مایکروسافت با اعتماد به نفس کامل بازی Forza Horizon 2 را منتشر خواهد کرد!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
تنها دو هفته تا انتشار Forza Horizon 2 باقی مانده است و امروز چند خبر منتشر شد که نشان می دهد، مایکروسافت با اعتماد به نفس کامل بازی Forza Horizon 2 را منتشر خواهد کرد.

امروز اعلام شد Embargo بازی Forza Horizon 2 پنج روز قبل از عرضه بازی (Thursday, September 25th at 12:01 AM PDT یا پنجشنبه، 3 مهر ساعت 11:31 AM به وقت ایران) برداشته خواهد شد و این بدان معنی است که منتقدان بازی می توانند نقد های بازی را پنج روز قبل از عرضه بازی منتشر کنند. این در حالی است که Embargo اکثر بازی های امسال در روز عرضه بازی برداشته شد.

نسخه های مربوط به نقد بازی امروز برای سایت های مختلف فرستاده شده و از همین امروز منتقد ها می توانند نسخه کامل بازی را تجربه و به نقد آن بپردازند.

63o3i58559gu4zqh9c62.jpg

همچنین اعلام شده است، سایت های مختلف از دوشنبه هفته آینده اجازه استریم کردن بازی را خواهند داشت. این در حالی است که اکثر سازنده ها اجازه استریم کردن بازی توسط سایت های خبری را معمولا یک روز قبل از عرضه بازی می دهند.

در آخر هم باید به نسخه Demo بازی اشاره کرد که امروز برای کنسول Xbox One منتشر شد و تمام دارندگان این کنسول می توانند نسخه Demo این بازی را به صورت رایگان تجربه کنند.

بازی Forza Horizon 2 در تاریخ 30 ماه سپتامبر برای کنسول های Xbox One و Xbox 360 منتشر خواهد شد. نسخه کنسول Xbox One بازی توسط استودیو Playground توسعه یافته است و به صورت 1080p بر روی کنسول Xbox One اجرا می شود.

منبع

آخرین ویرایش:
دوربین مخفیه؟ :دی 96؟ اصلا بحث هایپ زدایی و این چیزها نیست ولی چطوری 96 آخه؟ :دی بی خیال بابا :دی

به نظر من بازی بی نقصه. از نظر من دمو 10/10 بود. هر نمره ای هم بیاره تعجب نمیکنم. کمتر از 93-94 گرفت میذارم به حساب کج سلیقگیه منتقدا.

مردشور این متا رو ببره که همه جا هست :|:d لذت همه چی رو از آدم میگیره. نسخه ی اولش در کمال تعجب جایزه ی VGA رو نگرفت ولی هیچ چیزی از ارزش هاش کم نشد
این بازی و استودیوی سازش انقدر محجوب و سربه زیرن که هیچکی نمیتونه ازشون متنفر باشه. هورایزون 1 و Dirt 2 بهترین تجربه های ریسینگ نسل پیشم بودن :x امیدوارم موفق بشن :bighug:

من پیش بینی متای بین 50 تا 100 رو دارم:d

ولی خارج از شوخی با توجه به فاز جدیدی که متقدان عزیز پیدا کردن اصولا شما روی متای هیچ چیزی نمیتونی حساب باز کنی. نه متای پایین و نه بالا.

به هر حال امثال گیم اسپات یه بهانه ای پیدا میکنن یه 7 یا 6 میدن که تیریپ تفاوت بهشون دست بده. حالا بهانش هم مهم نیست. چرا فلان ماشین در دو رنگ بیشتر موجود نیست و یا....

حالا سواي سخت گيري بعضي سايتا و خراب كردن متا كلا كار كار شايسته اي هستش كه نمره ها چند روز قبل مياد چون شايد يكي بخواد با خووندن همين نقدا تصميم بگيره

.

در ضمن از کی تا حالا نمره گیم اسپات مهم شده؟
نزن این حرفو عزیز من، حالا اومده به بازی مورد علاقه شما امتیازی که انتظار داشتی نداده دلیل نمیشه مهم نباشه! امتیازش به شدت رو متا تاثیر میزاره و سایتش هم جزء معتبرترین های جهان ـه! گیمینگ بولت که نیست رو هوا زیر سوال ببری : |

نزن این حرفو عزیز من، حالا اومده به بازی مورد علاقه شما امتیازی که انتظار داشتی نداده دلیل نمیشه مهم نباشه! امتیازش به شدت رو متا تاثیر میزاره و سایتش هم جزء معتبرترین های جهان ـه! گیمینگ بولت که نیست رو هوا زیر سوال ببری : |
من که خیلی راحت زیر سوالش میبرم.
به TLoU با متای 95 داده 8 اونوقت به Beyond با متای 70 داده 9. تفاوت در این حد آخه ؟!! تازه جفتشونم منتقدش یکی بود، فکر کنم همونی بود که به Bioshock Infinite4 چهار داده بود.

من که خیلی راحت زیر سوالش میبرم.
به TLoU با متای 95 داده 8 اونوقت به Beyond با متای 70 داده 9. تفاوت در این حد آخه ؟!! تازه جفتشونم منتقدش یکی بود، فکر کنم همونی بود که به Bioshock Infinite4 چهار داده بود.

