بنا به یکی از منابع آگاه مایکروسافت درحال مذاکره با کمپانی سوئدی Mojang خالق Minecraft است. رقم این معامله 2 میلیارد دلار خواهد بود و ممکن است همین هفته امضا شود.
منبع
منبع
Last edited by a moderator:
روی فقط One می تونه یک دهم این فروش کنه؟PC , X360 , نسخه جیبی موبایل+LEGO ؟
روی فقط One می تونه یک دهم این فروش کنه؟البته من هم فکر نمی کنم انحصاری بشه بازی
Microsoft Won't Wipe Minecraft From PS4 if Buyout Is Secured, Sources Claim - GameSpotHowever, new details have emerged from purported inside sources speaking to Bloomberg, who claim that "Microsoft will keep Minecraft available for rival products" should the deal go ahead. That would suggest, but does not confirm, that Minecraft is likely to remain on PlayStation 3 and PlayStation 4 regardless of whether Mojang is purchased.
In a statement sent to GameSpot, Sony said: "We cannot comment on any acquisition, however we can confirm that we very excited Minecraft is now available on PS3 and PS4 and coming to PS Vita later this year."
مثل اینکه شایعست که اگر Mojang فروش بره Notch وای نمیسته:
Report: Notch "Unlikely" To Stay At Mojang After Microsoft Sale
البته این بنده خدا دیگه کلا رو MC کار نمی کنهکار عاقلانه ای میکنه.با اینکه به شدت پولداره و در نگاه اول با این سرمایه و آزادی که داره فروش مجموعه اش کار درستی نیست ولی به نظر میرسه Notch از بعد خلاقانه تو Minecraft متوقف شده و چیز دیگه ای برای عرضه نداره.یا باید شرکت رو تبدیل به چیزی مثل Valve کنه یا Mojang خودش تبدیل به شرکتی مثل Rovio میشه.تو این وضعیت به جیب زدن 2 میلیارد دلار و بیرون اومدن بهترین کاره.
اگه با 2 میلیارد Take Two و Capcom رو میفروشن که من الان برم پول جمع کنم بخرم!به نظر من که زیاد خرید عاقلانه ای نیست به نسبت مبلغش.2 میلیارد ارزش Square Enix,Capcom,Take Two و یک سری شرکت بزرگه.اینها که میخان این همه هزینه کنن میتونن با این همه پول حداقل دوسه تا کمپانی مستقل بخرن بزن به دردشون.
کپ کام که مفتش هم گرونه به نظرمبه نظر من که زیاد خرید عاقلانه ای نیست به نسبت مبلغش.2 میلیارد ارزش Square Enix,Capcom,Take Two و یک سری شرکت بزرگه.اینها که میخان این همه هزینه کنن میتونن با این همه پول حداقل دوسه تا کمپانی مستقل بخرن بزن به دردشون.
اگه با 2 میلیارد Take Two و Capcom رو میفروشن که من الان برم پول جمع کنم بخرم!حالا واسه Mojang به نظرم مبلغ زیادی هست و البته هنوز چیزی تایید نشده ولی با 2 میلیارد نمیشه Take Two رو خرید
![]()
حالا بحث منحرف نشه ولی بعید میدونم شرکتی که آمار فروش بازیهاش این جوری هست رو بشه با 2 میلیارد خریدنه حالا دقیق 2 میلیارد دلار نیستن ولی نزدیکن به این مبلغ.Capcom که از 2 میلیارد دلار هم ارزشش کمتره.Take-Two رو هم EA یکی دوسال قبل با 2 میلیارد دلار نزدیک شده بود به خریدش.
حالا یکم اینور اونورتر میتونستن بخرن.
شرکت های کوچیکتر هم خیلی قیمتشون معقول تره.THQ و Edios با اون همه IP و شرکت داخلی 200-100 میلیون دلار به فروش رفتن.
حالا بحث منحرف نشه ولی بعید میدونم شرکتی که آمار فروش بازیهاش این جوری هست رو بشه با 2 میلیارد خرید
NBA 2K14 - 7.000.000
Borderlands 2 - 10.000.000
Civilization V - 6.000.000
GTA V - 34.000.000
Bioshock Infinite - 7.000.000
شرکت های کوچکتر رو میشه خرید ولی Take Two رو به نظرم به این راحتی نمیشه خریدمایکروسافت هم اگه Mojang رو بخره قطعا از الان به فکر Minecraft 2 و تاثیری که تو بازار میزاره هست (جدا از کیفیتش)، ولی خب به نظرم اگه بخواد 2 میلیارد بابتش پول بده خیلی خرید جالبی نیست.
من اگر اشتباه نکنم ماینکرفت با فروش فعلی، قسمت بعدیش خیلی راحت پول فروش رو جبران میکنه و از طرفی یک پشتوانه خیلی خوب میشه برای Windows Phone و Windows 9 در کنار کنسول... یه جوری یه تیر 4-5 تا نشون میشه:dحالا بحث منحرف نشه ولی بعید میدونم شرکتی که آمار فروش بازیهاش این جوری هست رو بشه با 2 میلیارد خرید
NBA 2K14 - 7.000.000
Borderlands 2 - 10.000.000
Civilization V - 6.000.000
GTA V - 34.000.000
Bioshock Infinite - 7.000.000
شرکت های کوچکتر رو میشه خرید ولی Take Two رو به نظرم به این راحتی نمیشه خریدمایکروسافت هم اگه Mojang رو بخره قطعا از الان به فکر Minecraft 2 و تاثیری که تو بازار میزاره هست (جدا از کیفیتش)، ولی خب به نظرم اگه بخواد 2 میلیارد بابتش پول بده خیلی خرید جالبی نیست.