مایکروسافت در حال ساخت کنسولی است که مرز میان کنسول و PC را از بین می‌برد!

ultimate team 2

کاربر سایت
IMG_20251027_183812_863.jpg
🎮 مایکروسافت نسل جدید ایکس‌باکس را انقلابی می‌کند!

طبق گزارش Windows Central، مایکروسافت در حال ساخت کنسولی است که مرز میان کنسول و PC را از بین می‌برد!
این دستگاه جدید نه‌تنها کل کتابخانه بازی‌های ایکس‌باکس از نسل اول تا Series X|S را پشتیبانی می‌کند،
بلکه قدرت کامل ویندوز را هم در دل خود دارد! 💻⚡

ویژگی‌های شگفت‌انگیز:

اجرای تمام بازی‌های کنسولی ایکس‌باکس به‌صورت نیتیو و بدون محدودیت.
دسترسی به تمام لانچرهای PC مثل Steam، Epic Games و Battle.net.
امکان اجرای بازی‌های پلی‌استیشن که روی PC منتشر شده‌اند!
احتمال حذف کامل هزینه اشتراک برای بازی‌های آنلاین.
رابط کاربری جدید که تجربه‌ی کنسول را با آزادی دنیای PC ترکیب می‌کند.

چرا این اتفاق مهم است؟
مایکروسافت دیگر نمی‌خواهد فقط یک کنسول بسازد؛
بلکه می‌خواهد پلتفرمی جهانی خلق کند که همه دنیای بازی را در خود جای دهد.اگر تا امروز از سیاست‌های اخیر Xbox ناراحت بودید، این پروژه می‌تواند بازگشت باشکوهی باشد —
نسلی که شعارش «آزادی برای گیمرها» است. 🕹️

اما چالش‌ها:
احتمال قیمت بالاتر نسبت به کنسول‌های فعلی.
نیاز به اجرای نرم و بدون پیچیدگی تجربه ویندوز برای کاربران عادی.
زمان عرضه احتمالی: حدود سال ۲۰۲۷.
به نظر می‌رسد مایکروسافت با این نسل جدید، نه‌تنها می‌خواهد جنگ کنسول‌ها را تمام کند،
بلکه قصد دارد تعریف گیمینگ خانگی را برای همیشه تغییر دهد.

منبع : ویندوز سنترال ‌.

پیوست خبر:
IMG_20251031_181343_681.jpg

نسل بعد Xbox و Windows 12: جزئیات هیجان‌انگیز لیک شد:

سیستم عامل Windows 12 قرار است روی کنسول‌های نسل بعدی Xbox اجرا شود و تجربه‌ای شبیه پی‌سی بدهد.

یک لایه سازگاری برای اجرای بازی‌های ایکس‌باکس روی ویندوز در دست توسعه است.
فروشگاه Microsoft Store با نصب مستقیم بازی‌های Steam و احتمالا Epic Games Store یکپارچه می‌شود.
رابط کاربری «شبیه کنسول» برای ویندوز توسعه یافته تا تجربه تلویزیون/دستگاه بزرگ فراهم شود.
طرح اشتراک‌های جدید Game Pass شامل نسخه ابری و نسخه‌های فقط پی‌سی مطرح شده است.

تمرکز بیشتر بر اجرای بازی‌های قدیمی‌تر با روش‌های جدید شبیه‌سازی و امولاتور.

نسل بعدی کنسول ممکن است سخت‌افزاری نزدیک‌تر به پی‌سی داشته باشد تا کنسول سنتی.
این پلتفرم امکان اجرای فروشگاه‌های دیگر بازی را بدون محدودیت به مایکروسافت فراهم می‌کند.

سخت‌افزارهای کاملاً جدید با طراحی OEM ممکن است تجربه کنسول و پی‌سی را ترکیب کنند.

استراتژی مایکروسافت ممکن است فراتر از کنسول صرف برود و به سمت پلتفرم بازی جهانی حرکت کند.
منبع:

آخرین ویرایش:
MS با مدیریت ابلهانه فروش کنسولش کمتر شد و فروش کنسولش رو نسبت با نسل هفتم خیلی از دست داد. کلی هم کمپانی خرید (اینهایی که خریده همین الان بخواد بفروشه، قطعا رقمش بیشتر از رقم خریدش میشه! خیلیا نگرانن و میگن ضرر کرد ولی اینطوری نیست!)

