مایکروسافت در حال ساخت کنسولی است که مرز میان کنسول و PC را از بین می‌برد!

ultimate team 2

کاربر سایت
IMG_20251027_183812_863.jpg
🎮 مایکروسافت نسل جدید ایکس‌باکس را انقلابی می‌کند!

طبق گزارش Windows Central، مایکروسافت در حال ساخت کنسولی است که مرز میان کنسول و PC را از بین می‌برد!
این دستگاه جدید نه‌تنها کل کتابخانه بازی‌های ایکس‌باکس از نسل اول تا Series X|S را پشتیبانی می‌کند،
بلکه قدرت کامل ویندوز را هم در دل خود دارد! 💻⚡

ویژگی‌های شگفت‌انگیز:

اجرای تمام بازی‌های کنسولی ایکس‌باکس به‌صورت نیتیو و بدون محدودیت.
دسترسی به تمام لانچرهای PC مثل Steam، Epic Games و Battle.net.
امکان اجرای بازی‌های پلی‌استیشن که روی PC منتشر شده‌اند!
احتمال حذف کامل هزینه اشتراک برای بازی‌های آنلاین.
رابط کاربری جدید که تجربه‌ی کنسول را با آزادی دنیای PC ترکیب می‌کند.

چرا این اتفاق مهم است؟
مایکروسافت دیگر نمی‌خواهد فقط یک کنسول بسازد؛
بلکه می‌خواهد پلتفرمی جهانی خلق کند که همه دنیای بازی را در خود جای دهد.اگر تا امروز از سیاست‌های اخیر Xbox ناراحت بودید، این پروژه می‌تواند بازگشت باشکوهی باشد —
نسلی که شعارش «آزادی برای گیمرها» است. 🕹️

اما چالش‌ها:
احتمال قیمت بالاتر نسبت به کنسول‌های فعلی.
نیاز به اجرای نرم و بدون پیچیدگی تجربه ویندوز برای کاربران عادی.
زمان عرضه احتمالی: حدود سال ۲۰۲۷.
به نظر می‌رسد مایکروسافت با این نسل جدید، نه‌تنها می‌خواهد جنگ کنسول‌ها را تمام کند،
بلکه قصد دارد تعریف گیمینگ خانگی را برای همیشه تغییر دهد.

منبع : ویندوز سنترال ‌.

پیوست خبر:
IMG_20251031_181343_681.jpg

نسل بعد Xbox و Windows 12: جزئیات هیجان‌انگیز لیک شد:

سیستم عامل Windows 12 قرار است روی کنسول‌های نسل بعدی Xbox اجرا شود و تجربه‌ای شبیه پی‌سی بدهد.

یک لایه سازگاری برای اجرای بازی‌های ایکس‌باکس روی ویندوز در دست توسعه است.
فروشگاه Microsoft Store با نصب مستقیم بازی‌های Steam و احتمالا Epic Games Store یکپارچه می‌شود.
رابط کاربری «شبیه کنسول» برای ویندوز توسعه یافته تا تجربه تلویزیون/دستگاه بزرگ فراهم شود.
طرح اشتراک‌های جدید Game Pass شامل نسخه ابری و نسخه‌های فقط پی‌سی مطرح شده است.

تمرکز بیشتر بر اجرای بازی‌های قدیمی‌تر با روش‌های جدید شبیه‌سازی و امولاتور.

نسل بعدی کنسول ممکن است سخت‌افزاری نزدیک‌تر به پی‌سی داشته باشد تا کنسول سنتی.
این پلتفرم امکان اجرای فروشگاه‌های دیگر بازی را بدون محدودیت به مایکروسافت فراهم می‌کند.

سخت‌افزارهای کاملاً جدید با طراحی OEM ممکن است تجربه کنسول و پی‌سی را ترکیب کنند.

استراتژی مایکروسافت ممکن است فراتر از کنسول صرف برود و به سمت پلتفرم بازی جهانی حرکت کند.
منبع:

آخرین ویرایش:
یه موضوعی زیاد مطرح میشه که اگه مثل PC هست چه کاریه اصلا بخریم وقتی همین الان کلی PC آماده توی بازار هست :Punish:

شما اگه تجربه وصل کردن کیس به تلویزیون توی نشیمن داشته باشید متوجه میشید چقدر کار کردن با PC از فاصله زیاد روی TV سخته~X(

هر چقدرم که Scale تصویر تغییر بدین بازم مثل تجربه کنسول نمیشه و کلا رابط کاربری بر اساس تلویزیون هم نداره ویندوز

حالا نکته اینجاست که واقعا خیلی ها هستن دوست دارن PC گیمینگ روی تلویزیون تجربه کنن ولی به خاطر دردسر های زیادش بی خیال میشن و همون کنسول میگیرن

