مایکروسافت در حال ساخت کنسولی است که مرز میان کنسول و PC را از بین می‌برد!

ultimate team 2

کاربر سایت
IMG_20251027_183812_863.jpg
🎮 مایکروسافت نسل جدید ایکس‌باکس را انقلابی می‌کند!

طبق گزارش Windows Central، مایکروسافت در حال ساخت کنسولی است که مرز میان کنسول و PC را از بین می‌برد!
این دستگاه جدید نه‌تنها کل کتابخانه بازی‌های ایکس‌باکس از نسل اول تا Series X|S را پشتیبانی می‌کند،
بلکه قدرت کامل ویندوز را هم در دل خود دارد! 💻⚡

ویژگی‌های شگفت‌انگیز:

اجرای تمام بازی‌های کنسولی ایکس‌باکس به‌صورت نیتیو و بدون محدودیت.
دسترسی به تمام لانچرهای PC مثل Steam، Epic Games و Battle.net.
امکان اجرای بازی‌های پلی‌استیشن که روی PC منتشر شده‌اند!
احتمال حذف کامل هزینه اشتراک برای بازی‌های آنلاین.
رابط کاربری جدید که تجربه‌ی کنسول را با آزادی دنیای PC ترکیب می‌کند.

چرا این اتفاق مهم است؟
مایکروسافت دیگر نمی‌خواهد فقط یک کنسول بسازد؛
بلکه می‌خواهد پلتفرمی جهانی خلق کند که همه دنیای بازی را در خود جای دهد.اگر تا امروز از سیاست‌های اخیر Xbox ناراحت بودید، این پروژه می‌تواند بازگشت باشکوهی باشد —
نسلی که شعارش «آزادی برای گیمرها» است. 🕹️

اما چالش‌ها:
احتمال قیمت بالاتر نسبت به کنسول‌های فعلی.
نیاز به اجرای نرم و بدون پیچیدگی تجربه ویندوز برای کاربران عادی.
زمان عرضه احتمالی: حدود سال ۲۰۲۷.
به نظر می‌رسد مایکروسافت با این نسل جدید، نه‌تنها می‌خواهد جنگ کنسول‌ها را تمام کند،
بلکه قصد دارد تعریف گیمینگ خانگی را برای همیشه تغییر دهد.

منبع : ویندوز سنترال ‌.

پیوست خبر:
IMG_20251031_181343_681.jpg

نسل بعد Xbox و Windows 12: جزئیات هیجان‌انگیز لیک شد:

سیستم عامل Windows 12 قرار است روی کنسول‌های نسل بعدی Xbox اجرا شود و تجربه‌ای شبیه پی‌سی بدهد.

یک لایه سازگاری برای اجرای بازی‌های ایکس‌باکس روی ویندوز در دست توسعه است.
فروشگاه Microsoft Store با نصب مستقیم بازی‌های Steam و احتمالا Epic Games Store یکپارچه می‌شود.
رابط کاربری «شبیه کنسول» برای ویندوز توسعه یافته تا تجربه تلویزیون/دستگاه بزرگ فراهم شود.
طرح اشتراک‌های جدید Game Pass شامل نسخه ابری و نسخه‌های فقط پی‌سی مطرح شده است.

تمرکز بیشتر بر اجرای بازی‌های قدیمی‌تر با روش‌های جدید شبیه‌سازی و امولاتور.

نسل بعدی کنسول ممکن است سخت‌افزاری نزدیک‌تر به پی‌سی داشته باشد تا کنسول سنتی.
این پلتفرم امکان اجرای فروشگاه‌های دیگر بازی را بدون محدودیت به مایکروسافت فراهم می‌کند.

سخت‌افزارهای کاملاً جدید با طراحی OEM ممکن است تجربه کنسول و پی‌سی را ترکیب کنند.