الان هم قراره یک کنسول پریمیوم‌(به گفته‌ی خودشون! تا نیومده باور نکنید!) با قیمت احتمالا اطراف ۱۰۰۰ دلاری عرضه کنه؛

- یک کنسول با طراحی APU کاستوم که فقط در انحصار MS هست، عرضه کنه.(از این دیدگاه مثل کنسول هست)
قابلیت آپگرید نهایت در حد SSD داره!

- OS کنسول بصورت دیفالت چیزی شبیه داشبورد XBOX (یا شبیه XBOX App روی کنسول‌های دستی جدید) که پرفورمنس بهتری نسبت به ویندوز داره ارائه کنه. احتمال بسیار زیاد، به ویندوز کامل هم میشه سوییچ کرد!(مشابه تجربه کنسول‌های دستی)
- کاربران XBOX به تمام بازی‌هایی که روی کنسول XBOX و اکانت‌شون خریدن دسترسی دارن و بکوارد رو براشون ساپورت می‌کنه، مثل محدودیت ارشیو روی استور ویندوز حال حاضر نیست!(play any where اسم‌ جدیدشه؟!)
- تمامی استور‌ها روش موجود هست و هرکسی می‌تونه به بازی‌های موجود روی اکانتش دسترسی داشته باشه! هر کاربر جدیدی بخواد با هزینه‌ی معقول یک کیس بهینه ببنده، خرید XBOX جدید می‌تونه یکی از آپشن‌هاش باشه! مشکل دسترسی به ارشیو بازی‌هاش روی استور مد نظرش نداره!
- خریدار با منطق کنسول هم می‌دونه تا ۷-۸ سال براش بازی جدید میاد و ساپورت میشه و کمپانی‌های بازی‌سازی بهینه سازی روش انجام میدن. ممکنه بازی‌های بهینه شده علامت‌هایی شبیه PS5 Pro Enhanced بگیرن.
مثلا Optimized for XBOX Premium

برای آدم معمولی مثل من MS کلی علت برای ساخت و عرضه‌ش داره، به شرطی که صرفا یک سخت‌افزار مشخص عرضه کنه! درست‌ مدیریتش بعد از یکی دو سال یک کنسول دستی با همین‌ منطق APU اختصاصی و پریمیوم بودن!
بازی‌هاش رو روی تمامی پلتفرم‌ها و کنسولا و اینور و اونور عرضه کنه و درست پیش بره. مدیریت استدیو‌های گیم رو هم دست ادما درست بده. با همه‌ی استودیوها نمیشه یکسان بحث کرد! با مدیریت درست بازی‌های خوب میرسه دست ملت و مردم میخرن و بازی می‌کنن و خوشحال میشن، کمپانی و سهامدارا هم به پول‌شون میرسن. ایشالا که نادلا هم بره و خوشحالتر بشیم😁😁

MS با مدیریت ابلهانه فروش کنسولش کمتر شد و فروش کنسولش رو نسبت با نسل هفتم خیلی از دست داد. کلی هم کمپانی خرید (اینهایی که خریده همین الان بخواد بفروشه، قطعا رقمش بیشتر از رقم خریدش میشه! خیلیا نگرانن و میگن ضرر کرد ولی اینطوری نیست!)

الان هم قراره یک کنسول پریمیوم‌(به گفته‌ی خودشون! تا نیومده باور نکنید!) با قیمت احتمالا اطراف ۱۰۰۰ دلاری عرضه کنه؛
جزییات APU Magnus که قراره تو این کنسول استفاده بشه لیک شده و واقعا روی کاغذ در حد و اندازه یه پی سی گیمینگ خوب هست

سونی بازار کنسول رو در اختیار داره مایکروسافت بازار pc رو در مقایسه به سونی پس طبیعیه که کنسول بعدیش pc با سیستم عامل ویندوز باشه
اتفاقا بنظرم در حد خودش موفق میشه
مایکرو هیچ بازاری رو در اختیار نداره آخه. نه کنسول نه پی سی نه کلاد و نه هندهلد. کنسول که دست سونیه، پی سی هم در اختیار استیمه، کلاد هم انویدیا خیلی بیشتر از بقیه کمپانیا روش تمرکز کرده و کیفیتش اصلا قابل مقایسه با سرویس های سونی و مایکروسافت نیست. هندهلد هم که نینتندو داره پادشاهی میکنه. اگه تو بازار هندهلد پی سی ها هم بگردیم باز استیم دک بیشترین تاثیر و فروش رو داره.

کلا مایکرو هیچ جای این داستانا نیست متاسفانه. اگه همین نقشه ای که رو گیم پس دارن براشون شکست بخوره عملا دیگه با ناشر تفاوتی نخواهند داشت.

مایکرو هیچ بازاری رو در اختیار نداره آخه. نه کنسول نه پی سی نه کلاد و نه هندهلد. کنسول که دست سونیه، پی سی هم در اختیار استیمه، کلاد هم انویدیا خیلی بیشتر از بقیه کمپانیا روش تمرکز کرده و کیفیتش اصلا قابل مقایسه با سرویس های سونی و مایکروسافت نیست. هندهلد هم که نینتندو داره پادشاهی میکنه. اگه تو بازار هندهلد پی سی ها هم بگردیم باز استیم دک بیشترین تاثیر و فروش رو داره.

کلا مایکرو هیچ جای این داستانا نیست متاسفانه. اگه همین نقشه ای که رو گیم پس دارن براشون شکست بخوره عملا دیگه با ناشر تفاوتی نخواهند داشت.
بله اما من گفتم نسبت به سونی سهم بیشتری رو از بازار pc در اختیار داره هم بخاطر سیستم عامل ویندوز که برگ برندش هست هم استودیو هایی که در اختیار داره سبکشون pc گیمر پسند تره
سونی تقریبا هیچ سهمی از بازار pc نداره الان مگه اینکه سال های بعد یک ورود قدرتمند تری داشته باشه که فکر نکنم بتونه
در مورد مایکروسافت دیگه مشخصه دارن بصورت ناشر عمل می کنن اما قطعا همچنان بازی هاش روی کنسول نسل بعدیش انحصاری زمانی باقی میمونه و بعدا واسه ps میاد مثل سیاست سونی رو pc

اما قطعا همچنان بازی هاش روی کنسول نسل بعدیش انحصاری زمانی باقی میمونه و بعدا واسه ps میاد مثل سیاست سونی رو pc
"قطعا" منبعی هم براش داری؟ نادلا که رئیس مایکروسافته تو مصاحبه روزهای اخیرش گفته می خوایم سیاست افیس رو برای هر پلتفرمی پیاده کنیم، رسمی گفتن هر دستگاهی یک ایکس باکسه و محدودیت پلتفرم دیگه وجود نداره، عناوین مایکروسافت روی همه پلتفرم ها میاد نه صرفا PC، وقتی کامیونیتی منیجر هیلو با تی شرت پلی استیشن میاد روی صحنه، فکر کردی هنوز دنبال انحصار هستن؟! چکار باید بکنن یا چی باید ببینید که باورتون بشه ناشر شدن و D1 عناوینشون قراره برای هر سخت افزاری ریلیز بشه. رئیس مایکروسافت وا داده ولی بی طرف ها همچنان در دنیای خیالی خودشون عناوین رو انحصاری می کنن :D

آخرین ویرایش:
"قطعا" منبعی هم براش داری؟ نادلا که رئیس مایکروسافته تو مصاحبه روزهای اخیرش گفته می خوایم سیاست افیس رو برای هر پلتفرمی پیاده کنیم، رسمی گفتن هر دستگاهی یک ایکس باکسه و محدودیت پلتفرم دیگه وجود نداره، عناوین مایکروسافت روی همه پلتفرم ها میاد نه صرفا PC، وقتی کامیونیتی منیجر هیلو با تی شرت پلی استیشن میاد روی صحنه، فکر کردی هنوز دنبال انحصار هستن؟! چکار باید بکنن یا چی باید ببینید که باورتون بشه ناشر شدن و D1 عناوینشون قراره برای هر سخت افزاری ریلیز بشه. رئیس مایکروسافت وا داده ولی بی طرف ها وا نمی دن :D
نه منبعی ندارم اما میتونم به forza horizon 6 اشاره کنم