همه اینا کنار هم میتونه دلیلی باشه که مشتری بخواد یه PC که ابعادش مناسب قرار گرفتن کنار تلویزیون هست رو با یه رابط کاربری کاملا بهینه شده روی TV خریداری کنه و دسترسی به لایبری استیم یا هر استور دیگه هم داشته باشه

حالا گیم پس و play anywhere و کلود گیمینگ هم به اینا اضافه میشه

یه زمان شایعاتی بود که ولو میخواد کنسول خانگی بر پایه استیم بزنه که تا جایی که یادمه خیلیا از شایعاتش استقبال کردن ولی هیچ وقت اتفاق نیفتاد

الانم من حس میکنم همون جنس کنسول قراره عرضه بشه ولی بر پایه ویندوز و استور مایکروسافت

من فکر میکنم اگه قیمت به نسبت پرفرمنس که میده خوب باشه میتونه به موفقیت برسه

یه موضوعی زیاد مطرح میشه که اگه مثل PC هست چه کاریه اصلا بخریم وقتی همین الان کلی PC آماده توی بازار هست :Punish:

شما اگه تجربه وصل کردن کیس به تلویزیون توی نشیمن داشته باشید متوجه میشید چقدر کار کردن با PC از فاصله زیاد روی TV سخته~X(

هر چقدرم که Scale تصویر تغییر بدین بازم مثل تجربه کنسول نمیشه و کلا رابط کاربری بر اساس تلویزیون هم نداره ویندوز

حالا نکته اینجاست که واقعا خیلی ها هستن دوست دارن PC گیمینگ روی تلویزیون تجربه کنن ولی به خاطر دردسر های زیادش بی خیال میشن و همون کنسول میگیرن

همه اینا کنار هم میتونه دلیلی باشه که مشتری بخواد یه PC که ابعادش مناسب قرار گرفتن کنار تلویزیون هست رو با یه رابط کاربری کاملا بهینه شده روی TV خریداری کنه و دسترسی به لایبری استیم یا هر استور دیگه هم داشته باشه

حالا گیم پس و play anywhere و کلود گیمینگ هم به اینا اضافه میشه

یه زمان شایعاتی بود که ولو میخواد کنسول خانگی بر پایه استیم بزنه که تا جایی که یادمه خیلیا از شایعاتش استقبال کردن ولی هیچ وقت اتفاق نیفتاد

الانم من حس میکنم همون جنس کنسول قراره عرضه بشه ولی بر پایه ویندوز و استور مایکروسافت

من فکر میکنم اگه قیمت به نسبت پرفرمنس که میده خوب باشه میتونه به موفقیت برسه
فکر کنم تا حالا Steam Big picture رو اجرا نکردی.
حتی با کمی تنظیمات میشه کاری کرد که تو لانچ ویندوز بعد از لاگین یکراست بره تو Big picture.
البته این UI جدید مایکروسافت حتما خیلی بهتره چون کلی رم و منابع سیستم رو آزاد میزاره ولی حالت فعلی استیم هیچ کم و کسری از UI یک کنسول نداره.

اگر به توافق جمعی رسیدید که اطلاع بدم کنسول رو بسازن🏁

شاید یه تیکه از بازار رو گرفتن. شایدم کل بازاز نسل بعد رو گرفتن سونی ورشکست شد. کی از آینده خبر داره😇🤔😁

هشتگ بریم برای ادامه دعوا

دوستان ببخشید میان بحثتون
چون بیرونم نتونستم کل بحث رو بخونم
تا یه مدتی به کنسول دسترسی نخواهم داشت و فقط لپتاپ
سوالم اینه که جایی توضیح دادن که این پی سی بازی های کنسول رو هم میتونه اجرا کنه ؟
مخصوصا بک وارد ها
چون من اکانتم 200 تا بازی داره که حدود 5K دلار خرجش کردم
میخوام ببینم این پول هدر میشه یا نه ؟
فداتون

سوالم اینه که جایی توضیح دادن که این پی سی بازی های کنسول رو هم میتونه اجرا کنه ؟
مخصوصا بک وارد ها
فداتون
یه خبری خوندم که میگفت شایعه شده که تمام بکواردها رو ساپورت میکنه

• Love
Reactions: Optimus Prime
مخصوصا بک وارد ها
فداتون
علی جان شمایی ؟
میلاد جواب سوالتون رو صفحه قبل داده

• Love
Reactions: Optimus Prime
یه خبری خوندم که میگفت شایعه شده که تمام بکواردها رو ساپورت میکنه
ممنونم
علی جان شمایی ؟
میلاد جواب سوالتون رو صفحه قبل داده
بله قربان خودمم
قربونت بشم ممنونم

extas1s از قول kepler-l2 , افشاگر amd نقل کرده که ایکس باکس بعدی بازی های ایکس باکس های قبلی، از اورجینال تا سری اس ایکس رو به صورت نیتیو اجرا خواهد کرد.
که با گزارش ویندوز سنترال هم همخوانی دارد
بینهایت خوشحالم

فکر کنم تا حالا Steam Big picture رو اجرا نکردی.
حتی با کمی تنظیمات میشه کاری کرد که تو لانچ ویندوز بعد از لاگین یکراست بره تو Big picture.
البته این UI جدید مایکروسافت حتما خیلی بهتره چون کلی رم و منابع سیستم رو آزاد میزاره ولی حالت فعلی استیم هیچ کم و کسری از UI یک کنسول نداره.

