مایکروسافت: برنامه ای برای فروش Xbox ONE بدون کینکت نداریم

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
82318524616961855738.jpg

شرکت مایکروسافت اعلام کرد که فعلا برنامه ای برای عرضه کنسول Xbox ONE بدون کینکت نخواهند داشت!
Harvey Eagle رئیس بخش بازاریابی Xbox در کشور انگلیس طی مصاحبه ای که با سایت یوروگیمر داشتند اعلام کرد و گفت:
"مایکروسافت به کینکت (چسبیده)گره خورده است" چون این کمپانی حس میکنه که: "Xbox ONE با کینکت کامل خواهد شد"
این برنامه همیشگی ما نخواهد بود ولی:
"همانطور که گفتیم، ما معتقدیم که کینکت قطعا یک بخش جدایی ناپذیر از ارائه تجربه های Xbox ONe است و خواهد بود"
آیا شما با این حرکت مایکروسافت موافق هستید یا خیر؟!
source

توی فروم های خارجی و خارج از بازیسنتر هیچ کس رو نمیبینم که انقدر با X1 دشمنی داشته باشه و ملت میرن دستگاه رو میخرن نسبت به سلایقشون به گیم و امکانات انلاین و ... که میخوان و خیلی ها هم این فاز رو دارن همه رفیقا یه چیزو دارن باهم بازی میکنن.
کسی التماستون نکرده که بخرید که :دی
من خودم بدم نمیاد این دستگاه رو هم تجربه کنم به خاطر اینکه به نظر میاد انحصاری های نابی داشته باشه توی چنته!
پ ن : X360 خیلی عقده به وجود اورده انگار نسل قبل.به خدا کنسوله یه وسیلست.ارزش عشق و تنفر نداره :))
اشتباه نکن کسی با one مشکلی نداره بلکه ساست های مایکرو قبل از معرفی و زمان معرفی با اون شرایط مسخره موجب شد محبوبیت خودش رو یه مقدار از دست بده بعدش در مقابل انتقادها سر اینترنت و اینها اون جمله معروف برین 360 بخرید موجب شد خیلی ها از مایکرو بدشون بیاد .. بعد هم که دیدن کلن با این سیاست کارشون تمومه جای عذرخاهی از هوادارش اومد گفت که به خاطر هوادارا ساستهاشو عوض میکنه!!!! در حالی که اگه سونی سیاستهای دیگه ای داشت همون بحث برید 360 بخرید ادامه داشت!
حالا یه عده بدشون اومد یه عده هم مثل شما تحت هر شرایطی خوشتون میاد.
این مشکل با one نیست با سیاستهای زوری بود که هنوز ادامه داره سر کینکت و فعلن با روشن و خاموش کردن و چهارتا فرمان صوتی 100 دلار رو "تحمیل" کرده به ملت.
در کل میگم مبارک طرفداراش.

اشتباه نکن کسی با one مشکلی نداره بلکه ساست های مایکرو قبل از معرفی و زمان معرفی با اون شرایط مسخره موجب شد محبوبیت خودش رو یه مقدار از دست بده بعدش در مقابل انتقادها سر اینترنت و اینها اون جمله معروف برین 360 بخرید موجب شد خیلی ها از مایکرو بدشون بیاد .. بعد هم که دیدن کلن با این سیاست کارشون تمومه جای عذرخاهی از هوادارش اومد گفت که به خاطر هوادارا ساستهاشو عوض میکنه!!!! در حالی که اگه سونی سیاستهای دیگه ای داشت همون بحث برید 360 بخرید ادامه داشت!
حالا یه عده بدشون اومد یه عده هم مثل شما تحت هر شرایطی خوشتون میاد.
این مشکل با one نیست با سیاستهای زوری بود که هنوز ادامه داره سر کینکت و فعلن با روشن و خاموش کردن و چهارتا فرمان صوتی 100 دلار رو "تحمیل" کرده به ملت.
در کل میگم مبارک طرفداراش.
من چیزی که خوشم میومده رو تهیه کردم و دارم استفاده میکنم.قیمت کمتر,قدرت بیشتر,انحصاری هایی که دوست دارم,***** نبودن همه چیز توی کشورم و ... روی PS4 محقق میشد برام توی این زمان.کل حرف من اینه دلیلی واسه تنفر از وان وجود نداره خیلی ها هستن کینکت دوست دارن,خیلی ها شبکه ی لایو رو دوست دارن,خیلی ها دسته ی کنسول رو دوست دارن,خیلی ها فرمان صوتی رو دوست دارن,برای خیلی ها اصلا مهم نیست که تفاوت سخت افزاری دارن از نظر قدرت,خیلی از طرفدارای 360 هستن که میخوان بازی هایی که دوست دارن رو ادامه بدن! و ... به هر حال 3 میلیون فروخته این دستگاه و معلومه طرفدار داره و عقیده طرفدارانش محترم.حرف من این بود اینجا یه جو تنفری از وان 360 طرفداراش به وجود اومده عجیب غریب و خیلی جالبه طرفدارای مایکروسافت و کنسولش اصلا جواب دری وری هارو نمیدن.
من طرفدار PS4 هستم ولی واقعا حالم بد میشه هر جا میرم میبینم مثل یه سری بچه اسباب بازیه من بهتره مال تو بده راه افتاده.هدف بازی کردن و لذت بردنه جنگ نیست به خدا.واسه اونا هم تجارته رقابته نه جنگ! اینجا خوده جنگه!!!
تحت هر شرایطی نیست وان,سیاست هاشو تغییر داد نشونه ی خوبیه حالا یا مجبور شد یا احترام به مشتری به هر حال کار درست رو انجام داد.
من هیچ کدوم از اینها واسن واقعا مهم نیست چیزی که واسم مهمه بازیه! X1 کم بازیه خوب نداره مخصوصا بازی که توی راه باشه.
Halo,QB,Geow,Fortza Motorsport,... اینا بازیهای کمی نیستن! مطمعن باش اگه بازیهای انحصاریش خوب باشه فروشش بالاتر میره حتی اگه بازی 720p باشه.چون اینه که مهمه.
پ ن :بازم میگم من سیاست الان MS رو دوست ندارم ولی تنفری هم ندارم ازش.دستگاه خوبیه ولی انتخاب من نیست الان! ولی با قیمت مناسب و مفت برسه روی هوا میزنمش چرا که نه !:دی دیگه اینجوری تند رو نیستم بگم 1 قرونم باشه نمیخوامش:دی

