مایکروسافت در حال ساخت کنسولی است که مرز میان کنسول و PC را از بین می‌برد!

ultimate team 2

کاربر سایت
IMG_20251027_183812_863.jpg
🎮 مایکروسافت نسل جدید ایکس‌باکس را انقلابی می‌کند!

طبق گزارش Windows Central، مایکروسافت در حال ساخت کنسولی است که مرز میان کنسول و PC را از بین می‌برد!
این دستگاه جدید نه‌تنها کل کتابخانه بازی‌های ایکس‌باکس از نسل اول تا Series X|S را پشتیبانی می‌کند،
بلکه قدرت کامل ویندوز را هم در دل خود دارد! 💻⚡

ویژگی‌های شگفت‌انگیز:

اجرای تمام بازی‌های کنسولی ایکس‌باکس به‌صورت نیتیو و بدون محدودیت.
دسترسی به تمام لانچرهای PC مثل Steam، Epic Games و Battle.net.
امکان اجرای بازی‌های پلی‌استیشن که روی PC منتشر شده‌اند!
احتمال حذف کامل هزینه اشتراک برای بازی‌های آنلاین.
رابط کاربری جدید که تجربه‌ی کنسول را با آزادی دنیای PC ترکیب می‌کند.

چرا این اتفاق مهم است؟
مایکروسافت دیگر نمی‌خواهد فقط یک کنسول بسازد؛
بلکه می‌خواهد پلتفرمی جهانی خلق کند که همه دنیای بازی را در خود جای دهد.اگر تا امروز از سیاست‌های اخیر Xbox ناراحت بودید، این پروژه می‌تواند بازگشت باشکوهی باشد —
نسلی که شعارش «آزادی برای گیمرها» است. 🕹️

اما چالش‌ها:
احتمال قیمت بالاتر نسبت به کنسول‌های فعلی.
نیاز به اجرای نرم و بدون پیچیدگی تجربه ویندوز برای کاربران عادی.
زمان عرضه احتمالی: حدود سال ۲۰۲۷.
به نظر می‌رسد مایکروسافت با این نسل جدید، نه‌تنها می‌خواهد جنگ کنسول‌ها را تمام کند،
بلکه قصد دارد تعریف گیمینگ خانگی را برای همیشه تغییر دهد.

منبع : ویندوز سنترال ‌.

پیوست خبر:
IMG_20251031_181343_681.jpg

نسل بعد Xbox و Windows 12: جزئیات هیجان‌انگیز لیک شد:

سیستم عامل Windows 12 قرار است روی کنسول‌های نسل بعدی Xbox اجرا شود و تجربه‌ای شبیه پی‌سی بدهد.

یک لایه سازگاری برای اجرای بازی‌های ایکس‌باکس روی ویندوز در دست توسعه است.
فروشگاه Microsoft Store با نصب مستقیم بازی‌های Steam و احتمالا Epic Games Store یکپارچه می‌شود.
رابط کاربری «شبیه کنسول» برای ویندوز توسعه یافته تا تجربه تلویزیون/دستگاه بزرگ فراهم شود.
طرح اشتراک‌های جدید Game Pass شامل نسخه ابری و نسخه‌های فقط پی‌سی مطرح شده است.

تمرکز بیشتر بر اجرای بازی‌های قدیمی‌تر با روش‌های جدید شبیه‌سازی و امولاتور.

نسل بعدی کنسول ممکن است سخت‌افزاری نزدیک‌تر به پی‌سی داشته باشد تا کنسول سنتی.
این پلتفرم امکان اجرای فروشگاه‌های دیگر بازی را بدون محدودیت به مایکروسافت فراهم می‌کند.

سخت‌افزارهای کاملاً جدید با طراحی OEM ممکن است تجربه کنسول و پی‌سی را ترکیب کنند.

استراتژی مایکروسافت ممکن است فراتر از کنسول صرف برود و به سمت پلتفرم بازی جهانی حرکت کند.
منبع:

آخرین ویرایش:
ممکنه اگر قابلیت بکوارد وجود داشته باشه با شبیه‌ساز و بازی های فعلی با سیستم Xbox Play Anywhere که همون نسخه PC بازی های پشتیبانی شده باشه‌.

یا اینکه نه، کلا معماری مثل همون اکس باکس های پیشین باشه ولی با قابلیت اجرا بازی های PC
معماری xbox خیلی شبیه معماری pc هست اگر بخوان روی pc سیستم عاملی بزارن که هم برنامه های ویندوز اجرا کنه هم بازی های نسل قبل را می تونن درست کنن مخصوصا شرکت غول نرم افزار ماکروسافت

بلک لیست کجا بود
این مالک ما اسکول کرده
من تو تایم Ps3 دو سال تمام به خاطر تو غار بودن دوستان و یک طرفه شدن سایت سونی فن شده بودم! بعد میگه برو یک پست بیار بر علیه ماکروسافت پست گذاشتی
اخ اخ
نسل هفت اینجا رسمن سونی سنتر بود. من سر میزدم ولی فعالیت نمیکردم.
بازیرایانه اوضاعش خیلی بهتر بود. چندتا مدیر خوب ایکس باکس فنی هم داشت (اعضای تحریریه) که بالانس رو تا حدی حفظ میکردن.
اینجا اون زمان مدیراش هم سونی فن بودن. چرا نمیومدی اونجا؟

