مایکروسافت: برنامه ای برای فروش Xbox ONE بدون کینکت نداریم

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
82318524616961855738.jpg

شرکت مایکروسافت اعلام کرد که فعلا برنامه ای برای عرضه کنسول Xbox ONE بدون کینکت نخواهند داشت!
Harvey Eagle رئیس بخش بازاریابی Xbox در کشور انگلیس طی مصاحبه ای که با سایت یوروگیمر داشتند اعلام کرد و گفت:
"مایکروسافت به کینکت (چسبیده)گره خورده است" چون این کمپانی حس میکنه که: "Xbox ONE با کینکت کامل خواهد شد"
این برنامه همیشگی ما نخواهد بود ولی:
"همانطور که گفتیم، ما معتقدیم که کینکت قطعا یک بخش جدایی ناپذیر از ارائه تجربه های Xbox ONe است و خواهد بود"
آیا شما با این حرکت مایکروسافت موافق هستید یا خیر؟!
source

من قبلا از بوجود آمدن چیزی مثل کینکت و ادغامش با تجربه ی گیمینگ خیلی رضایتمند بودم و خیلی بهش امید هم داشتم :(
یواش یواش دارم به این نتیجه میرسم مایکروسافت هدفش تولید یه تکنولوژی جدید و نوآوری نبود ! ( چیزی که هدف سونی هم نبود با موو )
بلکه فقط این وسیله رو از سازندش خرید تا محرکی باشه برای فروش بیشتر و بهتر 360 در اون سال ( که موفق هم شد تا حدود زیادی فروش 360 هم بالا رفت )
چون عملا جز دنس سنترال و گان استرینگر و کینکت اسپورت بقیش به درد عمه ی مایکروسافت هم نمیخورد ...
حالا چرا این وضعیت رو داره رو وان هم ادامه میده نمیدونم ؟!

دوربین eye toy روی پلی 2 نسل 6 اومد چیز جالبی بود من هنوز دارم فان و جالبه

تو نسل هفت نینتندو با کنترل حرکتی جدید به اسم wiimote اومد تو بازار که انقلابی بود و فروش خوبی داشت و به خاطر همین ایده ها و خلاقیت نینتندو برنده نسل هفت شد

اما سونی با موو کپی بابر اصل wiimote تولید کرد اونم با بازیا محدود ولی wii تو همه بازیاش از wiimote استفاده میکرد

رسیدیم به ایکس باکس 360

چند مورد باید درباره ایکس باکس 360 بگم

اول اینکه نسل 6 ماکروسافت کنسول قدرتمند xbox اورجینال وارد بازار کرد که سی پی یو 722 مگاهرتزی هارد دیسک 8 گیگی کنترل ها جالب و خلاق که حتی هندزفری تو خودشون داشتن و .................

انقدر قوی بود که ویندوز روش نصب میکردن با اتصال کیبورد و موس میشد یه pc

ماکروسافت با تجربه ای که سر کنسول ایکس باکس اورجینال داشت ایکس باکس 360 وارد بازار کرد

دوم خب سلیقه جوانان آمریکایی و حتی ما ایرانی ها شوتر اول شخص بود که ایکس باکس 360 بهترین گزینه برای این دست بازیاس کنترل این کنسول برای بازیا شوتر معرکه اس

سوم بازیا مولتی رو ایکس باکس 360 بهتر از ps3 در اومدند چون ps3 سخت افزار پیچیده ای داشت درست مثل سگا ساترن با اینکه اون زمان خیلی قدرتمندتر از رقیباش بود اما بخاطر سخت افزار پیچیده بازی سازی براش سخت بود و .............

چهارم ماکروسافت برخلاف سونی که موو کپی برابر اصل wiimote زده بود کینکت وارد بازار کرد هم مثل eye دوربین بود هم خصوصیتا wiimote داشت

الانم نظر من اینه ماکروسافت برنامه ها بلند مدت و ویژه ای برای ایکس باکس 1 داره زود نباید قضاوت کرد کدوم شرکتی بدون برنامه و ......... کاری شروع میکنه ؟ کدوم شرکتی دوست داره ضرر کنه؟

الانم نظر من اینه ماکروسافت برنامه ها بلند مدت و ویژه ای برای ایکس باکس 1 داره زود نباید قضاوت کرد کدوم شرکتی بدون برنامه و ......... کاری شروع میکنه ؟ کدوم شرکتی دوست داره ضرر کنه؟

این تحلیل ها کشته منو، خب معلومه تو ذهنش یه برنامه ای داره، معلومه نمی خواد ضرر کنه... ولی مسئله اینجاس که تصمیم پشت تصمیم بد گرفتن باعث می شه از مسابقه عقب بیفته. یا تغییر اساسی میده یا اینکه کامل عقب میفته دیگه نمی تونه برسه به ps4.

