مایکروسافت استدیوی MS Victoria را تعطیل کرد.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
vka-microsoft-446201-jpg.jpg

شرکت مایکروسافت در روز چهارشنبه 4 دسامبر یکی از استدیو های First Party خود را تعطیل کرد. Microsoft Studio Victoria که پیشتر اعلام شده بود در حال کار بر روی عنوانی بزرگ(Core) میباشد 2 روز پیش بسته شد. شرکت مایکروسافت بیانیه زیر را در رابطه با بسته شدن این استدیو منتشر کرده است:
این (بستن استدیو ویکتوریا) تصمیم آسانی نبوده اما برای رسیدن به خواسته مان که متمرکز کردن ساخت و توسعه(بازی ها) در استدیو های Vancouver است، لازم بود. ما در حال همکاری نزدیک با کارمندان این استدیو بوده و در حال پیدا کردن جای خالی برای آنان در دیگر استدیوهای خود میباشیم. ما همچنین به ادامه فعالیت خود در British Columbia پایبند خواهیم ماند.

متاسفانه 30 نفر طی بسته شدن این استدیو شغل خود را از دست دادند، هرچند به گفته Alex Mendelev خوشبختانه هر یک از این افراد دست کم چندین پیشنهاد کاری از طرف دیگر استدیوهای بازیسازی واقع در ویکتوریا دریافت کرده اند و نباید از لحاظ پیدا کردن شغل مشکلی داشته باشند.

استدیو MS Victoria اوایل سال 2012 توسط مایکروسافت تاسیس شد و طیق برنامه ریزی این شرکت قرار بود در 3 سال آینده تعداد کارمندان این استدیو به 150 نفر برسد، که متاسفانه چنین نشد.

منبع
توی منبع متن خبر بیشتره ولی خب باقی مطالب بیشتر در مورد خود شهر و آینده بازیسازی اونه و ارتباطی زیادی با مایکروسافت و بسته شدن استدیوی Victoria نداره
Core روی توی متن "بزرگ" معنی کردم ولی این معنی به طور کلی درست نیست. "اصلی" یا "مهم" هم توی این مورد زیاد درست نیستن، خلاصه اگه کسی معنی بهتری برای این کلمه سراغ داره بگه تا متن رو ویرایش کنم

آخرین ویرایش:
یعنی انقدر وضعیت مدیریتی بدی داره ماکروسافت 2 سال پیش استدیو باز میکنن بدون اولین بازی در استدیو تخته میشه .:| خدا به دادشون برسه .:|

فوق فوقش یک سری تغییرات مدیریتی در استدیو میدادن اگه از روند کاریش راضی نبودن دیگه کل افراد استدیو که مشکل نداشتن .:| واقعا من متوجه نمیشم چطور استدیو تاسیس کرده بعد 2 سال تخته کرده .:| یعنی راهبرد شرکت برای تاسیس استدیو دو ساله بوده .8-|

احتمالا میخواسته خرج ایتام کنه یه سری شغل برای یه سری آدم بی بضاعت بیافرینه بعد هم که کار یاد گرفتن استودیو رو تعطیل کرده:d
اما خارج از شوخی این کمپانی ها کاری رو بدون علت انجام نمیدن حتما برنامه ای تو ذهنشون هست

احتمالا میخواسته خرج ایتام کنه یه سری شغل برای یه سری آدم بی بضاعت بیافرینه بعد هم که کار یاد گرفتن استودیو رو تعطیل کرده:d
اما خارج از شوخی این کمپانی ها کاری رو بدون علت انجام نمیدن حتما برنامه ای تو ذهنشون هست
کدوم برنامه؟ :دی
برنامه پخت غذاهای رژیمی حتما :دی
اصن مایکرو تعطیل شده مغزش

خب اینا 2012 تاسیس کردن 2013 بستن؟ :-/
کرم داشتن اصن؟ :d
مگه برنامه ریزی درست ندارن:|

دارندگی و برازندگی :دی

پروژه ای که تاحالا روش کار میکردن به طور حتم دست مایکروسافت میمونه تا به یه استدیوی داخلی دیگه منتقل بشه که ادامه بدنش! الکی این مدت کار رو که نمیریزن سطل اشغال :دی

اگه برنامه ای بود که اول باز نمیکرد بعد تعطیل کنه .:|

علت عدم مدریت درست در این شرکت دیگه از این مشخص تر هیچ چیزی نیست داد بزنه ماکروسافت داره از سو مدیریت رنج میبره .;)

اگه برنامه ای بود که اول باز نمیکرد بعد تعطیل کنه .:|

علت عدم مدریت درست در این شرکت دیگه از این مشخص تر هیچ چیزی نیست داد بزنه ماکروسافت داره از سو مدیریت رنج میبره .;)

اون که آره بی برنامه شروع کردن از یکی از دوسال قبل از معرفی کنسول که مسلما برنامه های خیلی چرتی داشتن اما بنظرم یواش یواش دارن خودشونو پیدا میکنن احتمالا برنامه ی جامعی برای فرست پارتی هاشون دارن

اون که آره بی برنامه شروع کردن از یکی از دوسال قبل از معرفی کنسول که مسلما برنامه های خیلی چرتی داشتن اما بنظرم یواش یواش دارن خودشونو پیدا میکنن احتمالا برنامه ی جامعی برای فرست پارتی هاشون دارن

البته تا وقتی که مدیریت جدید مشخص نشه و برنامه هاش اعلام نکنه کارهای اینها آب در هونگ کوبیدنه دقیقا مثل باز کردن و بستن استدیو .;)

این دقیقا مشکلی هستش که سونی قبل از مدیریت کاز بهش دچار بود .;) الان هم ماکروسافت بهش دچار شده البته با اشتباهات بالمر شروع شد که کاری کرد از کار برکنارش کنن هرچند به صورت کلی خوب داشت عمل میکرد اما بعضی اشتباه های بد داشت .;)

الان هم که شرکت مدیر اصلی نداره که تصمیم گیری کلان برای آینده شرکت انجام بده فعلا .:| تا وقتی که مشخص بشه با روش همون بالمر و همون استراتژی کلی پیش میرن اما مدیریت واحدی وجود نداره به خاطر همین این وضعیت پیش میاد .;)

البته تا وقتی که مدیریت جدید مشخص نشه و برنامه هاش اعلام نکنه کارهای اینها آب در هونگ کوبیدنه دقیقا مثل باز کردن و بستن استدیو .;)

این دقیقا مشکلی هستش که سونی قبل از مدیریت کاز بهش دچار بود .;) الان هم ماکروسافت بهش دچار شده البته با اشتباهات بالمر شروع شد که کاری کرد از کار برکنارش کنن هرچند به صورت کلی خوب داشت عمل میکرد اما بعضی اشتباه های بد داشت .;)

الان هم که شرکت مدیر اصلی نداره که تصمیم گیری کلان برای آینده شرکت انجام بده فعلا .:| تا وقتی که مشخص بشه با روش همون بالمر و همون استراتژی کلی پیش میرن اما مدیریت واحدی وجود نداره به خاطر همین این وضعیت پیش میاد .;)
الان مدیریت فیل اسپنسر بده؟:-/ بهترین ریسینگ و بهترین فایتینگ رو برای لانچ گذاشته (KI,Forza) , بهترین FPS رو هم که سال دیگه میده (Titanfall) , هیلو عزیز هم که سال دیگه میاد. هورایزون 2 هم برای آرکید ریسینگ ردیف کرده.بازیهای فان و فمیلی هم که گذاشته (Spark , Sports Rivals). البته کمبود یه (TP(S احساس میشه که فکر کنم بازی بلک تاسک توی این سبک باشه; ایندی رو هم که با ID@Xbox انجام داده.

خدایا.. حالا یه عده شدن مغز متفکر تنظیم برنامه های مدیریتی و دارن از کار مایکرو ایراد می گیرن. نه می دونن دلیل درست حسابی بسته شدنش چی بوده نه حتی می دونن اونا رو چی داشتن کار می کردن. حالا مایکرو شده بی برنامه و بی مدیریت..
عدم مدیریت درست
:))

الان مدیریت فیل اسپنسر بده؟:-/ بهترین ریسینگ و بهترین فایتینگ رو برای لانچ گذاشته (KI,Forza) , بهترین FPS رو هم که سال دیگه میده (Titanfall) , هیلو عزیز هم که سال دیگه میاد. هورایزون 2 هم برای آرکید ریسینگ ردیف کرده.بازیهای فان و فمیلی هم که گذاشته (Spark , Sports Rivals). البته کمبود یه (TP(S احساس میشه که فکر کنم بازی بلک تاسک توی این سبک باشه; ایندی رو هم که با ID@Xbox انجام داده.

