مایکروسافت در حال ساخت کنسولی است که مرز میان کنسول و PC را از بین می‌برد!

ultimate team 2

کاربر سایت
IMG_20251027_183812_863.jpg
🎮 مایکروسافت نسل جدید ایکس‌باکس را انقلابی می‌کند!

طبق گزارش Windows Central، مایکروسافت در حال ساخت کنسولی است که مرز میان کنسول و PC را از بین می‌برد!
این دستگاه جدید نه‌تنها کل کتابخانه بازی‌های ایکس‌باکس از نسل اول تا Series X|S را پشتیبانی می‌کند،
بلکه قدرت کامل ویندوز را هم در دل خود دارد! 💻⚡

ویژگی‌های شگفت‌انگیز:

اجرای تمام بازی‌های کنسولی ایکس‌باکس به‌صورت نیتیو و بدون محدودیت.
دسترسی به تمام لانچرهای PC مثل Steam، Epic Games و Battle.net.
امکان اجرای بازی‌های پلی‌استیشن که روی PC منتشر شده‌اند!
احتمال حذف کامل هزینه اشتراک برای بازی‌های آنلاین.
رابط کاربری جدید که تجربه‌ی کنسول را با آزادی دنیای PC ترکیب می‌کند.

چرا این اتفاق مهم است؟
مایکروسافت دیگر نمی‌خواهد فقط یک کنسول بسازد؛
بلکه می‌خواهد پلتفرمی جهانی خلق کند که همه دنیای بازی را در خود جای دهد.اگر تا امروز از سیاست‌های اخیر Xbox ناراحت بودید، این پروژه می‌تواند بازگشت باشکوهی باشد —
نسلی که شعارش «آزادی برای گیمرها» است. 🕹️

اما چالش‌ها:
احتمال قیمت بالاتر نسبت به کنسول‌های فعلی.
نیاز به اجرای نرم و بدون پیچیدگی تجربه ویندوز برای کاربران عادی.
زمان عرضه احتمالی: حدود سال ۲۰۲۷.
به نظر می‌رسد مایکروسافت با این نسل جدید، نه‌تنها می‌خواهد جنگ کنسول‌ها را تمام کند،
بلکه قصد دارد تعریف گیمینگ خانگی را برای همیشه تغییر دهد.

منبع : ویندوز سنترال ‌.

پیوست خبر:
IMG_20251031_181343_681.jpg

نسل بعد Xbox و Windows 12: جزئیات هیجان‌انگیز لیک شد:

سیستم عامل Windows 12 قرار است روی کنسول‌های نسل بعدی Xbox اجرا شود و تجربه‌ای شبیه پی‌سی بدهد.

یک لایه سازگاری برای اجرای بازی‌های ایکس‌باکس روی ویندوز در دست توسعه است.
فروشگاه Microsoft Store با نصب مستقیم بازی‌های Steam و احتمالا Epic Games Store یکپارچه می‌شود.
رابط کاربری «شبیه کنسول» برای ویندوز توسعه یافته تا تجربه تلویزیون/دستگاه بزرگ فراهم شود.
طرح اشتراک‌های جدید Game Pass شامل نسخه ابری و نسخه‌های فقط پی‌سی مطرح شده است.

تمرکز بیشتر بر اجرای بازی‌های قدیمی‌تر با روش‌های جدید شبیه‌سازی و امولاتور.

نسل بعدی کنسول ممکن است سخت‌افزاری نزدیک‌تر به پی‌سی داشته باشد تا کنسول سنتی.
این پلتفرم امکان اجرای فروشگاه‌های دیگر بازی را بدون محدودیت به مایکروسافت فراهم می‌کند.

سخت‌افزارهای کاملاً جدید با طراحی OEM ممکن است تجربه کنسول و پی‌سی را ترکیب کنند.

استراتژی مایکروسافت ممکن است فراتر از کنسول صرف برود و به سمت پلتفرم بازی جهانی حرکت کند.
منبع:

آخرین ویرایش:
اینطور که من متوجه شدم این باید کاملا یه PC باشه که بازیهای استیم، اپیک، بتل نت ، ریوت و... رو هم میتونه اجرا کنه.
تا اینجاش اکی.