به خاطر کینک ۱ و پولی ماکرو بابتش از جیبامون دزدید دیگه ماکروسافت رو ول کردم و مثل نسل ۵ و ۶ دوباره به اغوش مهربان تر از مادر سونی برگشتم :دی
البته تجربه ی tLoU هم بی اثر نبود :دی
الان هم یه فن سرسخت سونی ام و هر روز تنفرم نسبت ماکروسافت بیشتر میشه :دی

به نظرم اصلا کاره جالبی نیستش و داره یه جوریایی به مشتری تحمیل میکنه که حتما باید کینکت باشه
بهتر بود به جای این اجبار کینکت رو جدا میفروخت اونایی که علاقه مند بهش بودن میرفتن وتهیه اش میکردن
با اینکه خودم مایکرو فن هستم اما بعضی از سیاستهاشون رو قبول ندارم)x

دوربین eye toy روی پلی 2 نسل 6 اومد چیز جالبی بود من هنوز دارم فان و جالبه

تو نسل هفت نینتندو با کنترل حرکتی جدید به اسم wiimote اومد تو بازار که انقلابی بود و فروش خوبی داشت و به خاطر همین ایده ها و خلاقیت نینتندو برنده نسل هفت شد

اما سونی با موو کپی بابر اصل wiimote تولید کرد اونم با بازیا محدود ولی wii تو همه بازیاش از wiimote استفاده میکرد

رسیدیم به ایکس باکس 360

چند مورد باید درباره ایکس باکس 360 بگم

اول اینکه نسل 6 ماکروسافت کنسول قدرتمند xbox اورجینال وارد بازار کرد که سی پی یو 722 مگاهرتزی هارد دیسک 8 گیگی کنترل ها جالب و خلاق که حتی هندزفری تو خودشون داشتن و .................

انقدر قوی بود که ویندوز روش نصب میکردن با اتصال کیبورد و موس میشد یه pc

ماکروسافت با تجربه ای که سر کنسول ایکس باکس اورجینال داشت ایکس باکس 360 وارد بازار کرد

دوم خب سلیقه جوانان آمریکایی و حتی ما ایرانی ها شوتر اول شخص بود که ایکس باکس 360 بهترین گزینه برای این دست بازیاس کنترل این کنسول برای بازیا شوتر معرکه اس

سوم بازیا مولتی رو ایکس باکس 360 بهتر از ps3 در اومدند چون ps3 سخت افزار پیچیده ای داشت درست مثل سگا ساترن با اینکه اون زمان خیلی قدرتمندتر از رقیباش بود اما بخاطر سخت افزار پیچیده بازی سازی براش سخت بود و .............

چهارم ماکروسافت برخلاف سونی که موو کپی برابر اصل wiimote زده بود کینکت وارد بازار کرد هم مثل eye دوربین بود هم خصوصیتا wiimote داشت

من همیشه پست ها میخونم و احساس صمیمیت دارم انگار من پست دادم واقعا ندیم پست بی ربط بدی همیشه در مورد تایپک ها نظر دادی خوشم میاد ازت و دوستت میدارم به توان ابدیت
درمورد کینکت خوب معلومه بازی های رو شاهد خواهیم بود که با کینکت لذتی چند برابر و به گیمر مخصوصا کینکتی میده که من از اون دسته ادم ها نیستم ولی زیاد هستن و سن ها مختلف جدا کردن این سنسور حرکتی از کنسول اشتباه هست و کله دنیا بینش گیمر های سینگرپلیر ایرانی رو نداره اگه بدونید کینکت توی بازی انلاین چیکارا میکنه
در کل ممنون بابته تایپک و خبر و پست دوستانی مثل شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or