افشین یادت رفت 2-3 تا JRPG انحصاری خوب هم باید معرفی کنه مایکرو !
مثل lost odyssey و blue dragon که انحصاری 360 بودن و خیلی خیلی هم عالی بودن !
متسفانه هیچی معرفی نکرده‌ ! :(

دان ماتریک یک مدیر خیلی موفق هست با رابطه عالی با استودیو ها (Studio Guy خلاصه! :دی). تنها اشتباه ش Anti-Used Game و Periodic DRM و اجباری کردن کینکت بود.
دوره مدیریت این بابا xb360 بهترین وضعیت رو داشت از هر نظر.

جدیدا هم مد شده وقتی حرفی برای گفتن بعضی ها ندارن خودشون به نابقه بودن بزنن اینجوری از بارصحبت شخص مقابل که جوابی براش ندارن شونه خالی میکنن بهتره به جای خنده گریه کنی سونی یا ماکروسافت مال بابا من یا شما که نیست که حالا چه شما خوشت بیاد چه نیاد ماکروسافت این چند وقته اشتباه مدیریتی زیاد داشته .

نمونش چرخش 180 درجه در نگاهی که به ONE داشته . چه باز کردن استدیو و بستن استدیو بعد 2 سال بدون هیچ گونه خروجی . بعضی ها برای خودشون معادله 2 مجهولی انگار میخوان حل کنن چنان موضوع میپیچونن آدم خندش میگیره دلیل هم میخوان ببخشید دلیل باز کردن استدیو بازی سازی چیه ؟ جز ساخت بازیه ؟ خوب خروجی بازی که نداشته ؟ مشکل داشته استدیو نیروی کارش تعویض میکردن استدیو باز کردن که خاله بازی نیست شما هر روز انجام میدین .:|

من فیل اسپنسر خیلی قبولش دارم واقعا در این چند وقته خوب عمل کرده اما یه اما بزرگ این وسط وجود داره الان همه این کارهای خوب به ناف فیل اسپنسر بسته شده دیگه یعنی هرچی بدی بودن برای دان بود هرچی خوبی شد فیل اسپنسر درسته ؟

چرا واقعیت اون جوری که دوست داریم میپیچونیم الان چند وقته فیل اسپنسر شده مدیریت بخش گیم ؟ بعد از رفتن دان دیگه خوب تمام این های که شما صحبتش کردی تمام اینها به زمان مدیریت دان بر میگرده نه فیل اسپنسر .:| فیل اسپنسر گند کاری های دان درست کرد که هیچ وقت نباید وجود میداشت به قول شما که من بازم میگم فقط یه دان بیچاره نبود که مثل ایران سیبل میکنن طرف که همه فوشش بدن از مشکلاتی مدیریتی کلی فرار کنن .;)

من فیل اسپنسر خیلی قبولش دارم واقعا در این چند وقته خوب عمل کرده اما یه اما بزرگ این وسط وجود داره الان همه این کارهای خوب به ناف فیل اسپنسر بسته شده دیگه یعنی هرچی بدی بودن برای دان بود هرچی خوبی شد فیل اسپنسر درسته ؟

چرا واقعیت اون جوری که دوست داریم میپیچونیم الان چند وقته فیل اسپنسر شده مدیریت بخش گیم ؟ بعد از رفتن دان دیگه خوب تمام این های که شما صحبتش کردی تمام اینها به زمان مدیریت دان بر میگرده نه فیل اسپنسر .
:|
فیل اسپنسر گند کاری های دان درست کرد که هیچ وقت نباید وجود میداشت به قول شما که من بازم میگم فقط یه دان بیچاره نبود که مثل ایران سیبل میکنن طرف که همه فوشش بدن از مشکلاتی مدیریتی کلی فرار کنن .
;)
حرفتو قبول دارم ولی منظورم این بود که مجموعه تیم Xbox فعلی خیلی بهتر از مجموعه تیم Xbox + دان متریکه :d

الان بی انحصاری میمونیم باید بریم indie بزنیم به بدن:d

سه چهارتا بازی ایندی توپ عین Stanley's Parables رو بازی کنی دیگه غیر از چندتا بازی خاص مثل TLoU‌ و Bio و GTA تفم تو صورت بازی های مثلا بزرگ و AAA نمیندازی! بشین ibb & obb رو بازی کن خودت کلاهت رو قاضی کن مثلا BF4 بازیه یا این!

مایکروسافت استدیوی MS Victoria را تعطیل کرد.

کاره خوبی کرد.لابد صلاح دیده که باید این استودیو رو تعطیل کنه.:bighug:
استودیو تعطیل کردن این مایکروسافت هم دوست داشتنیه.:d:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or