اما از اینکه میگه به لایبرری ایکس باکس هم دسترسی داریم یعنی به بکوارد هم دسترسی داریم و میتونه بازیهای ایکس باکس رو هم مستقل از شبیه سازی و... اجرا کنه؟
اگه اینطوره پس یعنی با یه سیستم عامل/نرم افزار جدید طرفیم که بازیهای جفت پلتفرم رو میتونه اجرا کنه!

اگه تا اینجاش رو درست متوجه شدم حالا سوال اینجاست که مایکروسافت این سیستم عامل رو در اختیار شرکتهای دیگه مثل Asus و... هم میخواد بزاره یا نه؟
اینکه حتی خودمون هم یه PC جمع کنیم و فقط با نصب اون سیستم عامل کاملا یه کنسول مایکروسافت رو داشته باشیم.
یه لیک قدیمی بود میگفت قراره در اختیار شرکت های دیگه بذارن و مدل مایکروسافت صرفا مدل پایه هست (یعنی احتمالا مدل های قوی تر و ضعیف ترش هم قراره توسط شرکت های دیگه تولید بشه) ولی به خاطر شبیه ساز Xbox خیلی بعید میدونم بذارن هر کسی رو PC خودش نصب کنه

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
در عین اینکه پشتیبانی از استورها خیلی خوبه اما این ایده ی all in one کلا نگران کننده ست. شکست Xbox one و شروع افول اکس باکس با همین ایده ی مرکز سرگرمی و این چیزا بود.
اون ایده جوگیری بود، می‌خواستن با کنسول و کینکت ملت ورزش کنن، فیلم و سریال رو مردم رو کنسول ببینن، بازی‌های خفن هم رو کنسول بکنن. مثلا هم wii باشن هم xbox باشن، خعلی خفن باشن😁
اگر فقط رو گیم‌ تمرکز می‌کردن وضع این نبود!

من که‌ خیلی وقته موافق ساخت همچین کنسولی هستم. اگر قیمت منطقی بده که بعید می‌دونم، خیلی از PC گیمر‌ها احتمالا برن سمتش. البته رایگان شدن آنلاین، برای جذب PC گیمر هست. اونا پول مفت نمیدن...

ایشالا که خیره. کاش امسال معرفی می‌کردن و اخر سال عرضه میشد... البته که Rock Star نمی‌ذاره. باید چند بار بهمون GTA بفروشه!

تاکید کردن که کنسول بعدی فرستپارتی هست
یعنی توسط خود ماکروسافت توسعه پیدا میکنه و خبری از ایسوس نیست
اینکه که یک عده خیال می‌کنند PC هست ۱۰۰ درصد اشتباه هست
یک کنسول خانگی هست که همه استورها پشتیبانی میکنه
منظورم از لحاظ سخت افزاری و معماریش بود که گفتم پس یه پی سیه.
بیشتر جنبه سیستم عاملش برام جالبه که چطور دوتا پلتفرم رو ساپورت میکنه.

روی این حساب به نظرم از لحاظ سخت افزاری یه پی سیه که با سیستم عاملی که براش ساختن بازیهای ایکس باکس رو هم به راحتی اجرا میکنه.
منظورم این نیست که چون این شرایط رو داره نمیتونه کنسول باشه و...

اصلا اسمش که مهم نیست چی باشه.
مهم خروجی و قیمتشه.
اگر در آخر سر کاری نباشه ( آخرش نگن این یه PC هست که بکوارد رو هم ساپورت نمیکنه) به نظرم محصول جالبیه.

اطلاعاتی از کنسول شگفت انگیز ماکروسافت هم منتشر شده که اگر واقعیت داشت باشه عملا سونی از جنگ کنسولی با ماکروسافت خارج میشه و به یک پلتفرم درجه دوم و کژوال مثل کنسولهای نینتیندو تبدیل میشه
این قبری که سرش گریه می‌کنی مرده توش نیست،
ساده بگم تنها کنسولی که انچارتد،گاد اف وار و لست رو همراه گیرز،هیلو و فورزا داره پلی استیشنِ،تموم شد،آدم سر چیزی که هنوز عرضه نشده قمار نمی کنه،ماها فنه
اکس باکس بودیم برای هیلو برای گیرز برای فورزا وگرنه فنه یه جعبه ی پلاستیکی بودن بدون داشتن مزیت حیاتی که اونم انحصاریه معنی نداره،
اتفاقا ماکروسافت لطف کرده در حقمون الان می تونیم رو یه کنسول به همه ی بازی ها دسترسی داشته باشیم،
الان ps یک اکس باکسه به لطف ماکروسافت‌ پس به جای کل کل از بازی کردن لذت ببرید
:D

منظورم از لحاظ سخت افزاری و معماریش بود که گفتم پس یه پی سیه.
بیشتر جنبه سیستم عاملش برام جالبه که چطور دوتا پلتفرم رو ساپورت میکنه.

روی این حساب به نظرم از لحاظ سخت افزاری یه پی سیه که با سیستم عاملی که براش ساختن بازیهای ایکس باکس رو هم به راحتی اجرا میکنه.

اصلا اسمش که مهم نیست چی باشه.
مهم خروجی و قیمتشه.
اگر در آخر سر کاری نباشه ( آخرش نگن این یه PC هست که بکوارد رو هم ساپورت نمیکنه) به نظرم محصول جالبیه.
امکان اینکه دوتا مود داشته باشه هم هست.
حتی میتونن روی گیمپد جدید یه دکمه مختص اینکار رو قرار بدن. توی xbox ally هم یه حالت فول اسکرین و عادی داره که تداعی کننده همون pc mode ی که شایعه اش اواخر نسل گذشته اومد.

این نسل هم همین شایعات ولی کمرنگ تر بود. یعنی قرار بود سریز هم حالت pc داشته باشه. که خب نشد.
امیدوارم اینبار این شایعات به واقعیت تبدیل بشه.
بسیار کنسول هیجان انگیزی خاهد شد

این قبری که سرش گریه می‌کنی مرده توش نیست،
ساده بگم تنها کنسولی که انچارتد،گاد اف وار و لست رو همراه گیرز،هیلو و فورزا داره پلی استیشنِ،تموم شد،آدم سر چیزی که هنوز عرضه نشده قمار نمی کنه،ماها فنه
اکس باکس بودیم برای هیلو برای گیرز برای فورزا وگرنه فنه یه جعبه ی پلاستیکی بودن بدون داشتن مزیت حیاتی که اونم انحصاریه معنی نداره،
اتفاقا ماکروسافت لطف کرده در حقمون الان می تونیم رو یه کنسول به همه ی بازی ها دسترسی داشته باشیم،
الان ps یک اکس باکسه به لطف ماکروسافت‌ پس به جای کل کل از بازی کردن لذت ببرید

:D
از 5 نسخه gears و 6 نسخه halo فقط نسخه یکشون واسه ps5 اومده و قراره بیاد نسخه جدید forza horizon هم که هنوز مشخص نیست سال بعد بیاد یا بعدش
پس اره ps هم یک اکس باکسه اما باید بیشتر صبر کنین
بعد pc با اون حجم از بازی های سونی ps نیست
استدلال هاتون منطق پشتش نیست

از 5 نسخه gears و 6 نسخه halo فقط نسخه یکشون واسه ps5 اومده و قراره بیاد نسخه جدید forza horizon هم که هنوز مشخص نیست سال بعد بیاد یا بعدش
پس اره ps هم یک اکس باکسه اما باید بیشتر صبر کنین
بعد pc با اون حجم از بازی های سونی ps نیست
استدلال هاتون منطق پشتش نیست
اصلن بحث فن یک تکه پلاستیک نیست.
من به شخصه اصلن از 99 درصد بازیهای انحصاری پلی استیشن خوشم نیومده که بخام برم کنسولش رو تهیه کنم. هیچ هیتی هم ندارم بهشون. جایی هم اشاره کردم، صرفن جنبه کل کل و فان داشته. ولی حتی یک کامنت هم در تاپیک های این بازیها به عنوان هیتر نزاشتم و نمیزارم. چون یاد گرفتم از چیزی که خوشم نمیاد عبور کنم.
نه مثل سونی فنهای اینجا که از صبح تا شب دنبال یه سوژه ان تا بیان خودشونو خالی کنن.
حالا یه زمانی ایکس باکس انحصاری داشت یا به ندرت بازی انحصار زمانی میکرد، شاید اون تنفر رو میشد به این وسیله توجیه کرد. ولی سالهاست که کنسول ایکس باکس انحصاری نداره. دیگه مشکلشون چیه رو خدا میدونه. شاید اون خشمی که از مسایل روزمره دارن رو اینجوری تخلیه میکنن یا شایدم یه جور منتال ایلنس باشه. من واقعن نمیدونم. فقط میدونم وجهه قشنگی نداره.

