مایکروسافت: برنامه ای برای فروش Xbox ONE بدون کینکت نداریم

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
82318524616961855738.jpg

شرکت مایکروسافت اعلام کرد که فعلا برنامه ای برای عرضه کنسول Xbox ONE بدون کینکت نخواهند داشت!
Harvey Eagle رئیس بخش بازاریابی Xbox در کشور انگلیس طی مصاحبه ای که با سایت یوروگیمر داشتند اعلام کرد و گفت:
"مایکروسافت به کینکت (چسبیده)گره خورده است" چون این کمپانی حس میکنه که: "Xbox ONE با کینکت کامل خواهد شد"
این برنامه همیشگی ما نخواهد بود ولی:
"همانطور که گفتیم، ما معتقدیم که کینکت قطعا یک بخش جدایی ناپذیر از ارائه تجربه های Xbox ONe است و خواهد بود"
آیا شما با این حرکت مایکروسافت موافق هستید یا خیر؟!
source

به خاطر کینک ۱ و پولی ماکرو بابتش از جیبامون دزدید دیگه ماکروسافت رو ول کردم و مثل نسل ۵ و ۶ دوباره به اغوش مهربان تر از مادر سونی برگشتم :دی
البته تجربه ی tLoU هم بی اثر نبود :دی
الان هم یه فن سرسخت سونی ام و هر روز تنفرم نسبت ماکروسافت بیشتر میشه :دی

ها ها ME TOO.....:))

توی فروم های خارجی و خارج از بازیسنتر هیچ کس رو نمیبینم که انقدر با X1 دشمنی داشته باشه و ملت میرن دستگاه رو میخرن نسبت به سلایقشون به گیم و امکانات انلاین و ... که میخوان و خیلی ها هم این فاز رو دارن همه رفیقا یه چیزو دارن باهم بازی میکنن.
کسی التماستون نکرده که بخرید که :دی
من خودم بدم نمیاد این دستگاه رو هم تجربه کنم به خاطر اینکه به نظر میاد انحصاری های نابی داشته باشه توی چنته!
پ ن : X360 خیلی عقده به وجود اورده انگار نسل قبل.به خدا کنسوله یه وسیلست.ارزش عشق و تنفر نداره :))

توی فروم های خارجی و خارج از بازیسنتر هیچ کس رو نمیبینم که انقدر با X1 دشمنی داشته باشه و ملت میرن دستگاه رو میخرن نسبت به سلایقشون به گیم و امکانات انلاین و ... که میخوان و خیلی ها هم این فاز رو دارن همه رفیقا یه چیزو دارن باهم بازی میکنن.
کسی التماستون نکرده که بخرید که :دی
من خودم بدم نمیاد این دستگاه رو هم تجربه کنم به خاطر اینکه به نظر میاد انحصاری های نابی داشته باشه توی چنته!
پ ن : X360 خیلی عقده به وجود اورده انگار نسل قبل.به خدا کنسوله یه وسیلست.ارزش عشق و تنفر نداره :))

بالاخره یه روزی اینا هم بزرگ میشن!:-h

هر کنسول ویژگی ها و بازی های خودش داره و شاید هر کسی بتونه واسه خودش اولویت بندی کنه که کدوم بخره ولی دلیل تنفر منم نمیفهمم!!!!:-??

عشق است بازی،حالا میخواد واسه هر شرکتی باشه...:clap:

فروش Xbox One عالی بوده و دلیلی نداره به خاطر جو دادن چهار تا سایت و آدم مغرض بخواد این وسیله رو که یک اختراع فوق کار آمد محسوب میشه رو حذف کنه
شاید یک عده تو این سایت اطلاعاتشون پایین باشه ولی خیلی از مخترعین و دانشگاه ها دارن روی کینکت کار میکنن و اختراع ها و طراح های زیادی رو از روی کینکت ساختن که 100 ها جنبه از جمله پزشکی و روانشناسی و ... داره که میتونید با سرچ کردن ویدئو ها و مقاله هاشو بخونید

به نظرم باید بیشتر رو کینکت کار کنه و بازی های بیشتری بر پایه کینکت بسازه
فعلا هم که تو ایران هر دو کنسول تقریبا با یک قیمت عرضه میشن با این تفاوت که احتیاج نیست دو ساعت به فروشنده التماس کنی مهلت تست بابت XO بده که نکنه دستگاه چراغ آبی بده

ما هم برنامه ای برای خرید وان نداریم با این که فن سر سخت 360 بودیم . ماکروسافت تو به ما خیانت کردی خودشم نه یک بار چند بار
چه خیانتی به شما کرده که تو بخش Xbox Live هم نوشته بودی؟:d
اگه مشکل قضیه DRM که اون کامل حل شده.چک انلاین و اون سیاست های عجیب هم که عوض شده.درباره Kinect هم که جزوی از کنسول و همین طور که تو متن خبر گفته شده کامل کننده کنسول.

من همیشه پست ها میخونم و احساس صمیمیت دارم انگار من پست دادم واقعا ندیم پست بی ربط بدی همیشه در مورد تایپک ها نظر دادی خوشم میاد ازت و دوستت میدارم به توان ابدیت
درمورد کینکت خوب معلومه بازی های رو شاهد خواهیم بود که با کینکت لذتی چند برابر و به گیمر مخصوصا کینکتی میده که من از اون دسته ادم ها نیستم ولی زیاد هستن و سن ها مختلف جدا کردن این سنسور حرکتی از کنسول اشتباه هست و کله دنیا بینش گیمر های سینگرپلیر ایرانی رو نداره اگه بدونید کینکت توی بازی انلاین چیکارا میکنه
در کل ممنون بابته تایپک و خبر و پست دوستانی مثل شما

مرسی داداش لطف داری به من

درسته استفاده از کینکت لذت و تجربه خاص خودشو داره

حق با توه باهات موافقم مثل این میمونه که بگیم wimote از wii جدا کنیم چون ماکروسافت این دوتا مکمل هم ساخته و بهم نیاز دارن

خیلی از گیمرا ما اصلا حس فعالیت بدنی ندارن خود من wii داشتم اقوامم میومدن بازی میکردن میگفتن چقدر سخته بدنم خسته شد تازه کینکت کل بدنو درگیر میکنه

چنتا تریلر از استفاده از کینکت 2 دیدم واقعا جالب و زیبا بود

امیدوارم فن ها ماکروسافت از کنسولشون لذت ببرن

فدات عزیز

اصلا اگر یه وقت بخوان بدون کینکت بدن،امکانش هست یا باید یسری تغییرات جدیدی تو دستگاه ایجاد کنن تا بتونن کینکت رو جدا کنن؟ آخه یادمه گفته بودن بدون کینکت دستگاه روشن هم نمیشه!
کنسول بدون Kinect روشن میشه و حتی گزینه خاموش کردن Kinect هم تو کنسول هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or