استراتژی مایکروسافت ممکن است فراتر از کنسول صرف برود و به سمت پلتفرم بازی جهانی حرکت کند.
منبع:

آخرین ویرایش:
قضیه انقدر پیچیده شده که باید صبر کرد تا کنسول بیاد یا اخبار بیشتری ازش بیرون بیاد. ولی تا همینجا اگه بخوام بگم چیز خاصی نمیبینم که بخوام هیجان زده بشم. خیلی وقت هست که پی‌سی های گیمینگ هستند که هم ویندوز دارند هم استیم هم استور ماکروسافت ولی اگه بخوام برای خودم کاستومایز کنم یه نسخه از ویندوز سفارشی مخصوص گیم به علاوه استور مخصوص کنسولی ایکس باکس که مخصوص برای کنسول طراحی شده. خب الان نمیتونستند توی همین سریز ایکس فروشگاه استیم هم بیارن؟ قسمت هیجان انگیز ماجرا کجاست؟ فقط یه تغییر سیستم عامل به ویندوز ۱۲ (اون هم نسخه سفارشی) هیجانی برای من ایجاد نمیکنه و مسئله قیمت هم مهم هست. آیا اگه واقعا با یه pc طرف هستیم یعنی فایل های exe توش اجرا میشند؟ اینجوری همون روز اول فاتحه هک شدن دستگاه خونده هست

رقابت مایکرو با سونی تو بحث فروش سخت افزار وقتی تموم شد که بازیهاشون روز اول دارن به پلی استیشن هم میان.
عجیبه که هنوز کسانی هستن که باور دارن مایکرو این دستگاه رو داره منتشر میکنه که با PS6 رقابت کنه یا همچین چیزی.

هدف این دستگاه یه چیزی مثل ایده Steam Machine هاست ، قراره که تلاش کنه اون بخشی از PCگیمر/PS گیمرهایی که همیشه چندپلتفرمه بودن یا قصد این رو دارن رو ساپورت کنه و بهشون سرویس اشتراکی و نرم افزار بفروشه.
و خب قبل این میخواد تا جایی که میتونه بخش بزرگی از اون جامعه نه چندان کوچک چند ده میلیونی خود ایکس باکس رو نگه داره.
===========
===========
حالا نمیخوام بگم از قبل هم این میدونستم و...
نه هیچکدوممون تو نسل 7 یا 8 این روز رو نمیتونستیم پیش بینی کنیم.

اما خب الان که به نتایج این 25 سال نگاه میکنیم میشه دید بهتر و کاملتری داشت ، بقولی معما چو حل گشت آسان شود.

میخوام بگم ای کاش همون اوایل 2000 یک آدم/تیم خوش فکر و آینده نگر تو مایکروسافت بود و همین سیاست رو اونموقع پایه ریزی میکرد.

مطمئنا به پشتوانه ویندوزی که همه گیر بود به راحتی میتونست به بهترین شکل ممکن این بازار PCگیمینگ و خاکستری پلیرهای کنسولی(پلیرهای چندپلتفرمه) رو قبضه کنه.

نه فرصتی به Valve/Steam برای پا گرفتن میداد و هم به عنوان یه رقیب تو بحث فروش نرم افزار میتونست به بهترین شکل با سونی رقابت کنه و اینقدر خرج روی دست همدیگه نزارن.
حالا این رو هم میشه گفت که اگه مایکروسافت به جنگ کنسولی ورود نمیکرد شاید یه کمپانی دیگه وارد بازار کنسول میشد که با سونی رقابت کنه ، نمیشه این رو کتمان کرد.

ولی خب این که مایکرو ویندوز رو به عنوان همه گیر ترین سیستم عامل و PC رو به عنوان یه پلتفرم اصلی بیخیال بشه و بره از صفر یه دونه جدید برای خودش بسازه...
این رو نمیخوام بگم یه شکست کامل بود چرا که یکی دو نسل رو عالی و بعضا متوسط رو به خوب کار کرد ولی میخوام بگم این روند منطقی نبود.
غذا رو دور سر خودش چرخوند و خورد ، اون وسط کلی هم از قاشقش میریخت.

به نظرم مایکروسافت چوب جدی نگرفتن PC گیمینگ رو خورد نه اینکه نتونست با سونی/پلی استیشن رقابت پایاپای کنه که واقعا تو یه زمانهایی عالی کار کرد و سونی رو به تکاپو واداشت.
ولی وقتی که متوجه شد دیگه نمیتونه و برگشت به PC دیگه خیلی دیر بود.