من چیزی که خوشم میومده رو تهیه کردم و دارم استفاده میکنم.قیمت کمتر,قدرت بیشتر,انحصاری هایی که دوست دارم,***** نبودن همه چیز توی کشورم و ... روی PS4 محقق میشد برام توی این زمان.کل حرف من اینه دلیلی واسه تنفر از وان وجود نداره خیلی ها هستن کینکت دوست دارن,خیلی ها شبکه ی لایو رو دوست دارن,خیلی ها دسته ی کنسول رو دوست دارن,خیلی ها فرمان صوتی رو دوست دارن,برای خیلی ها اصلا مهم نیست که تفاوت سخت افزاری دارن از نظر قدرت,خیلی از طرفدارای 360 هستن که میخوان بازی هایی که دوست دارن رو ادامه بدن! و ... به هر حال 3 میلیون فروخته این دستگاه و معلومه طرفدار داره و عقیده طرفدارانش محترم.حرف من این بود اینجا یه جو تنفری از وان 360 طرفداراش به وجود اومده عجیب غریب و خیلی جالبه طرفدارای مایکروسافت و کنسولش اصلا جواب دری وری هارو نمیدن.
من طرفدار PS4 هستم ولی واقعا حالم بد میشه هر جا میرم میبینم مثل یه سری بچه اسباب بازیه من بهتره مال تو بده راه افتاده.هدف بازی کردن و لذت بردنه جنگ نیست به خدا.واسه اونا هم تجارته رقابته نه جنگ! اینجا خوده جنگه!!!
تحت هر شرایطی نیست وان,سیاست هاشو تغییر داد نشونه ی خوبیه حالا یا مجبور شد یا احترام به مشتری به هر حال کار درست رو انجام داد.
من هیچ کدوم از اینها واسن واقعا مهم نیست چیزی که واسم مهمه بازیه! X1 کم بازیه خوب نداره مخصوصا بازی که توی راه باشه.
Halo,QB,Geow,Fortza Motorsport,... اینا بازیهای کمی نیستن! مطمعن باش اگه بازیهای انحصاریش خوب باشه فروشش بالاتر میره حتی اگه بازی 720p باشه.چون اینه که مهمه.
پ ن :بازم میگم من سیاست الان MS رو دوست ندارم ولی تنفری هم ندارم ازش.دستگاه خوبیه ولی انتخاب من نیست الان! ولی با قیمت مناسب و مفت برسه روی هوا میزنمش چرا که نه !:دی دیگه اینجوری تند رو نیستم بگم 1 قرونم باشه نمیخوامش:دی
ببین همون طور که شما میگی خیلی ها هستن که کینکت دوست دارن ممکن هم هست خیلی ها باشن که دوستش نداشته باشن تکلیفشون چیه؟
حتمن برن 360 بخرن :d
ببین سیاست غلط جایی باشه نتیجه رو میشه و بازخوردها دید.
الان بنظرت اگه کینکت نبود فروشش بالاتر نمیرفت؟
ببین بحث سر بد بودن کینکت نیست بحث اینه شما برای محصولت تنوع خرید قائل شید.
الان اگه سونی هم میومد و دوربینش رو اجباری میکرد شک نکن خوده من تندترین انتقادها رو ازش میکردم چون اصلن به کار من نمیاد و علاقه ای هم به حرکات بدنی موقع گیم یا صحبت ندارم.
خب حالا سونی این "اختیار" خرید رو قایل شده و مایکرو قایل نشده این واسه فن مایکرو که کینکت دوست داره مهم نیست ولی واسه کسی که علاقه ای نداشته باشه یه "اجباره".
سونی ایا نمیتونست این اجبار رو لحاظ کنه و مکانیزم شروع و خاموش دستگاه رو با دوربینش فراهم کنه؟ و 50 دلار کنسولشو گرونتر بفروشه؟
هر چند من احتمال میدم در اینده مدل بدون کینکنت معرفی میشه ... بله وان فروش خوبی داشته و بحثی توش نیست ولی شک نکن اگه کینکت نبود و قیمت 400 دلار بود تو us که بازار اصلیش هم هست بیشتر میفروخت.

دقیقا بحث سر همین هست ، اصلا تنفری وجود نداره که ! شما هم زیادی جدی گرفتی، فرض مثال چون من الان سونی فن هستم دیگه باید از رقبا تنفر(!) داشته باشم ! نه اینطور نیست، برداشت ـت از این قضیه اشتباه بوده..
توی همین فروم انقدر از این بچه ها هستن که هم Xbox داشتن و هم Playstation ولی بنابه دلایلی (!) از یکی از اونها بیشتر خوششون اومده، پس دلیلی برا تنفر وجود نداره ! بعدشم فن بازی چیزیه که بوده و هست ! ولی تنفر رو قبول ندارم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or