یه سوال ازت میپرسم خواهشا راستش بگو . همون نقد The Last Of Usش کلا چند خطش خوندی ؟ اصن فهمیدی تام مک شی بدبخت چه ایرادی به جهان و کلیت بازی و طراحی مراحل گرفت ؟ یا همین نقد Destiny این کسایی که فاز اعتراض می گیرن رفتن 2 خط از نقد کوین ونرد بخونن ؟ کسی که اون اندینگ توهین آمیز و سطحی دستینی دیده باشه بعیده بتونه نقد Gamespot زیر سوال ببره . مشکل اینه فقط روی امتیازات قضاوت می کنین اما حقیقت اینه هنوزم بخشی از بهترین منتقدها در گیم اسپات فعالیت می کنن .

کسی هم که اطلاعات و قضاوتش فقط معطوف به نمرات نکنه و بره قشنگ نقد های سایت های مختلف بخونه و با افکار منتقدهای مختلف آشنا بشه امکان نداره اعتبار نقدهای گیم اسپات زیر سوال ببره . الان هم در بُعد خبری و هم در بُعد تحلیلی گیم اسپات اگر بهترین نباشه جزو بهترین ها بحساب میاد با اینکه در طول یک سال اخیر به خیلی از بازیهای مورد علاقه من نمره پایینی داده بهترین نمونش هم The Last Of Us

یه سوال ازت میپرسم خواهشا راستش بگو . همون نقد The Last Of Usش کلا چند خطش خوندی ؟ اصن فهمیدی تام مک شی بدبخت چه ایرادی به جهان و کلیت بازی و طراحی مراحل گرفت ؟ یا همین نقد Destiny این کسایی که فاز اعتراض می گیرن رفتن 2 خط از نقد کوین ونرد بخونن ؟ کسی که اون اندینگ توهین آمیز و سطحی دستینی دیده باشه بعیده بتونه نقد Gamespot زیر سوال ببره . مشکل اینه فقط روی امتیازات قضاوت می کنین اما حقیقت اینه هنوزم بخشی از بهترین منتقدها در گیم اسپات فعالیت می کنن .

کسی هم که اطلاعات و قضاوتش فقط معطوف به نمرات نکنه و بره قشنگ نقد های سایت های مختلف بخونه و با افکار منتقدهای مختلف آشنا بشه امکان نداره اعتبار نقدهای گیم اسپات زیر سوال ببره . الان هم در بُعد خبری و هم در بُعد تحلیلی گیم اسپات اگر بهترین نباشه جزو بهترین ها بحساب میاد با اینکه در طول یک سال اخیر به خیلی از بازیهای مورد علاقه من نمره پایینی داده بهترین نمونش هم The Last Of Us
نمیدونم تا کسی از چیزی ایراد میگیره اون رو به بی اطلاعی متهم میکنید ؟! من نقد تصویری TLoU که گیم اسپات نقدش کرده بود رو دیدم.
به مواردی چون هوش مصنوعی یاران خودی، حمله نکردن دشمنا به جول وقتی میخوایم از در رد بشیم و بالکل یه سری مشکلات هوش مصنوعی بعلاوه یکی دو موردی که آخر نقدش عنوان میکنه و بیشتر سلیقه ایه، مثل ساده بودن معماها اشاره کرده بود که من نمیدونم اینا چجوری 2 نمره میشه. نقد تصویری Beyond رو هم دارم ولی بخاطر اسپویل شدن واین که تازه بازیش رو شروع کردم هنوز نگاهش نکردم ولی ایراد گرفتن از اون خیلی راحتتر از TLoU هست.
آخه دستینی به من چه که درموردش باهام حرف میزنی. بحثمون بحث TLoU و Beyond بود. اگه اولی مشکلاتی در هوش مصنوعی داره، دومی اصلا نه گیم پلی چشمگیری داره و نه چیزی که اسمش رو بشه هوش مصنوعی گذاشت.

با اینکه نیازی به اثبات کردن این موضوع نمیبینم ولی این هم عکس فایل های نقد Beyond و TloU:
7r6wi6heenxe2d81usmh.png
دفعه بعد هم قبل از اینکه کسی رو به چیزی متهم کنی، اول ازش سوال کن، اگه اشتباه کرده بود اونوقت براش طومار بنویس.

آخرین ویرایش:
من کاری ندارم متای FH2 چند میشه (به نظرم در بهترین حالت بین 85 تا 90 هست ) ولی خوشحالم سخت گیری منتقدا این نسل بیشتر شده نسبت به قبل
اتفاقا جای خوشحالیه سخت گیری منتقدا این نسل بیشتر شده هم به نفع خود گیمر ها هست و هم کمک میکنه سازنده ها تلاش بیشتری کنند تا بازی با کیفیت بیشتری بسازند

یا همین نقد Destiny این کسایی که فاز اعتراض می گیرن رفتن 2 خط از نقد کوین ونرد بخونن ؟ کسی که اون اندینگ توهین آمیز و سطحی دستینی دیده باشه بعیده بتونه نقد Gamespot زیر سوال ببره . مشکل اینه فقط روی امتیازات قضاوت می کنین اما حقیقت اینه هنوزم بخشی از بهترین منتقدها در گیم اسپات فعالیت می کنن .

دقیقا خودم اول گفتم چرا 6 داده ولی وقتی خوندم دلیل نمرش فهمیدم البته متاسفانه اکثرا فقط نمره میبینند و کاری به نقد ندارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or