مایکرو حالا حالاها باید تاوان بده تا بتونه نیم نگاهی به سمت اون جایگاهی که میتونست بهش دست پیدا کنه رو داشته باشه و به سمتش حرکت کنه.
البته این خیلی فرصت خوبیه و به نظرم کار درستی رو داره انجام میده که تمرکز رو آورده به PC و خب به مابقی هم نه نگفته.

رقابت مایکرو با سونی تو بحث فروش سخت افزار وقتی تموم شد که بازیهاشون روز اول دارن به پلی استیشن هم میان.
عجیبه که هنوز کسانی هستن که باور دارن مایکرو این دستگاه رو داره منتشر میکنه که با PS6 رقابت کنه یا همچین چیزی.

هدف این دستگاه یه چیزی مثل ایده Steam Machine هاست ، قراره که تلاش کنه اون بخشی از PCگیمر/PS گیمرهایی که همیشه چندپلتفرمه بودن یا قصد این رو دارن رو ساپورت کنه و بهشون سرویس اشتراکی و نرم افزار بفروشه.
و خب قبل این میخواد تا جایی که میتونه بخش بزرگی از اون جامعه نه چندان کوچک چند ده میلیونی خود ایکس باکس رو نگه داره.
===========
===========
حالا نمیخوام بگم از قبل هم این میدونستم و...
نه هیچکدوممون تو نسل 7 یا 8 این روز رو نمیتونستیم پیش بینی کنیم.

اما خب الان که به نتایج این 25 سال نگاه میکنیم میشه دید بهتر و کاملتری داشت ، بقولی معما چو حل گشت آسان شود.

میخوام بگم ای کاش همون اوایل 2000 یک آدم/تیم خوش فکر و آینده نگر تو مایکروسافت بود و همین سیاست رو اونموقع پایه ریزی میکرد.

مطمئنا به پشتوانه ویندوزی که همه گیر بود به راحتی میتونست به بهترین شکل ممکن این بازار PCگیمینگ و خاکستری پلیرهای کنسولی(پلیرهای چندپلتفرمه) رو قبضه کنه.

نه فرصتی به Valve/Steam برای پا گرفتن میداد و هم به عنوان یه رقیب تو بحث فروش نرم افزار میتونست به بهترین شکل با سونی رقابت کنه و اینقدر خرج روی دست همدیگه نزارن.
حالا این رو هم میشه گفت که اگه مایکروسافت به جنگ کنسولی ورود نمیکرد شاید یه کمپانی دیگه وارد بازار کنسول میشد که با سونی رقابت کنه ، نمیشه این رو کتمان کرد.

ولی خب این که مایکرو ویندوز رو به عنوان همه گیر ترین سیستم عامل و PC رو به عنوان یه پلتفرم اصلی بیخیال بشه و بره از صفر یه دونه جدید برای خودش بسازه...
این رو نمیخوام بگم یه شکست کامل بود چرا که یکی دو نسل رو عالی و بعضا متوسط رو به خوب کار کرد ولی میخوام بگم این روند منطقی نبود.
غذا رو دور سر خودش چرخوند و خورد ، اون وسط کلی هم از قاشقش میریخت.

به نظرم مایکروسافت چوب جدی نگرفتن PC گیمینگ رو خورد نه اینکه نتونست با سونی/پلی استیشن رقابت پایاپای کنه که واقعا تو یه زمانهایی عالی کار کرد و سونی رو به تکاپو واداشت.
ولی وقتی که متوجه شد دیگه نمیتونه و برگشت به PC دیگه خیلی دیر بود.