اینکه میگی 2 سال سونی فن بودی، برای منم اتفاق افتاد. سر xbone )) و اون جریانات دن متریک. انقدر فشار خوردم که سونی فن شدم.
البته من تنها نبودم. اون موقع خیلی از ایکس باکس فنها ریزش کردن و تبدیل به هیتر شدن.
تا زمانی که اسپنسر دوست داشتنی اومد و one x رو معرفی کرد و منم برگشتم سمت ایکس باکس.
واقعن و بدون طرفداری، one x به عنوانم بهترین و خفنترین کنسول بین نسلی تاریخ باقی خاهند ماند.

• Smile
Reactions: MyJinx
بازیرایانه اوضاعش خیلی بهتر بود. چندتا مدیر خوب ایکس باکس فنی هم داشت (اعضای تحریریه) که بالانس رو تا حدی حفظ میکردن.

حالا من تو کنسول ها سونی و نینتندو رو ترجیح میدم و بحث کردن تو بازیسنتر هم برام یه سرگرمی هست که ازش لذت میبرم و خدارشکر جدی نمیگیرم
با این وجود یه وقتایی دیگه از حد میگذرونن و یکم رقت انگیز میشه.
مثلا الان دیدم تاپیک سالگرد بازی ها یه عکسی گذاشتن که درش کراتوس از همه پروتاگونیست ها بزرگ تره و اون پایین هم دوال سنس از لوگو بقیه کنسول ها بزرگ تره :(( :))
خب تاپیک سالگرد فرنچایز های مختلف هست چرا باید ترجیح پلتفرمی رو بزور فرو کنی توش. قطعا خودشون متوجه رقت انگیز بودن قضیه نیستن

حالا من تو کنسول ها سونی و نینتندو رو ترجیح میدم و بحث کردن تو بازیسنتر هم برام یه سرگرمی هست که ازش لذت میبرم و خدارشکر جدی نمیگیرم
مثلا الان دیدم تاپیک سالگرد بازی ها یه عکسی گذاشتن که درش کراتوس از همه پروتاگونیست ها بزرگ تره و اون پایین هم دوال سنس از لوگو بقیه کنسول ها بزرگ تره :(( :))
خب تاپیک سالگرد فرنچایز های مختلف هست چرا باید ترجیح پلتفرمی رو بزور فرو کنی توش. قطعا خودشون متوجه رقت انگیز بودن قضیه نیستن
بهع
الان بازیسنتر خیلی بهتر شده. مدیرا و ناظمهاش هم پا به سن گذاشتن و اون هیجانات گذشته رو ندارن ))
نمیدونم اون موقع تو بازیسنتر بودی یا نه ولی کوچکترین کل کل یا حرفی بر علیه سونی و سونی فن = بن دایم.

من اکانت اولم سر یه بحث خیلی جزیی با یه سونی فن بن دایم شد. این در اصل اکانت دوممه ))
دارک ایجی بود برای خودش. البته برای ایکس باکس فنها ))

اون زمان اینجا یا باید سونی فن میشدی یا بن ))

فک کنم بلک لیستت کرده :))
یاد قضیه اپستین فایلز میوفتم هروقت میگی
ملت زیر اخبار ترامپ همیشه مینویسن
اها درسته... حالا پرونده های اپستین رو کنید

این استراتژی که خیلی قابل پیش بینی بود میخوان pc از پیش اسمبل شده بدن با لوگو اکس باکس

چیزی که واقعا جای سوال و نگرانی داره ساده و سرراست نگه داشتن رابط کاربری برا کسایی هست که کنسول میخوان
مخصوصا چون ماکروسافت پشت قضیه هست
رابط کاربری طبق leak ها یه چیزی مثل ویندوز ۱۱ خواهد بود ‌.

این الان چی بود؟
شما جواب اون پست منو بده چه جوری شد ssd مقایسه تو اون بازیهای که گذاشتم اینجوری شد؟
میدونم خیلی سریع اتفاق افتاد اصلا متوجه نشدی چجوری زیر یک ثانیه بازی لود شد:دی اون مقایسه ها همشون برای بازیهای نسل قبلی بودن که فک کنم همشون بک وارد روی PS5 اجرا میشن در نتیجه استفاده خاصی از SSD نمیکنن. شما همین DS2 و GoY برات کافیه تا تاثیر SSD رو متوجه شی.

