دوربین eye toy روی پلی 2 نسل 6 اومد چیز جالبی بود من هنوز دارم فان و جالبه
تو نسل هفت نینتندو با کنترل حرکتی جدید به اسم wiimote اومد تو بازار که انقلابی بود و فروش خوبی داشت و به خاطر همین ایده ها و خلاقیت نینتندو برنده نسل هفت شد
اما سونی با موو کپی بابر اصل wiimote تولید کرد اونم با بازیا محدود ولی wii تو همه بازیاش از wiimote استفاده میکرد
رسیدیم به ایکس باکس 360
چند مورد باید درباره ایکس باکس 360 بگم
اول اینکه نسل 6 ماکروسافت کنسول قدرتمند xbox اورجینال وارد بازار کرد که سی پی یو 722 مگاهرتزی هارد دیسک 8 گیگی کنترل ها جالب و خلاق که حتی هندزفری تو خودشون داشتن و .................
انقدر قوی بود که ویندوز روش نصب میکردن با اتصال کیبورد و موس میشد یه pc
ماکروسافت با تجربه ای که سر کنسول ایکس باکس اورجینال داشت ایکس باکس 360 وارد بازار کرد
دوم خب سلیقه جوانان آمریکایی و حتی ما ایرانی ها شوتر اول شخص بود که ایکس باکس 360 بهترین گزینه برای این دست بازیاس کنترل این کنسول برای بازیا شوتر معرکه اس
سوم بازیا مولتی رو ایکس باکس 360 بهتر از ps3 در اومدند چون ps3 سخت افزار پیچیده ای داشت درست مثل سگا ساترن با اینکه اون زمان خیلی قدرتمندتر از رقیباش بود اما بخاطر سخت افزار پیچیده بازی سازی براش سخت بود و .............
چهارم ماکروسافت برخلاف سونی که موو کپی برابر اصل wiimote زده بود کینکت وارد بازار کرد هم مثل eye دوربین بود هم خصوصیتا wiimote داشت
الانم نظر من اینه ماکروسافت برنامه ها بلند مدت و ویژه ای برای ایکس باکس 1 داره زود نباید قضاوت کرد کدوم شرکتی بدون برنامه و ......... کاری شروع میکنه ؟ کدوم شرکتی دوست داره ضرر کنه؟