مایکروسافت: بازی HALO بر روی PC منتشر نخواهد شد

Sorena Asadi

کاربر سایت
halo-4-wallpaper-45-600x300.jpg

مدتی میشود که شایعاتی پیرامون پایان انتشار سری بازی های HALO بر روی PC در سراسر جوامع گیمران به گوش میخورد که شرکت مایکروسافت به تازگی تمام این شایعات را تایید کرده است. شرکت مایکروسافت در رابطه با انتشار سری بازی های HALO بر روی PC در گفتگو با Game Spot اینگونه سخن میگوید:

" ما در حال حاضر هیچگونه برنامه خاصی در رابطه با ادامه سری بازی های HALO بر روی PC نداریم."

آخرین نسخه از سری بازی های پرطرفدار HALO با عنوان halo spartan assault در تاریخ 4 آوریل بر روی شبکه steam قرار خواهد گرفت.

منبع

75264647654239960881.png

آخرین ویرایش:
بهترین FPS تاریخ وقتی روی بهترین پلتفرم برای FPS عرضه شه میشه بحث کرد، شاید بهترین FPS برای کنسول ها بوده باشه:دی ولی بهترین FPS تاریخ bi*tch plz:d

نمی دونم معیارتون از بهترین FPS تاریخ بودن چیــه ! اون چیزی که شما می گین نظرشخصی خودتونــه و محترم ! اون دوستمون نظر شخصی خودش رو اعلام کرد. ولی تنها مدرک قابل استنادی که می تونه بهترین FPS تاریخ رو به وضوح نشون بده میانگین نمراته و با اختلاف قابل توجهی سلطان FPS هیلو اولــه ! من دیگه حرفی ندارم ! :دی

تا الان در کل 7 عنوان از سری هیلو منتشر شده که 3 تاش رسما روی پی سی عرضه شده و هر 3 عنوان هم درخور توجه بودن و طرفداران این ip از جمله خودم کاملا ازش راضی بودن

اومدن مابقی عناوین هیلو مثل هیلو 4 هم برای پی سی غیرممکن نیست و چه بسا در آینده ای نه چندان دور به وقوع میپیونده

همینطور که در متن خبر هم اومده گفتن فعلا برنامه ای براش ندارن ، مثل خیلی از سازنده هایی که اول کار گفتن برنامه ای برای پی سی ندارن و بعد همون عنوان رو برای PC هم ریلیز کردن

پس لطفا : Keep Calm And ...

اونوقت کی بهترین پلتفرم FPS رو مشخص میکنه؟
فک کنم HL2 انقدر توی لیست های مختلفش ازش به اسم بهترین بازی تاریخ یاد شده باشه، تا بهترین FPS هم بشه:دی تازه بعد HL هم من نظرم روی CS هست که بازم مکانیزم همون HL ـه و یکی از بازی های اصلی تمام تورنمنت های Major برای FPS هست.:d
همون موجودی که تفاوت قیمت و کیفیتش باعث گرفتن آوانتاژ بیخودی میشه؟
نه همون موجودی که DPI ـه بالاش باعث میشه رفلکس شما مفید واقع شه:d

همون موجودی که تفاوت قیمت و کیفیتش باعث گرفتن آوانتاژ بیخودی میشه؟:d
باو بیخیال!:d
من با یه موس 10 تومنی بتل میزنم!
بماند که خود دسته ایکس باکسم تو این نسل دسته کمی نداره از موس!
پر مود های مختلفه!رایجترینشم همون rapid fire هست!

نمی دونم معیارتون از بهترین FPS تاریخ بودن چیــه ! اون چیزی که شما می گین نظرشخصی خودتونــه و محترم ! اون دوستمون نظر شخصی خودش رو اعلام کرد. ولی تنها مدرک قابل استنادی که می تونه بهترین FPS تاریخ رو به وضوح نشون بده میانگین نمراته و با اختلاف قابل توجهی سلطان FPS هیلو اولــه ! من دیگه حرفی ندارم ! :دی
پست من رو نقل قول نکردی اما خوب حرف من و فرهود یکیه پس گفتم منم جواب بدم. این امتیازات رو میشه به همون پست قبلیم نسبت داد. روی کنسول! کسی منکر این نیست که اولین قدم انقلابی FPS روی کنسول رو هیلو برداشت؛ پس مقایسه مستقیم امتیازات این بازی با بازی های PC درست نیست.

