مایکروسافت در راه 1080 و 60FPS شدن !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tαylor Swift

کاربر سایت
60790526297050457670.jpg

در چند روز پیش اعلام شد که TOMB RIDER در PS4 به صورت 60FPS اجرا خواهد شد! و نسخه ی XBOX ONE هنوز در حالتی نامشخص قرار دارد!

Penello در این رابطه میگوید:

ممکن هست که نسخه ی XBOX ONE این بازی به صورت 30FPS اجرا شود ! ولی چیزی که مهم هست این هست که XBOX تنها به چند ماه فرصت نیاز دارد تا تجربه به کمک ان بیاید و بازی ها با کیفیت بهتری اجرا شوند! شما اگر به تمام بازی های مولتی پلتفرم 2 کنسول نگاه کنید همه با هم برابرند [resolution and frame rate] و من فکر میکنم که فقط 3 بازی بودند که مقداری با هم در کنسول ها تفاوت داشتند! و درجا مردم همان موقع روی ان تمرکز کردند و در مورد ان بحث میکردند! این یک فریم ریت و رزولیشن هست و تمام! درسته که این میتونه درست باشه ولی این یک نسل طولانی هست و فرصت زیادی هم داریم

من فکر میکنم همه ی کسانی که X1 تهیه کردند در اینده شاهد عناوین فوق العاده ای خواهند بود و بازی ها همه روی این کنسول با کیفیت بهتری اجرا میشوند! من فکر میکنم اتفاوت واقعی در 2 کنسول بسیار کم هست!

او ادامه داد:
این مانند دیدن یک فیلم در سینما است! گاهی شما یک فیلم اکشن را میبینید و سپس ان را در نمایشگر دیگری میبینید و احساس میکنید که کمی در این نمایشگر کیفیت فیلم برای شما بهتر است! میدونید بازی ها در PS4 عالی هستند و من وقتی بازی میکنم لذت میبرم! و اونها موفق شدند!
اما اگر از من بخواهند یکی را از بین 2 کنسول انتخاب کنم: XBOX ONE است! من روی دستگاه کار کرده ام و احترام زیادی به سایر همکارانم قائل هستم! به نظر من وقتی که کنسولی هست که چندین کار را میتواند انجام دهد علاوه بر گیم ! چه چیزی بهتر از XBOX ONE?

سال گذشته یوشیدا با طعنه گفته بود: همه ی بازی با کیفیت 1080 بهتر و عالی تر هستند!

پانلو میگوید: من فکر نمیکنم که همه ی تیم ها برای 1080 کار کنند! بازی ها با این کیفیت بهتر هستند و این به وضوح به نفع ماست!

Microsoft on 1080p/60fps -- "These little things get way overblown" - GameSpot

آخرین ویرایش:
شما اگر به تمام بازی های مولتی پلتفرم 2 کنسول نگاه کنید همه با هم برابرند [resolution and frame rate]
60510238141273091163.gif

چه ربطی داره احه؟!
مقایسه دو وسیله ای که فقط مخصوص گیم هستن و با قیمتی تقریبن برابر هم عرضه شدن بایدم تو تموم جزییات و هم از نظر خروجی مقایسه بشن تا معلوم شه کودوم بهتره.
حالا باز این بحث pc چه این وسط خدا میدونه!!!!

من نمی دونم این چه سیستم مسخره ایه که pc رو از کنسول جدا می کنن توی این سایت!!!!!!!
چه خوشتون بیاد چه نه PC هم یکی از پلتفرم های اصلی گیمینگ هست ، خیلی ها هم پول بالاش خرج می کنن
اینطور هم نیست که رنج بازی های کنسول با PC فرق پایه ای بکنه ، مثل کنسول با اسمارت فون ها

چه خوشتون بیاد چه نه PC هم یکی از پلتفرم های گیمینگ هست ، خیلی ها هم پول بالاش خرج می کنن
من نمی دونم این چه سیستم مسخره ایه که pc رو از کنسول جدا می کنن توی این سایت!!!!!!!
عزیز من دوست خوبم من گفتم بحث الان مقایسه دو تا کنسوله و کاراییشون با توجه به قیمت یکسانی که دارند.
حالا بحث pc و پولی که بالاش خرج میکنن چی میگه این وسط /:)

نه عزیز اتفاقن شما تو راه داری به سر میبری ;)
بحث تایپیک مقایسه one و ps4 ه و شما معلوم نیست چرا پرچم pc و گرفتی و داری باهاش میچرخی!
الان یه بچه 10 ساله هم متوجه برتری pc تو موارد فوق هست نیازی نیست داد و بیداد و گفتنش تو هرجایی!
بهتره در چهارچوب تایپیک بحث کنیم که معلومه چیه!
هر چند میدونم تو اون کوچه داره خوش میگذره ;)
فعلا كه همون pc هم به نقل از kotaku در بازيه tr جلو ps4 كم اورده :)

نمیدونم جدیدا چرا همه ماکرو فن ها تو اکثر تاپیک ها دست به دامن PC شدن. این خیلی بده ها ;)
2.3 روز اخیر بازیسنتر :
متن خبر : PS4 از ONE بهتر است
محتوی تاپیک اولین پست : قطعا PC بهتره
پست دوم : مقایسه PS4 با PC دو هزار دلاری
پست سوم: گیف مقایسه PS4 با PC سه هزار دلاری

آخرین ویرایش:
میرسم؟ نمیرسم؟ چی شده؟من کجام؟ کارت گرافیک مشکل داره؟ سونی خیلی قوی هست؟ کنار بکشم کنار نکشم؟چه بلایی سرمون امد؟!!!!این ها پرسش هایی هست که چند ماه برادران در ماکروسافت با یکدیگر سر ان بحث میکنند!!!!:))

نمیدونم جدیدا چرا همه ماکرو فن ها تو اکثر تاپیک ها دست به دامن PC شدن. این خیلی بده ها ;)
2.3 روز اخیر بازیسنتر :
متن خبر : PS4 از ONE بهتر است
محتوی تاپیک اولین پست : قطعا PC بهتره
پست دوم : مقایسه PS4 با PC دو هزار دلاری
پست سوم: گیف مقایسه PS4 با PC سه هزار دلاری
دلیلش همون دلیلیه که هرسال موقع انتخاب کردن گوتی یه بازی مولتی پلتفورم میشه انحصاری مایکرو ;))

کاملا صحیح هست . و موقع منتشر شدن کیلزون با ان گرافیک خیره کنندش صحبت از کرایسیس pc میکنند!!!

چرا حرف بیخودی میزنید ؟بهترین گرافیک halo 4 بود که vgx انتخاب شد امسال هم که بهترین گرافیک نداشتن ولی gta v بود
نسل جدید هم ryse و forza 5 بهترین بودن به نقل از سایت یوروگیمر

چرا حرف بیخودی میزنید ؟بهترین گرافیک halo 4 بود که vgx انتخاب شد امسال هم که بهترین گرافیک نداشتن ولی gta v بود
نسل جدید هم ryse و forza 5 بهترین بودن به نقل از سایت یوروگیمر

چرا داستان میگید برای خودتون ... باز از اون نتیجه گیری ها کردید که اپیک فیل بشید ... اره وقتی دیگه نیومدید تو تاپیک جوایز نباید هم بدونید که GTA یه جایزه گرافیک هم نگرفته و بیشترین جوایز گرافیک رسیده به The last of us .. در مقابل همون عناوین نسل بعدی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or