نه منبعی ندارم اما میتونم به forza horizon 6 اشاره کنم
منم میتونم به حرف رئیس Xbox فیل اسپنسر اشاره کنم که گفته بود فقط چندتا بازی انگشت شمار مثل های فای راش و پنتیمنت قراره مولتی پلتفرم بشن ولی دار و ندار این برند از جمله ریمیک نمادش یعنی هیلو دی وان با فیچرهای اختصاصی میاد روی فایو!
اینکه شما به حرف و اخبار این کمپانی اشاره میکنی یه چیزه اینکه در واقعیت اتفاق به شکل دیگه رقم میخوره یچیز دیگه! یه چیزی درباره این کمپانی صدق کنه، باد هوا بودن حرفاشونه که حتی ۲۴ ساعت قابل استناد نیست چه برسه عرضه بازی پرطرفداری مثل هورایزن ۶ که سود اصلیش از همون فایو میتونه دربیاد براشون.
تا زمان اومدن FH6 بازی دی وان عرضه میشه. احتمالش تا (قطعا انحصار زمانی بودنش) خیلی بیشتره.

بله اما من گفتم نسبت به سونی سهم بیشتری رو از بازار pc در اختیار داره هم بخاطر سیستم عامل ویندوز که برگ برندش هست هم استودیو هایی که در اختیار داره سبکشون pc گیمر پسند تره
سونی تقریبا هیچ سهمی از بازار pc نداره الان مگه اینکه سال های بعد یک ورود قدرتمند تری داشته باشه که فکر نکنم بتونه
در مورد مایکروسافت دیگه مشخصه دارن بصورت ناشر عمل می کنن اما قطعا همچنان بازی هاش روی کنسول نسل بعدیش انحصاری زمانی باقی میمونه و بعدا واسه ps میاد مثل سیاست سونی رو pc
اگر منظورت صرف ناشر بودنه که خب بله سابقه انتشار بازیای مایکرو روی پی سی خیلی بیشتر از سونیه واسه همین کلا فن بیس نسبتا بهتری نسبتا به سونی داره. مخصوصا اینکه بازیای مایکرو بیشتر باب میل پی سی پلیر هاس و اینکه بیشتر از ده ساله که بازیاشو همزمان روی پی سی منتشر میکنه که خب باز به محبوبیت بیشترش کمک کرده.
ولی از نظر برتری پلتفرم بعید میدونم گیمرای زیادی برای استفاده ای به جز گیم پس از اپ اکس باکس استفاده کنن. از این نظر زیاد تفاوتی بین مایکرو و سونی که کلا هیچ استوری روی پی سی نداره وجود نداره.

درمورد بازیاش هم بیشتر از اینکه بسته به سیاست های مایکرو باشه بستگی به توان فنی اون استدیو داره که بتونه روند توسعه رو پلتفرم های دیگه رو به انتشار اصلی برسونه. مثلا هم gears هم doom هم outer worlds و هم هیلو که در آینده قراره منتشر شن همگی به صورت همزمان منتشر شدن. ایندیانا جونزم خیلی سریع تاریخ خورد واسه ps چون پورتش به انتشار اصلی نمیرسید.
تا پارسال مایکرو همین تصمیم رو داشت که با وقفه رو باقی پلتفرم ها منتشر کنه حتی یه سری بازیای ترد پارتی مثل stalker 2 رو هم انحصاری میکرد ولی به وضوح تو این یه سال سیاستشون تغییر کرده و کلا بیخیال انحصار چه دائم چه زمانی شدن.
در کل شاید در آینده بازیایی مثل فورزا هورایزن 7 رو ببینیم که با یه تاخیر اندک رو پی اس منتشر شه ولی این ربطی به سیاست مایکرو نداره که عمدا بازی رو دیرتر منتشر کنم. بیشتر به درخواست استدیوئه که آیا میتونن رو تمام پلتفرم ها همزمان بازی رو توسعه بدن یا نه. معمولا اگه یه کمپانی قصد انحصاری زمانی کردن یه عنوان رو داشته باشه یکی از اصلی ترین مسائل اینه که اصلا اعلام نشه کی قراره برای باقی پلتفرم ها منتشر شه نه اینکه همون اول بگن شیش ماه دیگه واسه فلان پلتفرم هم میاد.

قبول کن پورت های ۱۰-۱۲ سال پیش به معنای واقع کلمه فاجعه بودن :دی الان صرفا پرفورمنس یه کم مشکل داره ولی قبلا پورت هایی داشتیم که ساده ترین آپشن ها رو نداشتن و حتی ژاپنی ها هم الان یاد گرفتن مثل آدم پورت پی سی میدن :دی تو این چند ساله کپکام به غیر از MHW و DD2 تر و تمیز ترین پورت های تاریخ پی سی رو ریلیز کرده که واقعا معجزه محسوب میشه.
قبلا پورت میکردن با mouse acceleration اجباری یا تبدیل input آنالوگ به موس و تنظیمات گرافیکی خیلی محدود و فریم لاک و غیره ولی الان غیر از پورت های ایندی ژاپنی کمتر چنین چیزی میبینیم.
خب دلیلش این بود که از اواسط نسل هفت به این طرف کمپانیهای دیگه هم آمار و ارقام استیم رو دیدن و هم بازار دیجیتال روی pc شده بود جایگاه اول و خب ناشرها دیدن که بازیها روی pcهم فروش میره (گلش cod mw 2007 بود).
خب حالا سوال اصلی این بود که چرا نباید بازیهامون روی pc هم در دسترس باشه؟

اگه داری در مورد اون نوع از پورتهای ضعیف و بعضا ژاپنی صحبت میکنی دلیلش این بود که اصلا بلد نبودن چطور باید بازیهایی رو که بر اساس لیدهای ps3-360 ساخته شده بودن رو پورت کنن به pc.

این زمان برد تا خودشون رو بروز کنن.
احیانا سوییچ کنن به لیدپلتفرم بودن pc و کارهای مشابه.
این وسط به لطف آنریل انجین 3 و انجینهای مشابه کار پورت هم خیلی آسونتر شده بود و سطح دانش استودیوها در این مورد خیلی بیشتر شد.

حتما من نقش دنوو رو انکار نمیکنم.
حضورش شاید بیشتر نقش اعتماد به نفس به ناشرها داد که احساس امنیت بیشتری کنن.

ولی قاطعانه میتونم بگم دلیل شروع پورتها و اومدن گله ای کمپانیها به pc یا باکیفیت تر شدن پورتهای pc ایشون نبودن.

از طرفی دنوو که از 2014 اومد، این موج پورتهای باکیفیت که داریم در موردش صحبت میکنیم از خیلی وقت قبل اون شروع شد و به مرور حتی بهتر هم شده بود.

دلیل اصلی این بود که بعد از چند سال استودیوها و کمپانیها شروع به این کار کردن یاد گرفتن که چطور باید نسخه pc رو بسازن، همین.

اما قطعا همچنان بازی هاش روی کنسول نسل بعدیش انحصاری زمانی باقی میمونه و بعدا واسه ps میاد مثل سیاست سونی رو pc
Halo CE
The Outer Worlds 2
Doom Dark Ages
Gears Reloaded
Oblivion Remastered
همگی دی وان اومدن
این قطعا را از کجا میارید؟ اگه تا الانم برخی را دی وان ندادن بخاطر مسائل فنی بوده که فورتزا هم شامل همینه و خودشون گفتن خیلی زود برای PS5 هم میدن احتمالا مثلا ایندیانا سه چهارماه بعد از عرضه برای اکسباکس.
دیگه وقتی مایکروسافت نسخه PSVR2 اختصاصی فلایت سیم رو میسازه و رسما داره برای پلی استیشن محتوای اختصاصی میده، وقتی مدیر هیلو میگه تمامی عناوین بعدی هیلو همگی دی وان میاد رو پلی استیشن من نمیدونم دیگه چه شک و شبهه ای هست که مونده باشه.