نه نیست :دی اول این رو بگم اینکه کی اوله کی آخره تو زمینه ی FPS حداقل برا من یکی خیلی مهم نیست چون فکر کنم بیشترین متای Quake ها به 90 هم نرسه :| :| ولی خب بهترینه تو تاریخ ، به استناد خودم :bighug: :دی
Metroid Prime بهترین نمرات رو داره :دی
اگه به متا باشه 3 تا FPS هستن متاشون 97ــه :دی اگه GR باشه که Metroid Primeــه. این هم برای اونایی که حس سرچ کردن ندارن :دی
37186935246255656229.png
46642034619082089919.png

اون unreal ها و Bioshock رو ندید حساب کنید :دی
کلاً فیلد نمره دربست در اختیار نینتندو میباشد و بس :دی
پ.ن:من فکر میکردم گلدن آی 97 ــه و PD باید 96 باشه که برعکس بود :دی در کل دهن Rare (!!) سرویس :دی

خیلی جالبه واقعاً ما فقط میایم میگیم بازی های کنسول های قبلی سونی روی PS4 هم خواهند آمد به جرم ترول اخطار میگیریم بعد تو این تاپیک خیلی راحت میان میگن به درک که هیلو روی PC نیومده و یک بازی بدردنخور هست و هیچ آش دهنسوزی نیست و... ولی مدیرها انگار نه انگار

کلا خوشم عدالت رو سر لوحه کارتون قرار دادین

نه نیست
:biggrin1:
اول این رو بگم اینکه کی اوله کی آخره تو زمینه ی FPS حداقل برا من یکی خیلی مهم نیست چون فکر کنم بیشترین متای Quake ها به 90 هم نرسه
:|
:|
ولی خب بهترینه تو تاریخ ، به استناد خودم
:bighug:
آنریل از همه خفن تره:d
Halo2 Online>Doom Lan>Quake Lan>CS 1.6
به استناد آی ام او LTD:d

فعلا که متروید هم امتیازات مردمیش از هیلو تو متا بیشتره هم تو GR نمرش. :d
من Metroid رو در جریان نیستم ولی Halo سالی که اومد بهترین بازی سال هم شد به گمونم :دی EDGE و IGN و EGM و AIAS و اینا رو که میدونم جایزه بهترین بازی سال رو بهش داده بودن.

چی !؟
این عناوین رو میشناسی؟
57840130721956482513.jpg

60241000732878225120.jpg

تازه EverQuest Next هم هست که احتمالا 2015 منتشر میشود
04287258077801053923.jpg

سبکش MMO RPG هست
+ لیست کامل عناوینی که توی این سالها ساخته است:
Sony Online Entertainment - Wikipedia, the free encyclopedia

این آشغال ها که نشد بازی چرا عناوین اصلیشو منتشر نمیکنه رو pc? مگه از مایکروسافت همین انتظارو ندارید

یه نکته دیگه وقتی بحث میشه که last of us یه عنوان درجه 2 حساب میشه طرفدارانش میان متا و نمرات میکشن وسط ولی واسه هیلو نتیجه بر عکس میشه

من Metroid رو در جریان نیستم ولی Halo سالی که اومد بهترین بازی سال هم شد به گمونم

[TABLE="class: infobox wikitable, width: 1"]
[TR]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]IGN[/TD]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]Editor's Choice,
2002 Best GameCube Game[SUP][53][/SUP]
2002 Game of the Year runner-up[SUP][54][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]GameSpot[/TD]
2002 Game of the Year[SUP][55][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]GameSpy[/TD]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]2002 Game of the Year[SUP][56][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]Electronic Gaming Monthly[/TD]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]Platinum Award,
Game of the Year (2002)[SUP][58][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]Nintendo Power[/TD]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]Game of the Year (2002)[SUP][60][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]Edge[/TD]
2002 Game of the Year[SUP][62][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]Interactive Achievement Awards[/TD]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]Console First-Person Action (6th annual)[SUP][64][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]Game Developers Choice Awards[/TD]
[TD="bgcolor: #F2F2F2"]Game of the Year,
Excellence in Level Design (2003)[SUP][65][/SUP][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

تعداد Review های متروید تو GR از هیلو هم بیشتر هست. پس فکتت غلطه کلا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن