ؟؟؟ :))=)) با پیتزا ؟؟؟:))
دوست عزیز که خوب میخندی ، همین چند وقت پیش خبرش اومد که 1 میلیون دلار از همین پیتزا درامد زایی کردن . نسنجیده حرف نزنید :|

ها! یا مثلا کپکام برای رزیدنت اویل یک dlc که احتمالا دو تا لباس به شخصیت هاش اضافه میکرد با تمام افنخار برای کنسول مایکروسافت به صورت کاملا انحصاری منتشر میشد!!!

وقتی به نمایش های فوق العاده از هیلو از 343، هورایزن 2 از پلی گراند به پشتیبانی گرین والت، کوانتوم بریک با قلم سم لیک، آی پی بلک تاسک و مطمئنا معرفی آی پی جدید از لاین هد و چندتا استودیوی دیگه که فکر می کنم هیجان زدم می کنه و همین کافیه تا خیلی از کسایی که مسخره بازی در میارن رو سر جاش بشونه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or