مایکرو حالا حالاها باید تاوان بده تا بتونه نیم نگاهی به سمت اون جایگاهی که میتونست بهش دست پیدا کنه رو داشته باشه و به سمتش حرکت کنه.
البته این خیلی فرصت خوبیه و به نظرم کار درستی رو داره انجام میده که تمرکز رو آورده به PC و خب به مابقی هم نه نگفته.
اون موقع به خاطر نبود DRM سفت و سخت کسی با پی سی کار نداشت چون براشون کاملا بی ارزش بود. همین که پی سی داره تو این سالها بهش توجه میشه رو متاسفانه مدیون Denuvo هستیم :دی

اون موقع به خاطر نبود DRM سفت و سخت کسی با پی سی کار نداشت چون براشون کاملا بی ارزش بود. همین که پی سی داره تو این سالها بهش توجه میشه رو متاسفانه مدیون Denuvo هستیم :دی
آره دنوو نبود که ولو /استیم و... اصلا نمیتونستن پا بگیرن.
گیمینگ مدیون دنووست:D
==========

جدای از شوخی واقعا تو نسل هفت که اون احمقها میگفتن PC پلتفرم پایرسیه (که خب بود) و در ضدش حرف میزدن Valve شروع کرد به پول پارو کردن.
مایکرو واقعا فرصت عجیب و غریبی رو از دست داد.
چیزی که جلوی چشمش بود رو ندید و رفت تو انباری که از اول چرخ رو اختراع کنه.

==========

جدای از شوخی واقعا تو نسل هفت که اون احمقها میگفتن PC پلتفرم پایرسیه (که خب بود) و در ضدش حرف میزدن Valve شروع کرد به پول پارو کردن.
من با یه چیزایی با این نوع طرز فکر مشکل دارم. اول با یه مثال مشکلمو بگم :D مثلا دیدم خیلیا تو اوج سینمای مارول میگفتن سونی حماقت کرد مارول رو نخرید که الان پول پارو کنه. در صورتی که مارول اگه رشد کرد و پا گرفت به خاطر دیزنی و برنامه ریزیاش بود وگرنه دست سونی بود عاقبتش در حد همین مانستر هانتر و RE ها و مادام وب و اینا میشد. یعنی به طور کل اصلا تبدیل به مارولی نمیشد که بشه باهاش پول پارو کرد.

حالا همین درمورد مایکرو هم صدق میکنه. پی سی گیمینگ رشد کرد چون ولو وجود داشت. ولو پی سی گیمینگ رو نجات داد. اگه ولو وجود نداشت و مایکرو این کارو میخواست کنه تهش وضعیت پی سی هم یه چیزی مثل اکس باکس میشد :D
از شاهکار های فراموش نشدنی مایکرو روی پی سی همین GFWL بود و اگه استیم نبود سرنوشت پی سی گیمینگم یه چیز تو مایه های همون GFWL بود.

من با یه چیزایی با این نوع طرز فکر مشکل دارم. اول با یه مثال مشکلمو بگم :D مثلا دیدم خیلیا تو اوج سینمای مارول میگفتن سونی حماقت کرد مارول رو نخرید که الان پول پارو کنه. در صورتی که مارول اگه رشد کرد و پا گرفت به خاطر دیزنی و برنامه ریزیاش بود وگرنه دست سونی بود عاقبتش در حد همین مانستر هانتر و RE ها و مادام وب و اینا میشد. یعنی به طور کل اصلا تبدیل به مارولی نمیشد که بشه باهاش پول پارو کرد.

حالا همین درمورد مایکرو هم صدق میکنه. پی سی گیمینگ رشد کرد چون ولو وجود داشت. ولو پی سی گیمینگ رو نجات داد. اگه ولو وجود نداشت و مایکرو این کارو میخواست کنه تهش وضعیت پی سی هم یه چیزی مثل اکس باکس میشد :D
از شاهکار های فراموش نشدنی مایکرو روی پی سی همین GFWL بود و اگه استیم نبود سرنوشت پی سی گیمینگم یه چیز تو مایه های همون GFWL بود.
خب من که اشاره کردم کاش یه آدم/تیم خوش فکر و آینده نگر تو اوایل 2000 تو مایکرو بودن.
خب اینها نبودن که نتیجش شد این ، همون ویندوز لایو و...

مایکرو نمیتونست هم کنسولهای ایکس باکس رو توسعه بده و هم روی ویندوز بخواد دست بالا رو پیدا کنه ، این شد که یه چیز دم دستی و من دراوردی مثل GFWL براش منتشر کرد که رفع تکلیف کنه.
اینکه تمام توان مایکرو از لحاظ نرم افزاری نبود.
کلا آدم نشد و بعدش هم با UWP این رو تکرار کرد که گلش فاجعه سیاستش برای ویندوز8 بود(که عملی نشد)

همن اپ دوزاری xbox رو میتونست اونموقع حتی 30-20 درصدش رو توسعه بده وضع اینطور نمیشد ، به پا گرفتن Valve/Steam هم نمیرسید.
حالا اینکه خود ولو خوش فکر بود و ذره ذره خودش و PC رو کشوند بالا یا این نبود رقیب روی ویندوز هم به نفعش شد ، تو نسل هفت جاپاش رو محکم کرد و... که حقیقته.

ولی اینکه مایکرو چیزی که تو دستش بود رو نخواست و رفت یه زمین بازی دیگه برای خودش درست کنه هم حقیقته.
این با خرید مثلا مارول توسط سونی و... خیلی تفاوت میکنه.

==========

کمیت بله ولی سیر صعودی کیفیت پورت ها از موقعی شروع شد که فهمیدن بدون ترس از پایرسی میتونن برای پی سی عرضه کنن :دی

دوستان من نمیخوام وارد این بحث ها بشم و تا کنسول جدید معرفی نشه و قابلیت ها و علی الخصوص قیمتش رو ندونیم بحث در موردش بی فایده ست اما یه چیزی من دیدم تو این گروه گفتم شفاف سازی کنم
اونم در در مورد ارتقاء کنسول بود،خیلی از ایکس باکس فن ها گفته بودن که این کنسول یک پیسی از پیش آماده شده خواهد بود که خیلی خوبی ها داره و یکیش که چندبار تو صفحات گذشته تکرار شد این بود که بعدا به راحتی میشه ارتقا داد اما باید عرض کنم از یک سطحی به بعد ارتقاء پیسی به اون آسونی ها که فکر میکنید نخواهد بود، مثلا دیدم تو بعضی مباحث میگن از خوبی های پیسی به نسبت کنسول اینه که راحت میشه ارتقا داد ولی نمیگن ارتقا گرافیک خالی از 3070 به 4070 TI برات نزدیک 80 میلیون آب میخوره(قیمتم دقیق نیست چون دستم تو کار نیست ولی دوستم چند روز پیش همین ارتقا رو داد و حدودا انقدری هزینه کرد گرفایم رو 35 فروخت و گروفیک نو سفارش داد 110 تومن اگه اشتباه نکنم ) و اصلا اونجوری که میگن واسه ارتقا دستت بازه و راحتی نیست. این تازه یکی از قطعاته و بعضی مواقع پیش میاد که مثل من مثلا خواستم گرافیک کامپیوترم رو عوض کنم دیدم سی پی یو هم باید عوض شده تا باتلنک حفظ بشه بعد دیدم واسه تعویض سی پی یو باید مادر برد هم عوض بشه چون سری(Z370) قدیمی بود بعد دیدم باید رم رو DDR جدید بذارم خلاصه سرتون رو درد نیارم دیدم واسه ارتقا کامپیوتر فقط هارد کامپیوترم رو میتونم نگه دارم بقیه از دم باید عوض شه :D
ایکس باکس هم از این قضیه مستثنی نیست چه بسا که به خاطر خاص بودنش و به قولی انحصاری بودنش دستت خیلی بیشتر از PC برای ارتقا بسته ست، پس فکر قابل ارتقا بودن رو از سرتون بیرون کنید نهایتش در ارتقا هارد یا شاید رم بشه بهش فکر کرد

سونی بازار کنسول رو در اختیار داره مایکروسافت بازار pc رو در مقایسه به سونی پس طبیعیه که کنسول بعدیش pc با سیستم عامل ویندوز باشه
اتفاقا بنظرم در حد خودش موفق میشه

دوستان من نمیخوام وارد این بحث ها بشم و تا کنسول جدید معرفی نشه و قابلیت ها و علی الخصوص قیمتش رو ندونیم بحث در موردش بی فایده ست اما یه چیزی من دیدم تو این گروه گفتم شفاف سازی کنم
اونم در در مورد ارتقاء کنسول بود،خیلی از ایکس باکس فن ها گفته بودن که این کنسول یک پیسی از پیش آماده شده خواهد بود که خیلی خوبی ها داره و یکیش که چندبار تو صفحات گذشته تکرار شد این بود که بعدا به راحتی میشه ارتقا داد اما باید عرض کنم از یک سطحی به بعد ارتقاء پیسی به اون آسونی ها که فکر میکنید نخواهد بود، مثلا دیدم تو بعضی مباحث میگن از خوبی های پیسی به نسبت کنسول اینه که راحت میشه ارتقا داد ولی نمیگن ارتقا گرافیک خالی از 3070 به 4070 TI برات نزدیک 80 میلیون آب میخوره(قیمتم دقیق نیست چون دستم تو کار نیست ولی دوستم چند روز پیش همین ارتقا رو داد و حدودا انقدری هزینه کرد گرفایم رو 35 فروخت و گروفیک نو سفارش داد 110 تومن اگه اشتباه نکنم ) و اصلا اونجوری که میگن واسه ارتقا دستت بازه و راحتی نیست. این تازه یکی از قطعاته و بعضی مواقع پیش میاد که مثل من مثلا خواستم گرافیک کامپیوترم رو عوض کنم دیدم سی پی یو هم باید عوض شده تا باتلنک حفظ بشه بعد دیدم واسه تعویض سی پی یو باید مادر برد هم عوض بشه چون سری(Z370) قدیمی بود بعد دیدم باید رم رو DDR جدید بذارم خلاصه سرتون رو درد نیارم دیدم واسه ارتقا کامپیوتر فقط هارد کامپیوترم رو میتونم نگه دارم بقیه از دم باید عوض شه :D
ایکس باکس هم از این قضیه مستثنی نیست چه بسا که به خاطر خاص بودنش و به قولی انحصاری بودنش دستت خیلی بیشتر از PC برای ارتقا بسته ست، پس فکر قابل ارتقا بودن رو از سرتون بیرون کنید نهایتش در ارتقا هارد یا شاید رم بشه بهش فکر کرد
فعلا هیچ leak یی در مورد اینکه این کنسول یا پی سی قابل اپگرید خواهد بود مطلقا نیومده و بنظر هم قابل ارتقا نخواهد بود احتمال زیاد چندتا کانفیگ خواهد داشت و اگر فروش متوسطی هم داشته باشه نسخه های بین نسلی براش میان عین ایکس باکس وان ایکس و پرو . حالا اینکه هیچ leak گفته نشده شما چجوری به این چیز رسیدی هم در نوع خودش جالبه.

• Smile
  • Like
Reactions: Alien87 and MyJinx
بنظرم اصلا مهم نیست بازی ها چطور اجرا میشند یا کسی میخره یا نه!
مهم اینه چطور مایکروسافت میخواد روی این کنسول سود که هیچ ضرر نکنه !حتما باید کنسولی بسازه که از pc با همون قیمت راندمان بهتری داشته باشه تا فروش بره اما از اون طرف با وجود بقیه استورها باید قید اشتراک رو هم بزنه ! با این اوصاف چطور میخواد ضرر نکنه چون همه شرایط به نفع مشتری هست.

