مایکروسافت در راه 1080 و 60FPS شدن !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tαylor Swift

کاربر سایت
60790526297050457670.jpg

در چند روز پیش اعلام شد که TOMB RIDER در PS4 به صورت 60FPS اجرا خواهد شد! و نسخه ی XBOX ONE هنوز در حالتی نامشخص قرار دارد!

Penello در این رابطه میگوید:

ممکن هست که نسخه ی XBOX ONE این بازی به صورت 30FPS اجرا شود ! ولی چیزی که مهم هست این هست که XBOX تنها به چند ماه فرصت نیاز دارد تا تجربه به کمک ان بیاید و بازی ها با کیفیت بهتری اجرا شوند! شما اگر به تمام بازی های مولتی پلتفرم 2 کنسول نگاه کنید همه با هم برابرند [resolution and frame rate] و من فکر میکنم که فقط 3 بازی بودند که مقداری با هم در کنسول ها تفاوت داشتند! و درجا مردم همان موقع روی ان تمرکز کردند و در مورد ان بحث میکردند! این یک فریم ریت و رزولیشن هست و تمام! درسته که این میتونه درست باشه ولی این یک نسل طولانی هست و فرصت زیادی هم داریم

من فکر میکنم همه ی کسانی که X1 تهیه کردند در اینده شاهد عناوین فوق العاده ای خواهند بود و بازی ها همه روی این کنسول با کیفیت بهتری اجرا میشوند! من فکر میکنم اتفاوت واقعی در 2 کنسول بسیار کم هست!

او ادامه داد:
این مانند دیدن یک فیلم در سینما است! گاهی شما یک فیلم اکشن را میبینید و سپس ان را در نمایشگر دیگری میبینید و احساس میکنید که کمی در این نمایشگر کیفیت فیلم برای شما بهتر است! میدونید بازی ها در PS4 عالی هستند و من وقتی بازی میکنم لذت میبرم! و اونها موفق شدند!
اما اگر از من بخواهند یکی را از بین 2 کنسول انتخاب کنم: XBOX ONE است! من روی دستگاه کار کرده ام و احترام زیادی به سایر همکارانم قائل هستم! به نظر من وقتی که کنسولی هست که چندین کار را میتواند انجام دهد علاوه بر گیم ! چه چیزی بهتر از XBOX ONE?

سال گذشته یوشیدا با طعنه گفته بود: همه ی بازی با کیفیت 1080 بهتر و عالی تر هستند!

پانلو میگوید: من فکر نمیکنم که همه ی تیم ها برای 1080 کار کنند! بازی ها با این کیفیت بهتر هستند و این به وضوح به نفع ماست!

Microsoft on 1080p/60fps -- "These little things get way overblown" - GameSpot

آخرین ویرایش:
Albert Penello: مدیر رسمی ماستمالی و ماله کشی.

قبل از عرضه کنسول های میگفتن منتظر اون روزی هستیم که هردوتا کنسول عرضه بشن و حقیقت معلوم بشه :)) الان که آب در دسترس نیست میگن چندماه صبر کنید.

اگر به تمام بازی های مولتی پلتفورم 2 کنسول نگاه کنید همه با هم برابرند [resolution and frame rate]
05070556031796491261.jpg

و همچنان هم Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
این کلمه مخصوصا حرف O تا انتهای این نسل پرفراز و نشیب(!) جریان خواهد داشت(!)البته بعضی دوستان به دلایلی قادر به مشاهده ی این Oـهای بیکران نخواهند بود!!

آخرین ویرایش:
با حرفش موافقم به مرور زمان با پیشرفت نرم افزاری خلا پر میشه و الان تازه کنسول عرضه شده و تا بهینه شدن زمان زیادی مونده
مثلا تکنولوژی mantel باعث شد bf4 روی سخت افزار نچندان قوی amd خیلی خوب اجرا بشه در حد کارت های قوی انویدیا کاری که قراره DX 11.2 انجام بده

ایشون عجب رویی دارن!!!
تفوت مولتی پلتفرمهای PS3 و X360 که بیشتر مربوط می شد به مات بودن برخی عناوین و کمی افت فریم در نسخه PS3 باهاش زمین و زمان رو زیرو رو می کردند اینقدر تو سر سونی میزدن اون وقت تفاوت در این نسل جدید که دست کم صحبت از 30 فریم اختلافه و همچنین 30 % رزولوشن بیشتر رو میگن اختلاف زیادی نمی بینم؟؟؟
ایشون کور تشریف دارند آیا!!؟؟

اینا که چیزی نیست ، مطمئنم باشید موج دوم بیاد مایکرو جلو میزنه :x

شاید جناب Penello این ضرب المثل رو نشنیده باشن :

سیلی نقد به از حلوای نسیه

بگو کلا چند تا بازی مالتی پلتفرم عرضه شده که فقط 2 - 3 تاش اختلاف داشته ؟!
اما اگر از من بخواهند یکی را از بین 2 کنسول انتخاب کنم: XBOX ONE است!

اَی بابا .... همه امیدمون به این بود که آلبرت پنلو PS4 رو انتخاب کنه ! :( فصل الخطاب بود این حرف ... تموووووم شد و رفت .

جالبه حرف هاش مثل حرف های نسل پیش سونیه با این تفاوت که سونی واقعا نسل پیش کنسول قویتر داشت و حرف از آینده میزد که بازی ساز ها با کنسولش آشنا بشن این بابا حرف از آینده میزنه که بازی ساز ها بتونن بازی در حد بازی های مولتی روی PS4 بسازن .:|

خدا رحم کنه به بازی های انحصاری سونی اینجوری تفاوت خیلی بیشتر میشه که .|-)

ایا وقت آن نرسیده است که همگی به PS4 ایمان بیاورید :دی ؟؟؟

( خطاب به مایکرو فنا )

خواستم یه چیزی بگم اما گفتم بعضی دوستان ناراحت میشن بیخیال شدم :d

من با كليت حرف ايشون مشكلي ندارم بله گرافيك بازيا روي X1 پيشرفت ميكنه و با مرور زمان بيشتر ميشه و شاهد گرافيكاي خيلي بهتر از رايز خواهيم بود. اما اين مسئله در مورد PS4 هم صدق ميكنه و اين اختلاف هميشه وجود داره و PS4 كنسول قويتريه بقول خودش نقطه سر خط پايان داستان:d

بازیسنتر اینطوری شده:
به اکس باکس وان و تیم سازنده آن فحش دهید در ازای آن لایک بگیرید:d
---ویرایش---
بعد این چه عنوانییه برا خبرت انتخاب کردی؟:d
من تیترو که دیدم گفتم لابد یکی از بازیهایی که گرافیکش خفنه(مثل واچ داگز) رو 1080 و 60 فریم رو وان رسما تایید شده.:d
بعد اومدم تو خبر دیدم اشتباه فکر کردم:d

آخرین ویرایش:
من با كليت حرف ايشون مشكلي ندارم بله گرافيك بازيا روي X1 پيشرفت ميكنه و با مرور زمان بيشتر ميشه و شاهد گرافيكاي خيلي بهتر از رايز خواهيم بود. اما اين مسئله در مورد PS4 هم صدق ميكنه و اين اختلاف هميشه وجود داره و PS4 كنسول قويتريه بقول خودش نقطه سر خط پايان داستان:d
شما کافیه تفاوت بین گیرز 1 و 3 تو این نسل در ذهن مجسم کنی:d
این نسل اولش گرافیکی مثل رایز داده ببین آخر نسل چه گرافیکایی از این کنسولهای نسل هشتم درمیاد:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or