ایکس باکس هم برای من به شخصه جدای از بازیهاش، چیزهای دیگه ای هم داره. مثلن گیم پد خیلی خوب. یا خدمات و سرویسهای بسیار با کیفیت تر نسبت به رقبا. کامیونیتی که من باهاشون خیلی حال میکنم. مدیریت ایکس باکس هم مخصوصن در طول دوران فیل اسپنسر، بارها حرف طرفدارها رو گوش کرده و به موقعش هم عذرخاهی کرده. چیزی که در مورد سونی و مدیریتش وجود نداره.

مسایلی مثل اداپتیو کنترلر ها و ایز او اکسس هم همیشه ایکس باکس جلوتر از بقیه کمپانی هاست که این مورد برای من خیلی ارزشمنده.

خلاصه که موضوع فقط یه تیکه پلاستیک نیست. طرفداری و کل کل کردن هم ایرادی نداره. این هیت دادن و نفرت پراکنی هاست که به نظرم مشکل اصلیه. که اونم باید توسط متخصص درمان بشه. کار من و شما نیست. ما فقط نگاه میکنیم و رد میشیم.

ممکنه اگر قابلیت بکوارد وجود داشته باشه با شبیه‌ساز و بازی های فعلی با سیستم Xbox Play Anywhere که همون نسخه PC بازی های پشتیبانی شده باشه‌.

یا اینکه نه، کلا معماری مثل همون اکس باکس های پیشین باشه ولی با قابلیت اجرا بازی های PC

هر وقت فرصت کردی یه بار هم انتقاد کن تا ما یه دونه از اون 1000 تا رو ببینیم

"من حداقل 1000 پست در انتقاد از ماکروسافت تو این فروم دارم"
فک کنم بلک لیستت کرده :))
یاد قضیه اپستین فایلز میوفتم هروقت میگی
ملت زیر اخبار ترامپ همیشه مینویسن
اها درسته... حالا پرونده های اپستین رو کنید

این استراتژی که خیلی قابل پیش بینی بود میخوان pc از پیش اسمبل شده بدن با لوگو اکس باکس

چیزی که واقعا جای سوال و نگرانی داره ساده و سرراست نگه داشتن رابط کاربری برا کسایی هست که کنسول میخوان
مخصوصا چون ماکروسافت پشت قضیه هست

ممکنه اگر قابلیت بکوارد وجود داشته باشه با شبیه‌ساز و بازی های فعلی با سیستم Xbox Play Anywhere که همون نسخه PC بازی های پشتیبانی شده باشه‌.

یا اینکه نه، کلا معماری مثل همون اکس باکس های پیشین باشه ولی با قابلیت اجرا بازی های PC
شبیه ساز و... هم که منتفیه ، معقول نیست.
و البته اگه بکوارد نداشته باشه ـ که بعید میدونم ـ عملا باید گفت پی سیه.

فک کنم بلک لیستت کرده :))
بلک لیست کجا بود
این مالک ما اسکول کرده
من تو تایم Ps3 دو سال تمام به خاطر تو غار بودن دوستان و یک طرفه شدن سایت سونی فن شده بودم! بعد میگه برو یک پست بیار بر علیه ماکروسافت پست گذاشتی

• Like
Reactions: z2s sas
من تو تایم Ps3 دو سال تمام به خاطر تو غار بودن دوستان و یک طرفه شدن سایت سونی فن شده بودم! بعد میگه برو یک پست بیار بر علیه ماکروسافت پست گذاشتی
خب همونا رو بیار نجات بده وگرنه تا سال دیگه ول نمیکنه

• Smile
Reactions: Terova

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or