Halo CE
The Outer Worlds 2
Doom Dark Ages
Gears Reloaded
Oblivion Remastered
همگی دی وان اومدن
این قطعا را از کجا میارید؟ اگه تا الانم برخی را دی وان ندادن بخاطر مسائل فنی بوده که فورتزا هم شامل همینه و خودشون گفتن خیلی زود برای PS5 هم میدن احتمالا مثلا ایندیانا سه چهارماه بعد از عرضه برای اکسباکس.
دیگه وقتی مایکروسافت نسخه PSVR2 اختصاصی فلایت سیم رو میسازه و رسما داره برای پلی استیشن محتوای اختصاصی میده، وقتی مدیر هیلو میگه تمامی عناوین بعدی هیلو همگی دی وان میاد رو پلی استیشن من نمیدونم دیگه چه شک و شبهه ای هست که مونده باشه.
نمیدونم دیگه گفتم شاید اما امیدوارم بیاد واسه من مشکلی نداره اتفاقا هرچه فروشش بیشتر باشه احتمال ساخت نسخه های جدید و ریمیک ها بیشتر و سریعتر میشه
من بشخصه مخالف انحصاری هستم بر خلاف شما
---
extas1s از قول kepler-l2 , افشاگر amd نقل کرده که ایکس باکس بعدی بازی های ایکس باکس های قبلی، از اورجینال تا سری اس ایکس رو به صورت نیتیو اجرا خواهد کرد.
که با گزارش ویندوز سنترال هم همخوانی دارد
View attachment 398816
اما من فکر می کنم از اونجایی که معماریشون شبیه pc هست با شبیه سازی اجرا میشن که تفاوتی با اجرای نیتیو نداره چون فکر کنم بازی هایی که بعدا براش قرار پورت بشه نسخه pc هستش
---
در مورد خود کنسول فکر نکنم قابل ارتقا باشه
از اونجایی که قدرتمنده و قیمت بالایی قراره داشته باشه 6 7 سال میتونه بخوبی دوام بیاره
اما تا معرفی نشه نمیشه ایده دقیقی دربارش داشت

• Like
Reactions: Love Console
اما من فکر می کنم از اونجایی که معماریشون شبیه pc هست با شبیه سازی اجرا میشن که تفاوتی با اجرای نیتیو نداره
به نظر من فرقی نداره چه طور اجرا بشن. مهم backward compatibility خوب هست.
همین الان بازی های ۳۶۰ روی ایکس باکس سری اس و x و وان ، با شبیه سازی به نام Fission اجرا می شوند که بهبود های بسیاری هم از جمله بهبود رزولوشن و فریم ریت و اضافه شدن hdr دریافت کردن

extas1s از قول kepler-l2 , افشاگر amd نقل کرده که ایکس باکس بعدی بازی های ایکس باکس های قبلی، از اورجینال تا سری اس ایکس رو به صورت نیتیو اجرا خواهد کرد.
که با گزارش ویندوز سنترال هم همخوانی دارد
View attachment 398816
خب پس باید گفت همون حالت هیبرید مانند که میگفتن بیشتر بهش میخوره.
APU اختصاصی دارن براش میزنن که بخشی از اون عملا کار سری x رو هم میکنه.
نمیدونم دیگه گفتم شاید اما امیدوارم بیاد واسه من مشکلی نداره اتفاقا هرچه فروشش بیشتر باشه احتمال ساخت نسخه های جدید و ریمیک ها بیشتر و سریعتر میشه
من بشخصه مخالف انحصاری هستم بر خلاف شما
اینکه معماریش شبیه PC باشه با اینکه بازیهای سری x (که قبلیها رو هم ساپورت میکنه) رو میتونه اجرا کنه منافاتی نداره ها.
خب طبق این شایعه APU کاستوم شدست ، پس عملا همونکه نیتیو اجرا میشه درست تره تا شبیه سازی که بعضا منابع بیشتری میخواد و گاها خروجی ضعیف تری میده و خب همینطور نیاز داره که هر بازی رو هم به طور مجزا براش بهینه کنی.
میخوام بگم با توجه به قیمت تموم شده ای که حدس میزنن (میگن پرمیوم و...) و اینکه بیشتر یه PC هست تا کنسول و حالا اینکه APU خودش زحمت این رو به دوش میکشه منطقی تره که از لحاظ سخت افزاری بتونه بازیها رو اجرا کنه تا بخواد نرم افزاری و با شبیه ساز این کار رو انجام بده.
این حتما زحمت کمتری داره و نیاز نیست که دوباره همه کتابخونه ایکس باکس رو با این محصول هماهنگ و بهینه کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or