بنا به یکی از منابع آگاه مایکروسافت درحال مذاکره با کمپانی سوئدی Mojang خالق Minecraft است. رقم این معامله 2 میلیارد دلار خواهد بود و ممکن است همین هفته امضا شود.
منبع
منبع
Last edited by a moderator:
زود پول جمع کن:dApple بیتس رو با 2 میلیارد خرید, دیگه وای به حال کپکام متضرر و T2 به سرم وصل شدهاگه با 2 میلیارد Take Two و Capcom رو میفروشن که من الان برم پول جمع کنم بخرم!حالا واسه Mojang به نظرم مبلغ زیادی هست و البته هنوز چیزی تایید نشده ولی با 2 میلیارد نمیشه Take Two رو خرید
![]()
این 330m که همش مال xbox نبودهحالا کی گفته قراره بازی انحصاری بشه؟
؟ماینکرفت فقط تو یک سال 330m در اورده:d
, Mojang AB. The Swedish video game company reported that its revenue increased to 2.07 billion Swedish kronor (or $330 million) in 2013, a 38 percent increase from the previous year, according to the Wall Street Journal. The company pulled in 816 million kronor ($129 million) in profit.
قبل که گفتم, برای PC , 360 , نسخه جیبی و لگو بوده که اگه مایکرو بخره و نسخه 2 بیاد علاوه بر 360 و PC روی X1 هم میاد و بخش لگو هم طبق شایعات قویتر میشه:dاین 330m که همش مال xbox نبوده :biggrin1::biggrin1:
اگه اینجوریه مثلا tlou هم واسه کل کنسولا بیاد تعداد صفر های فروشش رو نمیشه شمرد
Mojang مگه سوئدی نیست؟اتفاقا" مایکروسافت با این کار سود میکنه چون داره با کورون پرداخت میکنهلبته جالبی این قرار داد (اگر منعقد بشه) این هست که این 2 میلیارد دلار از پولهایی هست که مایکروسافت خارج از آمریکا داره (حدود 75 میلیارد دلار) و اگر بخواد این مبلغ رو وارد آمریکا کنه باید بخش زیادیش رو به عنوان مالیات بده به دولت، برای همین سعی میکنن این پولها رو خارج از آمریکا خرج کنن. گویا سایر خریدهای مایکروسافت مثل بخش سخت افزاری نوکیا و اسکایپ هم از همین منبع بوده.
Mojang مگه سوئدی نیست؟اتفاقا" مایکروسافت با این کار سود میکنه چون داره با کورون پرداخت میکنه
Enter Minecraft, which is the top paid app both on Apple Inc's (AAPL.O) iOS and Google Inc's (GOOGL.O) Android systems. Microsoft will unveil a $2.5 billion deal to buy its owner on Monday, according to a source briefed on the matter.