مایکروسافت در راه 1080 و 60FPS شدن !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tαylor Swift

کاربر سایت
60790526297050457670.jpg

در چند روز پیش اعلام شد که TOMB RIDER در PS4 به صورت 60FPS اجرا خواهد شد! و نسخه ی XBOX ONE هنوز در حالتی نامشخص قرار دارد!

Penello در این رابطه میگوید:

ممکن هست که نسخه ی XBOX ONE این بازی به صورت 30FPS اجرا شود ! ولی چیزی که مهم هست این هست که XBOX تنها به چند ماه فرصت نیاز دارد تا تجربه به کمک ان بیاید و بازی ها با کیفیت بهتری اجرا شوند! شما اگر به تمام بازی های مولتی پلتفرم 2 کنسول نگاه کنید همه با هم برابرند [resolution and frame rate] و من فکر میکنم که فقط 3 بازی بودند که مقداری با هم در کنسول ها تفاوت داشتند! و درجا مردم همان موقع روی ان تمرکز کردند و در مورد ان بحث میکردند! این یک فریم ریت و رزولیشن هست و تمام! درسته که این میتونه درست باشه ولی این یک نسل طولانی هست و فرصت زیادی هم داریم

من فکر میکنم همه ی کسانی که X1 تهیه کردند در اینده شاهد عناوین فوق العاده ای خواهند بود و بازی ها همه روی این کنسول با کیفیت بهتری اجرا میشوند! من فکر میکنم اتفاوت واقعی در 2 کنسول بسیار کم هست!

او ادامه داد:
این مانند دیدن یک فیلم در سینما است! گاهی شما یک فیلم اکشن را میبینید و سپس ان را در نمایشگر دیگری میبینید و احساس میکنید که کمی در این نمایشگر کیفیت فیلم برای شما بهتر است! میدونید بازی ها در PS4 عالی هستند و من وقتی بازی میکنم لذت میبرم! و اونها موفق شدند!
اما اگر از من بخواهند یکی را از بین 2 کنسول انتخاب کنم: XBOX ONE است! من روی دستگاه کار کرده ام و احترام زیادی به سایر همکارانم قائل هستم! به نظر من وقتی که کنسولی هست که چندین کار را میتواند انجام دهد علاوه بر گیم ! چه چیزی بهتر از XBOX ONE?

سال گذشته یوشیدا با طعنه گفته بود: همه ی بازی با کیفیت 1080 بهتر و عالی تر هستند!

پانلو میگوید: من فکر نمیکنم که همه ی تیم ها برای 1080 کار کنند! بازی ها با این کیفیت بهتر هستند و این به وضوح به نفع ماست!

Microsoft on 1080p/60fps -- "These little things get way overblown" - GameSpot

آخرین ویرایش:
این چه عنوانییه برا خبرت انتخاب کردی؟:d

دیگه شما ببخش:| :d خود طرف داره میگه در اینده قراره اینطوری بشه! من چی بزنم؟:|

من با كليت حرف ايشون مشكلي ندارم بله گرافيك بازيا روي X1 پيشرفت ميكنه و با مرور زمان بيشتر ميشه و شاهد گرافيكاي خيلي بهتر از رايز خواهيم بود. اما اين مسئله در مورد PS4 هم صدق ميكنه و اين اختلاف هميشه وجود داره و PS4 كنسول قويتريه بقول خودش نقطه سر خط پايان داستان:d

اگه به ryse و فورزا میگی ضعیف مشکلی نیست ما ضعیف دوست داریم شما همون قوی بازی کن (نک و کیلزون) تا آخرش هم صبر میکنیم:-*:d

نه بابا 30 فریم اختلاف و 30 درصد رزولوشن بیشتر هیچی نیست اصلا حساب نمیشه

این آلبرت هم آدم باحالیه ، من نمیدونستم :دی

:
قبل از عرضه کنسول های میگفتن منتظر اون روزی هستیم که هردوتا کنسول عرضه بشن و حقیقت معلوم بشه الان که آب در دسترس نیست میگن چندماه صبر کنید.
آخه جالبه بازیای چند ماه بعد هم میشن همون Watch Dogs یا TR و ... :دی

آخرین ویرایش:
خیلی باحاله
وقتی مقایسه با pc می شه کلا 4 تا افکت و نکنیک و فریم بیشتر که مهم نیست ، لذت و انحصاری های ناب کنسول مهمه
وقتی مقایسه کنسول ها با همه ، صدم فریم و اپسیلونی تفاوت در افکت ها و ابجکت ها جای بحث هست

[h=2]مایکروسافت در راه 1080 و 60FPS شدن ![/h]

اینا که میگفتن X1 توانایی بازی‌های 4K رو هم داره که!

خیلی باحاله
وقتی مقایسه با pc می شه کلا 4 تا افکت و نکنیک و فریم بیشتر که مهم نیست ، لذت و انحصاری های ناب کنسول مهمه
وقتی مقایسه کنسول ها با همه ، صدم فریم و اپسیلونی تفاوت در افکت ها و ابجکت ها جای بحث هست

آره خوب مهم نیست چون رو پی سی باید باید تنظیمات رو آخر باشه در کل برایه همه بازی ها . و هر جور سیستمی هم که جواب گو نیست .پس بحثش جداس.
اما وقتی دو تا کنسول هم نسل ... حوصله ندارم پیر شدیم دیگه:((

خیلی باحاله

30 فریم یا 1152000 پیکسل اختلاف، یه کم بیشتر از صدم فریم و اپسیلون میشه، اینطور فکر نمی کنی؟

30 فریم یا 1152000 پیکسل اختلاف، یه کم بیشتر از صدم فریم و اپسیلون میشه، اینطور فکر نمی کنی؟

موقعی که بازی ها 720p30p اجرا می شدن با N تا افکت و تکستچر و آبجکت و.. کمتر ، pc داشت 1080p می گرفت با N فریم خیلی بیشتر از این حرفا می شد ;)

نسل قبل یه کنسول بنده خدایی تا آخرش 100 درصدش استفاده نشد و تا آخرین لحظه Dev های مولتی پلتفرم با کنسول رقیبش حال میکردن اون وقت اینجا میگفتن درک تکنالاجیکی پایینه و اختلاف فریم و... تو بازی های مولتی پلتفرم مگه مهمه؟8 سال ما تحمل کردیم حالا شما ها هم 4 ماه تحمل کنید

موقعی که بازی ها 720p30p اجرا می شدن با N تا افکت و تکستچر و آبجکت و.. کمتر ، pc داشت 1080p می گرفت با N فریم خیلی بیشتر از این حرفا می شد ;)
بحث سر کنسوله بحث سر pc نیست خواهشا تاپیکو از مسیرش خارج نکنید باز

هی نسل قبل نسل قبل نکنین واسه آبروی ماکرو بده :دی از ما گفتن بود :دی

خیلی باحاله
چه ربطی داره احه؟!
مقایسه دو وسیله ای که فقط مخصوص گیم هستن و با قیمتی تقریبن برابر هم عرضه شدن بایدم تو تموم جزییات و هم از نظر خروجی مقایسه بشن تا معلوم شه کودوم بهتره.
حالا باز این بحث pc چه این وسط خدا میدونه!!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or