تست کردم ولی خیلی وقتا شما نیاز داری توی محیط ویندوز هم یه سری کارها انجام بدی
مثلا همین امروز من خواستم برم مولتی پلیر هیلو که باید اول توی اپ xbox لاگین کنی تا وارد بازی بشی
این لاگین کردن هم باید بیرون از استیم انجام بشه
استیم تا حد زیادی کاملا هست ولی همچنان وابستگی وجود داره

احتمالا اپ xbox اون وابستگی هارو هم حل کرده:pepsi:

تست کردم ولی خیلی وقتا شما نیاز داری توی محیط ویندوز هم یه سری کارها انجام بدی
مثلا همین امروز من خواستم برم مولتی پلیر هیلو که باید اول توی اپ xbox لاگین کنی تا وارد بازی بشی
این لاگین کردن هم باید بیرون از استیم انجام بشه
استیم تا حد زیادی کاملا هست ولی همچنان وابستگی وجود داره

احتمالا اپ xbox اون وابستگی هارو هم حل کرده:pepsi:
خب آره موارد استثنا هم وجود داره ولی خب ایکس باکس رو هم میتونی تو استارتاپ بیاد بالا که دیگه آماده باشه.
من این رو میگم چون لپ تاپم بعد از اینکه عمرش رو کرد رو گذاشتم تو پذیرایی و فقط باهاش PES/Fifa یا بازیهای قدیمی بازی میکنیم.
بیگ پیکچر خیلی خوبه.

ولی خب آره حتما برای تنظیمات و غیره که مربوط به بیرون از محیط استیم میشه حتما یه کنسول و UI اختصاصی که براش نوشته میشه کاملا برتری داره.
این UI جدیدی که برای Ally آوردن خیلی جذابه ، باید برای PC هم منتشرش کنن.

میگم مدل خیلی جمع و جور اندازه کف دست مثل intel nuc هم بده برای آفیس و کارای اداری...:دی هر چی نباشه هدفشون کلیه فقط گیم نیست:دی بکوارد بازیهای ایکس باکس ارجینال هم رو نفتی ترین مدلش به راهه برای دوستان:دی

میگم مدل خیلی جمع و جور اندازه کف دست مثل intel nuc هم بده برای آفیس و کارای اداری...:دی هر چی نباشه هدفشون کلیه فقط گیم نیست:دی بکوارد بازیهای ایکس باکس ارجینال هم رو نفتی ترین مدلش به راهه برای دوستان:دی
اگر کمپانی سخت افزاری بود، احتمالش بود سمت همچین کاری بره ولی برای قرار داد ساخت و توسعه و طراحی APU همین‌XBOX بعدی حداقل کف سفارشش ۱۰ میلیون‌تا باید باشه.

صرفه اقتصادی نداره

IMG_20251103_171929_056.jpg
شایعه‌ی داغ: ایکس‌باکس Magnus در دو مدل جدید در راه است!

طبق گزارش منابع مطلع، مایکروسافت سفارش تولید ۵۰ میلیون چیپ AMD برای دو کنسول جدید خود داده است:

Xbox Magnus Hybrid

Xbox Magnus Regular

به گفته‌ی منبع، این دو مدل مشابه ساختار Series X / S خواهند بود — یکی نسخه‌ی هیبریدی با قابلیت‌های ابری و دیگری مدل استاندارد.

این اطلاعات هنوز به‌صورت رسمی تأیید نشده، اما حجم سفارش نشان می‌دهد ایکس‌باکس به نسل جدید کنسول‌های خود نزدیک‌تر از همیشه است.

ایکس‌باکس نسل بعدی قراره تا سقف ۱۴۴ فریم بر ثانیه (144FPS) خروجی بدهد.

IMG_20251103_181208_833.jpg

به گفته‌ی AstalX، با افزایش تلویزیون‌هایی با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز، مایکروسافت می‌خواهد نسل بعدی کنسولش رو کاملاً با این استاندارد هماهنگ کند.

یعنی در نسل بعد، تجربه‌ی بازی‌ها روی ایکس‌باکس قراره نه‌تنها روان‌تر، بلکه نزدیک به سطح مانیتورهای گیمینگ حرفه‌ای باشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or