اصلن بحث فن یک تکه پلاستیک نیست.
من به شخصه اصلن از 99 درصد بازیهای انحصاری پلی استیشن خوشم نیومده که بخام برم کنسولش رو تهیه کنم. هیچ هیتی هم ندارم بهشون. جایی هم اشاره کردم، صرفن جنبه کل کل و فان داشته. ولی حتی یک کامنت هم در تاپیک های این بازیها به عنوان هیتر نزاشتم و نمیزارم. چون یاد گرفتم از چیزی که خوشم نمیاد عبور کنم.
نه مثل سونی فنهای اینجا که از صبح تا شب دنبال یه سوژه ان تا بیان خودشونو خالی کنن.
دقیقا همینطوره
مثه این پست که به عنوان تقریبا اول پست تو تاپیک خبری بغلی گذاشتی :D :

اصن خودمونو خالی کردن و گشتن تو تاپیکای دیگه و ..... کار فن های سونیه :D . مثه این پست که ترول و خالی کردن خودمون نیس و یه مطلب فوق العاده اموزشی بوده:Dاینقدر هم پست با عجله زده شده که متن داخل خبر هم خوونده نشده که افراد مایکرو رفتن مشاوره بگیرن نه مشاوره بدن

.

من تو تایم Ps3 دو سال تمام به خاطر تو غار بودن دوستان و یک طرفه شدن سایت سونی فن شده بودم!
ما که چنین چیزی ندیدیم! :دی از اول همین بودی والا:دی
دوم‌ اینکه PS3 از روز اول که اومد محبوب بود و تو ایران و این سایتم خیلیا داشتن و‌ فروشش اصلا کم نبود
همون بازیهای مولتی پلتفرم مثل GTA IV و بخوام زمان لانچ رو‌ بگم مثلا Call of Duty 3 و انحصاری های لانچ و کمی بعدترش (مهمترینشون Resistance 1) رو ملت میزدن و منتظر MGS4 بودن
اخ اخ
نسل هفت اینجا رسمن سونی سنتر بود. من سر میزدم ولی فعالیت نمیکردم.

اینکه میگی 2 سال سونی فن بودی، برای منم اتفاق افتاد. سر xbone )) و اون جریانات دن متریک. انقدر فشار خوردم که سونی فن شدم.
البته من تنها نبودم. اون موقع خیلی از ایکس باکس فنها ریزش کردن و تبدیل به هیتر شدن.
تا زمانی که اسپنسر دوست داشتنی اومد و one x رو معرفی کرد و منم برگشتم سمت ایکس باکس.
واقعن و بدون طرفداری، one x به عنوانم بهترین و خفنترین کنسول بین نسلی تاریخ باقی خاهند ماند.
بابا طرف چیز دیگه میگه میگه دو سال اول عمر PS3 چون دستگاه بازی نداشته سونی فن شده بوده:دی
که ما نمیدونیم چی میگه:دی
از همون ۲۰۰۶ که لانچ شد بازی انحصاری داشت دیگه ۲۰۰۷ هم انچارتد۱ اومد ۲۰۰۸ هم MGS4 و...

ما که چنین چیزی ندیدیم! :دی از اول همین بودی والا:دی
دوم‌ اینکه PS3 از روز اول که اومد محبوب بود و تو ایران و این سایتم خیلیا داشتن و‌ فروشش اصلا کم نبود
همون بازیهای مولتی پلتفرم مثل GTA IV و بخوام زمان لانچ رو‌ بگم مثلا Call of Duty 3 و انحصاری های لانچ و کمی بعدترش (مهمترینشون Resistance 1) رو ملت میزدن و منتظر MGS4 بودن

بابا طرف چیز دیگه میگه میگه دو سال اول عمر PS3 چون دستگاه بازی نداشته سونی فن شده بوده:دی
که ما نمیدونیم چی میگه:دی
از همون ۲۰۰۶ که لانچ شد بازی انحصاری داشت دیگه ۲۰۰۷ هم انچارتد۱ اومد ۲۰۰۸ هم MGS4 و...
من بازم نفهمیدم چی شد.:|

عزیز من، من خیلی ساله اینجام. همیشه و همیشه، اینجا سونی فن بودن و هستن. قبلنا هر وقت کامنت علیه سیاست های سونی مینوشتم به جرم بر هم زدن جریان تاپیک پاک میشد. حالا تو اصلا بگو انتقاد درستی هم باشه. همیشه همینطور بوده و هست.

IGN میگه که کنسول Xbox نسل بعد ، بازی های سونی رو از طریق steam اجرا خواهد کرد.
View attachment 398214
عالیه
ولی آیا دارندگان پی سی کنسول آینده مایکروسافت حاضرن پولی بابت اون بازی ها خرج کنن؟ چون قرار نیست روی گیم پس بیاد :) و قیمت بازی ها هم فیکس 40 تا 60 دلاره.

• Like
Reactions: Solidsnake_1
کامنت اول اون تاپیک رو بخون :D
اون وسط تصویر که هیچی اصلا.
ولی بعد از اینکه چشمهات رو از دست دادی و بالاخر چیف رو پیدا کردی ، ببین کی با اسکیل بزرگتر بالا سرش وایساده:))

البته همچنان دست دوستمون که طراحیش کرد درد نکنه ، زحمت کشیده.
ولی خب میخوام بگم یکسری از بچه ها حتی در همین حد هم نمیتونن جانبداریشون رو بزارن کنار (چه طرفدار ایکس باکس و چه پلی استیشن یا PC/Steam)
بعد انتظار داریم که تو تاپیکها بحثهای منطقی شکل بگیره.
این نشود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or