بازار کنسول قربانی‌های زیادی داده از جمله مایکروسافت گیمینگ که با وجود سرمایه‌گذاری عظیم/شگفت انگیز:D نه تنها نتونست با توجه به سابقه حضورش در بازار برتری پایداری برای کنسولش رقم بزنه بلکه شکست مفتضحانه ای خورد. نکته ای که وجود داره بخش PC گیمینگ همیشه مسیر متفاوتی از کنسول‌ها طی کرده. بازاری که آزادتر، متنوع‌ و در عین حال بی‌رحمه
در چند سال اخیر برندهای متعددی وارد این حوزه شدن؛ از ایسوس با مدل‌های ROG Ally گرفته تا لنوو، پروژه استیم ماشین از والو، MSI و حتی Dell که سیستم‌های گیمینگ قابل حمل یا از پیش ساخته‌شده ارائه دادن. حالا با ورود تازه مایکروسافت به این بازار و معرفی کنسولی که بیشتر به یک پی‌سی شباهت داره (نادلا هم تایید کرده بیشتر به PC شباهت داره تا کنسول) بازی قدرت در بازاری که رقبا دست اول و برنده رو دارن فکر نمی کنم بازی با کلمات پوشالی (شگفت انگیز/قوی ترین) اونم با سابقه مایکروسافت گیمینگ، باعث بشه مدال رو از الان بندازن گردنش!
نکته اینجاست که آزادی عمل در بازار PC، در عین باز بودن گاهی به‌شدت انحصارطلب عمل می‌کنه. شرکت‌ها با نرم‌افزارها، فروشگاه‌ها و پلتفرم‌های بسته، دوباره نوعی وابستگی جدید می‌سازن. مایکروسافت هم اگرچه با شعار "آزادی انتخاب" جلو میاد، ولی در عمل می‌تونه رقیب مستقیم سازندگان سیستم‌های از پیش ساخته‌شده مثل ایسوس بشه، شرکتی که امروز شریک سخت‌افزاریشه و یحتمل فردا رقیبش. دلیلش اینه که مایکروسافت گیمینگ به لحاظ نرم افزاری هر مدل سخت افزاری رو ساپورت می کنه با شعار (This Is an Xbox) و به عنوان ناشر، نیاز داره با غول های تکنولوژی همکاری بیش از پیش داشته باشه.
در نتیجه نسل بعدی سیستم مایکروسافت بیش از اون که یک کنسول یا پی سی باشه، تلاشی برای بقائه. بازاری که اثبات شده صرفا قدرت سخت‌افزار تعیین‌کننده برتری نیست، بلکه اعتماد، اعتماد، اعتماد بازیکن‌ها حرف اولو آخرو می‌زنه، مایکروسافت می‌خوادXbox رو به "تجربه‌ای جهانی" تبدیل کنه، اما اگر مثل گذشته (که از الان اینطور برمیاد) بخواد با شعارها و وعده‌های توخالی وارد میدون بشه، ممکنه سرنوشتی شبیه استیم ماشین والو پیدا کنه. ایده‌ای با شعار آینده نگری، ولی بی‌ریشه در واقعیت بازار

آخرین ویرایش:
فعلا هیچ leak یی در مورد اینکه این کنسول یا پی سی قابل اپگرید خواهد بود مطلقا نیومده و بنظر هم قابل ارتقا نخواهد بود احتمال زیاد چندتا کانفیگ خواهد داشت و اگر فروش متوسطی هم داشته باشه نسخه های بین نسلی براش میان عین ایکس باکس وان ایکس و پرو . حالا اینکه هیچ leak گفته نشده شما چجوری به این چیز رسیدی هم در نوع خودش جالبه.
تو تاپیک های مختلف من دیدم که بعضی ها گفته بودن اگه به نوعی پی سی باشه حتی میشه ارتقاء داد
فکر کنم تو این تاپیک هم به بار صحبتش شد

• Like
Reactions: ps3_360_wii
ای کاش اینطور بود که لااقل پورتهای خوبی میدیدیم.
قبول کن پورت های ۱۰-۱۲ سال پیش به معنای واقع کلمه فاجعه بودن :دی الان صرفا پرفورمنس یه کم مشکل داره ولی قبلا پورت هایی داشتیم که ساده ترین آپشن ها رو نداشتن و حتی ژاپنی ها هم الان یاد گرفتن مثل آدم پورت پی سی میدن :دی تو این چند ساله کپکام به غیر از MHW و DD2 تر و تمیز ترین پورت های تاریخ پی سی رو ریلیز کرده که واقعا معجزه محسوب میشه.
قبلا پورت میکردن با mouse acceleration اجباری یا تبدیل input آنالوگ به موس و تنظیمات گرافیکی خیلی محدود و فریم لاک و غیره ولی الان غیر از پورت های ایندی ژاپنی کمتر چنین چیزی میبینیم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: dark souls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or